http://www.sikayetvar.com/


MysteryÇevrim Dışı

Kayıt: 16/08/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 487
MysteryÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2011 02:57
 Bu siteyi herkese öneriyorum. Türkiye'de tüketici haklarını korumak adına atılmış en önemli adım.Yaptığım 3 şikayetten 2'sine cevap geldi.Sitede bir fırma seçiyorsunuz , mağaza seçiyorsunuz ve şikayetinizi yazıyorsunuz.Ücretsiz olarak firmaya ulaşıyor şikayetiniz ve firmanın müşteri temsilcisi sizi arıyor :)

 Teknosa'dan oyun sınıfı mouse aldım. Defolu çıktı birinci ayda sağ tuşu takılmaya başladı. İnternetten araştırdım bu modelde aynı sorunu yaşayanlar varmış.Faturasını , fişini , garantisini yanlışlıkla atmışım poşet içinde çöpe.Teknosa'ya 3 kere gittim , kredi kartı ekstresi , tarih gibi bilgiler istediler tek tek hepsini getirdim sonra faturasız olmaz dediler. Faturayı çöpe attığım gibi bu mouse'uda atmamı önerdiler.Önce microsoft ( markası microsoft mouse'un ) ile ilgili şikayet yazdım ürün defolu dedim. Müşteri temsilcisi mail attı. Futrasını kaybettiğimi anlattım.Oradan sonuç çıkmayınca , Teknosa ile ilgili iğneleyici bir şikayet yazdım :) . Cep telefonumdan aradılar. Gün ay  yıl olarak fatura tarihi gibi bilgileri istediler. Faturanın fotokopisini mail adresime göndderdiler. Mouse'u tamir ettiğim için geri vermedim. Tekrar sorun çıkarsa fotokopiyle mağazaya döneceğim.

 Süperonline fiber internet kullanıyorum. İlk yılımda 10 dk'da bir kopuyordu.5 dk offline kalıyordu sonra tekrar kopmaya devam ediyordu. Telefon açtım bir kaç kere geldiler modemi bir sağa bir sola çevirip yok bişi dediler gittiler. Bu siteye şikayet yazdım birisi aradı 20-30 dk konuştum , sürekli koptuğunu teknik servis geldiği zaman kopmadığını ama sürekli kopma sorunumun devam ettiğini söyledim. 2 hafta içerisinde düzeldi internetim. Şimdi nadiren kopuyor.

 Küçük firmalar pek önemsemiyor ama büyük firmalar korkuyorlar o siteden :)

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir