Ak akvaryum tekrar yeni aldığım akvaryum bıktım


KUMSAL AKVARYUMÇevrim Dışı

Kurumsal Üye
Kayıt: 19/03/2011
İl: Eskisehir
Mesaj: 63
KUMSAL AKVARYUMÇevrim Dışı
Kurumsal Üye
Gönderim Zamanı: 19 Mayıs 2011 09:31
[QUOTE=emrahyilmaz82]Ali ustanın is yerinde bilgisayar yok, internettede çok fazla forumlara gireceğini sanmıyorum, akvaryum yaptırmayı düşünüyorsan bence kesinlikle ziyaret et, orada yaptıgı akvaryumları görür kararını verirsin, ben istanbuldan kalktım sadece Ali ustayı görmek için Ankara'ya gittim, yerinde yaptıgı akvaryumları gördüm ve orada siparişimi detaylı bı sekilde verdim,tam istediğim gibi oldu.
Tolga bey bence bu tarz problemlerden dolayı hobiden soğumayın. Tam akvaryumunuz biter ve bu hobiyi bırakırsanız hoş olmaz.[/QUOTE]
 
 
 
interneti yok ama baya güzel ilan vermiş bunun parasınıda ödemiş üst sıralarda yer alıyor.
akvaryum.com unda üyesi daha ne olsun parayı veren düdüğü çalar.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

emrahyilmaz82Çevrim Dışı

Kayıt: 20/03/2010
İl: Istanbul
Mesaj: 114
emrahyilmaz82Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 19 Mayıs 2011 11:01
Tolga arkadasimiz Ankarada ikamet ettigini belirtmis, ali ustada ankarada, 2 side ankaranin en uc noktalarinda bile olsa tolga beyin kalkip bugune kadar ali ustanin yanina gidip konusmasi gerektigini dusunuyorum, ben akvaryum siparisi icin istanbuldan kalkip ankaraya gittim, tolga arkadasimizda forumda 24 yasinda oldugunu belirtmis, 24 yasinda olan bir kiside ankarada ikamet ettigi halde hala problemini forum ve telefonla cozmek istemesi yanlis bence, daha onceki bi yazimdada belirttim ben ali ustayi savundugumdan felan degil, sadece bu konu acildiktan hemen sonra yine bu akvaryum imalati yapan bir firmanin tolga arkadasimizin yazisini begenmesi kafami son derece karistirdi dogrusu, neden ayni isi yapan bir esnaf diger esnaf hakkinda yazilmis olumsuz bir yaziyi begenir? Bu konunun amacimi farkli yoksa???

.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

CenKÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 18/11/2005
İl: Kocaeli
Mesaj: 1769
CenKÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 19 Mayıs 2011 20:03
Bu konuda hala yanlış giden bir şeyler var,hala objektif olmayı başaramıyoruz diye düşünüyorum.Ne Ali Ustayı ne de Tolga beyi tanırım.Yalnızca Ali Ustanın akvaryumlarının methini duymuşumdur,kaliteli bir işçiliği var ve satış sonrası hizmeti de iyidir.Fakat Tolga Bey'in anlattığına göre ortada bir mağduriyet var.Ali Ustanın interneti olmayabilir fakat gördüğüm kadarı ile günaşırı internete giriyor.Buraya bir şey yazması mecbur olmasada kendi imajı için bir iki şey yazmasının iyi olacağı kanaatindeyim.
 
 Tolga Bey kapağı Ali Ustaya götürebilse büyük ihtimalle bütün sorunlar çözülür diye düşünüyorum.Ama tabi ki aradan geçen 1.5 ay var ve bu sürede bir gelişme olmamasını malesef düşündürücü.


Kimse kırılmadan,sorunların en yakın zamanda çözülmesi dileğiyle.


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

24tolga24Çevrim Dışı

Kayıt: 18/03/2010
İl: Ankara
Mesaj: 84
24tolga24Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 24 Mayıs 2011 00:46
Arkadaşlar ben ali ustayla aramda geçen tüm dialogları an bean yazdım bunun dışında hiç bir olay gelişmedi aradan 1,5 ay geçti kapak hazırdı boyancak sonra teslim edilcekti ama malesef bırakın teslim etmeyi bir telefon bir mesaj bile gelmedi . Bağzı arkadaşlar yanına gidin görüşün diyor arkadaşlar Ali bey buraya geldi görüştük yapılcak yol belli oldu daha görüşmeye ne gerek var anlamadım ha kapağı al götür diyosanız 125cm lik bir kapagı alıpta otobüs dolmuşla götüremem taksiyle götür diyosanız kapaktan daha pahalıya mal olur. Buyurun size ilgili satıcı hobici insanları hobiye kazandırmaya çalışan bir esnaf beni hobiden soğuttu sloganı her evde bir akvaryum görmek istiyoruz sayesinde bir evden bir akvaryum çıkıcak. 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

emrahyilmaz82Çevrim Dışı

Kayıt: 20/03/2010
İl: Istanbul
Mesaj: 114
emrahyilmaz82Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 24 Mayıs 2011 08:19
Dostum yazdigin gibiyse ali usta sana yeni kapak yapmis, sana ali ustaya git denildigi zaman neden hala 125cm kapagi nasil goturim diyorsun, sana yeni kapak yapilmis zaten eskiyi goturmene gerek yok, yenisini ali usta sevk eder sana, sende eskisini o zman verirsin. ali ustaya kendin gidersin bakarsin kapagin ne durumda.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

uzyrdmrÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 28/09/2007
İl: Ankara
Mesaj: 3037
uzyrdmrÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 24 Mayıs 2011 15:18
[QUOTE=tangofen]Tolga bey size kapak konusunda ben yardımcı olayım eğer aracınız yoksa bizzat ben gelip alayım ve beraber gidelim Ali ustaya.Yalnış anlaşılmasın Ali ustayı koruduğum veya başka bir şey için değil.Sırf sizin hobiyi bırakmamanız adına böyle bir şey yapmak istiyorum.Ali ustayla konuşun cumartesi veya pazar ben size yardımcı olurum.İnşallah en kısa sürede sıkıntılarınız giderilir.Sağlıklı balıklar.[/QUOTE]
 
Tolga bey size artık inanmamaya başladım bakın ben bizzat gelip alayım kapağı beraber gidelim dedim.Siz ısrarla otobüsle dolmuşla nasıl götüreyim diyorsunuz.Bence siz Ali ustayı karalamaya çalışıyorsunuz.Size imkanlarımız doğrultusunda yardımcı olmaya çalışıyoruz ama siz halen nasıl götüreyim vs vs bahanelerin arkasına saklanıyorsunuz.İyi günler.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

DemasoniloverÇevrim Dışı

Özel Üye
[B]6521,2[/B]
Kayıt: 09/08/2008
İl: Mugla
Mesaj: 1213
DemasoniloverÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 24 Mayıs 2011 18:16
Tesadüfen denk gelmiştim konuya, allah allah Ali Usta ile alakalı şikayet nasıl olur diye düşünerek tabi o günden beri her bir yorum eklendiğinde mesajlarım sekmesine kaydolduğu için dikkatimi çekiyor ve hergün bakıyorum konuya. Günlerdir yorum yapmayayım diyorum ama artık dayanmak mümkün değil.

Ali Ustanın eskiden forumu gayet düzenli takip ettiğini ben bizzat biliyorum fakat artık hiç girmiyor sanırım, aksi takdirde mutlaka cevap yazardı. Madur olduğunu iddia eden arkadaşın ise sağolsun Üzeyir Beyin buyrun ben sizi aracımla götüreyim demesine rağmen çeşitli mazeretler sunması ve net birşey söylememesi gerçekten ilginç !

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

pckobatÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 25/08/2009
İl: Amasya
Mesaj: 1934
pckobatÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 24 Mayıs 2011 18:55
Bende Ali Ustadan akvaryum alacagımı belirtmiştim geçenlerde.Siparişini verdik 10 gün sonra falan hazır oldugunu söyledi Ali Usta (Ölçüleri özeldi o gün yapılmaya başlandı.) Daha sonra Salı günü yollayacagını söyledi cuma günü yollayabildi(Çok normal şahsen 2-3 hafta geç bekliyordum ben).Bu arada geç yollaması ile ilgili bir şey diyecem(Bana geç yollamadı zaten bazı arkadaşlar 20-30 gün bekledik diyor onun için)Ali Usta Kamyoncular aracılıgıya yolluyor.Mesela diyor salı günü yollayacam adamla anlaşıyor ama kamyoncu daha tatlı bir iş bulup işten cayıyor buda size ertelemiş gibi geliyor.Paketlemeside gayet güzeldi.Ben memnun kaldım üründen kafama takılan ufak noktalar var ama o kadar kusur...
 
 
Tolga Bey'in olayında Üzeyir Bey'in teklifine niye cevap vermedi hala anlıyamadım.Ali Usta'da bence yogunluktan o tarafada işlerinin düşmemesinden Tolga Bey'in maduriyetini gideremedi.İyi forumlar...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

kwinstonÇevrim Dışı

Kayıt: 26/12/2009
İl: Ankara
Mesaj: 684
kwinstonÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 24 Mayıs 2011 23:17
Arkadaşlar durumu birde Ali Ustanın yanında çalışan Mehmet kardeşimden dinlemenizi tavsiye ederim. Ali Ustanında cevap dahi vermemesi gayet doğal geldi bana. Ali usta veya yanında çalışan Mehmet Bey'e laf arasında sorun durumu anlatacaklarına eminim. Şahsen şöle olmuş böle olmuş diyip ben 2. veya 3. agız olmak istemiyorum.
Üzeyir Beyin teklifine arkadaşında pek sıcak bakmaması gayet doğal yadırgamadım.
Ali ustanın pek internete girecek vakti yoktur. İlan bölümünde ki güncellemeyide sanırım evde oğlu yapıyor.
Şunu da söylemeden edemiycem arkadaşlar kusuruma bakmayın burada bir kişinin karalamasıyla veya yüceltmesiyle bir ticari üyeyi ne vezir edebiliriz nede rezil. Amacım kimseyi korumak yada kollamak değil gerçeklerden yanayım sadece.

Konu hakkında başka yorum yapmayacağım kişisel olarak olayların bu boyuta gelmesine gerçekten üzüldüm.
kwinston2011-05-24 23:28:03

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

high_axiÇevrim Dışı

Kayıt: 28/11/2010
İl: Ankara
Mesaj: 48
high_axiÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2011 00:05
Ben de akvaryumumu Ali Usta' ya yaptırdım.
1.Ödemede inanılmaz yardımcı oldu.
2.Akvaryumla beraber verdiği silis kumun yerine daha açık renk bir kum istedim ve bulabilmek için aramadığı eşi dostu kalmadı. Verdiği kumu da "Sonra lazım olur." dedi ve geri almadı.
3.Dekor yapabilmem için nerdeyse akvaryumu tamamen doldurabilecek kadar fosil kaya verdi.
4.Frontoza beslemek istediğimi söyledim ve bana balık bulabilmek için de aramadığı eşi dostu kalmadı.
5.Dış filtre arayışımda çok yardımcı oldu. Gözümün önünde kendisine alıyormuş gibi 3-4 akvaryumcuyla kıran kırana pazarlık etti.
6.Akvaryumumun terazisi oturmamıştı ve yanında çalışan bir arkadaşı(Mehmet sanırım)gönderdi ve arkadaş teraziyi ayarlamak için gece 11' e kadar uğraştı...
 
Şahsen beni hobiden soğutmadı, aksine heyecanımı paylaştı ve hobiyi sevdirdi. Bu vesile ile kendisine ve orada çalışan tüm emekçilere tekrar teşekkür ederim. Saygılar...
high_axi2011-05-25 00:06:50

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

uzyrdmrÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 28/09/2007
İl: Ankara
Mesaj: 3037
uzyrdmrÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2011 09:20
Arkadaşlar yalnış anlaşılmasın Ali usta benim herhangi bir yakınım vs değil ortada bir magduriyet var deniliyor.Bizde kendi çapımızda birilerine yardımcı olmaya çalışıyoruz.Sırf bu hobiden soğudum dediği için.Yoksa ne Ali usta nede Tolga beyi tanırım Ali ustayla bir kaç alışverişimiz oldu ufak tefek tatsızlıklar oldu ama hepsi çözüldü.Kendisi bir arkadaşımıza aldığımız akvaryumu taksitlendirdi ne senet nede k.kartı bir şey bıraktık.Benim sahsi fikrim Tolga arkadaşımız insanları karalamaya çalışıyor. Ben yine sözümdeyim Ali ustayla konuşsunkapağı gidip bizzat evinden alıp evine bırakacağım  Teşekkürler ,Saygılar.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

serhat emreÇevrim Dışı

Kayıt: 05/09/2008
İl: Ankara
Mesaj: 13
serhat emreÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2011 12:05

Tum  hobıcı  dostlarım   Alı  ustaya  lutfen   ımalatcı  gozu  ıle  bakmayalım  lutfen  kendısıde  hobıden  gelen  bı  abımızdır  ve  bu  ısı  tıcarı  maksatla  yapmadıgına  ve  burdan  gelecek  paraya  ıhtıyacı  olmadıgına  emınım  cunku  yakınen  kendısını   tanıyorum  cogu  ısınde  zarar  etmesıne  ragmen  ben  cok   sahıt  oldum  aldıgı  ıslerı  eksıksız  teslım  ettıgıne  kım  ogrencı  pasosunu  gosterene  ındırım  yapar  yada  gercek  ıhtıyacı  olana  hedıye  eder  hangı  ımalatcı  bunu  yapar  vamı  bır  ornegı???Ben  kendım  dahıl  belkı 15  arkadasıma  burda  akvaryum  yaptırdım  adam  ne  dedıysek  bızı  kırmadı  bu  kadar  ısten  belkı  500tl  bıle  kazanmadı  aksıne  hala  kendısıne  borcumuz  var  ne  senet  ne  sepet  ne  kart  cektı  paran  oldugu  zaman  verırsın  dıyen  bu  kadar  ıyı  nıyetlı  bı  adamada   bır  kapak  yuzunden  bu  sozlerın  soylenmemesı  gerektıgını  dusunuyorum !!!Evet  ben  yanlı  ve  taraflı  konusuyorum  cunku  ALI  ustayı  cok  ıyı  tanıyorum  ve  turkıyede  hobıcıye  bu  kadar  candan  ve  ılgılı davranan  bır  esnaf  daha  olmadıgını  ve  olmayacagını  dusunuyorum  boyle  adamlara  kostek  yerıne  destek  olmamız  gerekıyor  tum  hobıcı  dostlarım!!!Ayrıca  sunu  belırtmek  ısterım  Alı  ustaya  davranıs  bıcımınız  dogru  degılse   100tl lik   ısınıze   10.000tl  de  versenız  ısınızı  yapmaz  boylede  bır  huyu  var  soylemek    ıstedım  belkı  kapak  bu  yuzden  bıtmıyordur  kendısıne  sormak  lazım???


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

CenKÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 18/11/2005
İl: Kocaeli
Mesaj: 1769
CenKÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2011 13:48
Tolga Bey, Üzeyir Bey kapağı Ali Ustaya götürmeye teklif edeli iki hafta olmuş,buna neden bir yanıt vermediniz?Bende art niyet görüyorum artık kimse kusura bakmasın.

[QUOTE=serhat emre]

Ayrıca  sunu  belırtmek  ısterım  Alı  ustaya  davranıs  bıcımınız  dogru  degılse   100tl lik   ısınıze   10.000tl  de  versenız  ısınızı  yapmaz  boylede  bır  huyu  var  soylemek    ıstedım  belkı  kapak  bu  yuzden  bıtmıyordur  kendısıne  sormak  lazım???

[/QUOTE]
 
Para peşin alınıyorsa o iş bitecek,davranış biçiminin nasıl olduğu söz konusu olmaz.CenK2011-05-25 13:53:31

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

mekkem571Çevrim Dışı

Kayıt: 01/08/2008
İl: Eskisehir
Mesaj: 161
mekkem571Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2011 14:00
Arkadaşlar merhaba;

Herkes istenildiği gibi işler rayında gitmeye bilir muhakkak hatasız kul olmaz ,herkesin yanlışı olacak ki hatalarımızlar doğrularımızla hayatı daim ettireceğiz.Kızdığımız nokta herkes ve doğal olarak benimde kardeşimizin haricinde Ali bey ile problemi olan olmadımı muhakkak olmuştur sepet içindeki elma misali 50 tanede bir tane.Ben Ali ustanın yerine kendimi koyduğumda buraya yorum yazanların kimsenin kimseden menfaati yoktur objektif yaklaşıyoruz.Eğerki salla ma operasyonu var ise muhakkakki söğlenilmeyen birşey vardır ondandır yoksa ilk önce bu arkadaş tekrardan akvaryumu yaptırdığında yeni akvaryum getireseye kadar buraya yazdı ve sonuç buldu şimdi kapak gelmiyorsa müşteri kaynaklı bir problem olduğunu düşünüyorum ve dürüst olmak gerekirse şikayetler kısmını her açtığımda bu konuyu görmektende sıkıldım

Selametle
Mehmet

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir