ilangi - Hakanaskin- Doğukan şık objektifin'den syf -45-


erkan aktaşÇevrim Dışı

Kayıt: 22/10/2010
İl: Adana
Mesaj: 690
erkan aktaşÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2011 10:15
Dün videonun 20 saniyesini izlediğim için kısa bir yorum yapmıştım şimdi tamamını izledim ona göre yorum yapacağım
Atalarımız boşuna dememiş bakarsan bağ olur bakmazsan dağ olur diye.Mesela acemi bir hobicinin eline gölün en güzel balığını çıkarıp versen bir haftada yüzüne bakılmaz hale getirebilir.Ama bazı mahir ellerde(hakanaskın gibi) rabbimin o balıklara lutfettiği güzellikler katlanarak devam eder.
Artık bence 'ilangi yellow bitti kalmadı' gibi tartışmaları bir kenara bırakıp elde kalan safkan balıkları sevgiyle ilgiyle üretip paylaşmaya bakalım çünkü insanın elinin değdiği her şey eninde sonunda yok olacak.Sonra şimdiki yaşlılarımızın 'nerde o eski domatesler' dediği gibi bizde nerde o eski ilangiler falan diyeceğiz.
AYİNESİ İŞTİR KİŞİNİN LAFA BAKILMAZ 
RÜTBE-İ AKLI GÖRÜNÜR İNSANIN ESERİNDE
(FAZLA SÖZE GEREK YOK HAKAN HOCAMIN BALIKLARI BÜTÜN GÜZELLİĞİYLE BEN BURADAYIM DİYOR. BELKİ DE SOYU TÜKENMEKTE OLAN BU BALIKLARA BU KADAR GÜZEL BAKTIĞI VE ÜRETİP BİZİMLE PAYLAŞTIĞI İÇİN HAKAN HOCAMA TEŞEKKÜR EDİYORUM BALIKLARINA NAZAR DEĞMESİN İNŞALLAH)


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

AverroesÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 07/06/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 3324
AverroesÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2011 13:43
Hakan Abi geldiğim zaman param cebimde pusuya yatıcam:) Nezaman böyle 8-10 tane balık denk getirirsem artık:getirmessem de sarı prensens beslerim:) D:D bu arada atarsa 21 herkese selamlar; RESPECT2011-04-24 13:49:27

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

hakanaskinÇevrim Dışı

Kayıt: 04/11/2008
İl: Kayseri
Mesaj: 1576
hakanaskinÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2011 14:19
[QUOTE=Burak Deniz]

Maç balkondan izleniyordur herhalde.Boşuna kombineye gerek yok dürbün al yeter.

Bencede bu balıklar sana çekmiş abi.
[/QUOTE]Yok burak ne yazık ki izlenmiyor, çünkü helikopterde olmalıyım stad çok yüksek ne yazıkki..


[QUOTE=BASKAN]

Maşallah balıgı almak kadar bakmakta çok önemli.Ö  önemi verdiginiz her haliyle belli....

[/QUOTE]Başkan teşekkür ederim Allah razı olsun balık güzel olunca sayenizde tüm hobicilerle güzel balıklarla buluşuyor hakkınız ödenmez yapmış ve yapacak olduğunuz tüm iyilikler Rabbim tarafından ödüllendirmenizle sonuçlanır inşallah. Saygılar.


[QUOTE=İLKER ŞEN]Memleketin en güzel ilangilerilerine 41000 kere maşaAllah[/QUOTE]Abicim teşekkür ederim. İnşallah güzel bi bakımla sizlerinkide bu şekilde olurlar. Saygılarımla.


[QUOTE=kuyumcu]Sevgili hakan kardeşim allah nazardan saklasın o video 2 dk degilde 2 saat olsa hiç aralamadan genede izlerdim  sendeki anne babaları gördükçe benim evdeki cünyırlara yüklenmemem mümkün degil senin videolarını her izlememden sonra onlara daha sıkı sarılıp daha bir başka şevkle yaklaşıyorum ki çabuk büyüsünler çabuk gelişsinler diye  herşey gönlünce olsun sevgili kardeşim selamlar ....[/QUOTE]Amin kardeşim sağolasın, gönül isterdi ki daha uzun çekeyim fakat kolum yoruldu ve fazla ürkütmek istemedim telefonun arkasındaki kırmızı ışık korkutuyor balıkları ve 1 ininde ağzı dolu durumda zaten, kardeşim senin cünyırlar da elbet büyüyecek senin güzel bakımınla onlar da güzel birey olacaklar inşallah Allah'ın izniyle. Bu arada altın fiyatını düşürde yatırım yapalım


[QUOTE=afatih]Bence erkeğin mahiyetindekilere karşı tavrı şu:
Hakan abi video çekiyor, kıpırdamayın poz verin, gülümseyin kurallara uymayanada gerekli cezayı veriyor .
Maşallah Alah nazardan saklasın...

[/QUOTE]Fatih bey konuya esprili yaklaşımınız çok güzeldi. Kesin öyle diyordur. Zaten sağdan soldan erkeklerin hamlesi ile dişiler ortada kameranın önünnde tutmaya çalışıyorlar.

Amin teşekkür ederim.


[QUOTE=andoriell]Maaşallah Hakan kardeş.Allah nazardan korusun.Gerçekten hepside birbirinin kopyası gibi ve renkleri çok güzel.Fotoğraf eklerken genel görünüşte eklersen sevinirim.[/QUOTE]Teşekkür ederim Ahmet, umarım daha güzelleri ve copy paste olanları senin olur Zaten sende aldın tanıtım konun varmı bilmiyorum ama senden de güzel bi tanıtım bekliyoruz.

Fotoğraf mevzusuna gelince oda dar olduğu için genel görünüm duboisiler gibi sığmıyor. O yüzden çekemiyorum

Kayseri'ye davet ediyorum gel kendi gözlerinle canlı canlı gör herşeyi.

Selamlar.


[QUOTE=aro]Hakan abi hep söylüyorum senin ilangilerini Türkiyede tek geçerim..41.5 kere maşallah..[/QUOTE] Teşekkür ederim Arif kardeşim, güzel sözlerin ve yorumun için sağol. Seninkilere de verdiğin emek ortada maşallah çok güzeller.

Selamlar.


[QUOTE=irmak38]Hepsi birbirinden güzel abi. Maşallah.  Allah nazardan saklasın... [/QUOTE]Ömer kardeş sanada teşekkür ederim. Dilerim rabbim tüm uman kullarına da nasip etsin.


[QUOTE=Burakim]Ders 1 ilangi yellow abi herşey için teşekkürler bir balık nasıl bakılır en güzel formu nedir bize öğretttiğin gösterdiğin için çok teşekkür ederiz (:[/QUOTE]Burakcım teşekkürler elimden gelen herşeyi onlar için uyguluyorum. Onlarda çok şükür tüm seyirlikleriyle karşımdalar. Rabbim herkese nasip etsin inşallah.


[QUOTE=Serhann]İlanginin renkleri çok hoşuma gidiyor. En güzel örnekleri de sizde var Hakan abicim.  Özellikle avatarınızda ki balık harika.[/QUOTE]Sağol Serhancım eksik olma, avatarda ki balığımın o anki pozu güzeldi hepsi aynı şekilde yüzgeçleri açık her zaman yakalanmıyor. O yüzden onu koydum. Sevdiğim bi pozdur.


[QUOTE=Keremseçkin] Bu balıklar standartı belirleyen balıklar olmaya devam ediyorlar Hakan Abiciğim. Gerçekten 10 numaralar. İlangi işte böyle sarı-kırmızı olur. Bir Galatasaraylı olarak ayrıca keyif aldım. Erkekleri de bu videoda görmek ayrıca keyifli.

Benim için de tam bir sürpriz oldu.

Umarım bol bol yavru almaya devam edersin. Tekrar Maşallah...
[/QUOTE]Teşekkür ederim Kerem'cim senin keratalarda büyüyorlar maşallah senin güzel ve özel bakımınla daha güzel şekilde olacaklarından hiç şüphem yok. Teşekkür ederim...

Umarım zamanı geldiğin de sende bol bol yavrular alırsın...


[QUOTE=seyit reis]Maşallah kardeşim allah nazarlardan korusun böle olursa benim sıra dahaçabuk gelecek herhal sabırsızlanıyorum artık tez zamanda bekliyorum sen den gelecek iyi haberleri ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM. [/QUOTE]Abicim burada senden haber bekliyorum yazmışın bende seni hafta sonu arayarak kendimce güzel bi haber verdiğimi düşünüyorum. Sıra sizde abicim inşallah bıcırlarınıza yakın zamanda kavuşursunuz. Anne nin biri dolu durumda diğer 3 adet gibi de alacak var inşallah az bi zamanınız kaldı hazırlıklarımızı ona göre halledelim...

Saygılarımı sunarım.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

hakanaskinÇevrim Dışı

Kayıt: 04/11/2008
İl: Kayseri
Mesaj: 1576
hakanaskinÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2011 14:43
[QUOTE=sarper79]Maşaallah.İlangi budur işte. Görmeyeli özlemişim. Yakında sana bir sürpriz yapıp Erkan'la gelebiliriz yanına.Yanına dediğime bakma amaç seni görmek falan değil. Her konusu açıldığında (aslında hiç kapanmıyor) Erkan'a sen fotoğrafa-videoya falan bakma canlı görmen lazım diyorum. Gidelim bir ara abi diyor. Bu güzellikleri cep ile değil de kamerayla çekme bence yoksa büyük olaylar çıkar.[/QUOTE]Teşekkür ederim Sarper kardeşim, inşallah tekrar beklerim Kayseri'ye ve bize senin gibi ve Erkan kardeşim gibi değerli insanları ağırlamaktan şeref duyarım.

Saygılar.


[QUOTE=erkan aktaş] [QUOTE=sarper79]Maşaallah.İlangi budur işte. Görmeyeli özlemişim. Yakında sana bir sürpriz yapıp Erkan'la gelebiliriz yanına.Yanına dediğime bakma amaç seni görmek falan değil. Her konusu açıldığında (aslında hiç kapanmıyor) Erkan'a sen fotoğrafa-videoya falan bakma canlı görmen lazım diyorum. Gidelim bir ara abi diyor. Bu güzellikleri cep ile değil de kamerayla çekme bence yoksa büyük olaylar çıkar.[/QUOTE]

Abi aynen öyle.Benim kağnı gibi internetle 20 saniyesini ancak izleyebildim ama bana bu kadarı da yetti.İlangi yellow yok diyenler yellow görsün.Kamera kaliteli olsa demek ki yepyellow göreceklerdi ama böylesi daha iyi  nazar değmesin balıklara.Sarperle beraber bir gece elimizde kepçe kova gelecez valla haberin olsun üstad daldıracaz ne çıkarsa ilangi mi çıkar dubo mu bilmem


[/QUOTE]Hangisini istiyorsan al götür Erkan kardeşim mesela yani

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Burak DenizÇevrim Dışı

Kayıt: 03/03/2010
İl: Ankara
Mesaj: 2467
Burak DenizÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2011 17:05
Hakan abi arayı soğutmadan resim eklersin herhalde.Hemde iyi  bir koloni İlangi görürürüz.Gözlerimizin pası silinir.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

hakanaskinÇevrim Dışı

Kayıt: 04/11/2008
İl: Kayseri
Mesaj: 1576
hakanaskinÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2011 17:29
Burak'cım çocuk doğana kadar ancak video ekleyebildim. İnşallah resim işini 15-20 güne halledebilirim. Ama yinede benim işim belli olmaz. Sende iyi bilirsin bi akşam veya gündüz ansızın ekleyebilirim....

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ÖZGÜR İNCEÇevrim Dışı

Kayıt: 17/11/2010
İl: Ankara
Mesaj: 1244
ÖZGÜR İNCEÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2011 20:20
Kardeşimmmmm nazar değecek etme eyleme  MAŞALLLAAAHHHHHHHHHHHHHH

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

emrah07Çevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 29/04/2010
İl: Antalya
Mesaj: 887
emrah07Çevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2011 13:08

Hakan abi maşallah çok güzel video çekmişsin tüm güzelliklerini en iyi şekilde yansıtmışlar. Tebrikler...


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Burak BULUTÇevrim Dışı

Kayıt: 07/10/2010
İl: Izmir
Mesaj: 3813
Burak BULUTÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 27 Nisan 2011 15:37
Hakan abi süpersin tek kelime SÜPER 

Videoyu izle diyordun bana sonunda nasip oldu DNS ayarlarını yaptık Yasin'le birlikte ve izleyebildim.

Bu balıkların yavrularının bende olduğunu bilmek beni çok mutlu etti. Tanıtım konumda balıkların strafor içinde ki resimlerine bakarsan abi yavru dahi olsalar anaçların renklerini yansıtıyorlar açıkça görülüyor.

Şimdi bu kararımdan dolayı bir kez daha mutlu oldum. Bu videoyu görünce heyecanlandım zamanı ilerimi alsak ne dersiniz.

Saygılar...
Burak Bulut2011-04-27 15:42:25

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

erkan aktaşÇevrim Dışı

Kayıt: 22/10/2010
İl: Adana
Mesaj: 690
erkan aktaşÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2011 20:50
Hakan hocam dün gece gözlerimiz bayram etti sayende adam gibi balıklar görme imkanımız oldu bizi evinde en güzel şekilde misafir ettiğin sana çok teşekkür ediyorum.
Balıkları strese sokma pahasına odalarını bize açtın 
Oturduğum yerden hangi akvaryuma bakacağımı şaşırdım önüme baksam ilangiler soluma baksam duboisiler bir taraftan 'sarper hadi kardeşim acıktım' diyorHobi maceram adına unutamayacağım bir gündü tekrar teşekkür ediyorum ve balıkları elinden yem yiyecek kadar özenle beslediğin için bütün hobiciler adına tebrik ediyorum.
Bu arada ilangiler beklediğimden daha büyüktü fotolarda ve videoda belli olmuyor büyüklükleri.Renkleri de kesinlikle burdakinden daha güzel nazar değmesin inşallah


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Cagdas OZDOGANÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 30/09/2010
İl: Bolu
Mesaj: 2064
Cagdas OZDOGANÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2011 22:41
Ekle Hakan kardesim ekle. Sen merak etme tanganyikacının nazarı değmez. O malawicilere mahsus.Zaten bu aralar bi ilangi yellow konusudur gidiyor. Sen resimleri koyki bizde gurur duyalım bizdede gercek ilangi var diye.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Burak BULUTÇevrim Dışı

Kayıt: 07/10/2010
İl: Izmir
Mesaj: 3813
Burak BULUTÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2011 08:48
Hakan abim hobiciden önce kesinlikle cana yakın yardım sever bir insan bence asıl önemli olanda bu.

Saygılar...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

hakanaskinÇevrim Dışı

Kayıt: 04/11/2008
İl: Kayseri
Mesaj: 1576
hakanaskinÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2011 14:49
[QUOTE=erkan aktaş]Hakan hocam dün gece gözlerimiz bayram etti sayende adam gibi balıklar görme imkanımız oldu bizi evinde en güzel şekilde misafir ettiğin sana çok teşekkür ediyorum.
Balıkları strese sokma pahasına odalarını bize açtın 
Oturduğum yerden hangi akvaryuma bakacağımı şaşırdım önüme baksam ilangiler soluma baksam duboisiler bir taraftan 'sarper hadi kardeşim acıktım' diyorHobi maceram adına unutamayacağım bir gündü tekrar teşekkür ediyorum ve balıkları elinden yem yiyecek kadar özenle beslediğin için bütün hobiciler adına tebrik ediyorum.
Bu arada ilangiler beklediğimden daha büyüktü fotolarda ve videoda belli olmuyor büyüklükleri.Renkleri de kesinlikle burdakinden daha güzel nazar değmesin inşallah

[/QUOTE] Erkan hocam maşallah yine Edebiyat hocalığını burada kelimelerle çok güzel özetlemişin.

Est. hocam o sizin güzelliğiniz maşallah ne güzel ziyafet çektirdin bize. Gel senle Kebap işine girelim, petshop falan bırakalım Maşallah o nasıl adana kebaptı öyle ben adana harici kayseride veya başka bi yerde bu şekilde lezzetli adana kebap yemedim ellerin dert görmesin.

Bu arada Sarper kardeşimi ve seni evimde ağırlamaktan şeref duydum inşallah en kısa zamanda tekrar buluşabilmek ümidiyle.

Selamlar. Saygılar.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Burak BULUTÇevrim Dışı

Kayıt: 07/10/2010
İl: Izmir
Mesaj: 3813
Burak BULUTÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2011 15:56
Hakan abi valla bu gidişle evi Kayseri'ye taşımayı planlıyorum sizin yan taraflarda falan boş ev var mı?


Saygılar...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir