Televizyonda akvaryum programı nasıl olurdu


ozkanakÇevrim Dışı

Kayıt: 21/07/2010
İl: Istanbul
Mesaj: 43
ozkanakÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2010 14:20
Bu tarz konular televizyonda olması çok yüzeysel kalıyor. Zaman sorunu yüzünden her şey kısa ça anlatılıp geçiliyor. Bu konunun belgesel modunda çekilmesi lazım. Tıpki discovery kanalllarını yaptığı gibi. Aslında Discovery de yapmıyor ki bizimkiler yapsın.
Bu işi Türkiyede yapabilecek yegane kanallar trt belgesel, yaban ve iz tv dir.

Bu arada Yaban kanalının sadece avcılar için kurlduğunu şöyle anlatayım. Bir fransız kanalı vardı Anımux diye sürekli av belgeselleri yayınlardı. Fransızca olmasına rağmen Türkiyede çok fazla izleyici kitlesi vardı. Şifreli kanaldı ancak çözülebiliyordu. Sonra kırılamayan bir şifrelemeye geçtiler. İnsanlar isyan etti hemen akabinde o kitleyi alecak yaban tv kuruldu.  Bu arada fransız kanalı bu kitleyide duymuş olacakki şu anda fransızca yanında türkçe seslendirme olmak üzere 2 dilde yayın yapıyor.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ferditopcuÇevrim Dışı

Kayıt: 14/02/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 49
ferditopcuÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2010 22:53
Bizim ülkemizde tv kanalları her akşama bir dizi koymaktan öte gidemiyor maalesef.Ama sıradan bir tv kanalı da olsa hafta da en az 1 kere akvaryum balıkları hakkında program yapsaydı çok güzel olurdu.Gelecek olan neslin dizilerde reyting kırmak için yapılan her türlü ahlak bozucu sahneler yerine; hayvan sevgisi olurdu.Ama bunu gel de bizim ülkemizdeki tv kanallarına anlat.Neticede ne olursa olsun birşeyler öğrenmek isteyen ve internete girme imkanı olan hobiciler için form çok güzel bir kaynaktır.Herşeye rağmen balıklarımı ve bu hobiyi çok seviyorum.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

GölköylüÇevrim Dışı

Kayıt: 12/06/2010
İl: Istanbul
Mesaj: 44
GölköylüÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 03 Ocak 2011 20:17
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar hepimiz böyle bir program veya belgesel
olsun isteriz. İnşallah ilerleyen zamanlarda böyle bir organizasyon yaparlar. Birde beslediğimiz cichlid türlerinin doğadan (f) (malawi gölünden) yakalanması kunulu bir belgesel olsa eminim çoğu akvaristimiz tarafından büyük bir merakla izler bunun ile ilgili birkaç resim var ama videolu bir belgesel çok beğeni toplar en azından böyle bir organizasyon yapılsa oldukça güzel olurdu. .

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir