Rio Nano PS 80 Lt.


CoryCoryÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 07/11/2008
İl: Kocaeli
Mesaj: 465
CoryCoryÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2009 10:45
Çok para harcamaksa.Buyrun harcayın ozaman.Benim 140Litre tankım aquaponic yürüyor.Bunların yanında.Akvaryumum soft mercanlar için, sps boylarının 2 cm olması çok normal.26W pl den baska birşey yok çunki.

Herkesin yapamadığı bir hobi olsun istiyorsun.Herkezin milyarlar harcamasını istiyorsun.Ben olmadığını gösteriyorum.Yapabilir yada yapamaz beni bağlıyan kısmı değilki.Ben yapılabildiğini gösteren briyim.Kanıtıda Video olarak koydum.

Bundan sonrası hobiciye kalmış okucak derlicek.Bakıcak hangisi onun yaşam standartlarına uygun karar vericek.Zamanı yoksa ilgi alaka gösteremeyecekse hiç girmemesi daha doğru olucaktır.

Bana makale ezberlemis dicek, son adam sensin.Ben denemediğim hiç birşeyi yazmam.Denizci olmak ayrıcalıktır diye, düşünen kesimede acıyorum.

benle 10 liraya mercan arıyorum diye dalga geçiyorsun.120 liramı vericem bi mercana.Kusra bakma ama kafayı sıyırmadım.120 liraya 1 ay yaşamaya çalışan insanlar var.Ben yaptım oldu felsefesi değil benimki.

Yapılabilir, buyrun yaptım felsefesi; bütün + ve - lerini oturup tartıp. Kendine en uygun olanı hobici karar verir.

Limitini bilir, parasını hesaplar, zamanını ayarlarsa. Çok cuzi miktarlarada yapabilir.
Limitini bilmez, 200 litreye 3 tane tang koyar.Birsürü ufak balık koyar.Birde üstüne 2 ay hiç ellemezse, ps siz o akvaryum dayanamaz tabi.

Yapılacak akvaryumlar kişinin bu hobiye nasıl baktığına bağlı.Geçen gün bir sistem gördüm.Bırak 3 sene kendi kendini çevirsin.

Plankton üretme, hasat ve akvaryuma ekleme unitesi var.2 tonluk Ro deposu var.Eksilen su için.Işık sistemi  Futbol stadlarındakinden.Parası var, vakti yok.Haftada 2 gün belki evine gidip akvaryumu görebiliyormuş.Ben her allahın günü 8 saat görüyorum.Fark bu işte.Oturup bakcağıma ilgileniyorum.

www.nanoreef.com. Bana boş boş cevap yazmadan once. Bir gir bak.Kaç yüz tank var ps siz.




CoryCory2009-10-28 10:59:16

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir