Zebra Midye Hakkında?ek Olarak Midye Ve Siyah Kum?


CagatayCengizÇevrim Dışı

Kayıt: 08/12/2016
İl: Antalya
Mesaj: 29
CagatayCengizÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2018 16:56
Merhaba akvaryum tabanımda ilk katman olarak 2-3 cm kadar lav kırığı, arada sineklik ve üstünde de yine 2-3cm kadar piyasada siyah hagen kum olarak bilinen kumdan var. Normal (kuma gömülen) bir midye alsam bu tabanla hem midye hem de tabanın karışması açısından sorun olur mu? Şu anda yok ama ileride belki kuma tablet gübre ekleyebilirim bunu yapmam sıkıntı yaratır mı?
Bir diğer konu da "Zebra Midye". Bu midyelerden 3-5 tane akvaryuma koymayı düşündüm ama birkaç arama yapınca çekindim açıkçası. Akvaryumunda "Zebra Midye" besleyen var mı? Akvaryumu işgal eder mi? Herhangi bir sıkıntı çıkartır mı?
Bu konularda bilgisi olan akvaristler yardımcı olurlarsa sevinirim.
Herkese sağlıklı hobiler.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

KınayuÇevrim Dışı

[B]14703,1[/B]
Kayıt: 02/10/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 21458
KınayuÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2018 23:36
Bu dediğiniz tarz bir canlı eklerseniz ve tablet misket gübre eklemesi yaparsanız sürekli suyun yüzeyinde görebilirsiniz eklediğiniz tablet misket gübreleri bu olur sadece . Katmanlar arasında sineklik olacağından heralde onları karıştıramaz alt katmana geçemez eğerki geçerse üstteki hagen siyah kumla alttaki lav kırığı arasındaki sineklik arasında kalarak yukarı çıkamama durumu olmazmı diyede düşünmeden edemiyorum [:(]

Teşekkür Edenler: [T]191826,CagatayCengiz[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir