ethem hocaoğlu şikayet


ReaLiSTÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 29/12/2008
İl: Ankara
Mesaj: 1961
ReaLiSTÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2011 14:44
[QUOTE=livindead] [QUOTE=karsahini]Ethem Hocaoğlu arkadaşımızı şahsen tanırım ve kargolama da ne kadar hassas olduğunu bilirim. Bu tip bir suçlamayı doğru dürüst bir açıklama yapmadan yapmanız yakışıksız olmuş.

Ethem'le az önce telefonla görüştüm. Bu arkadaş aynı olayı forumda tanınan 2 arkadaşımıza daha yapmış. Balıkları kendi öldürüp başka bir poşete koyup fotoğraflarını çekmiş. Bu yapılan insanları haksız yere suçlamak ve zan altında bırakmaktan başka birşey değildir. Balıkları öldürebilirsin ama kendi hatanı başkasını suçlayarak kapatamazsın arkadaş !! [/QUOTE]


Burda bi tezatlık sezdim hem diyorsunuzki adam zaten 10gün önce üye olmuş hemde daha önce 2 kişi daha dolandırmış yani bu adam 10 gün içerinde 3 kişiyi dolandırmış ne kadar hızlıymış bu adam peki amaç ne çok merak ettim

yani bu adam parayı önce size gönderiyor sonra sizden aldığı balıkları tekrar öldürüp parasını istiyor burda ben bi dolandırılık göremiyorum halbuki burda madur olan murat bey satıcı parasını cebine koymuş gönderdim iş bitti olasılığı ile bakıyor

halbuki eğer böyle bişey olsa bile yani murat bey balıkları kasten öldürmüş olsa bile satıcının madem garanti verdiyse arkasında durup tekrar balık göndermesi lazımdı veya baştan balık ölebilir mesuluyet kabul etmem diyecekti neyse

ben bu olayda muratbeyi haklı görüyorum

[/QUOTE]


İki arkadaşı da tanımıyorum ama Emre Bey size bir şey sorayım. Ne demek; "murat bey balıkları kasten öldürmüş olsa bile satıcının madem garanti verdiyse arkasında durup tekrar balık göndermesi lazımdı"  oldu olacak balık satan arkadaşlar sattıkları balığın bir ay içerisinde üç kez yavrulayacağını da garanti etsinler, hatta doğan yavruların yüzde 85 oranında dişi çıkması konusunda da garanti versinler :)  Emre Bey olur mu böyle bir şey. Hepimiz biliyoruz ki farklı şehirlerden canlı almanın bir takım sıkıntıları vardır. Balıklar arkadaşın eline sağlam ulaşmışsa satıcı mükellefiyetini tamamlamıştır. Belki de alıcı, suyu yeterince hazırlamadan ya da balıkları alıştırmadan akvaryuma bıraktı (malum dış ortam sıcaklığı 10 derece civarlarında, akvaryum suyu 25-30 aralğında) ya da akvaryum suyunda bir problem var, ya da vs. vs.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

livindeadÇevrim Dışı

Kayıt: 13/02/2008
İl: Ankara
Mesaj: 220
livindeadÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2011 14:48

Harun bey

size birşey sormak istiyorum gönderdiğiniz balığın nasıl öldüğünü nereden bileceksiniz???????


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

sedatyagciÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 16/08/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 1229
sedatyagciÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2011 14:49
Konu acıldığından beri itina ile takip ediyorum, ethem bey iyi bir hobicidir ve beslediği ve yetiştirdiği lepistesleri forumdaki çoğu arkadaşımız bilir. Konuyla alakalı kendisinin bir sucu olduğunu sanmıyorum olduğunu bilse zaten ya yeni balıklar gönderir yada yerine anlaşmış olduğunuz ücreti geri iade eder. Bu tarz konularda hassasdır. Ki şöle bir durum var piyasada oldukca zor bulunan lepistes türlerini derneğe hediye etmiştir. Böle bir insanın bu suclamayla alakalı olacağını ben şahsen saçma buluyorum..

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ReaLiSTÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 29/12/2008
İl: Ankara
Mesaj: 1961
ReaLiSTÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2011 14:52
[QUOTE=livindead]

Harun bey

size birşey sormak istiyorum gönderdiğiniz balığın nasıl öldüğünü nereden bileceksiniz???????

[/QUOTE]


Emre Bey detayları okumadınız galiba.  Ethem Bey'in savunmasından bir kesit iletiyorum "Canlı gönderimlerimi  birçok ilanımda belirttiğim gibi teslim alınana kadar garantim kapsamındadır diye belirtirim.Bunu sebebi ise şahsım adına x bir ürünün bedelini ödediğimde  ürünü sağlam almak isterim sanırım herkes böyle ister.Alıcı çıktıgında ise gerek mesaj gerekse degişik irtibat kanalları ile olası durumda balıklar ölü geldiginde poşet açılmadan fotograflayıp bana bunu kanıtlamasını söylerim +bunu söylerken sizin hakkınızı muhafaza ettiğim kadar kendi hakkımıda muhafaza etmek zorunda oldugumu ve bunu güvensizlik degilde prensip edindiğimi söylerim ve  bu tarz ifadelerden kesinlikle kaçınmam "  

Cümleler çok açık ve net, balıklargönderim sırasında ölmüş olsaydı, arkadaş balıkları teslim alır almaz arardı.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Koksal GurkanÇevrimiçi

Özel Üye
Kayıt: 19/10/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 6964
Koksal GurkanÇevrimiçi
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2011 15:05
[QUOTE=livindead]Harun bey
size birşey sormak istiyorum gönderdiğiniz balığın nasıl öldüğünü nereden bileceksiniz???????[/QUOTE]
Yazılarınız çok tepkisel olmuş.
Sorunuzun cevabı uluslararası standartlarda gönderimde bile var.
Balıklar eğer ölü geldiyse "Poşet açılmadan fotoğraflanması kaydıyla" ve "kargodan kaynaklı gecikmelerin sorumluluğunu almadan" teslim garantisi verilir. Kaldı ki bu tip bir garanti verip vermemek de kişiye kalmıştır. Uluslararası ithalat söz konusu olunca firmalar elbette bu garantiyi veriyor. Ama hobi veya sınırlı üretim olunca bu işin bir garantisi pek olmaz.
Eğer poşet açıldıktan sonraki bir ölüm söz konusu ise o zaman nedenini bilmenin mümkünatı yoktur. İspatlanması da kolay kolay mümkün olmaz. Bundan dolayı poşetin açılmamış hali için ısrar edilir.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

kimbleÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 12/06/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 199
kimbleÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2011 16:29
Bu konunun 5 sayfa olması bile gereksizdi aslında.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Hakan TOPLUÇevrim Dışı

Kayıt: 02/07/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 50
Hakan TOPLUÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2011 16:44
  Ethem abi gerekli açıklamayı yapmış. Yazılanları tam olarak okuduğunuzda alıcı arkadaşın bazı net olarak bir şeyleri ispatlamak zorunda. Birisini suçluyorsan bunu'da kanıtlamak suçlayan kişiye aittir.
Ethem abiden defalarca balık aldım ve evim 30 dakkalık mesafede olmasına rağmen paketlemede inanılmaz derece hassastır.  

Gönderilen resim gayet ortada herkez biliyor ki kargo teslimi çok önemli o an paket açmadan balıklar görülür şekilde çeksen fotoları kimse şuan konuşmazdı. 
 
 Dolandırıcı deniyor ne yaptı ödeme yaptınızda balıkları göndermedimi, ödeme yaptınızda kişiye ulaşamadınızmı, Art niyetki bir adam diyelim o zaman neden ilanlarında ölüm olduğunda benim güvencemdedir desin.  Düşünün benim hatamdan dolayı kaybettiğim balıkların yerine kendisi ücret almadan hediye eden biri bunları yapacağını düşünmeyi es geçin aklımın ucundan bile geçiremem. 
 
[QUOTE=ethem]

Tüm akvarist arkadaşlara sevgi ve saygılarımı sunarım ve böyle zavallıca bir şuçlama için üzüldüm fakat bu arkadaşımız için üzüldüm .Daha çok genç yaşta böyle zavallıca davranışta bulunması gerçekten çok üzücü.

Dolandırıcılık ?(benim bildiğim karşılıgında bedeli alınan yada yalan dolan ile karşıdaki kişinin malını ,parasını vs. karşılıgını tanzim ederim diyerek zimmetine geçirmektir.)

Bu vatandaş zaten balıgını aldıgınıda ifade etmiş.Ortada ölü olan balıklar var???

Arkadaşlar açıklamamı yapıcam ve kişisel yapım olarak polimiklerden uzak kalıcam .Lütfen bu davranışımı farklı degerlendirmeyin.

Canlı gönderimlerimi  birçok ilanımda belirttiğim gibi teslim alınana kadar garantim kapsamındadır diye belirtirim.Bunu sebebi ise şahsım adına x bir ürünün bedelini ödediğimde  ürünü sağlam almak isterim sanırım herkes böyle ister.Alıcı çıktıgında ise gerek mesaj gerekse degişik irtibat kanalları ile olası durumda balıklar ölü geldiginde poşet açılmadan fotograflayıp bana bunu kanıtlamasını söylerim +bunu söylerken sizin hakkınızı muhafaza ettiğim kadar kendi hakkımıda muhafaza etmek zorunda oldugumu ve bunu güvensizlik degilde prensip edindiğimi söylerim ve  bu tarz ifadelerden kesinlikle kaçınmam .

Konuya döndüğümde bu şahısın talebi başka türlerdi fakat 15-10 -2011 cumartesi günü otogardan balıkları yollayamadım sebebi ise denizliye 2 firma gidiyor fakat canlı taşıması yasak oldugundan otogarda birçok firma beni tanıdıgından  dolayı bu firmadaki kişiler kesinlikle kurallara uyan vatandaşlar ve benim canlı gönderdiğimi bildiklerinden dolayı gönderimimi gerçekleştiremedim .Bu arkadaşların vardiyelerinin degişmeside akşam saatinde oldugundan ve ogün çok yamur yamasından dolayı gönderim işini perşembeye kararlaştırdık.

Tür değişiminde bulundu  ve Perşembe günü 22 00 otobüsü ile yolladım .Cuma günü sabah takribi  9 da otobüs orda olması gerekiyordu.Fakat beni 12 30  -01 arası beni aradı balıkların bir kısmı ölü oldugunu beyan etti her zaman ki gibi sorun yok olabilir dedim .Kanıt ve kargo bedelini yollarsın tedarik ederim dedim .Kargo bedeli deyince karşı taraf la biraz uzunca konuşmak zorunda kaldık.

Fotograf geldi tas ve normal su içinde ,bu benim için geçerli degil dedim poşetindeki resmi istedim oda geldi fakat o resimde benim paketlememe ait degil . Kısaca balıklar akvaryuma girmiş çıkmıştı.

Telefon açtım kusura bakma prensip meselesi dedim bu fotolarla kanıtlayamadın dedim ve sonuç olarak telefonuma 2 mesaj yolladı ben olgunluk gösterdim geri dönmedim. Fakat 3 . mesaj gelincetelefon açıp gerektiği gibi konuştum .

Bu kardeşimiz sadece bana degil 2 tanıdıgımada bana davrandıgı gibi manasız davranışlarda bulunmuş ve polimiğimizden önce de polimik esnasındada kendisinin ukala bir şekilde askeri doktor um ifadeleri kullandıgında istersen cumhurbaşkanı ol gibi sözü ineli bir şekilde kendisine döndüm .

Kısaca bendeki izlenim kişi üzerinde bu kişi için dicek söz bulamıyorum.

Gönderimlerimde kesinlikle çok hassasım gönderim için tüm techizatım vardır ve 3-5 gün yolculuk edicek kısaca 5 gün sonra paketleme açılacak inanın açıldıgında dersinizki sanki akvaryumdan balıklar yeni  çıkmış gibidir.Ölü gitmesi diğer olasılıklardır benden kaynaklanmaz fakat genede karşı taraf zarar görmesin diye garantim altına alıyorum .

Burdan sonrası sizin görüş ve fikirlerinize kalmıştır.

Gönderilen resimler:
Kesinlikle açılmış balık fotosunu kabul etmiyorum ve gerek yolculuk gerekse akvaryumlara aktarıldıktan sonra sorun yaşanmasın diye kullandıgım maddeden dolayı suyun rengi zaten bu degil kesinlikle bu fotodaki balıklar akvaryuma aktarılmış.
 
 
Kesinlikle tarzım olmayan paketleme ve gönderimimdeki paket bu degi zaten beni taklit etmek için mürekkep basmış ve içinde balık görünmüyor ?
 

 

[/QUOTE] bjkalley2011-10-25 23:30:20

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

muratosmanÇevrim Dışı

Kayıt: 13/10/2011
Mesaj: 26
muratosmanÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2011 16:45
[QUOTE=ReaLiST] [QUOTE=livindead]

Harun bey

size birşey sormak istiyorum gönderdiğiniz balığın nasıl öldüğünü nereden bileceksiniz???????

[/QUOTE]
Emre Bey detayları okumadınız galiba.  Ethem Bey'in savunmasından bir kesit iletiyorum "Canlı gönderimlerimi  birçok ilanımda belirttiğim gibi teslim alınana kadar garantim kapsamındadır diye belirtirim.Bunu sebebi ise şahsım adına x bir ürünün bedelini ödediğimde  ürünü sağlam almak isterim sanırım herkes böyle ister.Alıcı çıktıgında ise gerek mesaj gerekse degişik irtibat kanalları ile olası durumda balıklar ölü geldiginde poşet açılmadan fotograflayıp bana bunu kanıtlamasını söylerim +bunu söylerken sizin hakkınızı muhafaza ettiğim kadar kendi hakkımıda muhafaza etmek zorunda oldugumu ve bunu güvensizlik degilde prensip edindiğimi söylerim ve  bu tarz ifadelerden kesinlikle kaçınmam "  

Cümleler çok açık ve net, balıklargönderim sırasında ölmüş olsaydı, arkadaş balıkları teslim alır almaz arardı.
[/QUOTE]
Arkadaşım teslim alır almaz aradım. Sırf ethem hocaoğlunu savunayım diye bir sürü iftira atıyorsunuz. Balıkların öldüğünü söyledim. Oda sorun değil yenisini göndeririz dedi. Sadece resimlerini çek gönder dedi. Resimlerimi beğenmedi adam. Sorun bu başka yöne çekmeyin. Şimdi söyle bana karşıdakine inanmak istemezsen karşıdaki sana ne resim gönderirse göndersin bahane bulursun öyle değilmi 
bjkalley2011-10-25 23:31:04

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Hakan TOPLUÇevrim Dışı

Kayıt: 02/07/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 50
Hakan TOPLUÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2011 17:35
Sayın Murat Yıldırım,
Resim dediğiniz yukarıdaki resimler bunlara göre nasıl inandırıcı olacaksınız. Size gayet güzel bir şekilde telafi edileceği dile getirilmiş. Dolandırıcı olan biri ne bu konuşmaları yapar nede telefonuza çıkar.
Resimleri beğenmedi diyorsunuz gönderiklen resimlerin nesi beğenilecek ilk resimde balıklar ölümüş ve paketlenmiş suyun haricinde başka bir suyun içinde çekilmiş bariz şekilde belli
2. resim ise ne olduğu belirsiz zaten siz kendinizi göndericinin yerinde olun bu kadar öldü diyiğ tekrar balık almaya çalışan insanlar varken bu durumda siz ne yapardınız. Sizin hatanız kargo elinize geçtiğinde paket açmadan net görülür bir kaç foto çekseniz bu şekilde ne konu uzardı nede sorun yaşardınız. Emin olun Ethem abi söz konusu fotolar net olsa size aynı gün kargo yapardı. 
Bu fotoğraflara bakarak haklı olsanızda sizin inandırıcılığınız kalmamış. 
Forumda çeşitli konularda kargo teslimatı ile ilgili konular var hadi bunu geçtik internet'ten alış veriş yaparsanız kargo  teslim alırken tutanak başvurmadığınız da fotolamadığınızda hangi firma hasarı telafi ediyor. Çeşke sizde bu kurallara uyusaydınız.  Hem uymamışsınız yerine getirmemişsiniz hemde dolandırıcı diye hitam da bulunuyorsunuz.   

Çok ağır bir eleştiri yorum yapmışsınız bunu haklı olarak görüyorsunuz. Aynı eleştiriyi sizlere yapıldığında da bunu olgunlukla karşılamanız gerekiyor. İğne önce kendinize



Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ethemÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 06/11/2007
İl: Istanbul
Mesaj: 464
ethemÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2011 18:06

Konunun başında dediğim gibi polimiklerden hoşlanmıyorum fakat bu Tsk piyade dahi olamıcak karakterdeki bu  vatandaş için üzerine basarak tekradan yazmak zorunda hissettim kendimi  ,yoksa onun seviyesine inmek zorunda kalmazdım.

1)Kendini  Tsk binbaşı doktorum diyerek etiket yapman senin zaten yaklaşımını  gösteriyor (konu üzerinde konuşurken  etiket yaparken bu  lafının  üzerine sana istersen cumhur başkanı ol dediğimi çok iyi hatırlıyorum)


3) Garanti kapsamını sizinle konuşmadıysak neden fotograf çekmeye gerek duyarak bana geri döndünüz?

4)Garanti konusunu herkesle konuştugum gibi sizinlede konuştum ve açılan poşet kabulum degildir.Tastaki fotolar benim için hiçbir ifadede bulunmuyor.

5)35 senedir bu işle ugraşıyorum yeri geldi ithalattan gelen  50-100 bin balık tanklara aktarımı yaptım kaldıki benim paketlememe ait olmayan bir mavili poşeti bana delil olarak sunuyorsunuz.O poşetin içindeki su oranını ,oksijen oranını ve kullandıgım kimyasalın hangi renk ve miktarda oldugunu çok iyi bilen biriyim. Kısaca o poşette bana ait poşet degil .

6)Otobüs denizli varış saati sabah 09 dur senin beni arayıpta konuştugun saat 12 35 dir.Bu saate kadar aklın nerdeydi .(sana söyleyim balıkları akvaryuma koymakla meşguldün ve balıklar o saate kadar ölmeye başladı ve sen benim garantim dediğim balıgı ölü geldi demeyi tercih ettin fakat unutma bana 5 tanesi halen sag kuyruk kıstıgını söyledin .Peki poşet kimyasaldan dolayı foto çekemediğini söyledin nasıl bu balıkların durumunu görebildin ?)

7)Bana abi ben balıkları aktaramadım 5 tanesi öldü deseydin olsun kardeşim kargo ücretini yolla tekrardan yollayım sözünü benden alırdın.Sen kendince benim iyi niyetli konuşmalarım karşısında sahtekarca yol izledin.Beni bilenler yerimi görenler(uçakla 20 saat yolculuk ederek buraya gelenler dahi var)Degil 10 balık yüzlerce balıgı feda edicemi çok iyi bilirler fakat benim prensiplerimden vede karakterimden taviz vermediğimide bilirler .

Bundan dolayı yalancının evi yanmış kimse inanmamış kişi olmak yerine dürüst olsaydın balıkların akvaryumunda yüzer olurdu.

8) Gönderdiğin fotoların benim garantim kapsamı dışında oldugunu söyleyipte görüşmemizi sonlandırdıktan sonra cep telefonuma gönderdiğin 2 mesaja senin seviyene inmemek adına kayda almadım.3 cü mesaj seni aram için yeterli oldu .

Bu mesajlar senin mesajlarındır noktası ve virgülü ve hatalı yazılımı ile aksidurumda konu üzerinde hakkımdaki suçlamalarını devam ettirdiğin sürede savcılıkta kendini bulacaksındır.

 

Mesaj 1)22/10/2011 Saat 17 36

60 tlharam zikkim olsun bogazinda kaldin

Mesaj 2)22/10/2011 saat 18 17

İlk resim poset acilmadan cekilmiş.net olmuyor diye poseti actim.Bakta biraz yuzun kizarsin.Madem Allahtan korkmuyorsun.Belki biraz utanirsin

 Mesaj 3)23/10/2011 saat12 49

Ne oldu resimi begenmedinmi senin bu sahtekarligini butun internet sitelerinde paylasayimde  gor

Öncelikle senle telefonde konuştugumdan dolayı şive diye bir şeyin söz konusu degil önce Türkçe kurallarına saygı diyorum.

 

Not:

Garantim diyerek sizlerin hakkını korudugum gibi kendi hakkımıda prensip edinerek korudugum için bana benim paketlediğim poşet içinde fotograf çekseydiniz bana bunu ispatlasaydınız ,size gönderim işlemini tekralamadıgım takdirde haklıydın. Bu kafayla varacagın bir istasyon yoktur ,insanların boşunada zamanını çalıyorsun.

bjkalley2011-10-25 23:34:03

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

blue26Çevrim Dışı

Kayıt: 23/05/2009
İl: Malatya
Mesaj: 284
blue26Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2011 18:11
Murat bey balık almış ama canlı alımındaki incelikleri bilmiyor demekki. Bırakın kargo olayını Petshoptan canlı alıp kapıdan çıkınca ölsün bunda bir iddia ve hak arayamazsınız. Canlı olayı budur.
Otobüsten alınca kutuyu açıp bakmadınız mı? Bırakın canlıyı insan meraktan ne oldu, ne gelmiş, yanlışmı diye yinede bakar. Diyeceğim şudur ki balıkları otobüsten canlı elinize alındıktan sonra balıklar sizindir ve her türlü olay sizi ilgilendirir. Teslim alınca bakmadıysanız geçmiş olsun demekten başka birşey yoktur.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

muratosmanÇevrim Dışı

Kayıt: 13/10/2011
Mesaj: 26
muratosmanÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2011 18:31
Arkadaşlar bütün bunları özetliyorum. 2 seçenek var. Birinci seçenek bu balıkları ben öldürdüm. Sonra yolda öldü süsü verdim. 2. seçenek yolda öldü. Şimdi balıklar öğlen elime geçti. Ben akşama resmi email yoluyla gönderdim. Yani ben balıkları akvaryuma kayup ölmeleri 7 saat içinde olması gerekir. Şimdi akvaryumun videosunu ve canlı kalan tek balığın videosunu gönderiyorum. Kararı siz verin ve düşünün 7 saat te balıkların ölmesi için akvaryum şartlarını. Artık birilerinin yüzü kızarsın istiyorum.bjkalley2011-10-25 23:35:03

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

madenciÇevrim Dışı

Kayıt: 10/11/2007
İl: Zonguldak
Mesaj: 394
madenciÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2011 18:44
Murat bey , balıkların ölmüş olduğunu gördüğünüzde herhangi bir mudahale yapmadan fotoraflarını çekseydiniz budurum daha kolay halledilirdi ve Ethem bey, tarafından maduriyetiniz kesinlikle giderilirdi saygılar. ...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

muratosmanÇevrim Dışı

Kayıt: 13/10/2011
Mesaj: 26
muratosmanÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2011 18:45
[QUOTE=ethem]

Konunun başında dediğim gibi polimiklerden hoşlanmıyorum fakat bu Tsk piyade dahi olamıcak karakterdeki bu  vatandaş için üzerine basarak tekradan yazmak zorunda hissettim kendimi  ,yoksa onun seviyesine inmek zorunda kalmazdım.

1)Kendini  Tsk binbaşı doktorum diyerek etiket yapman senin zaten hangi karakter seviyede oldugunu  gösteriyor (konu üzerinde konuşurken  etiket yaparken bu  lafının  üzerine sana istersen cumhur başkanı ol dediğimi çok iyi hatırlıyorum)

2) Bana yakıştırdıgın dolandırıcılıkmı? Ticaret ahlaksızlıgımı?

3) Garanti kapsamını sizinle konuşmadıysak neden fotograf çekmeye gerek duyarak bana geri döndünüz?

4)Garanti konusunu herkesle konuştugum gibi sizinlede konuştum ve açılan poşet kabulum degildir.Tastaki fotolar benim için hiçbir ifadede bulunmuyor.

5)35 senedir bu işle ugraşıyorum yeri geldi ithalattan gelen  50-100 bin balık tanklara aktarımı yaptım kaldıki benim paketlememe ait olmayan bir mavili poşeti bana delil olarak sunuyorsunuz.O poşetin içindeki su oranını ,oksijen oranını ve kullandıgım kimyasalın hangi renk ve miktarda oldugunu çok iyi bilen biriyim. Kısaca o poşette bana ait poşet degil .

6)Otobüs denizli varış saati sabah 09 dur senin beni arayıpta konuştugun saat 12 35 dir.Bu saate kadar aklın nerdeydi .(sana söyleyim balıkları akvaryuma koymakla meşguldün ve balıklar o saate kadar ölmeye başladı ve sen benim garantim dediğim balıgı ölü geldi demeyi tercih ettin fakat unutma bana 5 tanesi halen sag kuyruk kıstıgını söyledin .Peki poşet kimyasaldan dolayı foto çekemediğini söyledin nasıl bu balıkların durumunu görebildin ?)

7)Bana abi ben balıkları aktaramadım 5 tanesi öldü deseydin olsun kardeşim kargo ücretini yolla tekrardan yollayım sözünü benden alırdın.Sen kendince benim iyi niyetli konuşmalarım karşısında sahtekarca yol izledin.Beni bilenler yerimi görenler(uçakla 20 saat yolculuk ederek buraya gelenler dahi var)Degil 10 balık yüzlerce balıgı feda edicemi çok iyi bilirler fakat benim prensiplerimden vede karakterimden taviz vermediğimide bilirler .

Bundan dolayı yalancının evi yanmış kimse inanmamış kişi olmak yerine dürüst olsaydın balıkların akvaryumunda yüzer olurdu.

8) Gönderdiğin fotoların benim garantim kapsamı dışında oldugunu söyleyipte görüşmemizi sonlandırdıktan sonra cep telefonuma gönderdiğin 2 mesaja senin seviyene inmemek adına kayda almadım.3 cü mesaj seni aram için yeterli oldu .

Bu mesajlar senin mesajlarındır noktası ve virgülü ve hatalı yazılımı ile aksidurumda konu üzerinde hakkımdaki suçlamalarını devam ettirdiğin sürede savcılıkta kendini bulacaksındır.

 

Mesaj 1)22/10/2011 Saat 17 36

60 tlharam zikkim olsun bogazinda kaldin

Mesaj 2)22/10/2011 saat 18 17

İlk resim poset acilmadan cekilmiş.net olmuyor diye poseti actim.Bakta biraz yuzun kizarsin.Madem Allahtan korkmuyorsun.Belki biraz utanirsin

 Mesaj 3)23/10/2011 saat12 49

Ne oldu resimi begenmedinmi senin bu sahtekarligini butun internet sitelerinde paylasayimde  gor

Öncelikle senle telefonde konuştugumdan dolayı şive diye bir şeyin söz konusu degil önce Türkçe kurallarına saygı diyorum.

[/QUOTE]


1-Sen bana poşet açılmayacak diye hiçbirşey söylemedin yalan söyleme

2-Poşet senin poşetin ve açılmamış resmi var. Ben yemin ettim. Sende yemin ette ne olduğunu herkes anlasın.

3-Ben rütbemi böyle adi 2-3 balık için yalan söyleyecek biri olmadığımı anlatmak için söyledim.

4-Resmi beğenmedin kardeşim başka resim varmı diye sordunmu

5-Mesajlarıma neden yanıt vermedin.

6-Söylediğin küfürleri anlatta herke duysun

7-Yazklar olsun 60 tl balık bumu esnaflık

8-paranı aldın nasıl olsa resimleri beğenmedin deyip kestirip attın

bjkalley2011-10-25 23:36:30

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir