NANO AKVARYUM KURULUMU


a.kocak_1984Çevrim Dışı

Kayıt: 19/01/2013
İl: Konya
Mesaj: 211
a.kocak_1984Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2015 00:04
[QUOTE=senolerdivan] Siyah fon güzel duruyor bence yada Gradient mavi fontta hoş durabilir.reklamcılardan yapıştırmalı alabilirsiniz ben siyah uyguladım güzel oldu.[/QUOTE] Şenol bey siyahı bir deneyim. Birçok tanıtımda siyah güzel gitmiş. En kısa zamanda uygulayacağım.

[QUOTE=ademayazli] Ali Bey tankınız hayırlı olsun. Çok güzel olmuş. Arkaya da siyah bir fon çok yakışır. Resimlerde çok canlı maşallah...[/QUOTE] Adem bey beğenmenize sevindim. İnşallah bu akvaryumu oturtuyum. 160 Lt diğer tankımı boşaltıp güzel bir bitkili denemem olacak. Bu arada siyah fonu uygulayacağım. Önerileriniz için teşekkürler.

Bu arada yeni ışıklarım geldi. Sihirli LED'leri de geçici olarak akvaryumun üzerine yerleştirdim. Ve fotosentezde baya Değişiklikler oldu parvular, Mosslar ve diğer bitkilerim inanılmaz fotosentez yapıyorlar. Bu arada akvaryumdaki taşlarda ve camlarda küçük nokta şekilde şeklinde kahverengi Yosunlaşma Başlamış . Bu konuda tecrübelerinize ihtiyacım olacak. Işıklandırma 12 saat kesintisiz açık bundan mı kaynaklanmış olabilir mi? Veya diğer Hopar aydınlatmam yetersiz diye normal led Işık yaktım ondan kaynaklanıyor olabilir mi? Gübre olarak sadece misket gübre kullanıyorum.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir