ethem hocaoğlu şikayet


muratosmanÇevrim Dışı

Kayıt: 13/10/2011
Mesaj: 26
muratosmanÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 26 Ekim 2011 23:16
Yine iftira yine yalan dolan. Benle kim sorun yaşamışsa ya cebimden ya internetten ya iş yerime gelerek ya forumdan açık açık söylesin. Arkadaşım bilmediğin duymadığın meselede çamur atmaya utanmıyor musun? Ben videoda gördüğünüz bütün balıkları internet ve forum aracılığıyla arkadaşlardan aldım. Hiç bir sorunda yaşamadım. Barış Er ile ayrıntıları paylaştığım aylar önce bir sorun oldu. O da söylediğim gibi tamamen mağdur bendim. Yok paramı göndermemiş ne yapmış bilmiyorum gibi laflar atıyorsun. Utanmıyor musun iftira atmaya? Balık gönderen kişi parasını almadan balık göderir mi? yok yönetim silmiş ne olmuş. Kardeşim yönetim benim babamın oğlu mu? Söylediğin Barış Er'in mesajları ise kendi sildirmiş. Yeter bu mesnedsiz iftiralar. 

[QUOTE=Halil_20]Fatih bey , dün gece bu sayfada ismini tam hatırlayamadığım ama Murat Yıldırım bey ' in bundan 2-3 ay önce aynı şekillerde sorun yaşadığı bir arkadaşımızın yazıları vardı. Aynı şekilde balık almış yok ücretini dediği günde ödememiş yok balıklarla ilgili sorunlar var demiş.... Murat Yıldırım bu yazılanada cevap verseydi durum farklı olurdu. Ama silinmiş maalesef. O yorumun altınada ben yazmıştım ve orada yazılan yoruma karşılık ben yorum yapmıştım fakat benim yorumumda da bana haber verilmeden düzeltilmeye gidilmiş. Benim yazdıklarımın önemi yok ama bu kişiyle aynı şekilde sorun yaşayan diğer arkadaşımızın yazısı konuya aydınlık getiriyordu . Fakat nedense yönetimimiz o yazıları silmiş uygun görmemiş. Bu arada madem yazılarımız silinecek yorum yapamayacağız neden var ki bu konular ? Biz ortaokul lise talebesi değiliz. Ne yazmamız gerektiğini bildiğimizi diğer yorumlarımızda belli etmişizdir diye düşünüyorum. Uygun olmayanı da haber vererek bari silin.[/QUOTE]rastlantısal2011-10-27 05:43:43

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

mustafakısacıkÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 16/11/2006
İl: Istanbul
Mesaj: 2661
mustafakısacıkÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2011 00:48
Balık gönderen kişi parasını almadan balık gönderir! Bu forum üzerinde ki kişilerin birbirlerine olan güveni ile alakalıdır ve kaldi ki konuya müdahil olan, Ethem bey'in çift diskuslarından parasını almadan gönderdiğini iyi bilirim.
Üyelerin - Forum Özel üyelerinin torpil vb. yöntemler ile yönetimden yazdıgı mesajın-geri bildirimin vb yazılarının silinmesini istemek gibi bir konunun olmayacagını 5 senedir burda olan bir kişi olarak iyi bilirim. 
Yönetim kimsenin babasının oğlu ^tabiri^ düşündürücü olmakla beraber, dediğiniz doğru ama yine üslup bu site için yanlıştır.
Ethem Bey prensipleri geregi haklı oldugunu, siz mağduriyetiniz gereği haklı oldugunuzu savunurken bu konuyu bir yerlere baglamak imkansız gibi geliyor, kaldı ki konu 7.sayfaya ulaşmışken böyle devam ederse 17'ye kadar yolu var düşüncesindeyim.
Konunun kitlenmesini (yönetimin kimsenin tarafında olmayacagını ve tarafsız kalacagını bilerek) ya da çözümü artık site üzerinden degil, bireysel olarak yüz yüze yada telefonla bitirmenizi rica edeceğim.
Sitede; Sizin yada Ethem Bey'in ölen 10 balıgı yada 60 tl'nin üzerinde çözülmesi gereken, yardım bekleyen bir çok insan mevcut.
Saygılar.
 
rastlantısal2011-10-27 05:45:32

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ethemÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 06/11/2007
İl: Istanbul
Mesaj: 464
ethemÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2011 02:20

Senin sorularına cevap vermek gibi zorunlulugum kesinlikle yok senin ölü balıkları bana gerektiği gibi kanıtlama zorunlulugun var, üzerine basarak söylüyorum gene tastaki balıklar beni kesinlikle bağlamaz, poşet te benim paketlememe ait değil  ve halen bunu bana savunman için poşet içinde balıkları ölü olarak bana fotolaman lazımdı  aksi durumda her konuşman fayda etmicek benim açımdan.

Yıllardır gönderim için kullandıgım techizat ve gerekli koruyucu maddeler.

Gönderimde kullanmak üzere 1.5 lt  sürahiye sadece 2 damla kullandıgım koruyucu ve gönderecegim balık suyunu %50 burdan %50 kendi suyunu kullanırım. Bundan kesinliklede tavizim yoktur.
 
2 damlaya 1.5 lt su eklendikten sonra suyun aldıgı renk
Lepistes  gönderiminde kullandıgım poşet boyu
Gönderim de kullandıgım starafor kutu ebatları
 

Koruyuculu su ve gönderilen balıkların boyutu ve çift poşet kullanıldıktan sora paketin aldıgı oval şekil.

(KESİNLİKLE KULLANDIGIM SU ORANI %25-30 ARASIDIR.SAF OKSİJEN ORANI %70-75 ORANIDIR.) Sebi ise sudaki oksijen oranı çok düşüktür. Sana gelen poşette bu şekildedir.

Ve seni haklı çıkarabilmek adına 1.5 lt su için 2 damla kullandıgım koruyucuyu, balıkların içinde bulundukları 1 su bardagı kadar suya 5 damla damlatarak ve 3 kat poşet kullanarak hazırladım genede balıkların görüntüsü  net.
 

Ve oda yetmedi metre göstergesi kullanarak 70 cm üzerinden tutarak denedim genede balıklar gözüküyor .

 

Sizin poşetten ne balık görünüyor nede benim paketlediğim gibi  bir paket. Pakette bana balığı göster.

Kanıtlayamadıgın her iddia boşunadır  ve artık  7 saat sonra foto aldıgınızı söylüyorsunuz , artık siz neler söylediğinizin farkında değilsiniz ve kendin beyan ediyorsun teslim aldıktan 7 saat sonra foto aldım diye.

 

İstediğin kadar patlaktı, çatlaktı, kırıktı, ölüydü, diriydi, uçtu, kaçtı, zarttı, zurttu boş şeyler konuşmaktan sıkılmadın mı? Git kardeşim işini görevini yap, madem askeri doktorsun hasta olan bu vatan için ailesinden, köyünden, işinden, gücünden koparak, hastaydım, ustaydım demeden vatani görevlerini yerine getirmeye çalışan kardeşlerimizle ilgilen. Devlet sana bunun için mi maaş veriyor? Bütün milletin kafasını şişir diye vermiyor. Seni düşünüyorum da o kardeşlerin yerinde olmak istemezdim kimbilir neler çektiriyorsundur garibanlara.

Bana somut olan gerçekçi açılmamış bana ait paketlemiş oldugum şekilde balıkların ölüsünü belgele. Halen düşmüşün 3-5 balıgın derdine sana balıkta veren oldu, hesap numaranı da isteyen oldu bana saygı ve sevgileri oldugundan.

Şunu o kafana sok benden bu yaşıma kadar kimse bu tarzda yaklaşımlarla benden bir şey alamadılar, alamazlarda. Artık paralama üstünü başını. Senin yüzünden insanlar banlandı, yazdıkları kırpıldı, bir silkelende kendine gel artık.

Bırak milletle didişmeyi ,mademki bir mevki sahibisin o seviyede kal millet seni seviyeli bilsin.
Burdan ötesinde sana agzımı açmayı bırak agzımın içindeki dili bile kıpırdatmıcam.
Burdan sonrası senindir kendin çal kendin oyna.
rastlantısal2011-10-27 05:52:07

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

muratosmanÇevrim Dışı

Kayıt: 13/10/2011
Mesaj: 26
muratosmanÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2011 06:30
ETHEM HOCAOĞLU SORDUĞUM HİÇBİR SORUYA CEVAP VEREMEDİN. İNSANIN HATASINI KABUL ETMESİ ERDEMLİKTİR. DE Kİ O AN BOŞ ANIMA DENK GELDİ. BİR ŞEY OLDU FALAN. 

Arkadaşlar Ethem hocaoğlu kendi eliyle çektiği fotoğraflarla poşetin kendisinin olduğunu ispat ediyor işte bakın bu kendisinin çektiği resim
 


Buda benim ona çekip gönderdiğim ve kabul etmediği resim

 İşte arkadaşlar ethem hocaoğlu bu resme bakarak poşet benim değil diyor. Şimdi siz söyleyin bu ahlaki mi vicdana sığarmı?

Ben fatih beyin mesajından sonra kesinlikle cevap yazmayacaktım. Ama kendin bu konunun uzamasına neden oldun. Yerin dibine batsın 3-5 balık. Ben bunlara uğraşacak insan değilim. Ama şahsıma iftira atılıyor. Cevap vermek zorundayım. Sonra konu 3-5 balık gibi olsada senin esas suçun bana iftira atmak sorup soruşturmadan balıkları kendin öldürmişsün demen ve telefonda küfür etmen. Ben senin küfürlerinden kurtulmak için telefonu kapatmak zorunda kaldım. Sana karşılık vermedim. Bunları başkalarına yapma ders olsun sana
bjkalley2011-10-27 18:07:13

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ethemÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 06/11/2007
İl: Istanbul
Mesaj: 464
ethemÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2011 08:03
[QUOTE=muratosman] [QUOTE=Halil_20] [QUOTE=muratosman]

ETHEM HOCAOĞLU SORDUĞUM HİÇBİR SORUYA CEVAP VEREMEDİN. (HALA KIVIRIYORSUN.) İNSANIN HATASINI KABUL ETMESİ ERDEMLİKTİR. SENDE ZERRESİ YOK. DE Kİ O AN BOŞ ANIMA DENK GELDİ. BİR ŞEY OLDU FALAN. AMA YOK HALA KENDİ ÇALIŞMA SİSTEMİNİ GÖSTERİYORSUN. FORUMDA DA YAZDIM. GERÇEKTEN PAKETLEMESİ GÜZELDİ DİYE. SENİN PAKETLEMENE BİRŞEY DİYENMİ VAR. SEVİYE DİYİP DURUYORSUN. SEN SEVİYENİ MAĞDUR ETTİĞİN BİR ALICIYA'' SEN BALIKLARI ÖLDÜRMÜŞSÜN'' DİYİP  KESTİRİP ATMAKLA ONU KESİNLİKLE DİNLEMEYİP TELEFONLARI AÇMAYIP FORUMDA YAZACAĞIM DEYİNCE TELEFON AÇIP KÜFRETMEKLE GÖSTERDİN. ETHEM HOCAOĞLU SÖYLE TELEFONDA Kİ KÜFÜRLERİNE CEVAP BİLE VERMEDİĞİMİ TELEFONU YÜZÜNE KAPATARAK ANCAK ENGEL OLDUĞUMU SÖYLE DE MİLLET KÜÇÜK DİLİNİ BİRKEZ DAHA YUTSUN. SENMİSİN SEVİYEDEN BAHSEDEN 
[/QUOTE]
 
HALEN TAHRİK VE TACİZLERDEN KAÇINMADAN CEVAPLAR YAZIYORSUN AL O ZAMAN SANA CEVAP

 
Boş şeyler konuşacagına git işine bak yada bana ispat olarak sana balıklar geldiğinden 7 saat sonra fotograf çekmişin o kadar zaman sonrada olsa bana poşetimin içinde ölmüş balıkların resmini göster ve sonra konuşmalarına devam et.

 
 
 
 
 
 
rastlantısal2011-10-27 08:13:00

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

muratosmanÇevrim Dışı

Kayıt: 13/10/2011
Mesaj: 26
muratosmanÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2011 08:06
Sen edebten bahsedemezsin. İftira, küfür, kul hakkına girme bunların hepsini yaptın.
Gitmiş bir sürü resim çekmiş sonuçta beni ispatlamak için. Balıkların zaten ölmüştü. 7 saat -24 saat sonra ne fark eder. Ölmüyen balığın videoda bakta izle. Balıkların yaşıyorduda benmi öldürdüm. Tek yaptığın hakaret etmek.
rastlantısal2011-10-27 08:13:44

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

darkruseÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 27/05/2008
İl: Istanbul
Mesaj: 513
darkruseÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2011 08:36
Artık bu mecrada yeterince döndüğünü düşünüyorum bu işin.

Murat Bey insanların başka işi yok mu ki "sizi topluca linç girişimine" mağruz bıraksın?,
Ethem Bey sizde bence yılların deneyimi olarak orta yolu bulmalısınız bir şekilde, he sonra Murat Beyle bir daha iş yapmazsınız olur biter.
 Sizde Ethem Bey den alışveriş yapmazsınız, he yaparsanız da satıcının istediği kurallara uyarsınız, herkes paketin açılmadan ölüm gibi durumlarda fotoğraflanacağını bilir. Bu size deneyim  olmuştur.

Dikkat ederseniz uslup iyice yerlere inmeye başladı, bu uslüpla 5 yaşındaki çocuğun elinden çikolatasını bile alamazsınız, kocaman insanlarız yapmayın lütfen. Herkes araya girip mağduriyeti gidermeye çalışırken konunun asıl sahipleri burunlarından kıl aldırmıyorlar.

Burada insanlar sırf paylaşım olsun diye çok değerli balıkları bile yeri geldiğinde hediye olarak veriyor, bence ortada kasıt yok, kuralları anlayamamış bir alıcı, sert usluptan hoşlanmayan bir satıcı var o kadar. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır, düzgünce halledelim işimizi lütfen.


 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

L 144Çevrim Dışı

Kayıt: 28/06/2010
İl: Istanbul
Mesaj: 307
L 144Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2011 08:39

Vay be 50 lira için düşülen hale bak :D:D:D

 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

GÖKHAN ÖZDEMİRÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 19/07/2010
İl: Istanbul
Mesaj: 1703
GÖKHAN ÖZDEMİRÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2011 08:46
[QUOTE=muratosman] Sen edebten bahsedemezsin. İftira, küfür, kul hakkına girme bunların hepsini yaptın.
Gitmiş bir sürü resim çekmiş sonuçta beni ispatlamak için. Balıkların zaten ölmüştü. 7 saat -24 saat sonra ne fark eder. Ölmüyen balığın videoda bakta izle. Balıkların yaşıyorduda benmi öldürdüm. Tek yaptığın hakaret etmek.
[/QUOTE] Biz demekki bu kadar akvaryumu, teçhizatı boşuna alıyoruz, sizin mantığa göre poşettede beslenebilir balık. rastlantısal2011-10-27 08:50:01

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

muratosmanÇevrim Dışı

Kayıt: 13/10/2011
Mesaj: 26
muratosmanÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2011 08:50
[QUOTE=bydesigner]

Vay be 50 lira için düşülen hale bak :D:D:D

 
Ben fatih beyin mesajından sonra kesinlikle cevap yazmayacaktım. Ama kendin bu konunun uzamasına neden oldun. Yerin dibine batsın 3-5 balık. Ben bunlara uğraşacak insan değilim. Ama şahsıma iftira atılıyor. Cevap vermek zorundayım. Sonra konu 3-5 balık gibi olsada senin esas suçun bana iftira atmak sorup soruşturmadan balıkları kendin öldürmişsün demen ve telefonda küfür etmen. Ben senin küfürlerinden kurtulmak için telefonu kapatmak zorunda kaldım. Sana karşılık vermedim. Bunları başkalarına yapma ders olsun sana



[QUOTE=GÖKHAN ÖZDEMİR] [QUOTE=muratosman] Sen edebten bahsedemezsin. İftira, küfür, kul hakkına girme bunların hepsini yaptın.
Gitmiş bir sürü resim çekmiş sonuçta beni ispatlamak için. Balıkların zaten ölmüştü. 7 saat -24 saat sonra ne fark eder. Ölmüyen balığın videoda bakta izle. Balıkların yaşıyorduda benmi öldürdüm. Tek yaptığın hakaret etmek.
[/QUOTE] Biz demekki bu kadar akvaryumu, teçhizatı boşuna alıyoruz, sizin mantığa göre poşettede beslenebilir balık. [/QUOTE]

Arkadaşım kasıtlısın yanlısın. Balıklar ölmüştü zaten canlı balıktan bahsetmiyoruz


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Koksal GurkanÇevrimiçi

Özel Üye
Kayıt: 19/10/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 6964
Koksal GurkanÇevrimiçi
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2011 09:05
Öğüt vermekle bir yere varılmaz.
Adam vardır, iş bilir. Zaten öğüde ihtiyacı yoktur.
Adam vardır, anlamaz, dinlemez. Ona da ne söylesen boştur.

Sonuçta taraflardan birisi (Murat Yıldırım) şikayet etmiş ve bunun bilinmesini istemiş. Bu anlamda istediği oldu. Ama istemedikleri de oldu.
Diğer taraf (Ethem Hocaoğlu) cevap vermiş ve şikayeti kabul etmemiş. Devamında da bir şey yapmayacağını beyan etmiş. Daha da bir yere varmayacağını yazmış.
Yönetim sadece tarafsız olarak müdahale edip forum kurallarına aykırı durumları düzeltiyor. Yoksa ne taraf tutar ne de keyfi hareket eder. Hakemlik yapması gibi bir görevi de yok.
Üçüncü şahısların devreye girmesi bu saatten sonra sadece olayın kişiselleşmesine döner.

Ya konu bu aşamada kapanmalı ve böylece kalmalı ya da çok gerekiyorsa, çok ileri boyuta vardığı düşünüüyorsa, dışarıda avukatlarla ve delillerle resmi kanala sevk edilmelidir.
Hobiden, alışverişten girip dolandırıcılıktan, hakaretten, iftiradan çıkmak çok ayrı bir durumdur. Konunun geldiği nokta yazan-yazmayan çok kişinin gereksiz yere zamanını almakta, kişilere sıkıntı yaratmaktadır.

Önerim konunun tarafları olan iki kişi (Murat Yıldırım & Ethem Hocaoğlu) dışında kimsenin cevap yazmamasıdır. Onlar da zaten yukarıda yazdığım şekilde düşüncelerini ifade ettiler.

Bence iki taraf son bir sefer usulüne uygun yazışsın. Yönetim de peşinde konuyu kilitlesin.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

kadi37Çevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 06/03/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 771
kadi37Çevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2011 09:14
Arkadaşlar konu o kadar gereksiz ve yersiz ki daha fazla uzatılıp uzamasın. Her iki tarafıda tanımam ama böle güzel bir paylaşım sitesinde böyle gereksiz ve üslupsuz konusmalar olmaması gerekiyor.
(Not : Yanlışlıkla teşekkür butonuna basmışım yanlışlıkla oldu yanlış anlaşılmasın )
kadi372011-10-27 09:19:33

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ozmetÇevrim Dışı

[B]3909,3[/B]
Kayıt: 25/02/2009
İl: Konya
Mesaj: 507
ozmetÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2011 09:34
Canlı gönderimi ile ilgili pek çok konuda varılan ortak nokta "gönderimin risk olduğu ve kayıp yaşanabileceğidir".

Bu bağlamda otobüs veya kargoyla canlı gönderiminde kayıp yaşanabileceği ihtimali göz önünde bulundurulmalıdır. Belki 100 kere gönderilir ölmez ama her zaman durum böyle olmayacaktır.

Anladığım kadarıyla Ethem bey gayet düzenli, tertipli ve prensipli çalışan bir abimiz. Ayrıca paketleme gönderme konusunda oldukça hassas olduğunuda görüyoruz.

Peki gerçekten balıklar nakliye sırasında ölmüş olamaz mı? Niçin kimse bu yönden bakmıyor? Niçin herkes balıkların ölmeyeceği veya ölmediğini, balıkların Murat beyin akvaryumunda öldüğünü düşünerek yorum yapıyor? Niçin diğer ihtimal düşünülmüyor?

Ancak gerçekten durum böyle yani balıklar akvaryumda öldüyse ve Murat Bey bu şekilde ifade etmiyorsa durum daha vahim. Bilemiyorum.



Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

tuncselimÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 21/05/2008
İl: Kocaeli
Mesaj: 1179
tuncselimÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2011 10:05

  Bende konuyu başından beri takip ediyorum ve her iki tarafında hatalı olduğunu düşünüyorum.Ancak forum üzerinden satış yapan insanların (kim olduğu hiç önemli değil) bence balık alıcının eline sağlıklı geçmesi ile üzerine düşeni yapmış olduğunu iddia etmesini doğru bulmuyorum.Gönderdiğiniz balıklar hasta olabilir ve alıcının eline geçtikten sonra da kayıp yaşanabilir,yaşanan ve yaşanabilecek bu kayıpları bana ne ben balıkları sağlam teslim ettim diyerek kötü niyetli petshop satıcılarının tavrını takınmak bu forumda balık satışı yapan insanlar için çok doğru bir yaklaşım olmasa gerek.Ethem Beyi suçlamıyorum ancak sattığı balıkların arkasında sonuna kadar durmasının uzun vadede kendisi için daha faydalı olacağını düşünüyorum.Karşı tarafa biraz anlayış gösterip kendinizi onun yerine koyup onun gibi düşünmeye çalışmanız her ikiniz için de faydalı olacaktır diye düşünüyorum,saygılar.

tuncselim2011-10-27 10:05:48

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir