Ofisteki Kiraz Bahçem - Nano22Lt ( Y.Foto. Sy.7 8)


ColdFishÇevrim Dışı

Kayıt: 27/04/2007
İl: Istanbul
Mesaj: 406
ColdFishÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2009 11:13
[QUOTE=mustafaerdogar] Vay vay vay, yokluğumda ne tanklar kurulmuş, ne başlıklar açılmış birde üzerine dedikodum yapılmış Kahkaha

Bekir sana geçmeden Burak' a birşeyler yazayım izninle;

Kanka senin bu Crypto sevdanla ne yapacağız bilmiyorum Dil%20Çikarma Fazla balık ve canlıdoğuranlardan zar zor kurtardık derken şimdide crypto çıktı Kahkaha Ben iyisimi Batuhan abiyle Timuçin' e  danışayımda bir çözüm bulalım; tutamıyoruz seni yahu Utangaç


Evet, gelelim tanka..

Genel olarak güzel ve karidesler içinde oldukça uygun olmuş bana göre. Yanlız yazışmalardan okuduğum kadarıyla sende de ister istemez farklı bitkileri alıp deneme isteği gördüm kanka; yanılıyorsam şimdiden özür dilerim tabi Utangaç eğer yanılmıyorsam elbette bu konuda sana hak veririm ama doğrusunu istersen asıl dileğim bu tankta fazla tür çeşitliliğine, hatta bitkilere pek yer vermeden o en başta belirttiğin gibi lav kayaları ve moss lardan güzel bir dizayn oluşturman olur. Zira senin dizayn konusundaki üstünlüğünü herkesin görmesini isterim Tebessüm Bana geçen yıl AGA ya katıldığım tankta yardım ettiğin gibi..

Fotoğraflarda çok güzel bu arada. Ben genellikle gündüzleri camdaki yansımaları önlemek için makro çekimlerde makineyi tankın camına tamamen (açısız) yapıştırıyorum. Tabi bu durumda çekilecek objeyle uygun mesafeyi ve netliği ayarlamak biraz daha zor oluyor. Bunun dışında cama yapıştırmadan ama fazla açılı çakimler yapmayada çalıştığım oluyor.

Gelişmeleri merakla takipte olacağım kanka, görüşmek üzere..



[/QUOTE]
 
Tankı beğendiğine sevindim kanka Tebessüm...
Özür ne demek kanka, çok doğru bir noktadan yakalamışsın Utangaç bu her gördüğün bitkiyi al ve dene sanırım banada Burak tan bulaştı Kahkaha , yakında bir sürü balık ta görürsen sakın şaşırma Kahkaha . Şaka bir yana gerçekten öyle bu konuda insanın kendine hakim olması gerçekten çok zor oluyor. Her bitkinin kendine göre muhteşem bir görüntüsü var. Hepsinin tutkunu olduğum için sanki biriyle ilgilenir diğeriyle ilgilenmezsem, diğerini aldatıyorum gibi geliyor Big%20smile . Çoğu zaman ben başka tanklarda görür, uyarırdım. Şimdi aynı şeyi kendim yapıyorum kanka ama farkındayım, içini rahat tut Utangaç. Bundan sonra zaten ilk baştaki kararımda olduğu gibi devam etmekte kararlıyım. Hatta bu doğrultuda akşam küçük bir çalışma gerçekleştirdim.
 
Dizayn konusundaki övgü dolu sözlerine çok teşekkür ederim Utangaç...
Bu sene ADA kaçtı, fakat AGA var, katılmayı düşünüyormusun kanka? 
Senin tankın son halinide baya bi merak ettim kanka artık güncelleme zamanı gelmedimi?
 
Fotoğraf çekme tekniği olarak bende anlattığın yöntemleri sürekli deniyorum, zaten başkada bir yöntem bulamadım bunu için. Makro çekimler dışında, tankın bütününü fotoğraflamam ise çok zor oluyor. Resmen ayna gibi parlıyor Sikkin. Parlamanın bir diğer sebebide benim kullandığım aydınlatma türü. Tankın üstü açık olması ve ışığın direk etkisi işimi dahada zorlaştırıyor.
 
Dün akşam yaptığım küçük değişiklikten sonra, pekte kaliteli olmasada bir kaç fotoğraf çekmiştim onlarıda ekleyeyim dedim Tebessüm ...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
[QUOTE=dogangk]Akvaryumunuz ve karidesleriniz çok güzel görünüyor tebrik ederim.

Benim ışıklandırmanız hakkında sorum olacak .
Kaç watt lık ampul kullanıyorsunuz ve bitki gelişimini ne yönde etikiliyor acaba ?
Bende bitkili kurma aşamasındayım fakat aylardır ışıklandırmaya bir çözüm bulamadım bulduklarımda çok pahalıya patlıyor .
[/QUOTE]
 
 
Beğendiğinize sevindim Doğan bey.
Aydınlatma olarak 22lt de; 27watt lık 6700K lik tasarruflu ampul kullanıyorum. Ve oldukça memnunum. Armatür olarak ise fotoğraflarda da gördüğünüz, duvara monte edilen masa lambası Tebessüm kullanıyorum. Herhangi bir alge sorunum olmadı şimdiye kadar. Gerçi bunu sadece aydınlatmaya bağlayamayız. Tankta moss ve pistia gibi bitkilerin olmasıda bu anlamda oldukça önemli. Tankınız hakkında ayrıntılı bilgi verirseniz daha iyi ve açıklayıcı yardımcı olunabilinir. Aslında pahalı çözümler olduğu gibi çok ucuz çözümlerde bulabilmek mümkün...
 
 
ColdFish2009-07-14 12:50:07

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

hacilarÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 13/11/2007
İl: Ankara
Mesaj: 1608
hacilarÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2009 11:26
[QUOTE=ColdFish]


Evet başlıktada belirttiğim gibi ofiste depoda bulduğum 22lt bir tankı karides tankı haline çevirmeye bundan 50 gün önce kara verdim. Fotolardan ve aşağıdaki boyut kısmındanda gördüğün gibi tank biraz şekilsizSikkin. En kötü yanıda eninin çok dar olması Mutsuz(16cm). Benim için bir diğer kötü yanda akvaryumun üst ve alt kenarlarında çerceve bulunmasıSikkin. Evet hem çerceve hemde eninin dar oluşu biraz moralimi bozsada. Ofiste depoda karşıma bu çıktı, yapacak bişey yokTebessüm. İçinde siyah quartz kum ve bir iç motorun olması sevindirici kısımdıGöz%20Kirpma. Bu arada 50w birde ısıtıcı vardı ama çalışıp çalışmadığını henüz denemedim bile. Tank şimdilik yolun başında sayılırGöz%20Kirpma, henüz 50 günlük. Bitkilerin durumu oldukça iyi ve hızlı bir gelişme mevcut. Herhangi bir yosun sorunumun olmaması sevindirici. Bir diğer güzel haber se karnı dolu olarak gelen bir karidesimin bir sürü yavrusunun olmasıDil%20Çikarma, ve yavruların hızla büyümesi.

Fotoğraflar için ise özür dilerimHasta, tankın ofiste olması ve benim fotoğrafları sadece gündüz çekebilmem (aşırı parlama) ve fotoğraf makinamı Çanakkalede unutmam, bu kötü görüntülerin yegane sebebidir. 13 temmuz sonrası fotoğraf makinama kavuşmamla umarım daha kaliteli ve güzel fotoğrafları sizinle paylaşacağım. Ama, şimdi cep telefonuyla çekilmiş bir kaç fotoyu sizinle paylaşmak istiyorum.

Boyut (cm): 41x16x35h
Kapasite (litre): 22Lt
Canlılar: 22 Kiraz Karides (Neocaridina Denticulata) + 20 - 25 yavru.  2 Arı Nerit Salyangoz (Horned Nerite Snail). 

Bitkiler: Vesicularia dubyana (Java moss), Cryptocoryne x willisii, Ceratophyllum demersum, Cryptocoryne wendtii "Green", Pistia stratiotes.

Malzemeler:Atman F-101 İç filitre. ( Siyah kadın corabının içine konmuş vaziyette. Arka fon siyah olduğu için güzel bir kamufulasyon sağlıyor. Ayrıca su giriş deliklerinden yavru karidesleri içine cekmesi engellenmiş oluyor.)

Isıtıcı: Yok

Akvaryum Bakımı:Her gün 1.5 - 2lt kadar yüzeyden su değişimi.

Kullanılan Yemler: Yok

Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:Gün aşırı 1ml potasyum (Tunç Sönmezoğlu - Potasyum Gübresi), Her gün veya yapılan gözleme göre 0.5ml Brightwell Florin Multi mikro element gübresi.

Aydınlatma: 27watt tasarruflu ampul 6700K. Sabah 09:00 açılış - Akşam 18:00 kapanış. (Mesai saatlerinde AçıkTebessüm)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Şimdilik başka bitki eklemeyi düşünmüyorum, gelişen bitkilerle, özellikle Java moss u çoğaltarak küçük yassı lav kayalarına bağlayarak engebeli ve Java moss kaplı bir taban düşünüyorum.
 
 
 
Saygılarımla...
 
[/QUOTE]
Tankınızı gördükten sonra işyerimize kiraz karides tankı kurmaya karar verdik.
Teşekkürler...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ColdFishÇevrim Dışı

Kayıt: 27/04/2007
İl: Istanbul
Mesaj: 406
ColdFishÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2009 11:42
[QUOTE=hacilar]
 
Tankınızı gördükten sonra işyerimize kiraz karides tankı kurmaya karar verdik.
Teşekkürler...
 
[/QUOTE]
 
Tankı beğendiğinize gerçekten çok sevindim Tansel bey.
Bir Malawi uzmanına bitkili karides tankını beğendire bilmek ise benim için ayrıca gurur verici oldu. Utangaç
Yeni sloganımız yavaş yavaş, her işyerine bir akvaryum olacak gibi. Tebessüm
Kurucağınız karides tankının, iş yerinizde herkesin gözdesi olacağına eminim.
Şimdiden kolay gelsin...
 
 
Saygılarımla...
ColdFish2009-07-14 11:54:53

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

burakÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 27/03/2006
İl: Istanbul
Mesaj: 4984
burakÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2009 12:30
Kanka yeni gördüm, işyerindeki düşük destekli için sadece 4 adet 18 watt flo kullanıyorum, gübreleme yok sadece haftada bir 5 ml potasyum ekliyorum.
 
Bugün bakdımda sanırım işyerindeki bitkiler sakal traşı olmamış.
 
Bu arada seni ve Mustafa' yı esefle kınıyorum, ne yapayım kanka bu benim tarzım değil, ben akvaryuma bakınca tek tür ve tekdüzen şeyleri görmektense bir kalabalık ve renk çümbüşü görmeyi seviyorum, Takashi amca gelip kulağımı çekemeyeceğine göre aynen devam.
 
Kepçe operasyonu düzenlemeyi düşünün Mustafa' yada ben annemin komutanlığında süren oklava operasyonunu hatırlatmak istiyorum.
 
YAŞASIN KÖTÜLÜKK..Tey%20Tey
 
 
 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

dogangkÇevrim Dışı

[B]7735,1[/B] [C]3,2,75270[/C] [C]3,3,75270[/C]
Kayıt: 21/05/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 1307
dogangkÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2009 14:53
Bekir bey benimde 50*50*30h boyutlarında 75 litrelik bir tankım var taban Aquaclay - fodo - ve siyah hagen kumdan oluşmakta bol bitkili bir akvaryum düşünüyorum ışıklandırma olarak evlerimizde kullandığımız 60w lık beyaz ampullerde düşünüyorum armatür olarakta çalışma masalarımızda kullanılan masa ışıkarından yada sizinki gibi duvara monte edilebilen bir armatür düşünüyorum tankıma uygun olurmu acaba ?

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ColdFishÇevrim Dışı

Kayıt: 27/04/2007
İl: Istanbul
Mesaj: 406
ColdFishÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2009 16:32
[QUOTE=burak]Kanka yeni gördüm, işyerindeki düşük destekli için sadece 4 adet 18 watt flo kullanıyorum, gübreleme yok sadece haftada bir 5 ml potasyum ekliyorum.
 
Bugün bakdımda sanırım işyerindeki bitkiler sakal traşı olmamış.
 
Bu arada seni ve Mustafa' yı esefle kınıyorum, ne yapayım kanka bu benim tarzım değil, ben akvaryuma bakınca tek tür ve tekdüzen şeyleri görmektense bir kalabalık ve renk çümbüşü görmeyi seviyorum, Takashi amca gelip kulağımı çekemeyeceğine göre aynen devam.
 
Kepçe operasyonu düzenlemeyi düşünün Mustafa' yada ben annemin komutanlığında süren oklava operasyonunu hatırlatmak istiyorum.
 
YAŞASIN KÖTÜLÜKK..Tey%20Tey
[/QUOTE]
 
Kanka aydınlatma baya kuvetliymiş ya, senin düşük desteklide, gübrelemende yok gibi. E tabi sakal traşı olmadan gelirler onlarda işe KahkahaKahkahaKahkaha ...
 
Hemen kızma kankaSok, tamam senin tarzında bu Big%20smile, Takashi değilde Mustafa ile Batuhan abi gelip asılacak senin kulaklardan sanırım Kahkaha...
Kepçe ve Oklava operasyonlarında; bari bende uzlaşmacı kuvvet olarak geleyim. Barış gücü mahiyetinde. Artık hakkımıza düşen oklavadan da nasibimizi alırız Kahkaha gibime geliyor...
 
 
 
[QUOTE=dogangk]Bekir bey benimde 50*50*30h boyutlarında 75 litrelik bir tankım var taban Aquaclay - fodo - ve siyah hagen kumdan oluşmakta bol bitkili bir akvaryum düşünüyorum ışıklandırma olarak evlerimizde kullandığımız 60w lık beyaz ampullerde düşünüyorum armatür olarakta çalışma masalarımızda kullanılan masa ışıkarından yada sizinki gibi duvara monte edilebilen bir armatür düşünüyorum tankıma uygun olurmu acaba ? [/QUOTE]
 
Doğan bey keşke tankınızın ölçüleri 65x50x36h gibi olsaydı Sikkin ...
Ozaman çok rahat 59cm lik 18watt lık T8 flo lardan kombinasyon yaparak kullanabilirdiniz. Çok daha sağlıklı olurdu. Ama benim gibi elde olanı değerlendiriyosunuz, diye düşünüyorum. Her şeyden önce; ortaya çıkarmak istediğiniz kompozisyona karar vermelisiniz. Ve tabiki bu kompozisyonda kullanılacak bitkilere ve diğer canlılara. Bu karar ve tercihler sonrasında, aydınlatmayı değerlendirebiliriz. Belirlenen bitki ve canlılardan sonra duvara monte veya benzeri masa lambası armatürlerinden iki adet kullanabilirsiniz. iki adet kullanmanızda fayda var çünki içinde kullanacağınız tasarruflu ampuller (27watt 6700K lik örn.) odaksal olarak ışık vermektedir. Bir noktaya giden ışık bir süre sonra size alge olarak geri dönebilir. Bu şekildeki iki armatür, düşük desdeklide oldukça işinizi görecektir. Ama yüksek destekli bir tank istiyorsanız, tasarruflu ampullerle işinizi halledemeye bilirsiniz. Bunun için en iyisi; gerçi bulmak biraz zor olsada,  T5 lambalar 24W/55cm yada T8 lambalar ise 15W/45cm lardan kombinasyon yaparak kullanabilirsiniz.
 
Ama hiçbirşeye başlamadan önce bence "Bitki Akavaryumlar Genel" başlığı altındaki bütün iğnelenmiş konuları okumanızı tavsiye ederim. Başlangıçta; "Yeni Başlayanlar Buraya" ve "Bitkili Akvaryumda Başarı" başlayabilirsiniz. Bu konuları okuduktan sonra kafanızdaki soruların bir çoğuna cevap bulacağına inanıyorum.
 
Saygılarımla...
 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

dogangkÇevrim Dışı

[B]7735,1[/B] [C]3,2,75270[/C] [C]3,3,75270[/C]
Kayıt: 21/05/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 1307
dogangkÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2009 20:48
   Akvaryumumu malesef araştırma yapmadan yaptırdım bu yüzden çok sorun yaşıyorum şuan keşke uzunluğu 60cm olsaydı diyorum .
   Bugun akvaryumcumlada konuştum yosun sorunu yaşarsın dedi iyice moralim bozuldu kapak hakkında biraz konuştuk inş kısa bir sürede iyi bir kapak ve ışık kombinasyonu yaptırıcam ama oda tabiki pahalıya geliyor fakat bende bitkili tankımı en iyi şekilde yapmak istiyorum çünkü daha önceki denememde ışık ve tabanım yetersiz olduğu için çok sorun yaşadım buda şevkimi kırmıştı tabiki bu seferki denememdede böyle bir sorun yaşamak istemiyorum o yüzden aylardır ışık araştırması yapmaktayım.
   Umarım araştırmalarım iyi sonuç verir ve istediğim bitkiliye kavuşurum.

Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

timuchinaÇevrim Dışı

Özel Üye
[B]3948,1[/B] [B]3319,3[/B]
Kayıt: 15/10/2007
İl: Istanbul
Mesaj: 212
timuchinaÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 15 Temmuz 2009 16:12
[QUOTE=mustafaerdogar] Vay vay vay, yokluğumda ne tanklar kurulmuş, ne başlıklar açılmış birde üzerine dedikodum yapılmış Kahkaha

Bekir sana geçmeden Burak' a birşeyler yazayım izninle;

Kanka senin bu Crypto sevdanla ne yapacağız bilmiyorum Dil%20Çikarma Fazla balık ve canlıdoğuranlardan zar zor kurtardık derken şimdide crypto çıktı Kahkaha Ben iyisimi Batuhan abiyle Timuçin' e  danışayımda bir çözüm bulalım; tutamıyoruz seni yahu Utangaç


Evet, gelelim tanka..

Genel olarak güzel ve karidesler içinde oldukça uygun olmuş bana göre. Yanlız yazışmalardan okuduğum kadarıyla sende de ister istemez farklı bitkileri alıp deneme isteği gördüm kanka; yanılıyorsam şimdiden özür dilerim tabi Utangaç eğer yanılmıyorsam elbette bu konuda sana hak veririm ama doğrusunu istersen asıl dileğim bu tankta fazla tür çeşitliliğine, hatta bitkilere pek yer vermeden o en başta belirttiğin gibi lav kayaları ve moss lardan güzel bir dizayn oluşturman olur. Zira senin dizayn konusundaki üstünlüğünü herkesin görmesini isterim Tebessüm Bana geçen yıl AGA ya katıldığım tankta yardım ettiğin gibi..

Fotoğraflarda çok güzel bu arada. Ben genellikle gündüzleri camdaki yansımaları önlemek için makro çekimlerde makineyi tankın camına tamamen (açısız) yapıştırıyorum. Tabi bu durumda çekilecek objeyle uygun mesafeyi ve netliği ayarlamak biraz daha zor oluyor. Bunun dışında cama yapıştırmadan ama fazla açılı çakimler yapmayada çalıştığım oluyor.

Gelişmeleri merakla takipte olacağım kanka, görüşmek üzere..

Kimleri görüyorum Mustafa Bey sizler buralardamıydınız..?
 
Bekir senin konunu yeni gördüm gerçi bir araya geldiğimizde konuşuyorduk ama son resimlerde fena değil hani..Göz%20Kirpma maşallah tam işyerine uygun masa işi olmuş. Bu arada burak kardeşimin tankına yakın zamanda operasyon şart ben bizzat gördüm fazla canlı var görev bizi bekler..Big%20smile Hee.. yeni tankımın da siparişini verdim armatürü bile aldım çok yakında discus tankının yapımında PDK' yı  bekliyorum..
[/QUOTE]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

burakÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 27/03/2006
İl: Istanbul
Mesaj: 4984
burakÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 15 Temmuz 2009 17:28
[QUOTE=timuchina][QUOTE=mustafaerdogar] Bu arada burak kardeşimin tankına yakın zamanda operasyon şart ben bizzat gördüm fazla canlı var görev bizi bekler..Big%20smile Hee.. yeni tankımın da siparişini verdim armatürü bile aldım çok yakında discus tankının yapımında PDK' yı  bekliyorum..
[/QUOTE] [/QUOTE]
 
Kaşınan arkadaşlar için konuyu güncelliyorum, Hihhhh
 
nedemek Timuçin bey, elimizde oklava rövanş hazırlıkları yapıyoruz.
Armatür almışmış, senmi aldın pardonDil%20Çikarma
 
Geçen seferki gibi kurufasulye soğan ile bizi ağırlamayacaksan, ben kurulumda varım.Höyt
 
Şaka biryana kanka, bunlar işin latifeside kurun tankları be  kardeşim, aaa illa bana mı bozduracaksınız tankımı yaa.Hihhhh
 
 
 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

mustafaerdogarÇevrim Dışı

Kıdemli Akvarist
[B]6033,1[/B] [C]3,2,38529[/C]
Kayıt: 13/12/2007
İl: Istanbul
Mesaj: 2469
mustafaerdogarÇevrim Dışı
Kıdemli Akvarist
Gönderim Zamanı: 15 Temmuz 2009 17:32
Ya gerçekten Timuçin ve Batuhan Abi şu hazırlıklarınızı tamamlayında iki kurulum yapalım; yoksa Burak kurtulamayacak bizden Kahkaha 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

timuchinaÇevrim Dışı

Özel Üye
[B]3948,1[/B] [B]3319,3[/B]
Kayıt: 15/10/2007
İl: Istanbul
Mesaj: 212
timuchinaÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 16 Temmuz 2009 09:44
[QUOTE=burak][QUOTE=timuchina][QUOTE=mustafaerdogar] Bu arada burak kardeşimin tankına yakın zamanda operasyon şart ben bizzat gördüm fazla canlı var görev bizi bekler..Big%20smile Hee.. yeni tankımın da siparişini verdim armatürü bile aldım çok yakında discus tankının yapımında PDK' yı  bekliyorum..
[/QUOTE] [/QUOTE]
 
Kaşınan arkadaşlar için konuyu güncelliyorum, Hihhhh
 
nedemek Timuçin bey, elimizde oklava rövanş hazırlıkları yapıyoruz.
Armatür almışmış, senmi aldın pardonDil%20Çikarma
 
Geçen seferki gibi kurufasulye soğan ile bizi ağırlamayacaksan, ben kurulumda varım.Höyt
 
Şaka biryana kanka, bunlar işin latifeside kurun tankları be  kardeşim, aaa illa bana mı bozduracaksınız tankımı yaa.Hihhhh
 
 
 Demek kurufasulye soğan hee...Bu sefer onlarıda bulamazsan şaşırmaKahkaha
Birde armatür olayına gelince gidip aldın teşekkür ederim ama sanki bazı parçaları eksik ayakları gibi, onlarıda alsaydın iyi olurduKahkaha yoksa kendi kendine havada duramıyor, yapamamış bu çinliler senin gibi pratik düşünemiyorlar..Kahkaha
[/QUOTE]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

burakÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 27/03/2006
İl: Istanbul
Mesaj: 4984
burakÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 16 Temmuz 2009 10:24
[QUOTE=timuchina][QUOTE=burak][QUOTE=timuchina][QUOTE=mustafaerdogar] [/QUOTE] [/QUOTE]
 
Demek kurufasulye soğan hee...Bu sefer onlarıda bulamazsan şaşırmaKahkaha
Birde armatür olayına gelince gidip aldın teşekkür ederim ama sanki bazı parçaları eksik ayakları gibi, onlarıda alsaydın iyi olurduKahkaha yoksa kendi kendine havada duramıyor, yapamamış bu çinliler senin gibi pratik düşünemiyorlar..Kahkaha
[/QUOTE] [/QUOTE]
 
Nee fasulyede yoksa ben yokum kanka, size kolay gelsin o zaman, ayak kısmına gelince ben o ara ince işler peşindeydim, uzak değil kanka yakın nede olsa, bir ara uğrar alırız ayaklarını.
 
 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

hasan öztamurÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 19/09/2008
İl: Istanbul
Mesaj: 954
hasan öztamurÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 16 Temmuz 2009 10:26
 
 
 
 
Cok güzel kareler eline sağlık ..

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

MaxwellÇevrim Dışı

Kayıt: 24/04/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 463
MaxwellÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 16 Temmuz 2009 11:35
Bekir abi çok güzel bir lowtech oldu aslında lowtech demeyede bin şahit lazım ya neyse elindeki imkanları en iyi ve en güzel şekilde değerlendiriyosun seni bu konuda çok taktir ediyorum.(İmzamdaki söz) buna çok uydu başarılı çalışmalarının devamı gelicektir eminim.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir