ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Emyy
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3140
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
01 Haziran 2016 15:39
Son Ziyaret:
21 Ağustos 2023 23:41
Toplam Mesaj:
2656 [0.93 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Emine Gönenç
Doğum Tarihi:
06 Haziran 1984
Yaş:
39
İl:
Ankara
Meslek:
Öğretmen
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Emine Gönenç

SON 10 MESAJI

Akvaryum Rehberi ( Youtube )
[QUOTE=muratdeg]
Kesinlikle, çok güzel akvaryumlar metal jilet kurbanı oldu:) Hem ofiste hem evde money card kullanıyormuşum, yedekleri de decathlon kart:))[/QUOTE]

İlave bilgi vereyim eksik kalmasın :)
Akvaryumun dışında mutfakta da acayip güzel kazıyıcıdır bu kartlar. Dibi tutmuş tencereleri biraz suda beklettikten sonra kalıntı yumuşayınca süngerinizi ya da fırçanızı batırmadan kartla kolayca kazıyabilirsiniz; tencereniz tavanız da çizilmez. Süt pişirdikten sonra tencere kenarına tutan kalıntıya da birebir ✌

Ana konuya geri dönebiliriz 😄[EDIT]Emyy,2022-08-03 00:25:48[/EDIT]
Akvaryum Rehberi ( Youtube )
Sigara ile ilgili videonuzu şimdi baştan sona seyredebildim. Ağlayarak. Her şeyden önce baba olmanın verdiği sorumluluğu bu kadar güzel bir başlangıçla üstlenmenizi yürekten tebrik ediyorum. Kızınız eminim ileride bununla ilgili haklı bir gurur yaşayacak.

Hep nefret ettim sigaradan, hala kokusunun olduğu yerde duramam. Ben küçükken babam benden bir şey yapmamı istediğinde ve “sana şunu alacağım” dediğinde hep ondan sigarayı bırakmasını istedim. Bırakmadı. O güzel ciğerlerini sigaraya feda etmeseydi belki babam covite yenilmeyecekti ve şimdi yanımda olacaktı. Kızımın baldedesi yok artık. Neden, sigara yüzünden; covit değil sigara. Çünkü yıllar önce başlayan ve yaşlandıkça süregelen rahatsızlıkların son damlasıydı bu virüs. Sevdiklerinizin sizinle geçirecekleri hayatından çalmaya hakkınız yok. Babam bunu idrak etmişti ama çok geçti..

Duygusal davrandım affola. Videonuz umarım birçok kişiye faydalı olacaktır.
Akvaryum Rehberi ( Youtube )
Forumda eskisi gibi aktif olamasam da kıyısında da olsa dolaşmaya çalışıyorum. Takipteyim, başarınızın daim olması dileğiyle. Kızınıza ayrıca kocaman sevgiler [:)]
Akvaryum Rehberi ( Youtube )
[QUOTE=muratdeg][/QUOTE]

Videonun altına da yazdım ama “orada kalmasın” diye buraya da eklemek istedim anımı :) Ben şehir dışındayken eşim çalışır vaziyetteki bu dış filtreyi gidip çöpün kenarına bırakmış. İhtiyacı olan biri alır ne de olsa diyerek. Herkesin tek hobisi balık ne de olsa (!) 😒
Sazansıgiller Karma Akvaryum
Maşallah diyeyim canavara önce[:nazar:] Nice 9 yıllar yaşasın diyeceğim de sana haksızlık olur diye demiyim hadi [:)] Arada es vermek gerekiyor, haklısın. Canlı bakmak sorumluluk istiyor, en ufak talihsizlik çok acıtıyor insanı. Biraz dinlen kendine gel yine devam edersin bence.
Japon Akvaryumundaki Cüce Vatozların Aç Kalmaması?
Vatozlar için dibe çöken dip yemlerinden kullanın ve gece karanlıkta yemleyin. Japonların koku duyusu sayesinde yine yemleri arayacaklardır, gözlem yaparsınız. Dolmalık kabak ve salatalığı uzun şekilde ortadan ikiye bölerek çatal batırıp suya bırakırsanız vatozlarınız severek yer. Suyu bozabileceğinden sebzeleri 2 saatten fazla suda tutmayın.

Boyut farkı her zaman canlılar arasında risktir. Bunu en iyi gece ışıkları kapatıp gözlemleyerek anlarsınız. Vatozlar aktifleşip japonlara sataşmaya başlarsa fazla beklemeye gerek yok. Japonlarda kanlanma görürseniz suçlu belli.
Japon Balığımın Kuyruğu Yendi Büyürmü
Diğer balıkların türü nedir? Yenen kısım mantarlaşmaya çok açık, balığı ayırıp bol hava verdiğiniz ayrı bir tankta bakmanız gerek.
Yarali Dişi Yardım Edin Lütfen
Balığı mutlaka ayırın ve hava taşıyla bol oksijen verdiğiniz ayrı bir yerde bakıma akın. İlk aşamada 1-2 gün ilaç vermeden gözlemleyin, yem yiyor ve toparlanma belirtisi gösteriyorsa ısırılmış kısımların mantarlaşmaması için ilaçlı tedavi uygulayabilirsiniz.
(oranda) Kuyruk Erimesi
Kuyruk yırtılması, su şartlarınızın kötüye gittiğinin işareti. İlaçlı tedavi gerektirmez, ilerlememesi için doğru oranda ve sıklıkta (hacminize göre) su değişimi yapıp filtrelerinizi temiz tutunuz. Dropsy tedavisini ana tankta yaptıysanız bu da su değerlerinizi etkilemiştir.
Akvaryum Rehberi ( Youtube )
Murat Hocam kaçırdığım bir detay mı oldu videoda? Ne yarışı :)

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.