Adanadaki sahsuvar01nikli Ugur buberana dikkat.


LIGHTNINGÇevrim Dışı

Özel Üye
[B]7864,1[/B] [C]2,2,21216[/C]
Kayıt: 28/01/2007
İl: Ankara
Mesaj: 1576
LIGHTNINGÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2014 16:24
[QUOTE=Drklvntylmz]Murat Kardeşim burada niyetin tam olarak ne anlamış değilim fakat resmen durduk yere karalamaya çalışıyorsun.Yukarıda vermiş olduğun link ile neyi anlatmak istediğini biraz daha anlatır mısın? Sonuçta bu okula bir yardım edildi ve etkinliği düzenleyen Ufuk Deniz.Fakat yardımı geçenler arasında ise Uğur Bey'in de adı geçiyor.Kum yerine ulaşmamış olsa Sanırım Ufuk Deniz de adını oraya yazmazdı Uğur Bey'in.Bu konu sürekli ilerden atıp tutmayla devam edeceğe benziyor.Bence en iyisi bu olayda adı geçen kişilere ulaşıp yardım konusunda kimlerin katkı da bulunduğunu birinci ağızdan öğrenmektir.Ondan sonra da haklı haksız kim ise zaten bir şekil de ortaya çıkar.

Saygılarımla; [/QUOTE]
Evet, anlatmak istediğimi konunun başında belirtmişsiniz, dediğiniz gibi aynı şeyden bahsediyormuşuz.


[QUOTE=Drklvntylmz]Bende Uğur Bey'i tanımıyorum fakat şurada yanlış anlaşılan bir şey var.Konu orada açılmış dururken kalkıp da kimse BU YARDIMI BEN YAPTIM demez.Tabi ki de yardımı başlatan Ufuk bey ve yardımda bulunanlardan birisi de Uğur Bey.Kısacası burada bir kötü niyet yok.Diğer konuya da gelince Bundan 5 ay önce açılan şikayet konusunda UĞUR BEY sizinde istediğiniz gibi getirin balıkları ölüsü ve dirisi bana ait derken siz yanaşmadınız.Şimdi de kalkmış diyorsunuz ki bana söylemiş olsaydı ben gerekeni yapardım.Buraya kadar ben pek fazla bir sıkıntı göremiyorum.Hatta yönetim konuyu kapatırken Uğur Bey şartlı bir şekilde kapattı.Neyse buraya kadar zaten her şey konuşuldu ve çizildi.Önemli olan sizin de belirttiğiniz gibi konuşulan şeyler.Bunları da kanıtlamak için tabiki de gerçek bilgilere tabiri caiz ise somut düşünceler lazım.Evet Uğur Bey aldıkları malzemeleri ve canlıları gerçekten okula yardım amaçlı mı kullandı yoksa ticaret olarak mı değerlendirdi? Bunları da en güzel ya okula gidip yerinde incelemek ya da bu konu da bilgisi olan birine danışmak.

Ayrıca şunu da belirtmek istiyorum.Yapılan toplantılara katılmamak pek de fazla bir şey teşkil etmiyor açıkçası.Sebebine de gelince Mersin'de bir toplantı oldu ben şahsen katılamadım.Ya işim vardı ya eşim istemedi ya da cenazem vardı falandı fistandı.Fakat bu demek değildir ki ben burada ki insanlardan çekiniyorum.Toplantılara katılmayabilirim hatta Mersin sohbetlerinde bile boy göstermeyebilirim ama bir yardım gerektiği zaman gerekirse dünyanın diğer ucuna kadar da elimi uzatabilirim.

Şimdi sizden ricam duymuş olduğunuz bilgileri edenler,söyleyenler kimler ise kanıtlar halinde tek tek getirsinler ki biz de ona göre AK ile KARAYI ayırt edelim...

Saygılarımla;
[/QUOTE]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Street ParrotÇevrim Dışı

Yönetici
[C]3,1,12491[/C] [C]2,2,12491[/C] [B]1414,3[/B]
Kayıt: 05/07/2006
İl: Adana
Mesaj: 4508
Street ParrotÇevrim Dışı
Yönetici
Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2014 16:36
[QUOTE=sahsuvar01]
Fatih bey  ilanı kopyalayarak gerekli değişiklikler yapılabilir.Örneğin sizin geri bildirimlerinizi kopyalayıp  yapıştırdığım da yazıyı istediğiniz gibi oynayabiliyorsunuz. BEN ÖYLE YAPTI DEMİYORUM.Kimsenin günahını almak istemem.Ayrıca ben 1 erkek 3 dişi mikola kolonisi ile ilgilenmiştim. Teşekkür ederim yorumunuz için.

[/QUOTE]
Uğur Bey Sizi çok az da olsa tanıyorum, Murat Beyi hiç tanımıyor. Sizde belki beni hatırlarsınız. Muret bey tarih ve isim vererek ilanını istedi bende olduğu gibi alıp koydum. Eğer sizde baktığınız ilanın tarih ve ismini hatırlıyorsanız ona da bakarım. Yalnız Siz yönetimi ima ederek değiştirilmiş diyorsunuz. Fatih bey ekran görüntüsü aldı ona da değiştirilmiş diyorsunuz. 

Yöneticilerin konu içerisinde yaptığı en ufak müdahale konu altında düzenleyen ismi yöneticinin ismi olarak görünür. Fatih Beyin ekran görüntüsüne bile değişiklik yapılmış olabilir diyorsunuz.

Sizce böyle bir alçaklığı niye yapayım. Size karşı nasıl bir garezim olabilir. Eğer hala böyle düşünüyorsanız, değiştirilmiş dediğiniz ilanı herkesin görebileceği bir bölüme taşırım orada da görülecek olanda benim alıntıladığım ve Fatih Bey'in yüklediği ekran görüntüsüdür. 


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

AQUAMANÇevrim Dışı

[B]8658,2[/B]
Kayıt: 15/01/2011
İl: Ankara
Mesaj: 163
AQUAMANÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2014 19:22
Ugur hocam bakın ben size yalan soylemedim . Ben size bu resimdeki balıgı gonderecem demedim.İlanımda temsili yazan bi balığı nasıl size gönderebilirim abi bu balıgı gönderecem nasıl diye bilirim . Abi sen beni başından savarsan benimde tepkim sence normal değilmiyidi. Gelseydın murat kardeşim deseydın ikimizinde bilmeden yanış yapabılırız. olan oldu deseydin abii ben niye yanaşmayım bana camur atıyosun. Yaptıklarından sonra gel anlaşalım dıyosun ..  yav abi akıl var mantık var. Ben gine diyorum abi sana zararın varsa ben parasını veryım ..

Herşey ortada sırf bana camur atmak için yaptın . Balıkların içinde erkek var dedin. balıklar buyuk dedin . dedinde dedin abi herşeyi dedin.  niye batmıştın içene cıkmak için butun pisliği yaptın . Abi sen bi eğitimcisin insanlar şerefleri ve haysiyetleri için yaşarlar.

Bu arada zafer abi şunu soyleyim herkezin canı yandı bu kişiden ve yakmayada devam ediyor.Ben hayatım boyunca hiç kimseye yapmadıgı bir şey için suc atmam ... sorular var elinde bi araştırma yap bakalım abi tarafsız sonucuda buraya yaz abi senden tek istediğim bu.. Şikayat var konusu neden acılıyor ak ve karayı beli etmek için oyuzden.  yazdık bilsin ve insanlar artık kandırılmasın diye yoksa benim dilim yanmış bu insanla alış veriş yapmam bidaha olur biter ama abi bak bu insanla daha alış veriş yapanlar var onların canı yanmasın ....

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

sahsuvar01Çevrim Dışı

Kayıt: 24/02/2009
İl: Adana
Mesaj: 850
sahsuvar01Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2014 21:59
BENİM LEHİME YAZILAN BİR YAZININ AKVARYUM.COM YÖNETİMİ TARAFINDAN SİLİNMESİ SONUCUNDA BU ORTAMDA ADİL BİR ŞEKİLDE TARTIŞILMAYACAĞINI ANLADIM.(TARAFLI DAVRANMALARI SONUCUNDA)
Bu benim bu ortamda son yazım.
Murat kardeş takas sonucunda beni üzmediğine   inanıyor ve vicdanın rahat olarak yatıyorsan  diyecek bir söz bulamıyorum.
Meyve veren ağaç taşlanır.Kurduğum akvaryumlar verdiğim hediyeler ,dağıttığım balıkları kime yerdiğimi yazmak zorunda değilim.Merak edenler diğer konudan ve bu konuyu okuyarak görebilirler.
Ayrıca balık erkek çıktı dediğinde ver balıklarımı dedim yanaşmayan sendin.Ölen balıklar benim zararıma dediğim halde.
Neyse son sözlerim bunlardır.DİLEYEN İSTEĞİNİ YAZABİLİR.Ama önce herkes kendine baksın.
Allah herkesin gönlüne göre versin.Allah senin yolunu açık etsin. Kim benim hakkımda ne düşünürseniz Allah size daha iyilerini nasip etsin.Herkese sağlıklı ve mutlu hobiler dilerim.
AÇILAN KONU İLE ALAKASI OLMADIĞI HALDE  YAZAYIM DEDİM.
Dip not : Hafta sonu yapılan dip çekimi sonrası 12 adet balığın ısıtıcının camının çatlaması sonuçunda öldüğünü sabah duydum ve bugünde bir ısıtıcı aldım. Kullanmak üzere. Ve son cümle 
Merak eden varsa ben hiç moba yavrusu beslemedim ve satmadım.Yönetim yayınlayabilir.Merak edenlere.
Tekrardan yazıyorum.
Kim benim hakkımda ne düşünürseniz Allah size daha iyilerini nasip etsin.Herkese sağlıklı ve mutlu hobiler dilerim.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Street ParrotÇevrim Dışı

Yönetici
[C]3,1,12491[/C] [C]2,2,12491[/C] [B]1414,3[/B]
Kayıt: 05/07/2006
İl: Adana
Mesaj: 4508
Street ParrotÇevrim Dışı
Yönetici
Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2014 00:54
[QUOTE=sahsuvar01]BENİM LEHİME YAZILAN BİR YAZININ AKVARYUM.COM YÖNETİMİ TARAFINDAN SİLİNMESİ SONUCUNDA BU ORTAMDA ADİL BİR ŞEKİLDE TARTIŞILMAYACAĞINI ANLADIM.(TARAFLI DAVRANMALARI SONUCUNDA)
[/QUOTE]
Uğur Bey önce İbrahim Bey'in mesajı kendisine de bildirildiği gibi düzeltilemeyecek kadar bozuk bir Türkçe ile yazılmış olmasından kaynaklı. Sizinle ilgisi yok. 
Önce benim Murat Beyin lehine mesajı değiştirdiğimi iddia ettiniz Bana göre çok ağır bir itham), sonra sonra da olayla bir ilgisi olmayan nedenden dolayı silinmiş mesajı (forum özel üyesisiniz bu kadar kötü Türkçe ile yazılmış mesajların silindiğini biliyor olmalısınız) bahane ederek yönetimi taraf tutmakla suçluyorsunuz.
Gerçekten merak ediyorum ve aşağıdaki soruların cevaplarını bekliyorum.
[QUOTE=omardaing]

Sizce böyle bir alçaklığı niye yapayım. Size karşı nasıl bir garezim olabilir. Eğer hala böyle düşünüyorsanız, değiştirilmiş dediğiniz ilanı herkesin görebileceği bir bölüme taşırım orada da görülecek olanda benim alıntıladığım ve Fatih Bey'in yüklediği ekran görüntüsüdür. 

[/QUOTE]
omardaing2014-04-29 00:54:41

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

AQUAMANÇevrim Dışı

[B]8658,2[/B]
Kayıt: 15/01/2011
İl: Ankara
Mesaj: 163
AQUAMANÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2014 02:17
Ömer bey size şunu soyleyim. Ugur beyin en  iyi yaptığı şey insanları karalakmak . Oyuzden ben hiç bir şekilde bu ruh hali ile dolaşan bi insanla uraşamadım ... Oyuzden dedim benim cebimden cıksın hiç sorun değil diyorum . Benim cebime haram girmesinde varsın benden cıksın...

Herşey ortada ugur hocamız ve sen halan insanları kandırmaya karalamaya çalışıyosun... Ya seni ben anlamıyorum sırf kendi cıkarların için yöneticilerimize pislik atıyosun değiştirdin diyosun  nasıl bı ruh hali bu allah sızı ıslah eylesin ..

Oraya yazmışsınız şunları şunları verdım diye.. Ya senin cebindenmi cıktı ki . Ordaki hobici arkadaşlardan aldın vere vere bi kumu vermişsin ..  Problem ne biliyomusunuz ugur bey sizin mileten yardım vadi ile toplayıp satınız şeyler. Bi diğer problem ne biliyomusnuz ugur bey ınsanları kandırıp 3 kuruşluk balık gönderip 15 kuruşluk balık almanız yada mazeme almanız. Bide vicdansılık edip sırf kendını haklı cıkarmak için atıgın camurlar.
Senin magdur etiğin insanlar niye buraya yazmıyor biliyomusun ugur abi çunku sen insanları oyle bi bıktırmışsınkı aman deyip ustelemıyolar. Bende aynı kıvama gelmiştim artık  ugur hocam . Arkadaşlar diyor bana yav uraşamasın onla uzatma boşver diyolardı şimdi anladım herşeyi.

UGURU TANIYAN KONUŞAN ARKADAŞLARIMIZ SİZE ŞUNU SOYLEMEK İSTİYORUM . SİZİNLE ALIŞ VERİŞ YAPIP SİZE İYİLİK YAPIP SUREKLİ KONUŞUP YAV BU ADAM YAPMAZ DİYE DÜŞÜNEN ARKADAŞLARIMIZ.SİZE İYİLİK YAPAN Bİ İNSAN BAŞKASINA KÖTÜLÜK YAPAMAZ ANLAMINA GELMEZ...

O kadar kişiyi aradın okadar kişiden yardım istedinki sana yardım etmeleri için onlarında vebalini aldın bilesin. Ben o kişilere soyluyorum . Benim hiç bir kimseye kırgınlıgım yok ne zman isterlerse msj atıp görüşe biliriz aramızdakı şeyleri unutum bile ben ...

Sevgili ugur abi şunu soylemek istiyorum sana kimseya artık cıkarların için çamur atma .







Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

recaitdağÇevrim Dışı

Kayıt: 21/06/2008
İl: Tekirdag
Mesaj: 174
recaitdağÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2014 10:21
|Abi şunu soyelyim aslında herkezin dedğini şimdi anladım.Ugursa uzak duracaksın .
İkinci sayfadan alıntı yapatım yazınızdan.Murat bey bu konuda hak verdiğim güzel yazılardan birisi.Yıllar önce Uğur bey le balık takasım olmuştu ve o günden bu yana bir  kere  dahi hak vermediğim bir hobici olarak gönlümde yer etmişti.UZAK DURACAKSIN.Kim  demişse haklı demiş.


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

AQUAMANÇevrim Dışı

[B]8658,2[/B]
Kayıt: 15/01/2011
İl: Ankara
Mesaj: 163
AQUAMANÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2014 23:25
[QUOTE=recaitdağ]|Abi şunu soyelyim aslında herkezin dedğini şimdi anladım.Ugursa uzak duracaksın .
İkinci sayfadan alıntı yapatım yazınızdan.Murat bey bu konuda hak verdiğim güzel yazılardan birisi.Yıllar önce Uğur bey le balık takasım olmuştu ve o günden bu yana bir  kere  dahi hak vermediğim bir hobici olarak gönlümde yer etmişti.UZAK DURACAKSIN.Kim  demişse haklı demiş.

[/QUOTE]

Abi kazılkadıgı arkadaşlar bana yazıyor diyorumki banada bunu bunu yaptı diye.Ben diyorumki arkdaşlara abi tarafsız bi şekilde konuyu takip edin ve yazın abi bu adam beni hem kazıkladı hemde beni sucladı nasıl bi insan dedim . Gelen cevap aman beni o insanla birdaha muhattap etirme lutfen arkadaşim . Abi yıldırmış ınsanları artık...  bende anladım dedim tamam ben hatalyım sen haklısın dedım artık napıyım ..

Bu saaten sonra ugur hocamız yazmaz . Yazamazda artık yuzu yok boyle bi insan aynı zamanda forum özel üyesi. Yav ben akvaryum.com güvenir . Alış veriş yaparken derimki yav bu adam forum özel uyesi gozum kapalı alış veriş yaparım ama artık kime inanacagımı anlayamıyorum...


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Street ParrotÇevrim Dışı

Yönetici
[C]3,1,12491[/C] [C]2,2,12491[/C] [B]1414,3[/B]
Kayıt: 05/07/2006
İl: Adana
Mesaj: 4508
Street ParrotÇevrim Dışı
Yönetici
Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2014 10:06
[QUOTE=Vuku]Ömer bey size şunu soyleyim. Ugur beyin en  iyi yaptığı şey insanları karalakmak . Oyuzden ben hiç bir şekilde bu ruh hali ile dolaşan bi insanla uraşamadım ... Oyuzden dedim benim cebimden cıksın hiç sorun değil diyorum . Benim cebime haram girmesinde varsın benden cıksın...

[/QUOTE]

Murat Bey, yönetim olarak bu konulara taraf olmayız. Siz bizden tarih ve isim vererek ilan istediniz bende bahsettiğiniz ilanı burya taşıdım. Eğer Uğur Bey'de tarih ve isim söylerse o ilanı da buraya taşırım. 

Daha önce de yönetim çok titiz davranılmasına rağmen taraf olmakla suçlandı. Yalnız hiç bir üyenin mesajını diğer üye lehine değiştirmek gibi ağır bir itham da bulunulmamıştı. Mesajı da ben taşıdığım için zan altında ben kaldım, bu yüzden konuya müdahil oldum. Bu konuda da diğer üyelerden özür dilerim. Ben hala yukarıda sorduğum soruların cevaplarını Uğur Bey'den bekliyorum.

Şikayet Var bölümünün var olma nedeni öncelikle hobicilerin sorunlarını çözüme ulaşmasına yardımcı olmaktır. Murat Bey'in ya da Uğur Bey'in haklı olduğu konusunda en ufak fikrim yok. İnşallah her iki tarafın memnun olacağı şekilde sorunlarınız çözülür.

omardaing2014-04-30 10:07:05

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

sprwonÇevrim Dışı

Kayıt: 15/03/2010
İl: Istanbul
Mesaj: 956
sprwonÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2014 15:08
Selamlar,

İki arkadaşıda kişisel olarak tanımıyorum, yanlız Uğur bey, ben çok önceden 4 adet balık satarken (nkondeydi sanırım) beni aradı, balıkları almak istediğini söyledi fiyatınıda çok uygun yazmıştım. Telefonda konuşurken okullara kurduğu akvaryumlardan, yardımcı olmaya çalıştığından bahsetmişti, bende Uğur bey'e Abi bir arkadaş aradı beni, birgün beklermisin dedi, bende tamam beklerim dedim, Uğur beyde bana balık ayırtma işleri yüzünden başından geçen tatsız olaylardan, tecrübelerinden bahsetti, ben yinede abi şimdi söz vermiş bulundum beklerim diye, artık kısmet zaten haber vermezse yarın size satarım dedim. benim birgün kaybım olmuş olur çokta önemli değil dedim ve telefonu kapadık.

Neticede birgün beklerim diye söz verdiğim arkadaş aradı, ve balıkları alacağını söyledi bende balıkları arkadaşa sattım,

Ertesi gün Uğur bey aradı, balıkları sordu, sattığımı söyledim ve ondan sonrada hani bana satıcaktın, haberde vermedin demeye başladı bende durumu tekrar izahettim, bir arkadaşı bekliyorum o aramazsa size satarım demiştim dedim ve zaten sizin aradığınızdan bir gün geçti anında nasıl haber verebilirim aynı gün oldu çünkü, ama yinede kızmış bir uslupla bu yaptığını foruma yazıcam falan demişti ve gerçekten çok şaşırmıştım. Birdaha zaten Uğur beyle görüşmek veya karşılaşmak kısmet olmadı,

Bu arada vazifesinden dolayı, mesleğinden dolayı (kişisel olarak tanımadığımdan) Uğur Bey'in kendisine saygım sonsuzdur. ben sadece aramızda geçen bir durumu anlatmak istedim. gündemde olan konuyla ilgilide kim haklıdır haksizdır hiç bir fikrim yok. Temennim, amaç sadece birbirlerini suçlamak değilse orta yolun bulunup aradaki tatsızlığın giderilmesidir,

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

AQUAMANÇevrim Dışı

[B]8658,2[/B]
Kayıt: 15/01/2011
İl: Ankara
Mesaj: 163
AQUAMANÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2014 21:13
ferit bey zaten bu olaylarda orda başlıyor yav yıkıyor parçalıyor sucluyor mahvediyor sonra cözüm arıyor. Abi ben nededim herşeye ragmen dedimki olan olmuş ölen ölmüş neyse abi dedim yaptıklarından dolayı beni cok yıpratın abi dedim . Benden özür dile bende seni arayım abi olanlardan dolayı bende senden özür dileyim oturalım hak geçmesin kıme hak geçtiyse karşılayalım dedim ...Daha kurban olayım abi ne deyim butun yaptıklarına karşılık benden böyle bi cevap aldı daha napa bilirim...
ama ugur hocamız suclamlarına devam eti yalan yanış şeyleri tekrarlayıp durdu.Neden yanaşmadı biliyomusunuz çunku gönderdikleri balıklar ile mikula değil burundi bile alamazdı . Masada gine ben haklı cıkıcamı cok iyi biliyodu .. Ben kimseyi aramadım kımseye msj cekmedim bana yardım edin diye yazmadım tek başıma savaştım . Allaha cok şukurki ne dediysem haklı çıktım ..

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

sahsuvar01Çevrim Dışı

Kayıt: 24/02/2009
İl: Adana
Mesaj: 850
sahsuvar01Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2014 23:59
Sanırım 5 yada 6 yıl önce Ankaradan biri ile tanıştım ve frontozadan da ilkez o bana bahsetmişti.Çünkü o güne kadar hiç frontoza beslememiştim.Neyse konuya geçeyim.Recai beyle bir şekilde konuşmaya başladık.Kendisine defalarca balıkları kameradan saatlerce izlettim ve bu türüde yeni aldığımdan bahsetmiştim.Fazlada bilgimin olmadığını söyledim. Hatta yola çıkmadanda tekrar izlettim.Tamam dedi ve ben bilet alarak İstanbula gittim.Takası yaptık. Ben daha Adanaya varmadan bir konu açmış benim iki gün sonra haberim oldu.Bol bol izlettiğim balıklar ve zorla satmadığım balıklar için değerli yorumu içinde teşekkür ediyorum .
Forum üzerinde çok balık aldım verdim oldu.Bu hatta bir çift moba aldım.dişi ölü çıktı. Sineye çektim.
Ama son alışverişimde bunu bilenlerde var kendiside biliyor ve ilk açtığım konudada ısrarla söylememe rağmen bana elindeki o balığımı göndereceksin.Hep aldığım cevap evet abi.Gelen balık ama o değildi.Temsilidir kesinlikle yazmıyordu.Arşivlerinden bakabilirler.
Ayrıca bana erkek balık çıktığı dediğinde balıklarımı ver .Ölen balıklarda benim zararıma olsun defalarca söylememe rağmen yanaşmadın.Balıklar sendeydi ve kimseye vermemiştin.Bunu bilenlerde var.Sende biliyorsun.
Demekki balıkların arkasında olmayacakmışsın ki değerin artsın.
Bir başka konu:
Ben yardım ettiğim ,hediye verdiğim gibi şeyleri yazmak zorunda değilim merak edenler geri bildirimlerime bakarak meraklarını giderirler.Benden uzak durupta zarar edenleri görebilirsiniz oradan.
Evet okulumda iki adet akvaryum var.Beslediğim malavi türü balıklar.Ben onları satıp para kazanacağıma Murat kardeşten gelen balıkları beğenmediğim halde ve paracı bir insan olsaydım 200 lirasının üzerine yatardım.Şükür bir Allaha can borcum var.
Tekrardan yazıyorum.
Kim benim hakkımda ne düşünürseniz Allah size daha iyilerini nasip etsin.Herkese sağlıklı ve mutlu hobiler dilerim.
Bu saatten sonra dileyen  istediğini yazabilir.Ama ben elimde fazla olan balıkları dağıtmaya devam edecem.Kim ne düşünürse düşünsün.


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

AQUAMANÇevrim Dışı

[B]8658,2[/B]
Kayıt: 15/01/2011
İl: Ankara
Mesaj: 163
AQUAMANÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2014 01:29
Ugur bey size cavabım sadece şu olcak (Yalan çok çabuk herkeze ulaşır doğru ise yavaş ama tam zamanında yetişir.). Yav okadar dildoktüm herşeye ragmen insan bi yaptıklarından dolayı özür diler biter gider halen beni tetiklemenin peşindesin yapma bunu ugur hoca .
Yav bide ne olur insanları arayıp rahatsız etme artık .... Beni arayıp yav murat bey ben durumu anladım kusura bakma dediklerimden . sorun değil hocam diyorom . konuyuda kapat gitsin diyolar . Kapat diye niye diyolar biliyomusun.yav arkdaşları günde 60 kez arayıp rahatsız ediyosun adamlar acmıyor artık telefonlarını . Yav yapma hocam kimseyi arama artık lutfen . adamlar telefonu kapatacak duruma geldi senin yuzunden . 6.7 kişi aradı . yav abi kimseyi arama artık insanlar bıkmış durumda .

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

recaitdağÇevrim Dışı

Kayıt: 21/06/2008
İl: Tekirdag
Mesaj: 174
recaitdağÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2014 11:08
Sayın HOCAM.Sizden izin almadan konu açtığım için özür dilerim.O konu nun ne amaçla açıldığı belli iken şahsınız ile ilgili tek kelime geçmezken yazan arkadaşların balıkların nerden geldiğini bildikleri konu içinde aşikardır .Bumu sizi igilendirdi acaba siz konuya müdahil olamadığınız gibi birde kalemşör desteği var konunun ne amaçla açıldığı nı hala anlamadıysanız linki duruyor atabilirim.Bu konuya dahil olmamın sebebi bu konunun başlığıdır başlığı bi okuyun belki bir şey anlarsınız nedenmi.Benimle olan takasınız gerçekleşinceye kadar her yarım saatte bir msn den yada telden arardınız bıktırmıştınız neden takas gerçekleşirken yangından mal kaçırır gibi oldu bıraktınız balıkları aldınız gittiniz.MSN den silip attınız telefonu iptal ettiniz suçlu profili ile hareket ettiniz asıl mesele bu ve hala kendinizi haklı çıkaracak bir şeyler ararken batıyosunuz size bu konuda sorulan sorulara cevap verin konu açma girişimimi suçlayamazsınız nasıl hobiçilik yaptığınızı ne kadar bilginiz olduğunuzu sorgulayın bu insanlar bir kere alışveriş yaptım kurtuldummu sandınız yıllar sonrada olsa karşınıza çıkacağını sanmadınız mutlu şekilde adanaya döndüm sandınız değilmi siz yönetici ömer beye bir cevap verin sonra da murat beyin yazısının son cümlesini bi okuyun vicdanınız rahat uyuyun helallik almadığınız insanlardan.YİNEDE TEŞEKKÜR EDİN DEĞERLİ YORUM DİYE.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir