Discus için geri sayım başladı


experfarukÇevrim Dışı

Kayıt: 26/09/2006
İl: Ankara
Mesaj: 86
experfarukÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2013 15:40
Bu ilaçları kullanırken dış filtreyi kapatmaya gerek yok. Tam tersine çalışması daha iyi olur kanısındayım. Kısa bir sürede olsa aralarında zaman farkı bırakman daha etkin verim alman için iyi olur düşüncesindeyim.
Önce aquatan daha sonra nitrivec iyi olur. Aquatan ağır metallari bağlar ve kloru etkisiz hale getirir, daha sonra kullanılan nitrivec ile gelecek bakterilerine daha kaliteli bir su sağlamış olursun.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

BUGRACAGATAYÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 15/01/2008
İl: Istanbul
Mesaj: 1596
BUGRACAGATAYÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2013 21:43
Merhaba;

     Umut öncelikle hayırlı olsun demek isterim. Güzel sözlerin içinde teşekkür ederim , bu forumda bulunmamızın amacı hepimizin birbirine yardımcı olması ve forum açık olduğu sürece burada birbirimize yardım ederek güzel dostluklar kuraya devam edeceğiz.

      Discus ile ilgili arkadaşlar bir çok bilgiyi sana vermişler. Discusta en önemli nokta sabır ve hobici elinde yetişmiş kaliteli discuslar bularak güzel balıklar yetiştirmektir. Kendi balıklarımı alırken çok araştırma yaptım ve çok balıkla karşılaştım piyasada bir çok hormon yemiş balık var ve dikkatli davranıp bu balıklardan alırsan alırken gördüğün tanktaki renklerinden ve formlarında ilerleyen dönemde çok farklılıkla karşılaşıyorsun. Bu yüzden tavsiyemi yenilemek isterim hobici arkadaşlardan kanı güzel balıklar bularak sabırlı olmak discus yetiştirmekte en büyük kuraldır. Sana şu yönden katılmıyorum  discus zor balık değildir. aksine bir çok balık türünden daha dayanıklı ama biraz daha fazla ilgi isteyen bir türdür ki bo hobiye gönül vermiş herkez balıklarına bu kadar zaman ayırmaktan mutluluk duyar. Discus öyle bir türdür ki sen ona zaman ayrıdıkca o balıklar sana öyle güzel tepkiler veririki daha çok  vakit ayırmak istersin.

      Sonuuç olarak güzel bir türde karar verdin ve edindiğin balıklara hakkını vererek bakacağından hiç şüphem yok.



Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir