ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
serdarf
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
12 Ekim 2009 12:22
Son Ziyaret:
20 Aralık 2016 13:20
Toplam Mesaj:
34 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Serdar çetin
Doğum Tarihi:
24 Kasım 1982
Yaş:
41
İl:
Istanbul
Meslek:
internet
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

130X60X60 Tropheus orange Bemba

Serdar Filiz

SON 10 MESAJI

Ücretsiz 1e1d yunus ve iceman yavruları
Merthaba Mustafa Bey,

bende talipim ilerde tekrar beslemyi düşünürsneiz tekrar alabilrisiniz

serdar 05497463695
Tropheus Bemba Sunset (Güncel Fotoğraf Sayfa 3)
merhaba arkadaşlar


2. ay önce bemba kolonimi genişletmek adına forumda bir arkadaştan 10 d 2e bemba aldım bantları açıkcası çok güzel değildi. erkeğinin bantı koyu turuncu ama biraz bozukluk mevcuttu. getirdiğimde birinin ağzı doluydu bi süre sonra kusturduğumda yavrulardan 2 tanesinin sapsarı krizaya benzediğini gördüm. peşinden 2 yıldır sürekli yavru aldığım dişimi kusturduğumda yavruların yarısının sarı prenses gibi sap sarı olduğunu gördüm muhtemelen dişim yeni gelen erkekle ciftleşti. nasıl böyle  olduğunu anlamadım ama sanırım sunset kanı taşıyan erkeklerden biri şu an bende. sarı yavrular şu an 2-4 cm sabırla beslemeye devam ediyorum. çok hoş bir görüntüleri var.
YILDIZIM NICKLI (SUAT YILDIZ) ŞAHISA DİKKAT
Balık kuş kedi vs neysede üç kuruşluk şey için insan kendine sövdürebiliyosa bence ortada hiç gezinilmemeli. önemli olan dostluktur. zararırı telafi edilsede yapılan büyük bir ayıptır. Herkezin böyle kişilere dikkat etmesi gerekmektedir. sağolsunlar bu işlerde amatörken banada aynısını yapmışlardı.
Sumpta kullanılacak kafa motoru hakkında
Merhaba arkadaşlar yeni aldığım 130x60x60 sumplı tankıma maddi olarak sıkıştığım için uygun kafa motoru bakmaktayım herkes gibi yaktığı elektrikte tabiki benim için önemli eheim 1000 sizce işimi görür mü? Fiyatı bana uygun geldi. Yada önerebileceğiniz model nedir? BeZGiN2013-04-10 10:47:34
Akvaryum Yaptırmak istiyorum
Merhaba arkadaşlar,

1 m lik tankımda fabrikaya dönem troplarıma artık daha düzgün yaşam alanı sağlamak için 150 lik bir tank yaptırmak istiyorum. vede samplı düşünüyorum ist anadolu yakasında oturmaktayım nereyi önerebilirsiniz nelere dikkat etmeliyim yardımlarınızı bekliyorum.
zorunlu akvaryum ekipmanları nelerdir
Merhaba Suat Bey,

anladığım kadarıyla canlıdoğuran ve bitkili yapacaksınız . Olmaz ve olmazlarınız Isıtıcı,Gün ışığı sağlayacak ışık sistemi ( led öneriyorum) dış filtre ( karbon kullanmanızı öneriyorum) iyi bir dış filtre alırsanaız birde hava motorunuz varsa iç filtreye gerek yok. alt taban kumu ve yumuşak su canlıları besleyeceğiniz için kullacağınız dekorlar çok önemlidir. gerekli altyapı sağlanmadan canlı almayın derim .
Karides Akvaryumu Kurulum Aşamaları Canlılar Eklendi..
Erkanım harika olmuş benimde niyetim var. fluvalin extraclear camlı akvaryumlarına bakıyorum aslında ama çok tuzlu elinde bu tarzda bir tank olan benimle iltibata geçebilir.
Tropheus beslenme
Merhaba arkadaşlar, 3 yıldır troheus besliyorum bana kattığı deneyimleri yeni başlayacak arkadaşlara aktarmak isterim. Tropheus tankında en önemli şey ph tır. eğer phı 8.5 üstünde tutamazsanız balıklarınızın parazit vs gibi deri hastalıklarına yakalanma riski çok fazladır. Ayrıca ph kötüyken kapkara stresli gezen balıklarım ph ı düzelttikten sonra süper renkler aldı ve yumurta tutmaya başladılar. ph ı 8.5 ve üstü yapmanın en sağlıklı ve doğal yolu kumunuz ve taşlarınızdır. Ben mercan kumu öneriyorum düzenli ph ölçümü yapıyorum balılar gayet mutlu ayrıca akvaryumunuzda kesinlikle 15 günde bir dip çekimi yapıp su tazeleyin. Kum değişme imkanınız yoksa tangayiika buffer ile salt kullanın sağlıklı balıklar. Bülent ÖNER2014-06-03 00:33:22
amazon.com dan alışveriş
Ebay a bakmanızı tavsiye ederim bir çok sey aldım sorunsuz geliyor
Türkiye Geneli Baktopur Direct Tablet Alımı***Dağıtım Başladı***
Merhaba,

elinizde kaldıysa 20 adette ben alabilirim

Serdar filiz İstanbul

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.