Demasoni sen nasıl bir balıksın :(


scriptionÇevrim Dışı

Kayıt: 05/01/2007
İl: Yurtdisi
Mesaj: 112
scriptionÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 09 Ağustos 2013 16:16
Slm arkadaslar bugun yine 1 aydır erkek sandıgım rengi koyu defalarcada altına baktıgım ( demekki anlamamısım ) alt yuzgecleri uzun kum kazan titreyen demasoni yumurta aldı bu konuyu su yuzden actım bu balıkta daha basit bir yol varmı cinsiyet icin anus vent altı kararık oluyor bazılarının gorunmuyor bile buyutecle bakıyorum yine yok :) (yada benim gozlerde bisey var) alt yuzgeclere bakıyorum uzun bu erkek diyorum disi cıkıyor kafayı yicem elimde ki fazla erkekleri cıkartıcam ama hala ne olduklarını anlamadım 2 e 6 d garantiydi ( bunlar yumurta almıstı ondan garanti ) 7 inci disi oldu buda 5 balık ayırmıstım ayrı tanka erkek diye iyicene kafam bulandı .

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Malawi WorldÇevrim Dışı

Kayıt: 01/01/2012
İl: Bursa
Mesaj: 448
Malawi WorldÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2013 09:15
Merhaba;

Anüs-Vent en sağlıklı yöntemdir cinsiyet belirlemek için.Anlaşılmayacak da bir durum olmayacağını sanıyorum.


Keyifli Hobiler...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

volkan81Çevrim Dışı

Kayıt: 13/09/2012
İl: Istanbul
Mesaj: 114
volkan81Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2013 04:30
[QUOTE=scription]Slm arkadaslar bugun yine 1 aydır erkek sandıgım rengi koyu defalarcada altına baktıgım ( demekki anlamamısım ) alt yuzgecleri uzun kum kazan titreyen demasoni yumurta aldı bu konuyu su yuzden actım bu balıkta daha basit bir yol varmı cinsiyet icin anus vent altı kararık oluyor bazılarının gorunmuyor bile buyutecle bakıyorum yine yok :) (yada benim gozlerde bisey var) alt yuzgeclere bakıyorum uzun bu erkek diyorum disi cıkıyor kafayı yicem elimde ki fazla erkekleri cıkartıcam ama hala ne olduklarını anlamadım 2 e 6 d garantiydi ( bunlar yumurta almıstı ondan garanti ) 7 inci disi oldu buda 5 balık ayırmıstım ayrı tanka erkek diye iyicene kafam bulandı .
[/QUOTE] Benimde başıma gelen demasoni deneyimlerinden biri buydu.Karakteristik özellikleri ve fiziği aynı erkek gibi olan demolar boylanıp 6-7cm olduğunda 360dönüş yaşatıyorlar bize :)            Renk,kafa yapısı,yüzgeci ve hatta anüs-vent testinde bile şaşırtıyorlar bizi.
 3 dişimde yaşadım tam erkek bunlar deyip tasaka girecekken yumurta aldılar.teretdüt ettiğinde biraz daha sabret derim.Sağlıklı hobiler..

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

celalabayÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 28/05/2012
İl: Istanbul
Mesaj: 2996
celalabayÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2013 09:05
Demasoniler küçük türler olduğu için anüs vent zor oluyor. Eğer yumurtlama gerçekleşmiş ise bilakis büyüteçsiz de görülebiliyor :) Renkler çok aldatıcı oluyor maalesef :)

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir