Melek Balıklarım Çok Hareketsiz


vatozfaniÇevrim Dışı

Kayıt: 07/08/2023
İl: Izmir
Mesaj: 12
vatozfaniÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2023 19:46
Merhabalar, ikinci bir akvaryum kurdum ve içinde şuan herbiri 5 cmlik 5 adet melek balığım var ancak çok az hareket ediyorlar. Akvaryuma koyalı 1-2 saat geçti ancak hep aynı köşede kendilerine bakıyorlar. Japon balıkları ve pengasuslarla baktığım 2-3 cmlik minik bir meleğim daha var ancak o gayet hareketli. Büyüklerde bir sorun veya hastalık olabilir mi? Ayrıca melek balığı ile hangi türlere bakabilirim? Akvaryum şuan çok boş görünüyor ve bir kaç renkli tür gelse hiç fena olmaz gibime geliyor. Cevaplarsanız sevinirim.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ÇaĞRıÇevrimiçi

Özel Üye
Kayıt: 09/03/2016
İl: Içel
Mesaj: 948
ÇaĞRıÇevrimiçi
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2023 21:13
[QUOTE=vatozfani]Merhabalar, ikinci bir akvaryum kurdum ve içinde şuan herbiri 5 cmlik 5 adet melek balığım var ancak çok az hareket ediyorlar. Akvaryuma koyalı 1-2 saat geçti ancak hep aynı köşede kendilerine bakıyorlar. Japon balıkları ve pengasuslarla baktığım 2-3 cmlik minik bir meleğim daha var ancak o gayet hareketli. Büyüklerde bir sorun veya hastalık olabilir mi? Ayrıca melek balığı ile hangi türlere bakabilirim? Akvaryum şuan çok boş görünüyor ve bir kaç renkli tür gelse hiç fena olmaz gibime geliyor. Cevaplarsanız sevinirim.[/QUOTE]
Merhabalar. Anlattıklarınız gayet normal, olması gerekenler olmuş, eğer suyunuzda bir problem yoksa. Işığı fazla açmayarak balıkların stresini daha hızlı atmasını sağlarsınız. Zaten melek balıkları kıpır kıpır değildir. Sakin canlılardır. Yanında ağzına sığmayacak balık türleri olabilir. Tetra türleri, cüce vatoz, çöpçü balıkları, salyangozlar olabilir yanında. Ama ben tek bakılmalarından yana bir hobiciyimdir.
Keyifli hobiler[EDIT]ÇaĞRı,2023-09-17 21:15:41[/EDIT]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir