OokyanusS Akvaryum Şikayet Var.!


SalemÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 13/12/2008
İl: Istanbul
Mesaj: 1217
SalemÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 12 Aralık 2011 15:40
Arkadaşlar,
genel olarak şikayet vardaki konuları kilitliyor fakat kaldırmıyoruz. Çünkü sorun en küçüğünden, en büyüğüne kadar her firmada olur. Önemli olan firmaların sorun çıktığında müşteriye yaklaşım şeklidir. Dolayısı ile insanlar bu firma ile ilgili çıkacak sorunda nasıl bir yol izlendiğine dair fikir sahibi olabilirler.



Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

korsikaÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 14/02/2008
İl: Istanbul
Mesaj: 807
korsikaÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 12 Aralık 2011 15:53
Maduriyetiniz kat kat fazlasıyla giderilmiş.Konu bu şekilde kapanmış her iki taraf içinde hayırlı olsun.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

OokyanusSÇevrim Dışı

Kurumsal Üye
Kayıt: 06/05/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 73
OokyanusSÇevrim Dışı
Kurumsal Üye
Gönderim Zamanı: 13 Aralık 2011 00:28
Evet arkadaşlar atıldı tutuldu herkez istediğini aldı yorumlar durdu şimdide geriye bir şey kaldı, pardon 2 şey kaldı oda şu:1.si kerim bey istediğini aldı muradına erdi 2.cisi fatih bey işinden oldu
ve hak yerini buldu öylemi?değil.
Olan OKYANUS AKVARYUMA oldu
Şimdi soraralar adama okyanus akvaryumun günahı neydi suçu neydi diye...
İş verdi ekmek verdi hizmet verdi yetmedi diet ödedi.
okyanus akvaryumun hakkı nemi oldu?
O güzel hobici arkadaşlarımızın en agır suçlamalarıyla hak sahibi oldu peki helal edermi?
Onuda siz değerli kardeşlerimizin vicdanına bırakıyorum siz olsanız helal edermisiniz?
Buyrun birazda şimdi yorum yazında bizde okuyalım
saygılar.........
 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

DifferentÇevrim Dışı

Kayıt: 05/06/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 497
DifferentÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 13 Aralık 2011 00:52
[QUOTE=OokyanusS] Evet arkadaşlar atıldı tutuldu herkez istediğini aldı yorumlar durdu şimdide geriye bir şey kaldı, pardon 2 şey kaldı oda şu:1.si kerim bey istediğini aldı muradına erdi 2.cisi fatih bey işinden oldu
ve hak yerini buldu öylemi?değil.
Olan OKYANUS AKVARYUMA oldu
Şimdi soraralar adama okyanus akvaryumun günahı neydi suçu neydi diye...
İş verdi ekmek verdi hizmet verdi yetmedi diet ödedi.
okyanus akvaryumun hakkı nemi oldu?
O güzel hobici arkadaşlarımızın en agır suçlamalarıyla hak sahibi oldu peki helal edermi?
Onuda siz değerli kardeşlerimizin vicdanına bırakıyorum siz olsanız helal edermisiniz?
Buyrun birazda şimdi yorum yazında bizde okuyalım
saygılar.........
 
[/QUOTE]

Yazmadık sanmayın bizde çok yazdık ama yönetim sildi ben başından beri söylüyorum bu olayın mağduru okyanus akvaryumdur, suçu yok mudur? vardır, Kerim Beyin suçu yok mudur? onunda suçu vardır ama dünyanın hiç bir yerinde hiç bir kanun böyle diyet ödetmez. Zamanında yazdım silindi varsa Türkiye de böyle ticaret yapan bir işletme verin adını tüm alışverişimi oradan yapayım, üste para alıp malzeme alayım.


Son bir konu daha, Kerim Bey mağdur olduğunu idda etmiş aynı yaşta olmamıza rağmen yazılarını kusura bakmasın ama çok toy buldum, dışarda öyle insanlar var ki sizi bir mağdur ederler, öyle de güzel ederler ki kanun bile bişey yapamaz, benim başıma geldi tecrübeler acı deneyimler sayesinde oluşuyor, siz siz olun Kerim Bey başka yerde ben böyle mağdur oldum demeyin gerçek mağdurlar üstüne alınır zira...
Different2011-12-13 00:53:28

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

f_musluogluÇevrim Dışı

Kayıt: 27/05/2007
İl: Bursa
Mesaj: 37
f_musluogluÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 13 Aralık 2011 01:07
Üstadım denilecekleri zaten sen demişsin bize ne hacet. Yalnız ben şunu çok merak ediyorum hasta olan yaralı bir balığı kalabalık bir akvuryama atıp onu ölüme terketmek değil midir? Demek ki arkadaş kendi istedi ölmesini. Birde şunu çok merak ettim arkadaş esnaf bir aileden geldiğini söylemiş lakin nasıl bir esnaflık anlayışıysa bu. Bu arada burada yazıp tutan arkadaşlara soruyorum siz esnaf olsaydınız böyle davranır mıydınız bu kadar diyet öder miydiniz ben şahsım adıma konuşuyorum ödemezdim balığın parasını iade eder geçerdim.Neyse arkadaş aldı alacağını bakalım hayrını görecek mi?

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

KILIÇÇevrim Dışı

Ziyaretçi Engelli
Kayıt: 21/10/2009
İl: Ankara
Mesaj: 2109
KILIÇÇevrim Dışı
Ziyaretçi
Gönderim Zamanı: 13 Aralık 2011 01:08
Sevgili Kerim Bey kardeşim,
Biz bu konuyu baştan sona ilgi ile okuduk. Başınıza gelen olay; hiç bir hobicinin karşılaşmak istemeyeceği tatsız bir olay. Daha önce de belirttiğim gibi; bu tatsız olay sonucunda sizler hayal kırıklığının verdiği stresle ve ilk muhatabınızın doğru insan olmaması sebebiyle (Ancak doğru kişinin Abdulkerim Bey olduğunu siz de bilemezdiniz, biz de.) kendiliğinden gelişen tatsızlıklar içerisine giriverdiniz. Ayrıca, mesela babanızın sinirlerine hakim olamayarak kötü bir üslup kullandığını da siz belirttiniz, ki bunu yazmış olmanız takdire şayandır, çünkü kendinizi tamamen suçsuz veya hatasız gibi tanımlama sevdasına girmediniz. 
Lakin, peşinden gelişen olumlu olaylar sonucunda Abdulkerim Bey, hezeyanlara kapılmaksızın, (Ancak zaman zaman da sitemkar bir üslupla) duruma müdahale etti ve zararınızı tazmin yoluna gitti. 
Şunu da unutmamak lazım ki; Abdulkerim Bey; "Nasıl olsa Okyanus Akvaryum'un adını çıkardılar, hata bende değil, karşılamıyorum arkadaş!" da diyebilirdi ancak demedi.
Bu nedenle, bence "Bu tatsızlığın bir diyeti olmalıydı; Bende o diyeti kestim. Ya bu diyardan gideceksiniz, Ya da bu deveyi güdeceksiniz..." gibi bir mesajın veya üslubun karşı taraf açısından (En azından Abdulkerim Bey muhatap alındığında) biraz haksızlık olduğunu düşünüyorum.

Abdulkerim Bey,
Açık konuşmak gerekirse sözlerinizde sanki bir miktar yenilmişlik ve sitemkarlık gördüm. Benim bu konuda aklımda kalan; hepimizin başına gelebilecek bir durum, haklı olarak müşterinin memnuniyetsizliği, ancak geç de olsa devreye girerek firmasının hatasını sahiplenme erdemini gösterebilen ve müşterisinin zararını fazlasıyla tazmin eden bir firma yöneticisi gördüğümdür.
Belki maddi açıdan kaybınız varmış gibi görünse de; manevi açıdan ve itibar açısından kesinlikle durumun tam tersi olduğunu düşünüyorum.

Sonuç her iki taraf için de hayırlı olsun. 
KILIÇ2011-12-13 01:14:31

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

tamercoskunÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 24/04/2010
İl: Sakarya
Mesaj: 516
tamercoskunÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 13 Aralık 2011 01:30
Bu nedir abicim ? Amaç ne ?
Ben elimden geldiğince orta sakin oldum ama şimdi ben balıkları ve parayı alınca sanki ibre karşıya döndü gibi oldu ve abimiz bunu kullanmaya çalışıyor hafiften shovenistliğe vuruyor işi ama hatırlatırım; Benim başıma bu ilk 2 sayfada yazdığım olaylar geldi, ben bu firma tarafından çeşitli oyunlarla mağdur edildim, bunları buraya yazdığım için hakaret edildi bana...!


''Evet arkadaşlar atıldı tutuldu herkez istediğini aldı yorumlar durdu şimdide geriye bir şey kaldı, pardon 2 şey kaldı oda şu:1.si kerim bey istediğini aldı muradına erdi 2.cisi fatih bey işinden oldu
ve hak yerini buldu öylemi?değil.''

1-Ben istediğimi aldım ve almalıydımda.Sen geldin bundan sonra benim kontrolümdedir v.s. dedin gerekeni yapacağım dedin ve yaptın. Tamam daha ne...
2-Fatih diye birisi varsa eğer yaptığı ortada buna rağmen; Ne Ben Fatih'i işten at dedim, Ne de bir başkası, kimse de demedi, bu sizin kendi tercihiniz...
Bakınız o gün ne yazmışım;
''Abdülkerim Bey;
Öncelikle o arkadaşı işten çıkarmak en doğrusu bu net, madem böyle kaliteli bir firmayız diyorsunuz o tarz adamların orada bulunmaması gerek fakat işin içine EKMEK giriyor. İstemem ki o kardeşimde beni ekmeğimden etti diye bana sitem etmesin, sebep olmayım üç kuruşluk bir iş için.Arkadaşı işten çıkarmayın bu size bir ricam olsun, ama uyarın böyle bir ticaret olmaz, astlarını üstlerini kendi konumunu bilerek iş yapsın bundan sonra...''

****************
''Şimdi soraralar adama okyanus akvaryumun günahı neydi suçu neydi diye...
İş verdi ekmek verdi hizmet verdi yetmedi diet ödedi.''
Okyanus akvaryumun günahı suçu dükkanını yanlış adamlara emanet etmesiydi, bu çok açık ve net.
İş vermesi, ekmek vermesi çok güzel.Ama ''
Öyle laf konuşmalı değil, icraat gerek..''
Eğer ben buyum böyle böyle bir firmayım diyorsa, bir hata varsa firması tarafından dieti de ödeyecek.Ya da öyle keseden konuşmayacak...

''O güzel hobici arkadaşlarımızın en agır suçlamalarıyla hak sahibi oldu peki helal edermi?''
Ben ve buraya yazan insanların hangisi olmayan birşey için sizi suçladı, şu benim yazdıklarım yaşanmadı olmadı mı aramızda demek istiyorsunuz siz ??

Sizin burada;
Benim kontrolüm dışında böyle böyle bir olay yaşanmıştır. Benim olaya müdahalemle, biz firma olarak verdiğimiz sözleri tuttuk, arkadaşımızın olayI çözülmüş tatlıya bağlanmıştır.İnşallah böyle bir olayı birdaha hiçbir müşterimize yaşatmamaya çalışacağız deyip, efendice çekilmeniz lazımdı.
Ben mi esnaflık dersi vereyim size kocaman adamlarsınız....

Beyler; Konuyu değerlendirirken, en baştan olanları unutmadan değerlendirin...

*******************

Veeee; Bugün en az 25 kez aradım sizi, son bir konuşma yapıp birde telefondan helallik isteyim bu foruma yazmayla olmaz yakışıkalmaz diye ama açmadınız. Dükkanı aradım, Umur arkadaşımız açtı ''Ve seside dünki sesi 20'lik delikanlı gibi gelen arkadaşa çok benziyordu. ;)'' orada olmadığınızı söyledi ve bana yine sizi aradığım şirket numarasını verdi.Sizi aramaya devam ettim, bir ara meşguldu msj attım bana işiniz bitince dönerseniz sevinirim diye toplantıdayım dediniz.Birdaha msj attım abi ufak bir konuşma yapacağım işin bitince haber verirsen sevinirim diye ama yine açılmadı.Benimle görüşmek istemediğiniz ne diyeceksem msjla diyeceğimi aramamamı v.s. söylediniz. 2 msjda duruyor.
Hala ısrarcıyım açın telefonuda bir helallik alayım, şimdi müsaitsinizdir...
''Neden açmadığınızı adımın Kerim olduğu kadar iyi biliyorum ama daha uzatma abi...''


Ben ne yaptım, adam mı yedim, insan mı öldürdüm, sizi tehdit mi ettim. ?
Neden bana bu yapıldı...?


*******************

Yaşar Kardeşim 2'dir üstüme oynuyorsun, bak canım kardeşim; Etme, etme...
Senin görmediğin kadar toy geçti benim elimden... Ben sadece;Bu balıkları seviyorum, bu işin yapılabileceği en iyi ortam burası ve burada şu sıfatı taşıyorum, adımla leke düşmesin diye maksimum süretle sakin kaldım.
Olay günü babam dükkanda idi, konuşmalara şahit olunca adamda n' oluyor ya dedi olaya müdahil oldu ve Dünya batsın umrumda olmaz, o adam gözümde tektir, o yüzden yanında seslenmedim yoksa bende gerekeni yapardım.
Toyluktan kastın bunlar ise; Binip arabaya gitmedim İstanbul'a diye suç mu oldu... Üzme beni, kişiliğime karşı tek kelime etme hakkın yok.Ancak olay üzere konuşabilirsin, benim baştan veri yaptığım gibi...
Fatih Kardeşim; Sende Fatih ile aynı yoldasın, yapma etme... Şimdi dikkatli okudum yazdığımı, Yaşar'a yazdıklarım senin içinde geçerli.

Şu olay başından sonuna kadar beni haklı bulan insanların, ben bana verilen sözleri aldığımda tamamdır bitti demek yerine, yönü karşıya çevirip hikayeyi unutmalarına üzüldüm....
Yapmayın beyler...

Başka varsa buyursunlar, son 10 gündür bana günde 2.5 paket sigara içirdi şu olay.Haklı davamda olsa, o kadar yıprattı ki beni. Dün sevindim oh bitiyor lanet olsun kurtuluyorum diye ama bugün itibari ile beni tekrar çok üzdünüz.

Onları aldım diye ben haksız oldum ise;
Buraya videoyu koyarım;O parayı yakarım, o balıkları keserim, birşey almamış olurum karşı taraftan.Belki ben birşey almamış gibi görününce siz olayı tekrar hatırlarsınız...

Elim ayağım titriyor şuan... Yönetimden rica ediyorum,  şu yazdıklarımı silmesinler ve editlemesinler.
Ben şurada söylediklerimin noktasına virgülüne kadar arkasındayım.Bunun yaptırımı varsa çekmeyede hazırım ama şu yazıma dokunulmasın, ne olur...
Koparılmasını istiyorlarsa buyursunlar koparalım...

kerimcoskun2011-12-13 01:42:10

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

korsikaÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 14/02/2008
İl: Istanbul
Mesaj: 807
korsikaÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 13 Aralık 2011 01:41
Kerim bey Yaşar beyin söylediklerinde ve Ümit beyin söylediklerinde doğruluk payı yok mu?Kusura bakmayın ama bence var... korsika2011-12-13 01:42:46

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

SalemÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 13/12/2008
İl: Istanbul
Mesaj: 1217
SalemÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 13 Aralık 2011 01:43
Mevcut durumdan sonra konu daha olumlu bir yere gitmeyeceğinden, yeni tartışmalara mahal vermemek adına konu kilitlenmiştir.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir