Hava taşı Öneriniz


delizekaÇevrim Dışı

Kayıt: 22/11/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 102
delizekaÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2012 16:40

Arkadaşlar ,

 
rambo 11000 hava motoru aldım pilli olan 3 adet hava çıkışı var.
bir kaç sorum olucak yanıtlamanızı rica ediyorum.
 
benim vana alıp birleştirmemmi lazım hortumları hani elektrik gidince pilli olan devreye girsin ve hortum onda hazır bağlı olsun hava versin.
 
2.sorumda hava taşı nasıl almalıyım 200 litrelik bir akvaryumum var boyu nasıl olsun çift girişli hava taşımı alayım.
 
3. sorum ise abi böyle suyu fokur fokur yapsın istemiyorum hani düzgün hoş görünümlü güzel görüntü veren iyi hava taşı olsun diyorum önerebileceğiniz hava taşı varmı.
 
valf kullanayımmı motor için ben gerek yok diye düşünüyorum çünkü motor hava basıyor ve moto aşşağıda hortumdan geri su ineceğini sanmıyorum abi.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Kesh5534Çevrim Dışı

Kayıt: 16/03/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 1897
Kesh5534Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2012 17:07
İyi günler.Öncelikle sadece direk pilliyi kulanabilirsiniz.Hava taşı sizin zevkinize kalmış bir olay kimisi top şeklinde kullanır kimi arka cama montelilerden kimiside tabana yerleştirilen uzun hava taşı kullanır bu zevke kalmış bir olay diye düşünüyorum.Mesela 2 tane 30 cm lik alıp köşelere çapraz olarak koyabilirsiniz güzel bir görüntü olusturmaktadır.Check valve kullanmanızı öneririm.Hava motoru su hizasının altında ise.
Ayrıca imzanızdaki türlerin dişi erkek oranının olmaması yanlış bir secimdir.200 lt akvaryumda sp ve paslı bırakmaznızı ve 1e 4 d şekillerinde bakmanızı öneririm eğer show akvaryumu değilse.Show akvaryumu ise her türden bir tane bulunması gerektigini düşünüyorum.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir