ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
timuchina
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Kullanıcı Başlığı:
[B]3948,1[/B] [B]3319,3[/B]
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
15 Ekim 2007 22:41
Son Ziyaret:
01 Şubat 2019 13:58
Toplam Mesaj:
212 [0.04 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
timuçin sağel
Doğum Tarihi:
17 Eylül 1980
Yaş:
43
İl:
Istanbul
Meslek:
Dökümantasyon danışmanı
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA



Uploaded with ImageShack.us

SON 10 MESAJI

ADist'den Tetrazona biyotopu...
canlı canlı görmek isterseniz linkteki adrese uğramanız yeterli.

http://www.akvaryum.com/Forum/interzooshop_aquascaping_galeri_k800895_sn1.asp
İstanbul - Apisto Meraklıları Buluşması
Katılacaklar:

1.   Köksal Gürkan (Köksal Gürkan)

2.   Mustafa Kalın (Darkaura)
3.   Batuhan Bayram (batuhanbayram)
4.   Abdullah Kaymak (NoFeaR)
5.   Vedat Çiftçi (PaSha)
6.   Çağatay Uysal (Cagatay Uysal)
7.   Serdar Eren (arren)
8.   Tolga ELDURMAZ (Eldurmaz)
9.   Burak Karacalı (Burak Karacalı)
10. Fikret Ordu (fikret1)
11. Aziz Akkuş (Azizkafasıgüzel)
12. Haydar TÜRK (grayprince)
13. Yücel Balcı (jueJ.)
14. Fikret Mert (mertfikret)
15. Tahacan Yazıcı (Tahacan)
16. Ümit Katmeroğlu (katmeroglu)
17. Tevfik GÜL (tevfikgül)
18. Ruhi Kocaer (kristal) 
19. Timuçin SAĞEL(Timuchina)
20. 
A G A 2012 Sonuçları
Tüm akvarist arkadaşların güzel mesajlarını ve tebriklerini okudukça mutlu olmamak mümkün değil. Kendilerine kendi adıma ve ekip adına ayrı ayrı teşekkürü bir borç bilirim. İnşallah bu hobiyi ülkemizde hak ettiği yerlere taşırız. Doğru yolda olduğumuzu sanıyorum, bundan üç yıl evveli ile kıyaslayacak olursak ülkemizin uluslararası yarışmalara katılımında ki artışı çok açık olarak görmekteyiz. Tabi bununla da kalmayıp elde edilen başarılar o dönemde hepimiz için bir hayaldi neyse ki bugün itibari ile  iyi yerlerdeyiz denebilir ama buda yetmez hedef ülkemizden bir akvaristin ilk üç içerisinde olmasıdır. İnşallah o günleri de göreceğiz..   
İAPLC 2012 İlk 200 Açıklandı.
[QUOTE=batuhanbayram]   ilk 100 ve ilk 20 deki katılımılara davet mailleri gönderildi. Şu ana kadar öğrenebildiklerim şöyle: 

Timuçin Sağel      : İlk 20
Batuhan Bayram : ilk 100
Ertuğrul Saygın   : ilk 100
Mustafa Erdoğar : ilk 100

 İlk yüze giren arkadaşlar varsa buraya ekleyebilirler. Bu yıl da istediğimiz ve amaçladığımız başarıya ulaşabileceğiz hatta geçen yılla yarışabileceğiz gibi görünüyor. Ülkemizden katılan herkesi tekrardan tebrik ediyorum. Timuçin, Ertuğrul abi, Biletlerinizi ayırttım. 
[/QUOTE]

İyiden iyiye niyeti bozdum bakalım bileti millerden karşılarsak neden olmasın. İnşallah geçen seneki rekorun üzerinde bir sonuç ile döneriz. Tüm ekibi tebrik ederim...
History of Owachomo - Adist 2012
Yanlış hatırlamıyorsam biri '' Drama Köprüsü'' demişti.. Sana uyar mı?
History of Owachomo - Adist 2012
Serkan iyi bir iş, üstün gayretin ve performansın sayesinde tabi..Gerçekten çok hızlı bir gelişim ile kısa bir sürede bu tankı bu hale getirdin ya tebrikler. Benimle aynı zamanda yeni tankın yapımına başladın sen finale ulaştın, darısı başıma bende artık final yapsam diyorum..

Kıskandırıyorsun insanı
ADist Karidesevi'nde
Harika bir gezi oldu fakat ben doyamadım, o kadar güzel bir gündü çabucak geçip gitti sabah bir başladık kurulumlar geziler yemek derken bakmışız ki uçağa yarım saat var apar topar ekibi uçağa yetiştirdik..Mükemmel iki insan ve mükemmel bir misafirperverlik tekrar tekrar kendi adıma ve ekip adına teşekkür ederim. İlk fırsatta oralarda olmak ümidiyle..
Lost beach
[QUOTE=JeyJey]Hüdai bey bende zaten CO2 yi yüksek verimle çözen vortex difüzör vardı ancak ben akvaryum içinde olan birşey istemediğim için dış filtreye takılan ürün aldım.Yapmış olduğunuz ürünün orjinalinin fiyatı epey yüksek güzel yapmışsınız ancak dediğim gibi ben akvaryum içine monte edilen bir ürün kullanmak istemiyorum.Suyun içinde çözünmemiş CO2 kabarcığı görünce canım sıkılıyor  kafamda birşey tasarladım eğer olursa yapmayı düşünüyorum.Akvaryumun kenarına ufak bir ilave yapacağım UV iç filtre,hortum,difüzör vb ekipmanları buraya yerleştireceğim.Ana tankta dışfiltrenin emiş hortumu dışında birşey olmayacak.Sumpa benzer birşey olacak açıkçası.

[QUOTE=batuhanbayram]   Tüplü sistem kullananlar için , seramik difüzör kullanımı da -hem yurt dışında, hem de ülkemizde- oldukça revaçtadır. Ben de seramik kullanıyorum artık. Dış filtrenin çıkışını seramikten çıkan co2 yi akvaryum içine iyice yayacak şekilde ayarlar iseniz oldukça verimli olabiliyor. Herşeyden öte çok şık duruyor.[/QUOTE]

Batuhan bey benim reaktörümden çıkan kabarcıklar çok güzel dağılıyor ama iyi çözünmüyor bu da suda kabarcık sayısının fazla olup görüntüyü bozmasına sebep oluyor açıkçası moralimi bozan bir durum.
[/QUOTE]

Seramik difüzörünüzden çıkan kabarcıklar eminim ki yeterince çözülüyordur. Fakat kabarcıkların oluşması hoşunuza gitmeyebilir. Vortex bir sistem tabiki hepsinden daha iyi çözünme sağlayabilir. Önemli olan sisteme verdiğiniz CO2 miktarının mevcut sistem ile yeterli olup olmadığıdır. 
Kabuklu Köy
Ertuğrul Abi maşallahın var, Mustafa ile pek fazla görüşüyorsun bu aralar belli oluyor. Bitki almaktansa sana gelip iki ayar ile zemini kaplatmak daha ekonomik olur..
ADist Pendik Gazetesinde
Bu tarz haberlerin ulusal basında da yer alarak, bir akvaryum ile neler yapılabileceğini artık daha çok kişinin görmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu sayede ülkemizde hak ettiği yeri bulamayan bitkili akvaryum hobisinin yaygınlaşmasında ufakta olsa faydamız olacağını düşünüyorum. Gazetede bu haberin yayınlanmasında emeği  geçen herkese teşekkürü bir borç bilirim. 

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.