ince ayar vanası tavsiyesi


mysticÇevrim Dışı

Kayıt: 15/01/2015
Mesaj: 21
mysticÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2015 17:09
40 lt bi akvaryumum var 2lt bir yangın tüpü ile mayalı sistem kurmak istiyorum.araştırdığım kadarı ile ince ayar vanasına ihtiyacım var bu parçaları ileride alacagım co2 tüp içinde kullanmak istiyorum.fakat çanakkalede bu parçaları temin edebilceğim bir yer olmadığı için istanbuldan arkadaşıma aldırcağım.dükkana gittiğimizde bu parçaların ismini ne diye söyliycez ,bu parçaları istanbulda nerden alabilirim ve fiyatları nedir kazıklanmak istemiyorum.hani şurda şu dükkandan şu markayı  alabilirsin ben kullandım memnunum diyebilceğiniz bir yer varsa yararlı olucak benim için .şimdiden teşekkürler.

sanırım parçalar bunlar 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Bahadır AYDINLIÇevrim Dışı

Kayıt: 26/11/2013
İl: Kocaeli
Mesaj: 435
Bahadır AYDINLIÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2015 08:15
Pnomatik malzeme satan yerlerden bulabilirsiniz. Çanakkale de vardır. Sanayi sitelerinde araştırma yapın kesinlikle bulursunuz en az 30 tl lik resimdeki gibi bir vana alın ucuzları iş görmüyor. Diğer  parçaları ise yine Pnomatikçilerde rahatlıkla bulursunuz siz vanayı ve yangın tüpünü alın gidin yapacağınız şeyi anlatın redüksiyon parçalarını onlar verecektir. Uç kısmına hava hortumu geçeceğinide söyleyin. Aldıktan sonrada bie teflon bant işinizi görecektir. Kolay gelsin

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

CERKUTAYÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 16/07/2010
İl: Manisa
Mesaj: 1889
CERKUTAYÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2015 12:03
O fotoğraf benim sistemlerden birine ait, fotoğraftaki TMM ince ayar vanasını önermem açıkçası uzun zamandır ondan almıyorum.Belli bir süre sonra ayar kaçırabiliyor.İtalyan malı Bonassi ince ayar vanası öneririm ancak fiyatı 45 TL ile 55 TL arasında değişir.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir