ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
a.kocak_1984
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
19 Ocak 2013 12:00
Son Ziyaret:
03 Eylül 2019 21:33
Toplam Mesaj:
211 [0.05 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ali KOÇAK
Doğum Tarihi:
24 Eylül 1984
Yaş:
39
İl:
Konya
Meslek:
Koçak Metalurji'de Yönetici
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


Tropheus Kriza Gold/Brichardi Albino Kipili/Brichardi Bulombora / L144 Blue Eyes Longfin-LDA16 Longfin-L134-L333-L201 Big Spot

SON 10 MESAJI

Yeni Baştan F0 Brichardi Bulombora
Balıklar satılmıştır konu kitlenebilir
F0 Brichardi Bulombora
Konu kitlenebilir Balıklar satılmıştır.
Yeniden bitkili akvaryum
Omar Bey kurulumunuz hayırlı olsun.
Sessiz, huzurlu ve Yeşil...
Hakkı Bey Kurulumunuz hayırlı olsun çok hoş duruyor. Gelişmeler için Takibindeyim.
NANO AKVARYUM KURULUMU
[QUOTE=senolerdivan] Siyah fon güzel duruyor bence yada Gradient mavi fontta hoş durabilir.reklamcılardan yapıştırmalı alabilirsiniz ben siyah uyguladım güzel oldu.[/QUOTE] Şenol bey siyahı bir deneyim. Birçok tanıtımda siyah güzel gitmiş. En kısa zamanda uygulayacağım.

[QUOTE=ademayazli] Ali Bey tankınız hayırlı olsun. Çok güzel olmuş. Arkaya da siyah bir fon çok yakışır. Resimlerde çok canlı maşallah...[/QUOTE] Adem bey beğenmenize sevindim. İnşallah bu akvaryumu oturtuyum. 160 Lt diğer tankımı boşaltıp güzel bir bitkili denemem olacak. Bu arada siyah fonu uygulayacağım. Önerileriniz için teşekkürler.

Bu arada yeni ışıklarım geldi. Sihirli LED'leri de geçici olarak akvaryumun üzerine yerleştirdim. Ve fotosentezde baya Değişiklikler oldu parvular, Mosslar ve diğer bitkilerim inanılmaz fotosentez yapıyorlar. Bu arada akvaryumdaki taşlarda ve camlarda küçük nokta şekilde şeklinde kahverengi Yosunlaşma Başlamış . Bu konuda tecrübelerinize ihtiyacım olacak. Işıklandırma 12 saat kesintisiz açık bundan mı kaynaklanmış olabilir mi? Veya diğer Hopar aydınlatmam yetersiz diye normal led Işık yaktım ondan kaynaklanıyor olabilir mi? Gübre olarak sadece misket gübre kullanıyorum.
Fluval Edge Nano Bitkili Kurulum Syf.2
Ersin Bey Merhaba,

Kurulumunuz hayırlı olsun. Akvaryumu yeni kurmuş olduğunuz için bence 3-4 hafta suyun tam oturmasını bekleyin derim. Akvaryum Görüntüsü gayet hoş olmuş tebrikler.
NANO AKVARYUM KURULUMU
[QUOTE=senolerdivan] Arkaya fon lazım bana göre birde o sağdaki ağacın dibine kum eklemenizi tavsiye ederim tepenin başında ki ağaç gibi durur.mosslardaki gelişim nasıl ? [/QUOTE] Şenol Bey Önerileriniz için tşkler. Arkaya fon yapacağım Yanlız kararsız kaldım. Gökyüzü olarak mı yapayım yoksa siyah bir fon mu kullanayım? Ağacın olduğu Kısım aslında yüksekti ancak ağacın alt kısmında Yapılışı taş çıktı bende kumun içine sapladım kum biraz dağıldı düzelteceğim en kısa zamanda Tekrar teşekkürler.

[QUOTE=ersin07] Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım bende bugün kurdum akvaryumu ilk bitkili denemem her şey yerinde güzel Co2 sistem artık hazır satılıyor sprey kutuları şeklinde yapmışlar 35 TL ye var antalya da bende henüz almadım. Sağlıklı günler dilerim.[/QUOTE] Ersin Bey öneriniz için teşekkürler Buda benim ilk bitkili denemem sayılır . Bu deneme olduğu için mayalı sistem yaptım. ebay üzerinden http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&alt=web&id=161249758026 üründen getirttim bunu kullanacağım. a.kocak_19842015-02-18 22:09:17
Bitki Bahçem ( Güncel Resimler Sayfa. 10)
Hocam maşallah çok güzel bir kurulum olmuş. Başarılarınızın devamını dilerim.
NANO AKVARYUM KURULUMU
Akvaryumdaki gelişmeleri fotoğraflamaya çalıştım. Parvulalar beni şaşırtmaya başladı. Herkesin çok zor oturduğunu söylediği parvulalar kök atmaya başladı.

Fissidens Mosslarım Kargonun geç gelmesi nedeniyle baya kötü olmuştu. Ancak yavaş yavaş kendine gelmeye başladı. Fotosentezde yapıyorlar. Yeni filizler vermeye başladı.


Parvulalarım filizleri gözle görünür bir şekilde çıkmaya başladı.




Bunlarda Genel görünüm olarak atıyorum.


Bütün arkadaşların olumlu olumsuz yorumlarını bekliyorum. Özellikle önerilerinize açığım. Bu arada PH ı ölçtüm 7.1 çıktı diğer değerleri şu an ölçemiyorum.a.kocak_19842015-02-17 22:45:49
NANO AKVARYUM KURULUMU
Celil Bey dizinde kurulumunuz hayırlı olsun. Ben Şu ana kadar herhangi bir sorun gözlemlemedim. Gayet memnunum sayaç çekvalf ve difüser üçü bir aradaokunca gayet kullanışlı oluyor. Tavsiye ederim. Bu arada parvulalarda hareketlenmeler başladığını gözlemledim. a.kocak_19842015-02-16 21:06:12

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.