Masa Tasir mi?


LegendryÇevrim Dışı

Kayıt: 10/11/2013
İl: Ankara
Mesaj: 614
LegendryÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2015 16:20
Bende çok rahat taşır diyecektim. Orta kısmı kullanıyorsunuz ve çok kalın bir tahta tabi normal yerli üretim 100 cmliklerden  biraz fazla ağır akvaryumunuz evet 250 kg biraz fazla. Ayak kısımlarına gelince ayakların o şekilde olması artı bir avantaj, ayrıca orta kısma altlardan destek mevcut.

Fakat Masanın dengesi biraz tereddütlü. Böyle masalarda 4 bir yandan destek olmadığı için sağ sola devrilmeler an meselesi olabilir. Ayrıca yanlış bir hareketinizde sağa veya sola devrilebilir. Bende sunta masada taşıyorum ama onlarda şöyle birşey var arkadan görünmemesi için destekler var onlar sağ ve sol bacağı birleşik tutuyor ve üstüne ağırlık binince hiç hareket etmiyor. Birde sizin masanızda bacaklar düz uzunlamasına değil. Sadece bir bacak mantığı ile yapılmış. Ağırlık olarak taşır demekle birlikte akvaryum mantığına tamamen aykırı bir masa 30 litrede 200 litrede taşır ama ben o masaya 30 litre akvaryum bile koymam.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Merttt.AliiiÇevrim Dışı

Kayıt: 18/12/2013
İl: Izmir
Mesaj: 223
Merttt.AliiiÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2015 16:21
Valla çok emanet duruyor, ilerde sorun çıkartıcak gibi bence mdf den bir masa yaptırmak daha iyi olur.Daha kumu var taşı var, boşuna risk.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir