Karma Akvaryum Yapmak İstiyorum Tavsiyeleriniz ?
Gönderim Zamanı: 08 Mayıs 2014  21:12
Arkadaşlar ben akvaryum kurmak istiyorum akvaryumun kapasitesi 160-170 litre civarında.Akvaryumda renkli ve göze hoş gözüken balıklara bakmak istiyorum.Bu dediklerime göre bana balık ve akvaryum dekorasyonu ile ilgili tavsiyeleriniz lazım.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 08 Mayıs 2014  22:39
Bir çok renkli su canlısı mevcut tankınızda besleyebileceğiniz. İlk olarak beğendiğini türleri belirleyin daha sonra dekor konusunda yardımcı oluruz. Çünkü canlıya göre dekor değişiklik gösterir.
Canlıları ve özelliklerini burdan bulabilirsiniz : http://www.akvaryum.com/Tatlisu/
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2014  00:12
Bence  malawi show akvaryumu yapın. Dişi olmayınca bölge tutmuyorlar. Rengarenk bir akvaryuma sahip olabilirsiniz.
Saygılar
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2014  01:13
[QUOTE=Secretspy]Arkadaşlar ben akvaryum kurmak istiyorum akvaryumun kapasitesi 160-170 litre civarında.Akvaryumda renkli ve göze hoş gözüken balıklara bakmak istiyorum.Bu dediklerime göre bana balık ve akvaryum dekorasyonu ile ilgili tavsiyeleriniz lazım.[/QUOTE]
Kolay bitkiler ve yosunlar ile dekore edilmiş bir canlı doğuran akvaryumu bence görsel olarak da kolaylık açısından da başlangıç için ideal olur.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir



