Juen Pet Market


LuxorÇevrim Dışı

Kayıt: 22/02/2012
İl: Istanbul
Mesaj: 102
LuxorÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 20 Nisan 2012 11:33
Ben de ilk alışverişimi önceki gün akşam 19da yaptım.hemen ertesi gün kargolanmış ve bugün paketim elimdeydi.paketleme çok özenli yapılmıştı.
her ürün ayrı ayrı plastik poşet içinde muhafaza edilmiş ve yanına da 1 adet hava taşı hediye eklemişler.fiyatlar uygun, ürün çeşitliliği fazla.
ben çok memnun kaldım ilk alışverişimden açıkçası.
kendilerini tebrik ederim.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

msurucuÇevrim Dışı

Kayıt: 03/03/2012
İl: Ankara
Mesaj: 139
msurucuÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 20 Nisan 2012 12:03
Ben de evvelsi gün sipariş verdim, dün ürünler elime ulaştı. Ürünlerde ve son kullanım tarihlerinde hiç problem yoktu.

Tavsiye ederim.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

MosfeTÇevrim Dışı

Kayıt: 25/02/2012
İl: Ankara
Mesaj: 74
MosfeTÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2012 02:22

Ben geçenlerde hiçbir yerde bulamadığım, artık ithal edilmediğini öğrendiğim hydor 300W hortum arası ısıtıcıyı araştırırken buldum sitelerini. Site güvenilirliğini kısaca araştırdım ve çoğunlukla olumlu yorumlar gördüm. Bu ısıtıcı bir çok pet satış sitesinde aslında stokta olmadığı halde var görünüyor, çoğu doğru düzgün stok takibi yapmadığından alış veriş sonrası sorun yaşanıyor. 

Öncelikle arayıp ellerinde son bir adet olduğunu öğrendim ve bir kaç parça su testi, kepçe vs. ile birlikte sipariş verdim. Ertesi gün gayet özenli şekilde paketlenmiş olarak ürünler elime ulaştı. Üstelik aldığım ürünlerin fiyatları hatırı sayılır derecede uygundu.

Anladığım kadarı ile satıştaki ürünleri kendi stoklarında bulundurup takip ediyorlar ve aynı gün kargo yapabiliyorlar. Çoğu pet satış sitesi elinde stok bulunmayıp sipariş aldığında ithalatçıdan getirtiyor, ithalatçı ile stok konusunda iletişim zayıf olduğundan stoğu çoktan tükenmiş ürünleri satıp sorun yaşatıyorlar. Halbuki ithalatçıların tükenen ürünleri bayilerine düzenli olarak bildirmeleri, bayilerinde bunun gereği olarak ürünü satışa kapatmaları gerekiyor.


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

LooostÇevrim Dışı

Kayıt: 06/05/2009
İl: Eskisehir
Mesaj: 131
LooostÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2012 21:12
Juanpetten bende alış veriş yaptım urunleri sallama kutu paket lerde göndermeyip kendi logolu paketleri ile göndermektedirler ben cok beğendim ver birçok isim yapmış firmalar bile bu şekilde göndermemekteler ve fiyatlarda cok uyun olduğuda kesin 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir