Isıtıcı


Kerem_ykrÇevrim Dışı

Kayıt: 15/09/2019
İl: Yalova
Mesaj: 199
Kerem_ykrÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2021 11:58
Betta besliyorum. Isıtıcı almayı düşünüyorum da almazsam ne gibi sorunlar ortaya çıkar? Bir de balık hep durgun duruyor. Isıtıcı olmadığından dolayı mı acaba? Yoksa yapısı mı öyle? Ayrıca hava motoru da lazım mı? Yani sonuçta labirentli balık olduğundan dışarıdan nefes alabiliyor. Hava motoruna ihtiyaç yoktur diye düşünüyorum. Hem zaten 5 litre akvaryum. Onu içine koysam daha da küçülür akvaryum. Bir de kaç watt ısıtıcı lazım?

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

H.e.kÇevrim Dışı

Kayıt: 17/08/2019
İl: Istanbul
Mesaj: 383
H.e.kÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2021 14:45
[QUOTE=Kerem_ykr]Betta besliyorum. Isıtıcı almayı düşünüyorum da almazsam ne gibi sorunlar ortaya çıkar? Bir de balık hep durgun duruyor. Isıtıcı olmadığından dolayı mı acaba? Yoksa yapısı mı öyle? Ayrıca hava motoru da lazım mı? Yani sonuçta labirentli balık olduğundan dışarıdan nefes alabiliyor. Hava motoruna ihtiyaç yoktur diye düşünüyorum. Hem zaten 5 litre akvaryum. Onu içine koysam daha da küçülür akvaryum. Bir de kaç watt ısıtıcı lazım?[/QUOTE]
Beta için en az 15-20 litrelik akvaryum lazım 5 litrede olmaz. Isıtıcı beta için gereklidir. Hava taşı koyarsanız çok akıntı çıkar o yüzden bence minik bir pipo filtre taksanız daha iyi olur hem suyu temizler hem de suya oksijen verir. Tabi bunlar için önce akvaryumu büyütmeniz lazım.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir