NADİR MUTASYONLAR Tropheus ÜZERİNE BAZI NOTLAR


NuadaÇevrim Dışı

Özel Üye
[C]2,3,56992[/C]
Kayıt: 09/09/2008
İl: Balikesir
Mesaj: 1919
NuadaÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 14 Ocak 2011 06:55
Alessandro orijinal metni (Tropheusplanet).

Beyaz Ikolo: 
Çok sayıda balık gider doğal bir mutasyon olduğunu. Almanya'da itilaf doğal Ikolo Kafkas ki doğada bulunan beyaz oynarken almak var. aslında Ikolo olduğu gibi çok az, en yaprakları sarı bırakmak gibi görünüyor.

Altın Kalambo:
doğal bir mutasyon olduğunu. o kadar criarles doğa Calamba de altın olduğunu söyledi nerede Afrika'da ihracatçı Toby Veall Rift Vadisi Tropicals bir rezervuar var. doğada mutasyon daha bol göre yaklaşık bir balık olur çünkü daha fazla erkek ve kadın mutantlar için böylece yükselterek Golden'lar peude.

Isanga OB:
Isanga nüfus Kalambo ki o iki doğal mutasyonlar eşit olduğu eşittir. OB Isanga fotoğrafa daha bir Altın gibi görünüyor. OB ama tamamen lekeleri, lekeler yaldızlı değil balık kemik normal rengi yeşil / vücudun merkezinde sarı nokta ile kahverengi bazı korumuştur.

Nyanza Lac:
ve bir brichardi değil oldukça Rared. Avrupa ihraç ilk brichardis biridir. Şimdi burada gelenleri tabiki bütün Burundi Burundi ihracatçısı Balıklar, kopyalarıdır. Gölün yakınında rezervuarlarda yetiştirilen vardır. Burundi ihracat Balık çok ve neredeyse tüm göl ve yakın su ile büyüdü. Tropheus 25 doğurmak olduğunu.

Yunguyo:
Başka bir brichardi. yıllardır ilk kez ihraç ve boyama az ilgi var. Kongo bulunmaktadır. doğada birçok vardır ve normal bir yarış.Rared ve hemen hemen hiçbir şey ihraç değil neden yukarıda söyledi.

Sarı Kiriza:
Kiriza Altın ya da daha iyi. Kiriza, Kongo yarış doğal bir mutasyon olduğunu. Doğada sadece çok nadirdir. onun rezervuarlar biri bu durumda Kiriza, bazı bu formu uzun yıllardır renk ile doğmuş, Tropheus adanmış bu yüzden dolayı Burundi Balık ihraç etmektedir. Ben (sağ?) Birçok balık tüm sarı elde onları ve böylece arasında diğer rezervuarların içine aldım. sarı bant ile Negron: Altın Kiriza zaman balık sadece Gold, klasik renk Kiriza çıkışlı balık alamadım ıslahı. Avrupa'da birçok yetiştirici Kiriza Altın, şans normal Kiriza ırk, ve o zamandan beri çok şey yeniden muntantes olduğunu tutun.

Katoto Kırmızı Meme:
hemen hemen ardından Katoto, iyi ve çok pahalı olmayan ve bilinen bir ırk eşittir. Pek çok bilim adamına Katoto (Zambiya) ırklarının Kasakalawe / Mpulungu ve Chaitika arasında doğal bir sınır olduğunu söylüyorlar. Katoto hiçbir doğal bariyerler temasını önlemek için vardır, çünkü temas gelip bu iki yerleri ve balık ortasındadır.
Gönderdiğiniz fotoğraf Internet Vlado bir Amerikan sitesi ve ben bir Lufubu istiyorum. dikkatli Amerikalılar ama balık çağrı çünkü bizim gibi isimler Afrika klasikleri isimleri ticaret ve bazen karışık ve aslında aynı zaman farklı ırklar hakkında konuşmak.Bana Katoto Katoto süre için. Katoto meme ve Katoto ağ omurgası (Almanya olduğunuz) saf buluşlar vardır, ticaret: Katoto Haçlı değil ama Katoto dönemdir.

Kapere Rainbow Ağı:
Kırmızı tüm Rainbow nüfus güney ve çok nadirdir. Dalış Afrika ihracat zaten Afrika'da faaliyetlerini kapalı. Kapere güney Tanzanya Gökkuşağı Ağ tüm çeşitleri ile karşılaştırıldığında vücutta biraz daha amrillo vardır. Öte yandan kronik şunlardır: Kasanga (normalde ihracat) ise, Kambwimba, Kantalamba, Molwe ve Samazi. Ikinci çirkin, diğerleri bütün güzel ve benzer olmasıdır.

Kasageri:
Onlar Amerika'da onu aramak ve çeşitli olduğunu bilmek henüz. Hatırlamıyorum online bulduğunu, bir Rainbow Ağ olduğunu söyledi bir web sitesi. çok RR benzer gerçeği. kötü niyetli soru: akvaryum yapılmış bir haç olur? Ben hiçbir haber var saygı bilmiyorum.

Altın Sarı:
Altın yukarıda Kiriza saptırmak. doğal bir mutasyon olarak, yukarıdaki fotoğraf, arkadaş Vlado gönderdik fakat bazı siyah, çok sarı balık bırakarak ve balık tüm sarı nerede diğerleri gibi. Bu mükemmel bir mutasyon Kiriza Altın olduğunu.

Albino Kipili:
Tropheus Brichardi Kipili bir albino çeşitliliği (mutasyon insanlarda olduğu gibi) 'dir. Burundi ihracatı ve doğal Balık. Doğada çok bazı insanlar daha albino almak üretmek için bir araya getirildiğinde Burundi Balık rezervuarlarda birkaçıdır. Ben doğada Burundi Balık gibi bir rezervuar doğal bir mutasyon bulmak daha kolay olduğunu da söylüyorlar. ne kadar büyük rezervuar (FOB 50.000 litre aittir!) çok küçük ve göl gibi sayısız olduğunu.

Tropheus Sp Kasım:
Bu resim Polonya'da bir ithalatçı geliyor. Katalog ve, bu nasıl balık bilmez ihracatçı sattı nasıl katalog bilmiyorum. , Kongo ve bana gelen pek çok fotoğraf conparando tek emin şey, Siyah Makobola Sp olduğunu. Bu balık çok renk farkları vardır. temel renk hemen hemen her zaman birçok noktalar ve Golden'lar gibi nadir esfumaduras ile siyah.

Kala Adası
çok daha az şimdi ihraç değil nadir ve. Burada Kırmızı Rainbows tam kuzeyinde Tanzanya ulaşır. En güzel örnekleri Calamba ama sırt yüzgeci mavi denizi andırır. Tanzanya hemen hemen bütün balık ihracatçılar kendi listelerinde bu balık var.

Kushangaza:
Tanzanya gelen ve doğal mutasyon olduğunu, Golden Kushangaza, Kabwe ırk çağırdı. Bu balık normal rengi siyah / kahverengi göz ardı edilebilir. mutasyonlar harika. Kabwe Tropheus Tropheus Tür olarak Mpimbwe Korongwe Kırmızı Sarı Cheek ve Cheek Mpimbwe olduğunu. Altın Kushangaza Almanya'da çok artırıyorlar.

Kabimba:
Bu ünlü Kanarya Tropheus Yanak ve Kongo geliyor. her zaman bir sürü ihraç etti. Avrupa şimdi vahşi ve bred gidin. Bu son Burundi Balık geliyor. vahşi Afrika Cichlids Su Ürünleri, Akvaryum ve Cichliden Stadl Cj.

Sp Kalambo (mutasyon):
Altın Kalambo saf ve basit. Ayrıca resmi Vlado yukarıdaki gönderdi fotoğrafın en güzel kopya biridir.

Bulu Point (Mutant)
doğal mutasyon Brichardi Tropheus Bulu Point Tropheus biraz ihraç edilmektedir. ünlü Black Bulu Point Tropheus Sp, siyah ve vücut üzerinde iki kırmızı lekeler ile karıştırılmamalıdır.

Namansi:
Ateşli Fry ticari onu aramak, bir Brichardi ve Tanzanya geldi. resmi klasik Fiery Fry ise, mutasyonlar da vardır vücuda ma sarı söyledi. Namansi içinde kronik tarafından Tropheus moorii iki yarış da vardır: Namansi Namansi Kırmızı ve Sarı ama dediğim gibi, bir Fiery Fry, bir Brichardi için veer bir şey yok.

Ben bu forumu başka bir sonrası yaptığı gibi ben, bilgili olduğum gibi, diğer Tropheus nadir vardır:

Kırmızı Belly Mabilibili:
doğal ırk ve Sp Kibwesa Siyah Bulu Point arasında geçiş. Internet'teki pek çok fotoğraf var. Almanya sizi çok oynuyorlar.

Stardust duboisi:
Bemba, Kongo'da duboisi gen mutasyonları. Şimdiye kadar Burundi Balık rezervuar sadece bulundu. Mutasyon normal erişkin duboisi ama kafasında gençlerin gibi beyaz noktalar ile oluşur! değil bir geçiş, doğal mutasyon çok garip ama doğaldır.

Altın Mbita:
Zambiya gelen ve Golden Kalambo ama hala daha nadir ve eşit asla ihraç edilmektedir. Zambiya'da bir ihracatçı doğada birkaç kez izledim.

Ilangi:
ve iyi, çok akvaryumlarda zaten bilinen ve fakat oldukça doğada ender ya da küçük bir bölümü üzerinde ria Zambiya daha iyi demek. Rared bu alanda (çok şükür) her zaman avlamak için ihracatçılar önlemek çok sayıda timsahlar olduğu da sebebi.başka bir şey Çok az sayıda oyun Tropheus yavru olduğunu ve onları daha tedavisi var. kadın çocuk ve iki ay, bir buçuk ay kadar, sonsuza kadar yapmadıysanız bu nedenle doğada bir kitle vardır. olarak Tropheus birçok doğurmak olur, yeterli değil, bu yüzden birçok yerde orijinal çekirdek yakınında kolonize var

Musanga:
Linangu ve Nkonde benzer. Bu iki de çok aralarında benzer. Ama, hiçbir haber henüz etkili olan Almanya bir seçim despeués balık olan söz olarak. Nkonde Linangus ya da bir kenara daha sarımsı balık koymak daha sarı, daha sonra balık ihracatçılar Musanga denir pratik vardır. Bu doğrulama için öyle.

Altın Bemba:
Sp Siyah Tropheus Bemba, Kongo doğal bir mutasyondur. Bemba siyah daha ama daha turuncu. hikaye onlar Burundi Balık rezervuarlarda ilk kez bulduk Altın Kiriza kemik aynıdır, ben ve aralarında aldık edilmiştir çoğaltılabilir.

Caramba Ağı:
Tropheus Sp Siyah Karamba, Kongo doğal bir mutasyon olduğunu. Heck bir balık doğal siyah / kafasına kırmızı lekeler kahverengi. mutasyon kırmızıdır. tarih Kriza Bemba Altın ve Altın eşittir. Burundi bunun Balık ihraç etmektedir. Bu ihracatçı birçok Tropheus "nadir" ve "tuhaf" gerçekten iyi değil üretmek gibi görünüyor. Tanganika Gölü olduğunu ve en ciddi biri eski ihracatçısı. hemen hemen bütün balık gölü yakınında rezervuarlarda yetiştirilen vardır. bu faaliyet uzun yıllar (40 şey ...) üzerinden onların rezervuarlarda bazı doğal mutasyonlar yapmamışlar açıktır. karıştırma şey daha mutasyonlar için bir rezervuar belirli olmadan açıkça tek bir yarış mutasyonlar, koy dedi şey çok basit yaptı.

Bulombora:
Tropheus Tanzanya bir Brichardi olduğunu. ve birkaç kez ihraç var çok güzel görünüyor, neden bilmiyorum. değil doğada ender eğer.

Kalambo OB:
Altın Kalambo ama tamamen altın değil benzer ve fark edilir. Kalambo kimi siyah ve turuncu noktalar ve vücut değil boyunca doğal bir renktir.

Beyaz Ikolo


Altın Kalambo





Altın Kalambo





T. OB Isanga moorii


T. Nyanzalac brichardi


T. Yunguyo brichardi


Sarı Kiriza 


Katoto göğüs ağ


T. Kapere moorii Red Rainbow


T. Kasageri moorii


Altın sarısı Tropheus


Tropheus sp. Albino Kipili


Tropheus sp Kasım


Tropheus sp Kala Adası



Tropheus Golden Cape Kabwe Kushangaza Mutasyon


Tropheus Kabimba





Tropheus sp. Kalambo (mutasyon)


Tropheus sp. Bulu Point (Mutant)


Tropheus - Namansi

Gönderdiğiniz ağ Namansi doğru ama ben resim biraz kırmızı bir çok değişiklik olduğunu düşünüyorum.

Almanca "bilinmeyen yer" anlamına gelen "Kein Fundort" Red Belly olduğunu.

Tropheus Katete pratik Chipimbi ancak daha az kırmızı. Katete Chipimbi çok yakındır.
Namansi ağ 


Tropheus - Kein Fundort ??????


T. sp. red Katete ????

bileciklivolki2011-01-14 06:56:00

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

voltranÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 16/07/2008
İl: Istanbul
Mesaj: 450
voltranÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 14 Ocak 2011 23:57
Tropheus sp Kala Adası
çok hoşuma gitti.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

barisnetÇevrim Dışı

Kayıt: 24/05/2010
İl: Ankara
Mesaj: 192
barisnetÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2011 23:10
Kala  Adası google dan arattım ama bir sonuca varamadım.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

kadir yükselÇevrim Dışı

Kayıt: 09/01/2009
İl: Ankara
Mesaj: 136
kadir yükselÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2011 22:04
Google 'deki translate düğmesine  güvenerek bu yazıyı paylaşıma açmışsınız ama.... keşke  Türkçe tercümeyi bi inceleseydiniz...
 sevgiler...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ParliamentÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 13/12/2010
İl: Konya
Mesaj: 1168
ParliamentÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 28 Haziran 2011 01:21

Beyaz ikolo ve Sp Kala Adası

Gerçekten harika.


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

scorpion26Çevrimiçi

Özel Üye
[B]1039,1[/B] [B]2873,2[/B] [B]2549,3[/B]
Kayıt: 04/07/2006
İl: Istanbul
Mesaj: 1610
scorpion26Çevrimiçi
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 28 Haziran 2011 09:09
[QUOTE=barisnet]Kala  Adası google dan arattım ama bir sonuca varamadım.[/QUOTE]

Tropheus Kala island olarak arama yaparsanız bir miktar sonuç çıkıyor.

http://www.cichlidgallery.org/index.php?option=com_content&view=article&id=112:tropheus-moorii-qkala-islandq&catid=47:lake-tanganyika-cichlids&Itemid=73




scorpion262011-06-28 09:10:56

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

kadir yükselÇevrim Dışı

Kayıt: 09/01/2009
İl: Ankara
Mesaj: 136
kadir yükselÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 29 Haziran 2011 00:00
Mutasyon türler hakkında daha önce açılan ve açıklayıcı, faydalı  bilgilerin paylaşıldığı topiği araştırarak incelemenizi öneririm.
 sevgiler....

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

NuadaÇevrim Dışı

Özel Üye
[C]2,3,56992[/C]
Kayıt: 09/09/2008
İl: Balikesir
Mesaj: 1919
NuadaÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 05 Ekim 2011 00:36

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ashiadÇevrim Dışı

Kayıt: 05/06/2011
İl: Izmir
Mesaj: 192
ashiadÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 05 Ekim 2011 21:15
Resimler hoş ama translate copy paste okadar. Keşke sadece ingilizcesini koysaydınız.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

NuadaÇevrim Dışı

Özel Üye
[C]2,3,56992[/C]
Kayıt: 09/09/2008
İl: Balikesir
Mesaj: 1919
NuadaÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 06 Ekim 2011 21:06
[QUOTE=ashiad]Resimler hoş ama translate copy paste okadar. Keşke sadece ingilizcesini koysaydınız.[/QUOTE]

Sizde keşke kaynağa tıklayıp, makalenin ispanyolca olduğunu farketseydiniz 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ashiadÇevrim Dışı

Kayıt: 05/06/2011
İl: Izmir
Mesaj: 192
ashiadÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 06 Ekim 2011 21:55
Kusura bakmayın siteye giremiyorum. 

Hata! Google Chrome tropheuspain.activoforo.com sitesini bulamadı


Hatası alıyorum.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

NuadaÇevrim Dışı

Özel Üye
[C]2,3,56992[/C]
Kayıt: 09/09/2008
İl: Balikesir
Mesaj: 1919
NuadaÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 06 Ekim 2011 22:22
Sorun sizden kaynaklanıyor sanıyorum. Bende site açılıyor.



Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ashiadÇevrim Dışı

Kayıt: 05/06/2011
İl: Izmir
Mesaj: 192
ashiadÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 07 Ekim 2011 00:09
Doğrudur Volkan bey. Ama sizde kabul edin baştaki açıklamalar çok kötü.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ferdi yildizÇevrim Dışı

Kayıt: 30/10/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 14
ferdi yildizÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2012 23:01
Bunları yurt dısında nasıl temın edebılırız kı akvaryumculardan mumkun olmasa gerek

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir