ibrahim ozan düzgün dolandırıcı


z.b.s.kÇevrim Dışı

Ziyaretçi Engelli
Kayıt: 10/05/2014
İl: Istanbul
Mesaj: 756
z.b.s.kÇevrim Dışı
Ziyaretçi
Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2014 19:25
[QUOTE=mustafakısacık][QUOTE=z.b.s.k][QUOTE=babur alimov]Siz kendinizi biliyorsanız benim ne düşündüğümün hiç önemi yok. [/QUOTE]

Evet benim İbrahim. İşte siz böyle çok akıllı olduğunuz için, böyle insanların yazdıklarından kim olduğunu anladığınız için, sosyal zekanız böyle tatlı kelime oyunları yapabilir düzeyde olduğu için sizi rahatlıkla dolandırdım. Çünkü çok akıllısınız.
[/QUOTE]


Kusura bakmayın kırmızı ile ön plana çıkarttıgım yazıları yazan siz iseniz ! Dolandırıcı hırsız damgası yemeniz gayet normal.Biz bu sitede dolandırıcılıgın çeşitlerini gördük,hatta üretimhaneden evden balık çalınmasına bile şahit olduk kaldıkı bu sözleri sarf eden birine bu ihtamın yapılması hayet normal.

Yaraya tuz basarsanız can açıtır.Konunun ne kadar derin oldugunun çogu kişi evet farkında degil çünkü kimin kim oldugu eskiden belli idi lakin artık hiç belli degil.

Herkese saglıklı hobiler,[/QUOTE]

Arkadaşım iyi bakın ben bu sözleri söylemeden dolandırıcılıklıkla itham edildim. iyi okuyun ki anlayın. Ben iyilik olsun diye vatandaşa bir öneride bulundum bütün samimiyetimle. Vatandaş geldi bana ben anladım sen o dolandırıcısın dedi. Alttan aldım bir daha sordum o an tezcanlılıkla filan mı söyledi diye. Geldi bana bu sefer de ukalalık yaptı siz eminseniz falan filan... Ne yapayım canım kardeşim deyip sarılayım ne yarası ne tuzu. Ben de kabul ettim peki dedim. O olayım. Yani önünüzdekini göremiyorsunuz bir daha anlatayım: Ben bu kırmızıyla belirttiğiniz sözleri sonradan yazdım. Bu arada SİZ diye bahsedilen sözü söylediğim kişidir. Genele hitap edilmemiştir. Yukarıda anlama zorluğu filan olan olur birilerin diye de belirttim( insanlık hali) büyük harflerle yazdım. Daha derdiniz ne. Kronolojiye dikkat. Önce-sonra, neden-sonuç. İyilik yaptık şu muhabbetin geldiği noktaya bak.
Bu arada gidersiniz dolandırılanlar tek tek savcılığa siber suçlar filan ilgileniyor bu işlerle. Forum yönetimi de destek veriyor kişinin teşhirine o konuda da sıkıntı yok.
Ama birileri mağdur oldu diye birilerine durup dururken dolandırıcı damgası vurmayacak. Doğrudur kimin kim olduğu belli değildir. Değil işte! onun için serin gelmek lazım! Şimdi okuyun elinizi vicdanınıza koyun. Siz gayet iyi niyetle anlayarak bir yazı yazıyorsunuz. Kişi gelip sensin o anladım diyor siz ne yaparsınız. 
Sonra başka biri gelip size ders veriyor siz anlatıyorsunuz. Yine yazılan yazıların zamanına bile bakmadan sizi paylamaya kalkıyor. Siz napardınız? Lütfen konunuza dönün zanlıyla ilgilenin. Sizden tarafım. Olmamak saçmalık olur. 
Eğer yeni bir isimle ya da aynı o söylenen ismiyle ;bilmiyorum ne durumda hikaye; izliyorsa bu başlığı ki benim adımda başlık açılsa ben kesin izlerdim. Adam kıkır kıkır eğleniyor sizinle. alın benim numaram da bu 05322971659 rahat edecekseniz aklınızda olsun. Size tavsiyem ürün almadan para göndermeyin para almadan da ürünü göndermeyin. Bu çelişkili bir durum ama yapacak bir şey yok. Forumda da sorun soruşturun herkese de yardım ederim kimseden de bir talepte bulunmam. Şu rezilliğe bakın yazıklar olsun. Telefon numaramı filan vermek zorunda bıraktınız. Duran adam kendini savunuyor anlamayan adamlara dert anlatmaya çalışıyor. Yazıklar olsun. 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

babur alimovÇevrim Dışı

[B]8859,2[/B] [B]13176,3[/B]
Kayıt: 27/04/2011
İl: Antalya
Mesaj: 1437
babur alimovÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 23 Eylül 2014 00:52
James bey her şey den önce siz yeni üyesiniz ve kişisel bilgileriniz bomboş ve sizinle ilgili ne geri bildirim var ve de kişisel bilgileriniz ve size şunu söylüyorum bu yorumların içinde de olabilir siz olsanız aynı cümleleri kullanan olsa o kişidir kanısına varırsınız sizin düşüncelerinize saygım var.Telefon numaranızı yazmak yerine kişisel bilgilerinizi doldursanız sizin hakkınızda daha çok bilgi sahibi oluruz.saygılarımla.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

REDCHEEKÇevrim Dışı

Kayıt: 21/02/2014
İl: Adana
Mesaj: 69
REDCHEEKÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2015 22:26
http://www.sahibinden.com/ilan/hayvanlar-alemi-aksesuarlar-balik-125-50-65-akvaryum-fluval-dis-filtre-ve-duboisi-kolonisi-211097636/detay      



selam bu da sanırım senin akvaryum ustat

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir