Kabarcık Sayacı
Gönderim Zamanı: 23 Mart 2008 00:16
çalışırken cekilmiş resmi var mı?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 24 Mart 2008 12:21
Tunç bey bu açıklama iyi oldu benim için. Bende 10 ml'lik enjektör almıştım ama tam olarak sistem nasıl anlamadığımdan boş duruyordu resimlerle birlikte açıklamalarınız gayet yönlendirici olmuş elinize sağlık.
serkan_cetinkolÇevrim Dışı
Kıdemli Akvarist
[C]2,2,4700[/C]
İl: Istanbul
Kıdemli Akvarist
[C]2,2,4700[/C]
İl: Istanbul
Gönderim Zamanı: 27 Mart 2008 23:41
[QUOTE=selcukkck]Merhaba, bitkili akvaryuma yeni geçiyorum, kabarcık sayacı ve difüzör aynı malzememi ? [/QUOTE]
Aynı malzeme değiller.Kabarcık sayacı isminde olduğu gibi sadece kabarcık sayar .Difüzör ise olabilğince minik CO2 kabarcıkları elde etmek için tank içinde kullanılan bir malzemedir.Kabarcıklar küçüldükçe suyla temas alanı artar ve CO2 nin çözünme oranı artar.
Gönderim Zamanı: 02 Nisan 2008 14:20
arkdaşlar kusura bakmayın ama bu cihaz nerelerde ne amaçla kullanılır ? saygılarımla
Gönderim Zamanı: 02 Nisan 2008 14:45
Bunun aynısının hazırıvar serumlarda kulanılan damla sayaçlarıda annı işlemi görüyor fiyatıda 50 kuruş filan ben onu kullanıyorum mayalı sistemimde
Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2008 10:25
[QUOTE=muratterim]arkdaşlar kusura bakmayın ama bu cihaz nerelerde ne amaçla kullanılır ? saygılarımla
[/QUOTE]
Bitkili tanklardaa tanka tüp'ten yada mayalı sistemden karbondioksit verirken saniyede kaç kabarcık aldığınızı saymanıza yarar.
Bitkili tanklardaa tanka tüp'ten yada mayalı sistemden karbondioksit verirken saniyede kaç kabarcık aldığınızı saymanıza yarar.
Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2008 18:44
Peki mayalı sistemi hava taşı ile doğrudan tanka vermekte ne sakınca var?
Bende bitkili akvaryuma merak sardım ve aydınlatma su değeri co2 gibi tüm konular için bilgi toplarken bahsedilmeyen detaylardan birinin de bu olduğunu gördüm.