ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
scription
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
05 Ocak 2007 09:40
Son Ziyaret:
06 Ekim 2023 20:22
Toplam Mesaj:
112 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Levent ALMACI
Doğum Tarihi:
22 Ağustos 1985
Yaş:
38
İl:
Yurtdisi
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Levent ALMACI

160x60x60 (576 L) Demasoni & Saulosi & Maingano & Crabro & Chewere & Metriaclima Hajomaylandi & Afra Cobue Mozambique & Afra Mbamba Yellow Head .

100x40x40 (160 L) Yavru Akvaryumu

SON 10 MESAJI

Aulonocara Lwanda Hai Reef
Renklerinin gelmesini bekliyorum sarı lacivert renklerinden dolayı seçmiş oldugum bir türdür . Ve de gercekten nadir türlerdendir.

[url=http://hizliresim.com/yNzvbM][img]http://i.hizliresim.com/yNzvbM.jpg[/img][/url]
[url=http://hizliresim.com/GPygLv][img]http://i.hizliresim.com/GPygLv.jpg[/img][/url]
[url=http://hizliresim.com/zaJ1dg][img]http://i.hizliresim.com/zaJ1dg.jpg[/img][/url]
Karın cekilmesi :(:(:(
[QUOTE=H@K@N]İc prazit otcul baliklara verilen hayvansal yemlerden kaynaklanmaktadir.
Su degerleri bozulmus ve stresli baliklardada gozukebilir.Ben ilac olarak sera boctobur oneririm.Yemlerine sarimsak suyunu emdiripte verebilirsiniz.Keyifli hobiler.[/QUOTE]

Peki boctobur bu isi cozermi sizce ? birde mainganolar ilk olen balıgımın cinsi hem etcil hem otcul diye geciyor baska bir sebebten ic parazit olamazlarmı ve de bu hastalık bulasıcımıdır . yahu bunca senedir balık besliyorum hastalık hic basıma gelmemisti simdi buda oldu :( bu arada istahları cok yerinde .
scription2014-07-30 20:34:26
Karın cekilmesi :(:(:(
herkese selamlar iyi bayramlar ,
arkadaslar bundan 2 aya yakın bir sure once bir maingano disimin karın cekikligi olmustu ama yakın zamanda yavru verdigi icin onemsemedim nitekim 1 ay sonra öldü. Simdi asıl problem bugun gozlemledim yavrularla birlikte 30 yakın saulosim var aynı akvaryumda ve onlardada su anda karın cekilmesi var :( demasonilerde var ama onlarda su anda bisey gozukmuyor toplam 2 tur maingano öldugunde diger mainganoları ayırmıstım . ne yapmalıyım lutfen bana bir ilac tavsiyesi verirmisiniz bu ilacı okudum flagyl ama yurtdısındayım bunu bulma sansım yok varsada doktor yazmadan alamam sera tetra yada bilinen markaların bu hastalık icin bir ilacı varmı ?
En kazıcı chiclid türü yarışması
listede yok ama bence maingano
Demasoni yavrularını buyutemiyorum.
Herkese selamlar ,
Arkadaslar benim sorunum demasoni yavrularını buyutememek soyle bir durumla karsılasıyorum yavrular ortalama 1 aylık olacakları zamanlar bir anda kararıp 2 3 gune oluyorlar 20 25 yavru aldıysam o agızdan sadece 4 5 yavru kendini kurtarabiliyor yavrulara bol bol artemia da veriyorum aynı yavru akvaryumumda saulosi maingano yavruları falanda oluyor fakat onlarda sıkıntı olmuyor sadece demasonilerde karsılastıgım bu durum hakkında bilgisi veya fikri olan varmı acaba ?
Maingano Disi Balıgım Yavruları Geri Topladı Video
Herkese selamlar,
Arkadaslar bu sabah uyku sersemliginden dolayı yanlıs maingano disimi kusturdum cok moralim bozuldu anneyi yavrularla biraz daha tutayım dedim ve beni cok sevindirdi sizlerde izleyin hak vereceksiniz ;)

[VID]http://www.youtube.com/watch?v=h2BGLGQvGwk[/VID]
Çok ama Çok ilginç olay
[QUOTE=siyahnilüfer]
     mavi       ilangi      ahli      ikola
   [_____][_____][_____][_____]  

Bu şekilde hepsi yerlerini belirlemiş aralarınada taş koydum birbirlerine kesinliklede karışmazlar...
[/QUOTE]
Sevgili kardesim yaptıgın yanlıs zaten tekrar tekrar solemisler dedikleri gibi uremeleride huzurlu oldukları anlamı vermez .    mavi       ilangi      ahli      ikola . Ahli (Haplochromis) mavi (mbuna) diger ikisi tanganyika fotonu bende merak ettim bi atta bakalım nasıl oluyormus bu is ! ! . Son olarakta (aralarına tas koydum birbirlerine kesinlikle karısmaslar) egittinmi balıkları ?
Onur Nergiz2013-09-26 15:13:28
Doğumdan Sonraki Bitkinlik,Halsizlik...
Arda abi bu yavruları veren balıgınız tahmini kac aylık cunku bnmde basıma sole bir olay gelmisti 4 aylık bir demasoni disiden yavru almıstım ni tekim hayvan 8 9 yavru verdi ama aynı anlatıgınız gibi balık nedense bir daha kendini toparlayamadı ve kaybettim :( sizin olay nedendir bilmem ama sanırım benim basıma gelen olay erken zamanda yumurta almasından kaynaklandı bence yumurta alan balıklara seviniyoruz fakat tam fizigi oturmamıs disi balıklar yumurta alınca sanırım kaybediyoruz ben bir ara disileri erkeklerden ayırmıstım bu yuzden ne yalan soleyim birazda faydasını gordum 1 aylık bir ara bile yeterli diye dusunuyorum ve yazdıklarımıda hem kendimden ornek hemde sizin balıgınızın tam olarak gelismeden yumurta almasını varsayark yazıyorum . scription2013-09-21 13:57:32
Yavruları almazsam ne olur?
[QUOTE=Ayhan Çelik]Gece uyku modundalarken ışığı birden açarak el ile bile balığı yakalayabiliyorken neden dekor bozma vs. gibi şeyler deniyorsunuz ? Ayrıca sıkışma olayı da hakikaten kötü bir durum ama akvaryuma dışarıdan müdahalede bulunmadıktan veya hayvanları çok aç bırakmadıktan sonra pek canlarına malolacak hareketler yapmazlar.[/QUOTE]

Ayhan bey fazla kayalık olan akvaryumlarda el ile alma olayına katılamıyacagım en azından bnm gozlemlerim bu yonde helede bu balık demasoni ise zaten kayaların icinde uyuyo cogu zaman .

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.