Yamyam Japon Ehlileştirilebilir Mi? :)


aliÇevrim Dışı

Kayıt: 08/02/2012
İl: Konya
Mesaj: 1413
aliÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2017 07:59
[QUOTE=DogukanCAN35]

Inanin konuya yetisemedim simdi gordum vede cok uzuldum gecmis olsun kusura bakmayin ayrica kesin emin olmadikca hatali hareketler yapmaktan kacinmali bence butun hobiciler birazdan soylediklerimden sonra daha cok uzuluceksiniz muhtemelen cunku ölen japon baliginiz olgun bir erkekti vede sizin saldiri diye tabir ettiginiz olay disilerinizin kizmasi nasil diyim iliskiye hazirlama yontemi bu sekilde oluyor japon baliklarinda yani baliginizi bosa ayirip kaybettiniz uzulerek..
Akvaryumunuzun masallahi var cok guzel bi arada ve videoda hic bir baliginizin kuyruk veya badka bolgesinde problem yok yaralama gibi baliginiza gercektwn cok uzuldum bedavaya olmesinden oturu...[/QUOTE]
Teşekkür ederim. Yaptık bir hata, olan oldu, ölen gelmez artık. Hatamdan ders çıkararak japon balıklarının geçici bir süre olsa da canlı doğuranlar için tasarlanmış yavruluklarda tutulamayacağını öğrenmiş oldum. Çok daha fazla oksijen ihtiyaçları olduğu için küçük havalandırma kanalları japonlara yetmiyor demek ki. Balığın saldırganlığı konusundaki teşhisim yanlış değil yalnız. Bu konuda tereddütüm yok. Tankta iki olgun erkek var ve kur davranışları sergiliyorlar zaten. Burunlarıyla dişilerin karınlarına dokunup vücutlarıyla sürtünüyor ve dişileri kovalıyorlar ara sıra. Bazen dakikalarca sürüyor bu kovalamaca ama hiç birşekilde saldırganlaşıp her hangi bir yerlerini ısırmak için hamle yapmıyorlar. Bizim rahmetli her önüne geleni ısırıyordu. Diğer erkekler gibi kur yaptığını hiç görmedim. Ayrıca erkek olduğundan da emin değilim. Vent kontrolü yapmadım ama diğer erkeklerin solungaç kapaklarındaki benekler bariz görülüyor ama ölen balığın solungaç kapaklarında benek yoktu.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

EmyyÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 01/06/2016
İl: Ankara
Mesaj: 2656
EmyyÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2017 09:23
Üzüldüm ben de [:(] Çok sağlıklı görünüyordu. Stres ve havasızlık birleşince kaldıramamıştır..

Teşekkür Edenler: [T]123966,AliKenter[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir