Meleklerin Bitmeyen Kavgasına Çözüm Önerisi?


eisenfusÇevrim Dışı

Kayıt: 01/11/2015
İl: Istanbul
Mesaj: 88
eisenfusÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2018 22:52
[QUOTE=sbilgic82]

Büyüdükçe bu kavgaların olması normaldir. Ben daha çok şaşırdığım kavgaları engellemek için melek sayısını arttırmak gibi çözümler okudum demeniz ve bunun sebebini merak ettim açıkçası kolayınızda link varsa ekleyebilir misiniz ya da siz ne sebep den dolayı kavgaların engellendiğini hatırlıyor musunuz?
Ben tam tersine eş tutma durumu olursa diğer meleği çıkarmanızı önerecektim eş tutarlarsa 50*50*50 bi akvaryumda diğer balıkların hiç birini rahat bırakmazlar, sayı arttırılırda yanlışlıkla aynı akvaryumda iki eş falan olursa diğer balıkların saklanacak köşesi kalmaz 100 lük bir akvaryum olsa bile hadi eşler bir köşe seçti diyelim diğer balıklarla çok fazla huzursuzluk yaşanır diye düşünüyorum ve bir çok kez de yaşadım bunu. O yüzden sebebini merak ettim.
Tek aklıma gelen büyük akvaryumlarda böyle 3 adet melek olduğunda eş tutanın dışında kalan gidip o eşlere sataşacağına diğer meleklerin yanına gidebilecek olması.[/QUOTE]

Birkaç video ve forumda vardı dediğime benzer yorumlar baktım ama bulamadım açıkçası linki kusura bakmayın, genel mantık aslında meleklerin sayısı fazla tutulursa sürü özelliği gösteren balıklar olduğunu ve sayıyı arttırınca bölgeci özellik göstermedikleri yönündeydi, bana da çok mantıklı gelmediği için uygulamada tereddüt ettim belki forumda varsa benzer uygulama gerçekleştiren anlatabilir durumu. Sizin de dediğiniz gibi hacimi de düşünerek tek bir tanesinin bırakıcam tankta zaten.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir