ucuz reklam


bjkalleyÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 01/02/2003
İl: Yurtdisi
Mesaj: 9513
bjkalleyÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 16 Nisan 2011 12:00
[QUOTE=BurakYILDIRIM] 

Sürekli Mesajlarım siliniyor ve şaşırıyorum :) buradaki üslup sıkıntısını çok merak ettim?
 

Şayet bu mesajda üslup sorunu görüyorsanız ki neresinde çok merak ettim? bana hitaben Gürkan arkadaşımızın üslubunu da gözden geçirmeniz sizin açınızdan da iyi olacaktır. 

Sürekli özgür düşünceden bahseden sizler lütfen farklı düşüncelere de saygılı olun ki bu söyleminiz bi anlam ifade etsin :)

bazı h.a şakşakçı arkadaşlara tekrar soruyorum bu zaat kimse ben bu zaat ın balıklarınımı kötüledim yada hobisiliği hakkında kötü bi mesaj mı yazdım? 

Yönetimden ricam eğer bu mesajımda da bir üslup veya kişiye dair bir karalama varsa lütfen bunu üyarı Ö.M olarak değilde buradan cevap olarak özellikle onun için kriter olan kelimeyi burada alıntı yaparsa sevinirim

[/QUOTE]

Farklı düşüncelere saygı şakşakcı diyene saygı değildir. Problemli gördüğünüz mesajın altınadaki hata vara basar problemi anlatırsınız gereği yapılır. Konu açanın isteği üzerine bir yere de gitmeyeceği için kapatılmıştır.

Silinen mesajlarınızdan parçalar
[quote] kimi insanlar olaya objektif yaklaşırken kimi insanlar (yalaka) tabir ettiğimiz olgunluğa sahip bir savunma biçimine dahil olmayı seçer[/quote]

[quote]Bir daha diyorum H.A kim tanımam nerenizden okuyorsunuz (bu bi sorudur üslupsuzluk olarak nitelendirmeyin yönetime!) benim hiç bir mesajımda H.A denilen şahsın balıkları kötü veya iyidir demedim yorum bile yapmadım tam tersine konunun özüyle ilgili yorumlar yazdım.[/quote]

Biz sitemizde sizin gibi tahammülsüz ve laf sokan kişileri barındırmıyoruz, burası bu sayede bu kadar üyeyle sorunsuzca idare ediliyor. Size 10 günlük bir dinlenme süresi veriyoruz, devamında bu hareketlere devam ederseniz üyeliğinizin sitemizde barınmasına izin vermeyeceğiz.

Saygılar,

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir