ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
delizeka
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
4
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
22 Kasım 2011 08:57
Son Ziyaret:
04 Aralık 2019 20:04
Toplam Mesaj:
102 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
cem burak
Doğum Tarihi:
07 Ekim 1984
Yaş:
39
İl:
Istanbul
Meslek:
çiftçi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

20 Litre Akvaryum İçin İç Filitre Önerisi
Çok teşekkür ederim.

https://urun.n11.com/akvaryum/fivestar-r320-ithal-akvaryum-30x32x21cm-led-isikdahili-filtre-P372698901 akvaryumum bu yanlız sadece elyaf var ve motor çok ses yapıyor kaliteli bir iç filitre alıp takayım diyorum. bu motorun bi küçüğü var ama oda çok küçük
20 Litre Akvaryum İçin İç Filitre Önerisi
Merhaba,

20 litreye yakın bir akvaryum kurdum, şelale tip kendinden filitre var ama temizliğinden çok memnun değilim aşağıdaki ürünü beğendim sizce alınırmı lepistes besliyorum bir kaç bitki var içinde yada tavsiye edeceğiniz filitre varsa oda olur.

https://urun.n11.com/ic-filtre/pick-up-60-2008-akvaryum-ic-filtresi-60l-300ls-4-w-P335024830
saygılar,
Beyaz prensesim yavru taşıyor
Bu ara bir kaç tane balığım yumurta alıyor 2 gün sonra yiyor anlamadım ne yapmam lazım balık kovadaydı sonra yemiş şimdi başka balığım ağzında yumurta var 2 gün sonra yiyecek biliyorum.
Beyaz prensesim yavru taşıyor
Arkadaşlar daha öncede sarı prensesim portakal balığım yumurta almıştı dediğiniz gibi hiç bir şey yapmamıştım ama bir baktım 2 gün sonra yumurtaları yediğini gördüm yani ağzında yumurta yoktu şimdi ayırdım....çünkü 20adet çiklet balığım var ve sanırım rahat bırakmıyorlar şimdi kova sayesinde sıkıntı yok ama balığım canlandı kova içinde yüzüyor artık yatmıyor. yumurtaları bıraktıysa nasıl görebilirim sizce.
Sarıprenses yumurta tutmuş
Hocam öyle balığı ayırmak yerine 200 lt akvaryumda bir yavruluk alıp o dişiyi onun içine koyamazmıyız yani böyle aparatlar yokmu farklı bir akvaryuma koymak yerine mevcut akvaryumda koruma gibi aletler varmı var ise malavi cikletleri için varmı.
Beyaz prensesim yavru taşıyor
Arkadaşlar sabah uyandığımda balığımın canlanmış kovanın üzerine serdiğim tülü zorluyup dışarı çıkmak istiyordu acaba yumurtaları yedimi sizce çünkü öylece yatıyordu kovada sabah çap canlıydı bi yardımcı olun acaba yumurtalarımı döktü acaba karnımı açıktı ne oldu bana yardım edin lütfen.
Beyaz prensesim yavru taşıyor
Anlamadınız beni abiler ben diyorumki 200 litre akvaryum içine bir kova koydum küçük balığı içine koydum akvaryumun içinde kova kovanın içinde balık kovanın içine diğer balıklar girip rahatsız etmesin diye tül çektim şuan orda yatıyor akvaryumda 30 adet balık var diğer balıklar rahatsız etmesin diye böyle yaptım güzelde oldu düşüncesindeyim. bu arada akvaryum motoru çalışıyor dış motor hava motoru çalışıyor.
Beyaz prensesim yavru taşıyor
Abi yok akvayum içinde kovanın ağzı açık zaten tül çok ince tül ile sardımki diğer balıklar rahatsız etmesin diye.
Beyaz prensesim yavru taşıyor
Arkadaşlar Selamlar ,

yardımlarınızı bekliyorum beyaz prensesimin ayzının dolu olduğunu ve yumurta taşıdığını anladım 2 gün yem yemedi bende dün gece balığı alıp aynı akvaryumda içine yoğurt kovasını koyum içine aldım ve üzerini tül ile paket lastiği ile kapadım aynı su aynı akvaryumda su sıcaklığı sabit fakat balığım ölecek diye korkuyorum öylece duruyor yatıyor uzanıyor balık acaba ölücekmi ne olur yardım edin.

Anubias bitkim çürümeye başladı resimli
Beyler
 
yapraklarını budadım köklerinide budadım kayaya bağladım elimde kalan gübreyide kullandım şimdi gübre alıcam bana gübre alabileceğim bir yer gösterrimsiniz.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.