Tepe Filtremin Debisi Dustu


Emre 90334Çevrim Dışı

Kayıt: 19/04/2019
İl: Istanbul
Mesaj: 6
Emre 90334Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 19 Nisan 2019 12:38

Selam arkadaslar 2 ay oldu olmadi filtre aldim saatte 2500 lt temizliyo cok memnundum ama git gide debisi dustu su cok az geliyo eskiden tazlikli geliyordu bu moralimi cok bozdu akvaryum 300 lt ne yapmam lazim eski haline gelmesi iscin bilen arkadaslarimdan yardim istiyorum [:(]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Hkn63Çevrim Dışı

Kayıt: 02/05/2018
İl: Sanliurfa
Mesaj: 128
Hkn63Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 19 Nisan 2019 12:58
Filtre malzemelerini ve şu emiş borusunun ucundaki ızgarayı kontrol ettiniz mi. Bir doluluk veya tıkanma olabilir.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

levoo1979Çevrim Dışı

Kayıt: 25/04/2007
İl: Ankara
Mesaj: 114
levoo1979Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 19 Nisan 2019 13:03
Merhaba. Emiş kısmında bir tıkanıklık olabilir mi acaba kontrol ettiniz mi? Genelde debi düşmeleri ya tıkanıklıktan ya da yükseklik farkından oluşur. Motordan gelen olağan dışı herhangi bir ses ya da titreşim var mı?

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Emre 90334Çevrim Dışı

Kayıt: 19/04/2019
İl: Istanbul
Mesaj: 6
Emre 90334Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 21 Nisan 2019 15:31
Hayir heryer temiz motorda bir sikinti yok titreme yok sadece boruyu temizlemedim icide temiz duruyo yani anlamis degilim

[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/214808/210420191535431.jpg[/IMG]
Akvartum bu

[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/214808/210420191541351.jpg[/IMG]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

globalordÇevrim Dışı

Kayıt: 03/12/2016
İl: Izmir
Mesaj: 168
globalordÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 21 Nisan 2019 16:54
Ilgimi cekti filitreniz acaba markasını modelini yazarmısınız.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Adnan53Çevrim Dışı

Kayıt: 25/10/2018
İl: Istanbul
Mesaj: 83
Adnan53Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 21 Nisan 2019 16:58
[QUOTE=Emre 90334]Hayir heryer temiz motorda bir sikinti yok titreme yok sadece boruyu temizlemedim icide temiz duruyo yani anlamis degilim

[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/214808/210420191535431.jpg[/IMG]
Akvartum bu

[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/214808/210420191541351.jpg[/IMG][/QUOTE] Bende tepe filtre kullanıyorum, pervane, pervane yuvası ve borular çok fazla kirleniyor. Pervaneyi zorlamadan o kısımları iyice temizleyin. Titreşim sesinde artma yoksa kirlilikten kaynaklı bir sorundur.

+1: [T]197989,ceyh[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Emre 90334Çevrim Dışı

Kayıt: 19/04/2019
İl: Istanbul
Mesaj: 6
Emre 90334Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 21 Nisan 2019 20:35
[QUOTE=globalord] Ilgimi cekti filitreniz acaba markasını modelini yazarmısınız.[/QUOTE]
AQUAWING AQ1800F Tepe Filtre 40W 2500L/H motor bu

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir