Çelik Isıtıcı Durmadan Çalışıyor Helpp


İroşkoooÇevrim Dışı

Kayıt: 11/02/2023
İl: Sakarya
Mesaj: 39
İroşkoooÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2023 20:59
[QUOTE=GhostKoi]




Doğrudan adım verilmediği için üzerime alınmamaya çalışıyorum. Fakat bu [B]İroşkoo[/B] rumuzlu kişinin bana karşı bir husumet beslediği, olur olmaz her fırsatta, alakalı alakasız suçlamalarda bulunduğu kesin. Ben genel olarak japon balığının hangi şartlarda bakılması gerektiğini kedisine düzgün bir dille en başta anlattım. Bu saatten sonra balıklarına ne şekilde bakacağı kendi problemi. Bir diğer başlığı da bu şekilde kendi kişisel meselesiyle dağıttı. Burada da olan şey budur. Yani konuyu bir yana bırakalım hamfendinin uğradığı haksızlıkları tartışalım... Yukardaki yakınmasının da mevcut konuyla hiçbir alakası yoktur. Ben bunu ilgiyi üzerine çekme isteği olarak görüyorum. Yaşını bilsem, yaşına vereceğim. Çocukça hareketler bunlar.

"[K]lakin bu adam devamlı konularımın altına yazıyor ve negatif yorumlar yapıyor bütüünnn hevesimi götürdü şuan balıklarımı da veriyorum rahat etsin..[/K]"
Biz insanlara saygı çerçevesinde yaklaşıyor ve yeri geldiğinde haddimizi biliyoruz. Bu insan da haddini bilsin biraz.

Böyle bencilce ilgi ve onay beklentisi içinde olan insanlara zerre kadar saygı duymuyorum, duymam da.[/QUOTE]

Sizden saygı bekleyen kim başlardan beri aynı şeyden yakınıyorsunuz, yetmiyor yorum yapıyorsunuz oda yetmiyor rencide ediyorsunuz oda yetmezmiş gibi ego sergiliyorsunuz, sizene istediğim her yere istediğin yorumu yaparım yazdıklarımı görmezden gelebilirsiniz.. Ya da engelleme yok mu engelleyin beni. Burası herkese açık bir platform

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

GhostKoiÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 25/02/2012
İl: Antalya
Mesaj: 4279
GhostKoiÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2023 21:12
[QUOTE=İroşkooo]

Sizden saygı bekleyen kim başlardan beri aynı şeyden yakınıyorsunuz, yetmiyor yorum yapıyorsunuz oda yetmiyor rencide ediyorsunuz oda yetmezmiş gibi ego sergiliyorsunuz, sizene istediğim her yere istediğin yorumu yaparım yazdıklarımı görmezden gelebilirsiniz.. Ya da engelleme yok mu engelleyin beni. Burası herkese açık bir platform [/QUOTE]

Benim sizinle bir meselem yok, sizinle ilgili bir şeyden yakındığım da yok. Herşey ortada. Kendi kendinizi rencide ediyorsunuz, suçu başkasına atmayın. Bu başlıktaki konuyu da kendi tartışmanıza çevirip sabote etmeyi başardınız. Sizi niye engelleyeyim, uluorta hakkımda atıp tutan sizsiniz. Hakkımda yazdığınız saçmalıklar tabi ki beni ilgilendirir. Dolayısıyla cevap hakkı da bana ait. Boş yere insanlara beni ispiyonlamaya çalışıp durmanız gülünç. Ego'nun anlamını bilir misiniz? Sizin sokak ağzıyla kullandığınız "ego" tam olarak şimdi sergilediğiniz şey.

Kendinize daha anlamlı uğraşılar edinmeniz dileğiyle...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

YusufVrl5255Çevrim Dışı

Kayıt: 16/11/2022
İl: Istanbul
Mesaj: 43
YusufVrl5255Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2023 00:28
[QUOTE=TuRKeR][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/236290/200220232357581.jpg[/IMG][/QUOTE]

Lezzetli görünüyor [3)]

Beğenenler: [T]243082,Megatron(betam)[/T]
+1: [T]125030,GhostKoi[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir