ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ferditopcu
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
14 Şubat 2009 23:13
Son Ziyaret:
11 Ocak 2015 17:59
Toplam Mesaj:
49 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ferdi TOPCU
Doğum Tarihi:
25 Şubat 1985
Yaş:
39
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


ferditopcu

SON 10 MESAJI

Tetratec Su Kaçağına Çözüm-Net Fotoğraflar 13.Sayfada
Bende Burak beyin söylediklerini aynen yaşadım.o-ring contaları taktım.Motor kapağını söküp ordaki pompayı temizledim taktım.Fakat yine su kaçırdı.Son olarak 1.sayfadaki resimdeki 1 nolu parçanın alt kısmındaki yerede o-ring conta taktım ve sorunum şimdilik çözüldü.2 haftadır hamd olsun bir sıkıntı yok.İnşallah bundan sonrada olmaz.Bu olayı yaşayan herkese geçmiş olsun.Çok can sıkan bir durum malesef.Herkese sağlıklı balıklar diliyorum...
Akvaryumum patladı hobiyi bırakıyorum :(
Bu davranışın bir hobiciye yakışan davranış olduğunu düşünüyorum.Akvaryum patlaması malesef pek çok hobicinin başına gelen bir olay.Fakat bende akvaryumum patladığında daha sonra tekrar yeni bir akvaryum alıp hobicilik hayatıma devam etmiştim.Pes etmemek lazım.Bu işi gerçekten hobicilik olarak düşünenler zaten kolay kolay bırakamazda.Ömrüm olduğu sürecede balıklar benim hayatımın bir parçası olarak kalacak.Herkese sağlıklı balıklar diliyorum...
Mağdurum
Mustafa Bey zararın neresinden dönerseniz kardır derler ya; ucuz kurtulmuşsunuz ve bu arada umarım istediğiniz gibi güzel ve bol balıklı, yavru dolu bir akvaryum diliyorum.
Çok Araştıran mı?Yoksa Çok Besleyen mi?Bilir!
Benim kendi fikrim her ikisi de çok önemlidir.Araştıran öğrendiklerini besleyerek uygular.Besleyen ise beslediği canlıyı araştırarak bilgi sahibi olur.Saygılar.
Anne ve Babamız...
Sanırım her evde akvaryum konusunda az da olsa sıkıntı yaşanıyor:)) Onun için ne  akvaryumdan vazgeçeriz ne de ailemizden :))
balığınız öldü diye çok üzülen var mı?
Her canlı ölümü tadacaktır.İşte bu kelime herşeyin cevabını veriyor.Canlı olan herşeyin doğasında ölüm vardır.Elbetteki hobiye başladığımzda olsun veya sonraki günlerimizde olsun balık kayıpları yaşayabiliriz.Fakat bu hobiciliğin sonu olmamalıdır diye düşünüyorum.Hatalarımızdan bu şekilde dersler almamız gerekiyor.Elbette balıklarımızı kaybetmek sanıyorum bütün akvaristlerin üzülmesine sebep olur.Herkese sağlıklı balıklar diliyorum...
Arısütü Balıkları Öldürür mü?

Arısütünü sıvı olarak değil de toz olarak deneyebilirsin.Ben yaklaşık 1,5 senedir gıda sektöründe çalışmaktayım.Burada arısütü iki şekilde piyasaya veriliyor.1. si sıvı olarak ve 2.si ise 60 şar adetten oluşan tablet olarak (bildiğimiz hap) şeklinde.İnsan vücuduna çok yararlı bir vitamin kaynağı olduğu kesin fakat balıklarda şimdiye kadar hiç denemedim.Herkese sağlıklı balıklar diliyorum...

Kaç Balığınız Öldü

Balık kayıplarım sadece akvaryuma ilk başladığım günlerde ve malavilere ilk geçiş yaptığım günlerde yaşamıştım.Zamanla kazanmış olduğum tecrübelerle artık balık kaybı yaşamıyor ve üzülmüyorum.Herkese sağlıklı ve bol yavrulu balıklar diliyorum.

Tatlı su alabalığı akvaryumda yaşarmı?
Bende alabalığın karadenizdeki akan derelerdeki ortamı akvaryumda bulamayacağını düşünenlerden birisiyim.Ama deneyen varsa ve bunu bizimle paylaşırsa bu konuda da bir bilgi sahibi olmuş oluruz.
Akvaryumdan Balık Yakalama
Bende en kolay balık yakalama yöntemi olarak gece bir kaç saat sonra yakalamınızı tavsiye ediyorum.Çünkü balıklar birkaç dakika sizi farkedemiyor.Sizde o sırada çok rahat balıklarınızı yakalayabilirsiniz.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.