Site Yönetimi Taraf Olmaktan Vazgeçemedi!


YahyaBarbarosÇevrim Dışı

Kayıt: 03/01/2011
İl: Kayseri
Mesaj: 357
YahyaBarbarosÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2013 01:53
[QUOTE=Kahraman ONAR] [QUOTE=Different]Konunun muhatabı yönetim ve buğra bey iken yine şikayet konusunda olduğu gibi Hasan beyin korumaları devreye girmiş gördüğüm kadarıyla.Buğra bey haksız diyelim ama ne kadar da haksız olsa , bu kadar yandaş bir grup kimin üstüne gelse agresifleşir.Buğra beyın bahsettiği kopyala yapıştır geri bildirimlerini araştırdım , kim olsa hak verir.Buğra beyi korumaya çalışmıyorum yanlış anlaşılmasın.Sadece biraz empati yaptım.Lütfen sizde biraz empati yapın.Saygılar...[/QUOTE]

Yaşar bey güldürmeyin beni ne yani siz her muhatap olduğunuz konulara mı yazıyorsunuz.Öyleyse üstünüze vazife değil iken başlatmış olduğunuz domino etkisini hatırlatırım size.Başka bir konu da geçen.

Sizin üstünüze vazife miydi de geri bildirimleri bile araştırıyorsunuz.


[QUOTE=YahyaBarbaros]Yandaş ve taraf kelimeleride hemen hemen içerik olarak,bir birine yakın kelimeler...Ve ben madur siz bile olsanız taraf ve yandaşınz olurum...Bu cümleyi size söylendiği için siz neden gocunuyorsunuz..Bakın ben cıkıp diye biliyorum,Ama siz hem taraflı yorum yapıp,sonra bu kelime size karşı kullanıldınmı neden zorunuza gider anlamış değilim...[/QUOTE]

Yahya bey sizin anlamadığınız tek şey özellikle benim ve bir çok arkadaşımın yandaş kelimesine değilde olmayan foya mızın ortaya çıkarılmaya çalışılmasıdır ben özellikle bu yazıya takmış durumdayım.

Şimdi bende size soruyorum bende sizin olmayan bir foyanızı ortaya çıkartmaya çalışsam siz ne derdiniz.
[/QUOTE]


Sadece gülerim...Kahraman bey,sizde gülün gitsin bana kalırsa...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

COBRAÇevrim Dışı

Kayıt: 24/11/2007
İl: Ankara
Mesaj: 1564
COBRAÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2013 02:00
Buğra Bey hak verilmez, hak alınır mantığıyla yola çıktınız ve bence hakkınızı aldınız, amacınıza ulaştınız.Hakkınızı alırken biraz üslup sorunları hariç kıvrak zekanızla beni kendinize hayran bıraktınız, ve diyorum ki belki haddime değil ama konuyu sonlandırma zamanı gelmedi mi? En azından sizin adınıza ben çok memmun olurum, sizin gibi zeki insanların herhangi bir nedenden dolayı forumdan kendisini soyutlaması beni üzer.

Diğer yandan eski sayılabilecek bir üye olarak site yönetimine eleştirim ise; geri bildirim, şikayet var gibi sitenin can alıcı noktaları olarak tabir edebileceğimiz bölümlerine, Hakan Bey'in (BeZGiN) yöneticilikte çok yeni olmasına rağmen atanmasıdır.Gözlemleyebildiğim kadarıyla bu atama ve akabinde gelen müdahaleler olağanın dışında hem Hakan Bey'i,  hem de site yönetimini birçok kez açıklama yapma gereğinde bırakmıştır.Bence burada da site yönetimi olarak bir öz eleştiri yapılması gerekir.    

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

YahyaBarbarosÇevrim Dışı

Kayıt: 03/01/2011
İl: Kayseri
Mesaj: 357
YahyaBarbarosÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2013 02:04
[QUOTE=Erdal Güçlü] [QUOTE=YahyaBarbaros] [QUOTE=Erdal Güçlü]Belli ki arada yaşanan alış-veriş sıkıntısı Buğra arkadaşta derin bir yara açmış. Her fırsatta Hasan'ın üyelik/ticaret vb. bilgilerini kovalayacak ve sürekli bir hırs güdecek. Hakkını helal ettiğini yazmış, lakin buna en ufak bir manevi ima göremiyorum. Geri bildirimlerde benim de adım var ve yazdığım tarih de belli. Kaldı ki nakliye olayı ile ilgili bir de küçük öngörü eklemiştim şikayet konusuna. Birilerinin arkadaşı olmak, bir diğerlerinin karşısında yer almak değil Buğra arkadaşım. İnsanları kutuplara iterek, kendi hırs ve hedeflerini topluluklara mal edemezsin. Görüyorum ki yönetici arkadaşlarla dahi, seviyeli bir iletişim kurma yetini kaybetmişsin. Bunu şişirmeden, kimseye yönlendirmeden düzgün bir şekilde dile getirmiş olsaydın, ben de kalkıp bunları yazıyor olmazdım. Sen yine bunları okuduğunda "sence" haklı olacaksın lakin öyle değilsin. Cihan'da sistemde bunların olabileceğini, hataların giderilebileceğini yazmış zaten. Keşke forum yönetimleri ya da veri tabanları ile ilgili az da olsa bilgiye sahip olsan ve arkada ne kadar kolay hatalar yapılabildiğini bilseydin. Burada bir simge ile belirtilen bir çok şeyin arka planda binlerce kodu yer almakta ve insanlar bu hatalara anlam verememekte. Yaptıkları iş karşılığında maaş almayan bu kişilerin emeklerine teşekkür edileceğine, hedef göstermek doğru bir anlayış değil. Elbette bu, bazı yöneticilerin elindeki gücü kötüye kullanmalarını göz ardı etmemiz anlamına da gelmez. Haklı olduğumuzu düşündüğümüz durumlarda (ki senin içinde şu an geçerli) bunu dile getirmek en doğal hakkımız. Yazı dili ile iletişim kurmaya çalıştığımız bu forumda, bastığımız tuşların kimleri hedef aldığı, cümlelerin nerelere akabileceğini iyi hesaplamak gerekir. Bunun için seni suçlamayacağım ama bir üslup problemin olduğu da aşikar. Naçizane tavsiyem, insanlar iletişim kurarken empati çerçevesinden uzaklaşmaman olacaktır. [/QUOTE]


Erdal bey,ALLAH AŞKINA bu yazdıklarınız ve tavrınız sizce bir insanı kışkırtmazmı?

Bu sakın yanlış anlaşılmasın kışkırtma derken,manevi değerlere yorum yapılsın anlamında değil...
[/QUOTE]

Yazdıklarımda herhangi bir kışkırtma görmüyorum. Maalesef ben ya da arkadaşlarım yazdığımız zaman konu Hasan ile ilişkilendiriliyor ve bir ekip olduğumuzdan, bireysel düşüncelere sahip olmadığımızdan bahsediliyor. İnsanlar ile ticaret yapmak, iyi ilişkiler kurmak bu kadar fişlenebilir. Tüm bunlara anlam veremiyorum ve hakikaten nasıl bir mantıkla şu yazdıklarımdan bunlar çıkarılabiliyor hayret ediyorum. 

Zaten konunun açılış amacının, içeriğine yazmaya başlayan insanları fişlemeyle, tahrik etmekle çoktan yoldan çıktığı da aşikar. Burada sorun çözmek için uğraşan bir şikayet başlığından ziyade, sorun çıkarmak için uğraşılan bir başlık olduğu da aşikar. Benim sorunum o, bu, şu değil. Yukarıda yazmış olduğum yazıya verilen cevapta geçen hakaretlerin, forum kuralları dahilinde yaptırımlara dahil edilmesi. Kimseden başka bir şey istemiyorum. 
[/QUOTE]

Bu yazınızdan ben kışkırtma hırs öfke görüyorum,anlam versenizde vermesenizde yazılış şekli ve yazının okunuş şekli itibariyle ben bu şekilde görüyorum,bir başkasıda başka şekilde görebilir..

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ömer_Çevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 18/02/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 886
ömer_Çevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2013 09:25
Vay arkadaş bu ne yaa .. Yolda görseler birbirlerinin boğazına sarılacaklar sanırsın ..
Bence Yönetimin bu konuya artık kesin bir şekilde sonlandırma adına el atması zamanı geldi. Her iki tarafın arkadaşları,sevenleri,yandaşları artık adına ne derseniz deyin durmak bilmeyip birbirlerini germeye suçalamaya devam edecek.
Her iki kişinin yazdığı bildirimler şu an var mı ? Var ozaman Buğra Bey istediğini aldı demektir.(Bence)
Öte yandan Yönetim halen Hasan Bey'in isteğini yerine getirmediği için bence olayda bir parça sorumludur.
Ancak maalesef Buğra Bey fazlaca agresif davranarak ortamı daha çok germektedir.
Muhtemelen bu yazıyı okuduktan sonra yine beni ''Savrulmakla''(ki bunu ne anlamda yazdığını tahmin edebiliyorum) yönetime taraf olmakla suçlayacak :) Olsun canı sağolsun
Arkadaşlar sanal ortamda yazılan çizilen konulara çok takılmayalım.Burada sizi eleştiren birini belki tanısanız çok seveceksiniz.Klavye başında mimikler hareketler anlatılmak istenenler yazıya yansımıyor.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Hakan SönmezÇevrim Dışı

Özel Üye
[C]2,2,78875[/C]
Kayıt: 10/08/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 1027
Hakan SönmezÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2013 09:52
Aynen katılıyorum .

Artık bu konu benim için kapanmıştır.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

MiSoSiKiaNÇevrimiçi

Yönetici
Kayıt: 12/08/2006
İl: Istanbul
Mesaj: 4575
MiSoSiKiaNÇevrimiçi
Yönetici
Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2013 09:58
Merhaba, 
Sanırım olaya noktayı koymanın vakti gelmiş geçiyor bile. 

Hasan KARAKUŞ   un üyeliği önceki konuda silinmek istediğinden dolayı silinmiştir. Bu konuda kalmak istemsi yada vaz geçmiş olması birşey değiştirmemektedir zira bu konuda yazdıklarından sonra yönetim tarafından kollandığı, korunduğu izlenimi doğmuştur. 

BuğraKarayazılı   Öncelikle aşağıdaki söylemlerinden dolayı,  [QUOTE=BuğraKarayazılı] Bu söylediklerimi yaparken onur, şeref, haysiyet gibi kavramları arkanızda bırakıyorsunuz.

Bunun yanında site yönetimine bir kaç cümlem var.Ben çözemedim kim siliyor, kim yazıyor, kim ahlaklı, kim ahlaksız.
[/QUOTE]
Sonrasında sorulan tüm sorulara cevap vermeme rağmen ve karanlıkta bir konu bırakmadan her konuyu şeffaf bir şekilde açıklamama rağmen agresif tavrını sürdürdüğünden dolayı üyeliği silinmiştir. Hiçbirşey olmasa sadece alıntıdaki mesajdan dolayı bile üyelik silinebilmektedir. Bu konuda haklılık haksızlık tartışmasını uzatmaya gerek yok daha fazla. 

Kanber Taştan  Yönetim tarafsızlığına muhalefetten ve [QUOTE=Kanber Taştan] [QUOTE=Murat T.]Merhabalar.Buğra bey'in üyeliği askıda olduğu için konuya yorum yazamamaktadır.O yüzden kendisinin ricası üzerine açıklamalarını yazdığı şekilde buraya aktarıyorum.

-Cihan bey'in yazmış olduğu geri bildirim ilk yazdığım yanlış geri bildirimdir. Bu geri bildirim sonrasında alışverişimizi anlattığım şuan yazılı olan bildirimin hemen aynısı olan 1 tane daha bildirim göndermiştim.Fakat yönetim bunu yayınlamak yerine yanlış olan bildirimi koymuş ve günah keçisi haline getirmeye çalışmaktadır.Üyeliğim askıda olduğu için gerçeği yazamıyorum.Buğra Karayazılı. [/QUOTE]

Haklı ol haksız durumuna düş :) Bravo yönetim , kendini savunmak da suç oldu demekki bu ortamda. Buğra bey'e yapılan hakaretler var iken neredeydiniz.Silinmiş Geri bildirim bu değil. Asıl karalama kampanyası asıl sizin tarafınızdan yapılıyor. 

Tebrikler.
[/QUOTE] mesajındaki yönetim tarafsızlığına muhalefet tavrından dolayı 15 gün , 

Kahraman ONAR, olaylara taraf olarak konuyu kişiselleştirmekten 3 gün, 

YahyaBarbaros, Erdal Güçlü aynı şekilde olaylara taraf olarak konuyu kişiselleştirmekten 3 gün+ özel üyelikler alınarak cezalandırılmışlardır.  
 


İlk konudan başlayarak birşeyler yazmak istiyorum. 

Forumda bulunan ilanlar kısmı daha önceden de binlerce kere yazıldığı üzere sarısayfalar niteliğindedir ve yönetim hiçbir şekilde hiçbir alımsatımdan sorumlu değildir sorumlu tutulamazda. Buğra bey Hasan beyden balık almış, balıklar hasta gelmiş, parayı fazla yatırmış, balık o paraytı etmezmiş, kazık yemiş vs. vs. Bu konularda yönetim olarak bizi ilgilendiren zerre kadar bir uç yoktur. Ama ne hikmetse sanki balıklara yada paraya biz kefil olmuşuz gibi olayın ucu bize bağlandı ve her iki konuda da konuya dahil edildik. Bu konuda bizi bağlayan tek kısım silindiği iddia edilen geri bildirimin bulunamamasıdır. 1 geribildirim kayıtlardadır fakat asıl silindiği iddia edilen geribildirim yoktur. Biz bu durumda bile yazmamışsınız, kayıtlarda yok yalan söylüyorsunuz demiyorken (ki kendisi her konuda olmadık suçlamalarla bize yüklenip konuya dahil ederken, adam kayırmakla, taraf olmakla, yandaş olmakla, hatta onursuzluk, haysiyetsizlik ve hatta şerefsizlikle itham ederken ) biz sabırla açıklama yaptık, görmediğimize inanmayız demedik, sistemsel bir hata olabilir dedik ve özür diledik. Bizde sadece verdiğimiz kadar istiyoruz karşımızdakilerden. Bi,z bu ithamlarda bulunan kişiden yaşattığımız sorunlardan dolayı özür diliyor, anlayışı için teşekkür ediyor ve yollarımızı ayırıyoruz. 

Bu gibi bir konuya şahit olduklarından dolayı tüm forum üyelerimizden özür diliyor ve anlayışlı davrandıkları için teşekkür ediyorum. 
Saygılar, 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

herogluÇevrim Dışı

Kayıt: 17/04/2011
İl: Konya
Mesaj: 357
herogluÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2013 10:06
İki üyeninde üyeliği silinerek adil tavır sergilendi, doğrusu buydu, özür dileme erdemini büyüklüğünü gösterdiğiniz için teşekkür ederim. Yaptığım yorumlarda yönetici arkadaşlardan yada üyelerden kırdığım birisi olmuşsa bende şahsım adına özür dilerim.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ömer_Çevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 18/02/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 886
ömer_Çevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2013 10:32
Yönetime şu an gösterdiği adil davranış için bende teşekkür ederim.
Ayrıca konu başında kendileri için yanlış şekilde ifade ettiğim ancak daha sonra doğrusunu yazmaya çalıştığım konu içinde her birinden özür dilerim.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

BeZGiNÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 10/11/2011
İl: Ankara
Mesaj: 1167
BeZGiNÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2013 10:52
Cihan Bey'in yapmış olduğu açıklama yeterlidir. Konu daha fazla sürüncemede kalmaması adına tartışmayı alevlendirecek mesajlardan kaçınmak doğru olacaktır.

Saygılar,
BeZGiN2013-06-20 14:25:17

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ffatihhÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 13/10/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 1480
ffatihhÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 23 Haziran 2013 15:33
Vay be konuyu baştan sona okudum. Çok ateşli tartışmalar olmuş gerçekten ve hala konu kilitlenmemiş :)
Boşverin arkadaşlar bu hobi, sinir-stres atmak için uğraştığımız bir zevk. Ama gördüm ki daha da çok stres olmuşsunuz. Aslında benim en çok istediğim şey ilanlar bölümünün tamamen kalkmasıdır.
Herkese sevgiler saygılar..  
ffatihh2013-06-23 15:34:50

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir