%100 Yerli ph Kontroller


gokturkseyhanÇevrim Dışı

Kayıt: 23/12/2009
İl: Ankara
Mesaj: 671
gokturkseyhanÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 16 Kasım 2014 23:55
"Şema istedim vermedi" gibi bir mesajın buraya yazılmasını çok anlamsız buldum. Tabi ki şemasını vermem, isteyen bir cihaz alıp içindeki devrenin şemasını çıkartabilir. Ama yine bir işine yaramaz, program kodlarını yine vermem. Hobi başka ticaret başkadır. Eğer bu işi hobi olarak yapıyor olsaydım bir tane cihaz kendime yapar, mis gibi kullanırdım.

Ayrıca ben bu cihazı üreterek zaten yeterince yardımcı olduğumu düşünüyorum, zira bu kalitede bir cihazı ne Türkiye'de bulabilirsiniz ne de bu fiyata ve garantili bulabilirsiniz.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

RedMap87Çevrim Dışı

Kayıt: 18/01/2013
İl: Istanbul
Mesaj: 858
RedMap87Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 17 Kasım 2014 02:53
Konu şema vermemeniz değil tenezzül edipte bir mesaj yazmamanız, neyse anlayan anlar anlamayana ne anlatsak ne fayda, size hayırlı satışlar konuya yazmadım farzedin bu saatten sonra dünyanın en ucuz en kaliteli cihazınıda satsanız işim olmaz alana kullanana hayırlı uğurlu olsun bu arada kod olmayacak şey değil profesyonel anlamda her türlü kodu yazan arkadaşlarım var zaten sizin gönlünüz olmadıktan sonra sizin cihazınızı alıp baskı devresini çıkaracak değilim öyle olsa piyasadan iş yapacak herhangi bir tanesini alır şemasını çıkartırdım ben sadece kendime 1 aded temin edeceğim öyle bir yazmışsınızki şemayı çıkarsanızda kodu vermem sanki sizden alıp satacağım. Bunu size yazdıran ticaret hırsı başka birşey değilRedMap872014-11-17 02:58:42

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir