www.teleskopakvaryum.com.tr


Teleskop Akv.Çevrim Dışı

Kurumsal Üye
Kayıt: 08/02/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 210
Teleskop Akv.Çevrim Dışı
Kurumsal Üye
Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2010 01:32

Öncelikle site içerisindeki yenileme çalışmalarından , yılsonu ürün kontrollerinden dolayı forum sayfasını okuyamamış olduğumu belirtmek isterim. Onlıne görünüyor olmamın sebebi akvaryum.com sayfasının bilgisayarımda otomatik açılıyor olmasıdır. Fırsat bulup okuyamamış olmamda tartışma ortamı yaratmış.

Yapılan yorumlar doğrultusunda , acaba yanlış birşey mi yazdım düşüncesiyle cevabımı tekrar okudum fakat ne tehdit nede ters birşey yazmadığımın tekrar bilincindeyim.
 
Patlamaya hazır barut gibi , yazmış olduğum yorumdan nasıl tehdit unsuru çıkarıldığınıda anlamış değilim, açıklıkla gereksiz yapılan ticari itibarı karalayacak içerik içeren yorumları yasal haklar doğrultusunda işleme konulabiliceğini belirtmek sizlerin adına tehdit içeriği taşıması için ; sizlerin firmayı asılsız olarak satışını engellemek yada diğer firmaların yararı, yandaşlığı feyz alınarak iş ve kişi ahlakını hiçe sayarak yapacağınız karalamalar içeren yorumlarınız olması doğrultusunda duyacağınız rahatsızlık olması gerekirdi diye düşünüyorum..
 
Yinede yanlış anlaşılmış olması sıkıcı bir durum benim acımdan.
 
Hiçbir sahış yada kurum için direk yapılmış bir uyarı değildir. Eleştiriler sorunlar memnuniyet ve memnuniyetsizlikler olması en olağan şeylerdir , bizlerin forum içerisinde yorum ve düşüncelerinize zaman ayırıyor olmamızda eksikleri arz ve talebi direk sizlerle konuşabilmek , gereğini gerçekleştirmektir.
 
-Çalışanlarla birebir yaptığınız konuşmalar
-Ürün ve markalar hakkındaki memnuniyet oranları
-ihtiyaçlarınıza bağlı yapılması gereken değişiklikler
-Olması ve olmaması gereken şeylerin yüzdeleri
-V.b.
 
Değerlendirmeleri yapabilmek için birebir cevap vermeye çalışıyorum elimden geldiğince , zamanım yettikçe.
 
Bunların yanında , Forum sayfasını amacı dışında kullanmaya çalışan sahışların takibinide gerçekleştiriyorum, yapılmış olan sorunlu ürün yorumlarının bağlı olduğu sipariş takibini yaparak müşteri olduğunu ve sorun yaşadığı yazan şahısların gerçekte siteden alışverişi olup olmadığının kontrollerini yapıyorum.. Asılsız olan karalamaların farkındayım,beklemede kalarak üstelemiyor sadece ispatlarıyla birlikte dosyalıyorum sürekliliği durumundada hukuki işlemlerini başlatacağım..
 
Yorum ve paylaşımlarımızı gerekirse tartışmalarımızı usulüne uygun içeriğinde hakeret içermeyecek şekilde yaparsak ,Eksikler sorunlar çözümlenebilicek hal alacaktır.
 
*Bazı balık çeşitlerinin ve damızlıklarının satılmadığı konusu dile getirilmiş.
Haftanın 2-3 günü ithalatcı firmalardan balık alınmaktadır, hangi balığın satılacağı firmanın isteğine bağlıdır.Talep sürüm hangi türler üzerindeyse ağırlık bu cins balıklara verilir. Seçimlerin dışında mağzamızdaki akvaryumlar 6'lı bölüm tek tanktır , genel durumu renk yada beden bütünlüğü iyi görünmeyen -balıklar akvaryumlarda çeşit olsun- mantığı ile alınıp satışa sunulmaz. Sizlerin bildiği üzere 1 balık 1 tank böyleliklede 6 akvaryumunda içerisindeki tüm  balıklar için tehdit oluşturmaktadır.Sanıldığı gibi akvaryum sularımız yoğun dezentektanlar ilaç ve koruyucular içermemektedir.Sorun olmadığı sürece ilaç kullanımı yapılmamaktadır. Bunun için sürümü olan türler yanı sıra sağlıklı balık alımı 1. sırada gelmektedir. Damızlık balık satılmıyormu ? satıyoruz tabiki fakat balık alımı gerçekleştirdiğimiz günlerin takipcisi olan sürekli müşterilerimiz alımlarını gerçekleştirmekteler , tükeniyor. Siparişleri üzerine kişiye özel alımlarda yapıyoruz. Alım adetlerini haftanın 2-3 günü alım yapıldığından dolayı sınırlı tutmaktayız.
 
Yazılan diğer yorumlarıda dikkatle okuyup cevaplandıracağım.
 
Sayın Mehmet Ali BAŞASLAN
Sizede ayrıca tarafınızdan net anlaşılmış olduğum ve paylaşımda bulunmak adına zaman ayırmış olduğunuz için teşekkür ederim..
 
 
Değerli Forum üyeleri ,
Satış öncesi ve sonrası için eksik görünen yönlerimizi  tartışma ortamı yaratmadan paylaşmanız doğrultusunda elimizden geldiğince düzeltmeye çalışacağımı bilmenizi isterim..
Şikayetleriniz düzelmesini istediğiniz yönde değiştirilecektir.
Ürün çeşitliliğide mağazamızda olduğunun 1/3 kadar sitemizde bulunmaktaydı , ürün eklemeleri kısa bir süre içerisinde tamamlanacak ve mağazamızdaki çeşitlilikle aynı oranda sitede satışa sunulucaktır.
 
 
Saygılarımla..
 
 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

nightmareoÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 01/05/2006
İl: Balikesir
Mesaj: 663
nightmareoÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2010 11:15
 Sizi aradığımda 1 ay dolmamıştı.Ürün ayıplı geldi kurduğumda farkettim ve sizinlie iletişime geçtim.'Anadolu pet' sağolsunlar kendilerine derdimi anlatmamdan sonra bugün kullanılmışta olsa  bir tane musluk yolladılar.Akşam takıp deneyeceğim.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

almantransitÇevrim Dışı

Kayıt: 06/12/2010
İl: Adana
Mesaj: 2
almantransitÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2010 11:48
Esra hanım bu forumu üye olmadan tam 2.5 yıldır takip ediyorum ve inanın sizin o sözünüz hakikaten haddini aşmıştır. Eğer gerçekten iş ahlakından anlayan bahseden bir şahsiyetseniz bunu mesajda açıkça belirtiniz. Büyük firma lider perakendeci demekle olmuyor bu işler. Balık bulunmaz normaldir bence. Canlı dediğiniz zaten ithal gelir veya gelmez belli değil.

Siz eğer ki ortalıkta bu firmanın bir temsilcisi olarak bulunuyorsanız üslubunuza dikkat edin. Kasadaki elemanlarınızı da eğitin insan gibi davransınlar müşterilerinize. Dalga geçmesinler.

Hala da anlamıyorsanız empati kurun en azından. Ayıplı ticaret yaptığınız kızdırdığınız kişileri anlamış olursunuz. Anlamamak işin kolay tarafı.

Bu arada korkmayın özür dilerseniz kimsenin gözünde firma itibarınız düşmez. Kırdığınız insanları kazanmış olursunuz en azından!...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

MücahitÇevrim Dışı

Kayıt: 09/03/2007
İl: Hatay
Mesaj: 251
MücahitÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2010 17:31
Esra hanım siz patlamaya hazır bir bomba olamazsınız olmaya da hakkınız yok.Çünkü siz esnafsınız.Müşterilerinize karşı duymuş olduğunuz şikayeti dile getiremezsiniz.Biz 45 yıllık esnafız.Sektör farklı sadece.çok insanlardan hakaret işittik bu hakaret böyle forumda net üzerinde değil.Birebir yüzümüze karşı ama biz sabırla o hakaretleri dinleyip o insanı memnun etmeye çalıştık.Çünkü biz o insan veya çevresi sayesinde ekmek yiyoruz.Rahmetli babamın dediği gibi el öpmeyle ağız kirlenmez.bunu unutmayın.
Size tavsiyem bir an önce buradaki insanlardan özür dileyip müşterilerinizi sakinleştirin.
Aksi taktirde çok müşteri kaymedeceğinizden şüpheniz olmasın.Ben sizden geçen hafta ve önceki hafta alış veri yaptın bi sonraki alışverişimide yapmak istiyorum.
ESRA HANIM SAKIN UNUTMAYIN SİZ ESNAFSINIZ.Malesef
saygılar...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

oliverzegÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 07/08/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 867
oliverzegÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2010 18:46
Siz esnafsınız daha sağ duyulu olmalısınız.
68 yaşında bir ustamın sözü var
Hangi takımlısın usta .
-Ben takım tutmam  .
Hangi partiye oyverdin usta .
-Ben siyaset yapmam.
Neden usta hiç bir sosyal hayatın faliyetin yokmu?
Ben esnafım oğlum.Müşterim neyse bende oyum.
Esra hanım mesajımı düzelterekten  size ve işinize başarılar dilerim.
oliverzeg2010-12-07 21:31:56

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

OrdiBukoÇevrim Dışı

Kıdemli Akvarist
[B]8845,1[/B]
Kayıt: 09/09/2006
İl: Istanbul
Mesaj: 7741
OrdiBukoÇevrim Dışı
Kıdemli Akvarist
Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2010 20:12
Esra hanım epeyce bir sayfa yazı okudum. Bir çok övgü ve eleştiri var. Genelde hatalı bir şeyler yapılmış ama telafi edilmiş.
Lafı uzatmıyorum onca sayfa içinde ve onca eleştiriye de rağmen hiçbiri benim Eminönüne geldiğimde sizden alışveriş yapmamama yol açmazdı ta ki sizin son yorumlarınızı okuyana dek.

Tek bir noktaya değinmek istiyorum, Recep abi'nin dediği ve çoğunuzun karşı çıktığı bir husus dükkanda balık bulunması. Hiçbir akvaryumcu hiçbir balığı getirmek zorunda değildir. Hatta lepistes veya japon dahi getirmeye bilir sürüm olmasına rağmen bu tamamen onun kendi kararıdır kimse de karışamaz. Ama ortada Türkiyenin en köklü ve büyük sektörün haraket bulduğu tek yer iddiası varsa balık çeşitliliği ve boy varyasyonu diğer akvaryumculardan daha fazla olmalıdır kanaatindeyim.

Onun haricindeki önceki yaklaşımlarınız ve tutumlarınız da hiç bir sorun yok aksine gayet hoşgörülü davranıp yardım etmeye çalışmıssınız bunun için tebrik ederim.

Firmanız hakkında ise olumsuz bir yazı yazmıyor, yazamıyorum.OrdiBuko2010-12-07 20:16:08

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Teleskop Akv.Çevrim Dışı

Kurumsal Üye
Kayıt: 08/02/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 210
Teleskop Akv.Çevrim Dışı
Kurumsal Üye
Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2010 21:26
Sercan Bey ,
canlı çeşitliliği  konusunda balık alımıyla ilgilenen arkadaşlarımız , talep edilen türler açısından bilgilendirilmiştir.
Ocak ayında yeni bitki ithalatımız gerçekleştirilecek..

- Site kullanımınızda , kendi üye panelinizde olmasını istediğiniz değişiklikleri ve yenilikleri belirtirseniz , önerileriniz doğrultusunda eklemeler yapılıcaktır.

Saygılarımla..

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

MücahitÇevrim Dışı

Kayıt: 09/03/2007
İl: Hatay
Mesaj: 251
MücahitÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 08 Aralık 2010 08:13
Mehmet ali bey elbette ekmek kapımızı korumamız gerekir.Malesef günümüz şartlarıda bu mümkün değil.Ekmek kapını konumaya çalışmak istediğinde insanlar yanlış anlayıp yanlış yorumluyor.Buda bizi iki ekmeğimizden ediyor.Teleskop akvaryumu bilen bilir övgüye ihtiyacı da yok.Ben hiç bi şekilde Telekoptan şikayetçi olmadım.Bazı şeyler oldu onu burada dile getirmedim.Oradaki arkadaşları aradım sorunu çözdüler.Benim iki kelimemle üç müşteri kaybetmelerini istemem.Bir başkasının ekmeğiylede oynamayı sevmem.Çok daha önce başka bi siteden alış veriş yapıyordum.Ama teleskoptaki kalite ve fiyat uygunluğundan dolayı teleskopu tercih ettim ve bundan sonrada devam edeceğim.
Ben sadece esra hanıma esnaf olduğunu hatırlatmak istedim.
Sizinde dediğiniz gibi ESRA hanım gelin özür dileyin ki bu tartışma burada bitsim.Kim ne derse desin aldırış etmeyin derim.Sizi bilen bilir.
saygılar..
Mücahit2010-12-08 08:15:21

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

oliverzegÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 07/08/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 867
oliverzegÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 08 Aralık 2010 09:35
Mehmet ali bey sizin bu sözlerinizi bence esra hanım sölemesi gerekliydi .Siz daha bi sağduyu ile yaklaşıyorsunuz ben şimdi sizin bir teleskop akvaryum çalışanı olduğunuzu düşünüyorum.
Diyeceksinizki hiç bir alakam yok keşke olsaydı iyi bir esnaf olurdunuz.
Esra hanım bile sizin kadar sağ duyu ile savunmamıştır teleskop akvaryumu.İmkanınız varsa bence orada yönetici kadrosuna girmelisiniz.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

omerÇevrim Dışı

Kayıt: 07/01/2007
İl: Istanbul
Mesaj: 84
omerÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 08 Aralık 2010 10:24
Esra hanım buraya yazan veya bu konuyu okuyan herkes sizin müşterinizdir. Zira akvaryumla ilgisi olmayan bu forumu bile bilmez. İnsanları idare etmek güç bir iştir. her insan bir birey ve farklı düşünen bir beyin demektir. İnsanların tamamını memnun edecek bir sistem veya kuruluş henüz bulunamamıştır. Ama siz bu işi yaptığınıza göre, bu işten para kazandığınıza göre bu foruma yazan ve sizin sayfanızı takip eden her kişiyi azami derecede memnun etmek görevinizdir diye düşünüyorum. Ticarette "müşteri her zaman haklıdır, haksız olsa bile haklıdır" kuralını lütfen unutmayın. Fikrimce yukarıda arkadaşlarında dediği gibi bir özür yazısı yayınlayıp hem onore olun hem müşterilerinizi memnun edin derim.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

urukhraiÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 06/10/2010
İl: Izmir
Mesaj: 1057
urukhraiÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 08 Aralık 2010 12:22
Teleskop Akvaryum yetkilisinin aslında en büyük hatası "Sektörün lideri, tartışmasız tek adres !" mukabilinden ciro bazlı fazlaca iddialı sözler etmesi. Böyle büyük laflar ettikten sonra tabii ki hakkını vermek de çok çok güç oluyor ve küçük hatalarda bile ciddi eleştirilere maruz kalınabiliyor. Ticarette biraz daha mütevazi olmak gerektiğini düşünüyorum. Sonuçta çoğunluğu ithal ürünlerden oluşan malların ticaretini yapıyorsunuz, stoğunuzda binlerce ürün var, hata yapmanız kaçınılmaz. Eğer çok büyük laflar edilirse, bizden iyisi yok, daha ucuzunu bulamazsınız vs. nahoş durumlar oluşabilir. 

Maalesef ülkemizde reklam yaparken biraz terazinin ayarı kaçıyor. Üslup ve dili yerinde kullanamama problemi, benim daha önce başka mesajlarda da belirttiğim gibi ülkemiz insanındaki genel bir açmazdır. Örneğin futbol takımlarını sportif bir karşılaşmada top oynamaya değil de zafer kazanmaya gönderip, yenilince suçlu aramak/hır çıkarmak gibi bir durumdur. Yani hedefleri büyük koyup gereklerini yerine getirememek. 

Bir diğer çok önemli konu: 
Bazı yorumculardan farklı düşündüğüm bir husus var. Bir ticari firma, tüm eleştirilere göğüs germelidir, sonuçta forumdaki başlık bu amaca yönelik olarak açılmış. Ancak, firmanın eleştirilerin hakarete dönmesi durumunda yasal prosedüre başvuracağını belirtmesi yakışıksız bir durum değildir. Ticari bir firmanın gayet doğal hakkıdır. Çünkü burada şahısa/şahıslara yönelik bir yasal tehditte bulunulmamış, eleştirilerin belli çerçeveler dahilinde kalması gerektiği konusundaki ciddiyet vurgulanmış. Bizim vatandaşımız maalesef eleştiri ile hakaret / hakaret ile küfür arasındaki farkı çoğunlukla bilmez. Münferit bir örnekmiş gibi gelebilir ancak; ciddi paralar kazanılan sektörlerde, özellikle rakip firmalar farklı üye rumuzları ile girişler yaparak birbirleri hakkında sırf karalama amaçlı yorumlar yapıyorlar ve firma itibarını düşürerek müşterilerini kendilerine yönlendiriyorlar. Ve bu sandığınızdan çok fazlaca yaşanan bir durum, defalarca şahit olduğum bir durumdur. Bu yüzden bu konudaki uyarısı konusunda Esra Hanım'ı haksız görmüyorum. İyi niyetli eleştiriler yapanlar bu uyarıyı üstlerine almamalı ve eleştirilerine devam etmelidirler. 

Ben teleskop akvaryumdan hiç alışveriş etmedim açıkçası. Bulunduğum yerde 6 tane akvaryumcu var, ancak sitesini defalarca gezdim fiyatları inceledim.. Herhangi ticari bir ilişki kurmadığım bu akvaryum sitesi hakkında, birkaç eleştiride bulunmak istiyorum.

* Bir defa bu kadar uzun süreli STOKTA YOK ifadesi hoş olmuyor. Özellikle canlı bitki konusunda onlarca bitki arasından sadece TR'de heryerde bulunabilen birkaç bitki dışındaki orjinal türler altında sürekli olarak STOKTA YOK ifadesini görüyorum. Tamam; bitkiler belli dönemde ithal ediliyordur vs. ancak buna bir şekilde  çözüm yolu bulunmalıdır diye düşünüyorum. Örneğin ithal edilen bitki sayısı birkaç katına çıkarılmalı. Bitkidir nihayetinde satılmazsa ekersiniz büyür, birkaç akvaryumu daha tamamen bitkiye ayırırsınız, madem bu kadar çabuk tükeniyor zaten para kazanıyorsunuz demektir. Sonuçta siz sektörde tartışmasız lidersiniz :) 

* 25 TL üzerindeki alışverişlerde kargo bedelinin ücretsiz olması çok güzel, çünkü 25 TL ücretsiz kargo için düşük bir rakam.
Şimdi; 25 TL'lik bir ürüne Kargo'nun ücretsiz sunulabilmesi için (Kargo'nun 5TL olduğunu varsayalım) zaten %20 daha pahalı satılması gerekir. Muhtemelen firma internetteki mağaza kârı düşümünü bu şekilde müşteriye yansıtıyor ki bence iyi bir uygulamadır.   

* Balık türlerinin yetersizliği konusunda yapılan eleştirilere katılıyorum. Bence etrafınızda bir koordinasyon ağı kurmalısınız. Size gelen satın alma taleplerinde, müşterinizi boş döndürmemek için gerekirse kâr etmeyerek güvenilir başka akvaryumculardan anlık tür talebinde bulunabilirsiniz. 

* Ticaretin ne kadar zor yapıldığını bilen biriyim. Özellikle de stoklu ürünlerde. Bunun için insanda Hz.Eyyub sabrı olması şarttır. Esra Hanım'ın bu konuda daha dikkatli davranacağından hiç şüphem yoktur. Bence herkesin artık konuyu kapatması ve inatlaşmaya/ düelloya döndürmeyerek salt eleştiri yapmasında fayda vardır.    

Saygılarımla..
urukhrai2010-12-08 12:53:16

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ZiyaretçiÇevrim Dışı

Ziyaretçi
Kayıt: 01/01/2003
Mesaj: 0
ZiyaretçiÇevrim Dışı
Ziyaretçi
Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2010 01:50
[QUOTE=Mücahit] Mehmet ali bey elbette ekmek kapımızı korumamız gerekir.Malesef günümüz şartlarıda bu mümkün değil.Ekmek kapını konumaya çalışmak istediğinde insanlar yanlış anlayıp yanlış yorumluyor.Buda bizi iki ekmeğimizden ediyor.Teleskop akvaryumu bilen bilir övgüye ihtiyacı da yok.Ben hiç bi şekilde Telekoptan şikayetçi olmadım.Bazı şeyler oldu onu burada dile getirmedim.Oradaki arkadaşları aradım sorunu çözdüler.Benim iki kelimemle üç müşteri kaybetmelerini istemem.Bir başkasının ekmeğiylede oynamayı sevmem.Çok daha önce başka bi siteden alış veriş yapıyordum.Ama teleskoptaki kalite ve fiyat uygunluğundan dolayı teleskopu tercih ettim ve bundan sonrada devam edeceğim.
Ben sadece esra hanıma esnaf olduğunu hatırlatmak istedim.
Sizinde dediğiniz gibi ESRA hanım gelin özür dileyin ki bu tartışma burada bitsim.Kim ne derse desin aldırış etmeyin derim.Sizi bilen bilir.
saygılar..
[/QUOTE]
 
 
Sizi haklı buluyorum zaten Mücahit Bey,
Bizim burda yapmaya çalıştığımız müşteri ve firmanın arasını bulup orta yolu sağlamak.Bende yıllarca esnaflık yaptım hala bile bir eğitim kurumum var,esnaflık gerçekten zor zanaat herşeyi alttan almak en akıllıcası. 


[QUOTE=oliverzeg]Mehmet ali bey sizin bu sözlerinizi bence esra hanım sölemesi gerekliydi .Siz daha bi sağduyu ile yaklaşıyorsunuz ben şimdi sizin bir teleskop akvaryum çalışanı olduğunuzu düşünüyorum.
Diyeceksinizki hiç bir alakam yok keşke olsaydı iyi bir esnaf olurdunuz.
Esra hanım bile sizin kadar sağ duyu ile savunmamıştır teleskop akvaryumu.İmkanınız varsa bence orada yönetici kadrosuna girmelisiniz.
[/QUOTE]
 
İsa Bey ben Diyarbakırda yaşıyorum ve forumda beni tanıyanlar bilirler.Yıllardır bu forumun bir bireyiyimdir,firmaya bir kez gitmişliğim var.Bence Esra Hanım da benim düşüncelerime sahiptir ve elde olmayan nedenlerden dolayı şuan yazamaıyordur.Esra Hanımın çok iyi bir esnaf olduğunada inanıyorum,biz yeterki eleştirilerimizi yapıcı yapalım, inanın Esra Hanım eksikliklerden ve hatalardan ötürü sizlerden özür dileyecektir.Her firma gibi elbette onlarında eksiklikleri vardır ayrıca elamanlarından sıkıntı yaşıyorlardır,kimbilir belkide o sorun yaşatan elamanlar değiştirilmişlerdir bile veya uyarılmışlardır.
 
Ayrıca iyi dilerkleriniz için teşekkür ederim Esra Hanım,size yakışan neyse yapacağınıza inanıyoruz ve sizin kaliteli,öncü bir firma olduğunuzuda çok iyi biliyoruz.Saygılar...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

yok yokÇevrim Dışı

Kayıt: 31/08/2009
İl: Eskisehir
Mesaj: 61
yok yokÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2010 23:43
Teleskop akvaryumdan 10 numara dış filtre aldım fakat verim alamadım sağolsunlar 2 günde çözüme ulaştı.Fakat hala öğrenemedikleri birşey var telefonu her açışlarında alo diyorlar.Bende neresi diye bilerek soruyorum.Aslında teleskop akvaryum diyerek açsalar çok güzel olacak saygılar.Son kısım latifedir.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Kaan ERDALÇevrim Dışı

Kayıt: 16/06/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 452
Kaan ERDALÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2010 01:13
Esra Hanım, 34. sayfada bir eleştirim vardı, dikkate alırsanız sevinirim... Tebessüm

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir