Seachem Ürünleri Hakkında


matiklerÇevrim Dışı

Kayıt: 02/02/2014
İl: Istanbul
Mesaj: 28
matiklerÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 16 Mart 2014 01:13
Geçen hafta Eminönündeki akvaryumcularda filtre için  substrat ararken seachem matrixi hiç birinde bulamamıştım gelicek mi sorularıma da seachem ürünlerinin gelmiyeceğini söylediklerinde şaşırmıştım. Bu kadar ürünü olan bir firmada bu  tarz problemler neden ortaya çıkmakta acaba ?

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

BugraKorkmazÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 07/11/2008
İl: Mugla
Mesaj: 1038
BugraKorkmazÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 23 Mart 2014 00:50
Seachemden gelen mail :(
Hello Bugra, 

Thank you for your email and for your interest in Seachem products. Unfortunately we have had difficulty exporting due to a Turkish import block on our products. We are hoping for a regulatory change in the future so that we will be able to once again export products to your region.

I hope this helps. Have a nice day!

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

admire01Çevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 21/12/2011
İl: Adana
Mesaj: 1154
admire01Çevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 23 Mart 2014 10:09
[QUOTE=BugraKorkmaz] Seachemden gelen mail :(
<span style="color: rgb34, 34, 34; font-family: arial, sans-serif; font-size: 13px; line-height: normal;">Hello Bugra, </span><div style="color: rgb34, 34, 34; font-family: arial, sans-serif; font-size: 13px; line-height: normal;">
<div style="color: rgb34, 34, 34; font-family: arial, sans-serif; font-size: 13px; line-height: normal;">Thank you for your email and for your interest in Seachem products. Unfortunately we have had difficulty exporting due to a Turkish import block on our products. We are hoping for a regulatory change in the future so that we will be able to once again export products to your region.

I hope this helps. Have a nice day!
[/QUOTE]


C0
Cevap bu yani
Şu dilden çevir: İngilizceSeachemden jeller mail: (MerhabaBuğra, ne yazık ki biz zorluk nedeniyleyaptığımız bu yüzden gelecekte birdüzenleme değişikliği için umutürünlerimizin üzerinde bir Türk ithalatblok ihraç zorunda e-posta veSeachem ürünleri ilgi için teşekkürederiz .. bir kez daha bu yardımcı olur umarım sizin region.I için ürünlerini ihraç etmek mümkün olacak. Have a nice day!



Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir