golden severumun kuyruğunu yiyorlar


semihşahinÇevrim Dışı

Kayıt: 05/03/2013
İl: Ordu
Mesaj: 3
semihşahinÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 27 Mart 2013 02:13
Arkadaşlar merhaba.benim sizlere sorum şu:akvaryumumda 1 sarı prenses 1 vatoz 1 iceman var.Birkaç hafta önce akvaryumcudan astronot aldım,fakat sabaha kadar astronotun gözünü kuyruklarını paramparça yapıp öldürmüşler.Akvaryumcum bunun mümkün olamayacagını,benim yalan söylediğimi filan iddia etti.Hatta tavuk tilkiyi yer mi hiç filan dedi.Bana inanmadı.Bir de golden severum verdi bana hediye.Fakat goldenı da rahat bırakmıyorlar.Akvaryumun içinde sürekli kaçmak zorunda kalıyor goldenım.Kuyrukları,yüzgeçleri paramparça oldu.Akvaryumcu geri de almıyor.Vicdan azabı çekiyorum balığın halini gördükçe.Sizce ne yapmalıyım?

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

MertSoyumertÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 14/11/2012
İl: Ankara
Mesaj: 2779
MertSoyumertÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 27 Mart 2013 11:03
Farklı göllerin balıklarını bir araya koymuşsunuz, su değerleri, davranışları, akvaryum düzeni vs. çok farklı balıklar onlar. Siz hacminizi yazın, severumu veya sarı prenses ve icemanları elden çıkarın. Eğer severumu verirseniz elinizdeki prenses ve icemanın cinsiyetine göre 3'er tane daha ekleyin, 1 erkek 3 dişi şeklinde olsunlar. 
Eğer hacminiz 100 litre üstü değilse zaten elinizdeki bütün balıkları verip daha küçük balıklar alın, yoksa daha çok vicdan azabı çekersiniz...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir