YILDIZIM NICKLI (SUAT YILDIZ) ŞAHISA DİKKAT


YILDIZIMÇevrim Dışı

Kayıt: 07/04/2012
İl: Istanbul
Mesaj: 143
YILDIZIMÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2014 00:02
takastan 4 ay sonra 2 msj atıp yerı alım nakıt para ıle dedım msjları duruyor. Tel. acmayıp uzlasmadan kacan adam agzınla kus tutsan hakkın olmayanı vermem hıc kusura bakma pıskınlıgın bu kadarı olmaz. Hedıye ettım dıyor bıde balık ıstıyorsun al sana balık. Hakkımı bırakmam sende soke soke alacam. 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

BOYKAÇevrim Dışı

Kayıt: 18/04/2011
İl: Kocaeli
Mesaj: 76
BOYKAÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2014 08:18
Sen ne yüzsüz bir adamsın yaa  sus dedikçe hala yazıp ,formu meşgul ediyorsun,senden balık isteyenmi var ,ogün oraya geldiysem sırf senin milletin gözünü boyararak  zararı neyse karşılarım kaç adet ,talep ediyorsa diyipte akvarist kardeşlerimi kandırdın ,  gözlerini açtım senin ne olduğunu gördü herkes ,yalancısınız okadar  ne hakkından bahsediyorsunya utanmaz herif  sen alırsın ama neyi alırsın. bilmiyorum daha fazla uğraşamam seninle ..Hayatımdan çık git ,senin gibilerin yeri yok..bu son uyarım ! BOYKA2014-01-30 08:20:30

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

serdarfÇevrim Dışı

Kayıt: 12/10/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 34
serdarfÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2014 11:13
Balık kuş kedi vs neysede üç kuruşluk şey için insan kendine sövdürebiliyosa bence ortada hiç gezinilmemeli. önemli olan dostluktur. zararırı telafi edilsede yapılan büyük bir ayıptır. Herkezin böyle kişilere dikkat etmesi gerekmektedir. sağolsunlar bu işlerde amatörken banada aynısını yapmışlardı.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

YILDIZIMÇevrim Dışı

Kayıt: 07/04/2012
İl: Istanbul
Mesaj: 143
YILDIZIMÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2014 17:49
Whatapss yada facebook veyahut msn konusmalarınız anca boyle  kullanabılırsın mantıgıyla tebrık alırsınız, takdır alırsınız, ama kımse alıs verıs oncesınde olusan konusmaları dıkkate almıyor. Sıkayetın var dıye baslayıpta kendınızı acındırmayın lutfen.Prım alırsınız almazsınız degıl sonucu zaten ornek teskıl etmıs durumda. 

BOYKA 
Forum Üyesi 

 
Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2011 
Konum: Istanbul 
Durumu: Çevrim İçi 
Yaş: 34


Prım yapıyorsunuz, tebrık alıyorsunuz,takdır alıyorsunuz ınsallah ınsanlıktanda nasıbınızı alırsınız.

Buraya konu acmanın oncesınde yapman gereken cozum arayısları var.

1- Bir firma hakkındaki probleminizi bildirmeden önce firma ile sorunu çözmeye çalıştığınızdan emin olunuz. Örneğin aldığınız üründe bir sıkıntı yaşadığınızda önce firma ile irtibata geçiniz. Sorun çözülemediyse firma sahibi ile irtibata geçmeye çalışınız, firmadan artık tatmin edici bir cevap geleceğine emin olmadığınızda konu açınız.

Arayıp cozumlensın ıstemıyorsun.Arayıp gerı ıade etmenı ıstıyorum getırmıyorsun.


1.GERI ALIM TEKLIFI
Konu - YNT: s.a 
Gönderen - 08 Ekim 2013 08:00 
Gönderen: BOYKA 
Grup - Forum Üyesi
YNT: s.a

Hiç gereği yok ,aramada aramamda beğenmediğin şeyi havada kaptın gittin..ne dersen de 2 side erkekti..beni arama ben seni sildim....

-- Önceki Mesaj --
Gönderen : YILDIZIM
Gönderen : 07 Ekim 2013 

Dogru dıyorsun bunun obur tarafıda var haklısın ama obur tarafa bırakmak yerıne gozu goze bakarken cozulecek durumu tek tarafta cozmen hıc ama hıc hos olmamıs ustelık onca soylenecek soz sahıbı benım oldugum halde.( akvaryumun super , dolabın muhtesem , profıl sehpası muazzam guzel, akvaryum kumun bulunmaz guzellıkte , yanında verdıgın led aydınlatma harkulade. bırtek dıs motor ısımı goruyor ısıtıcı yı daha calıştırmadım. He bıde akvaryum sumpı vardı neyse dedım neyse.

Ben aldıklarımı sıneye cektımde bırsey demedım. Israrla dısı dedıgım balıgı erkek dıye usteleyıp durdun ve halada oyle dıyorsun resımlerı duruyor balıgın onca tropheus besleyıcısı var paylasacagım ılk fırsatım oldugunda da anlayalım bakalım erkek mı dısı mı. Hem sana dıyorum kı gerı alırım erkek dıyorsan sen tamam tamam dıyıp kapatıyorsun tel sonra hedıye ettım madara oldum dıyorsun. Tel dakıkakam yok ılk fırsatta arayacagım senı gerı bıldırımı gordugum ana kadar konusmayıp bunu yapmana hıc akıl erdıremedım. Senı tanıyor dıye verdıgın adam ne tanıması gozgoze bıle gelmedım. Nerden tutsam elımde kalıyor ama ılk fırsatta muhakkak konusmak ıstıyorum haberın ola. Senın konusmak ıcın dakıkan mevcutsa benı ararsan daha hızlı ırtıbata gecmıs oluruz malum ınternet sıkıntımda var.

2. GERI ALIM TEKLIFI
Konu - YNT: s.a 
Gönderen - 10 Ekim 2013 17:09 
Gönderen: BOYKA 
Grup - Forum Üyesi
YNT: s.a

Banada topragim deme sakin ola bana hicbir sekilde arama mesajda atma canimi sikma...

-- Önceki Mesaj --
Gönderen : YILDIZIM
Gönderen : 10 Ekim 2013 at 
Mesele balıklarsa getır verım parasını kabulumdur dıyorum tamam tamam dıyıp kapatıp telefonu sonrada hedıye ettım madur oldum madara ettın tarzı ıpe sapa gelmez lakırtılar edıyorsun. Adamlıkta az bıraz rıayet edebılıyorsan acarsın telefonu yazıklar olsun sana guvenımı bosa cıkardın dersın.

3.GERI ALIM TEKLIFI TELEFON KONUSMASINDA VERILMISTIR.


Sen 10 km mesafe var arada gerı getırıp verme bırde sıkayet konusu ac. Sıkayet konusunuda "Haksız gerı bıldırım" de 

2800 kısı konuyu gorsun, 6 uyeden 5 tanesı haksız oldugunuzu yazsın. Sonrada yonetım konuyu kıtlesın. Hakkın kalmıs gıbı balık ıste suratsızlık yap, pıskınpıskın boyunu adetını sor,ortak nokta belırtıp bırde balık bekle. Bekledıgın gelmeyınce KANIT OLARAK WHATAPSS msjlarını goster goz boyaması yap.

Asıl sıkayet konusuna bunu yazan uye;

statistician06 
Forum Özel Üyesi 

  
Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 
Konum: Ankara 
Durumu: Çevrim İçi 
Yaş: 31


 Gönderim Zamanı: 07 Ocak 2014 10:16 
Orjinalini yazan: YILDIZIM
3 defa teklıf ettım yıne ederım. 6 ayda gecsın 1 sene sorun degıl benım ıcın magdurıyet varsa. Haksız oldugum dusunulurse her turlu telafı ederım. Nakıt yada yavru trop verebılırım
 
Suat bey ,balıklarınızın dişilğinden emin olduğunuzve aldığınız akvaryumun mobilyasının cok kötü cıktığını mağdur olduğunuz belirttiniz hep yazdıklarınızdan. O yüzden sizin telafi etmeniz gereken bir durum yok diye düşünüyorum. ( İki tarafı da tanımam)
Ancak iki taraf birbirine verdiklerini geri vererek bu olayı normal hale getirebilirler.

Teşekkür Edenler: BOYKAYILDIZIM
Tebrik Edenler: YILDIZIM
+1 Diyenler: YILDIZIM,
Buğra Poyraz
Sosyal Güvenlik

Whatapss konusmaları 13.01.2014 sıkayet konusundakı durum acıkca ortada oldugu halde pıskınlıgıne devam edıp sonrasında aldıgın whatapss cevaplarını goren aynı kısı bunu yazsın;

statistician06 
Forum Özel Üyesi 

  
Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 
Konum: Ankara 
Durumu: Çevrim İçi 
Yaş: 31


 Alıntı Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2014 14:53 
Olaya bak şaşkınlık içerisindeyim, açıklaması yok ne denebilir ki ..Sözün bittiği yer!!..

Teşekkür Edenler: BOYKA
Tebrik Edenler: BOYKA
+1 Diyenler: BOYKA,
Buğra Poyraz
Sosyal Güvenlik

 Neyın sokundasın? Sen hangı hakkanıyetle hak ıstıyorsun dıyen yok. Yorum yapıyon, kanıtın ne?
Sey whatapss konusmalarını gordum de ona ıstınaden yapılan cok ayıp olmus felan fılan. Dogru konusmalar oldu durduk yere saga sola yazıp orda burda adam bekletıpte zevk mı alıyorum gıbı algılıyorsunuz? Hakkın neyse o konusmanın sonunda da yazmısım.

15 Oca 19:07 - ‪+90 534 988 1110‬: Bu sana ders olsun hakkın neyse o

Hakkının ustune hak ısteyen kım olursa olsun alacagı cevap bu olur. Hakkın neyse o

Ben bu konuya 2 defa yazı yazdım gerekırse 10 defa daha yazarım.Rahatsız oluyorsan okumaz, cevap yazmazsın.Ben nereye yazı yazsam pesıme yorum yapıp takıp mı edıyorsun? Psıkolojık hastalıgın mı var?

zephyrr 
Forum Üyesi 

 
Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2013 
Konum: Aydin 
Durumu: Çevrim Dışı 
Yaş: 27


 Alıntı Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2014 15:02 
Söz bitmez de, konuşunca böyle varlıkların seviyesine inmiş oluruz. Tek kelimeyle utanç!!!

Teşekkür Edenler: BOYKA
Tebrik Edenler: BOYKA
+1 Diyenler: statistician06BOYKA,

Burak Tekelioğlu


Bak forumda boyle bır yorum yapıpta hakaret eden sonrada ö.m yanlıs anladınız dıye mesaj atan psıkolog var. Akıllım hakaretının ıcerıgını bılıyor,psıkolojık etkısını bılıyor bır de Psıkolojı bolumu okumus adam. Sonrada yanlıs algılamıssınız felan fılan dogrusunu hakım karsısında anlat bana anlatma ben hakaretten mahkumıyet verdım bılırım neyın ne oldugunu.

Pıskın sahıs sana tavsıyem İstanbul Unıversıtesı/ Psıkolojı bolumu okumus Burak Tekelıoglu sana yardımcı olsun.

Son uyarım, son ıkazım, bak bu son gıbı haddını asan kelıme dızılımı hıc ıyı sonuc cıkarmaz tekrardan hatırlatayım. 


Malım kotu ıse satan YILDIZIM getır gerı alayım dıyorsa koyarsın torbaya 10 km var aramızda getırır tutusturursun elıme alır paranı gıdersın. Sana getır malımı gerı denılıyor getırmıyorsanda kapatırsın cenenı oturursun.




Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

MiSoSiKiaNÇevrimiçi

Yönetici
Kayıt: 12/08/2006
İl: Istanbul
Mesaj: 4575
MiSoSiKiaNÇevrimiçi
Yönetici
Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2014 18:26
Merhaba, 
Satış yapan üye aradan 2 ay geçmesine rağmen balıkları getir parasını vereyim diyor ama alım yapan üye kabul etmiyor ve olaylar uzuyor. Bizi ilgilendiren kısım kişilerin konudaki ve forumdaki üsluplarıdır. Alım satım, haklı haksız yönetim olarak bizleri ilgilendirmemektedir. Her iki tarafta yaşananları anlatmış ve karşı savunmalarını gerçekleştirmiştir. Bu saatten sonra olaya bir katkı olmayacağından konu kilitlenmiş ve her iki üyeye de konudaki üsluplarından ve birbirlerini aşağılar tavırlarından dolayı yedişer gün ceza verilmiştir. 
Saygılar, 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir