ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
BOYKA
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
18 Nisan 2011 12:54
Son Ziyaret:
31 Ocak 2024 17:18
Toplam Mesaj:
76 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
SERKAN ÇİLENK
Doğum Tarihi:
25 Şubat 1979
Yaş:
45
İl:
Kocaeli
Meslek:
SERTİFİKASYON UZMANI -KALİTE KONTROL
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

[img]https://www.akvaryum.com/Forum/imzalar/110366.jpg[/img] Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.. SERKAN ÇİLENK

SON 10 MESAJI

Orçun Aydoğan ve Mustafa Köse İst/Maltepe Dikkat
Büyük geçmiş olsun kardeş , malesef böle adamlar var piyasada.
ibrahim ozan düzgün dolandırıcı
Geçmiş olsun kardeşim,hobi adına utanç verici olay, ALLAH c.c böyle insanların şerrinden korusun.yanınada bırakmasın inşaallah..
EMEK HIRSIZLARI ( GİRİN VE GÖRÜN )
Geçmiş olsun üstad ,malesef ben kalite kontrol ve sertifika işleri yaptığım için ,bunlar tuaf gelmiyor ,hergün nelerin kabülünü yaparken ne sahtekarlıklarla karşılaşıyorum, firmalar genelde topu üreticeye atıyorlar. pes doğrusu..
İftira ve Yalan Beyandan Dolayı Düzeltimesi !
Hakan beye açıklama  yaptım, benim başka üyeliğim yok bunuda kabul etmiyorum.serkan388 ve boyka nıck aynı üyeliğe aittir.bunu yönetime sorabilirsiniz.Sorduğum hiç bir soruya cevap alamadığım ,gibi alakasız kişilere açıklama yapıyorum yinede yaparım.yeterki yazarken dikkatli olalım,kul hakkına girer hiç bilginiz yoksa ,arayın 2 tarafıda dinleyin  kafanıza yatan neyse onu yazın. yoksa konunun sonundan okuyup yorum yapmayın.rica ediyorum  son kelimem ,konu başlığı ne suat nede serkan unutmayınız.
 
Bir üste yazdığınızıda kanıtlayamıyorsanız düzeltmenizi rica ediyorum hakan bey.
 
saygılarımla serkan
BOYKA2014-02-12 12:00:31
İftira ve Yalan Beyandan Dolayı Düzeltimesi !
Ne güzel iş değilmi getir balıkları geri alayım, demek suçunu kabullenmek demektir.Ama sen idrak edemezsinki, Ben haklı olduğum konuda kesinlikle geri adım atmam ,senin şüphen var herhaldeki,getir geri alayım diyosun , ama ben herzaman ilk konuşulana bakarım,yeseydim sesimi çıkarmasaydım,  ne güzel demi, ondan sonra getir paranı vereyim ,sen kimsinki bana para veripte beni susturacak konu tatlıya bağlandı deyipte,dostmu kalacaktık, kusura bakma ben sen değilim.
ikincisi yönetimi kandırmış olabilirsin,Yüce rabbimi nasıl kandıracaksın.mutlaka  yaptığın ayaklarına dolanacak unutma.çok doğru insanmış gibi bayram bey'e özür dile diyosun ,nebu pişkinlik sen önce yaptıklarına bak, kaç forum üyesi neler yazdı  ,söyledi özelden ,ama sen onları tehdit ederek susturmaya çalışmadınmı ?
 
 üçüncüsü bilal çetin 1e7 dişi ilangi sattım diyor,ama sana sattığı 2e 8dişi halende bu soruya cevap alamadık.neyi sakladınız ,Ben vereyim cevabı verdiğin 2e F0  o iki erkekti çünkü.
 
Dördüncüsü akvaryumuma okadar çamur attın,resimleri paylaşacağım dedin,nerde o resimler,nerdeyse iki ay oldu sözünü tut ,(ama şunuda unutma ,görerek oynayarak aldın)
 
Bunları neden yazdım aslında hiş bir şekilde müdahale ,etmeyecektim ama sen kaşındın ,burda maksat ,ömer bey değil,bayram bey bana şahitlik yaptığı için ,yüklendiğinide biliyorum.ama boş sen gerçekten rahatsızsın bana diyordunya tedavi ol sana ,bu lafını iade ediyorum.Burası yeri değil burda benim adımı ağzına alma..
 
varsa şikayetin şikayet konusu aç...
BOYKA2014-02-11 16:51:36
sasirtan elektrik faturasi
Aynı şekilde 90-100 arsı gelen elektrik faturası  140 tl görünce şok oldum .Başka bir çözüm üretecek arkadaş varmı .ısıtıcım 300 watt atman 28 derecede.zammı geldi ne oldu bende anlayamadım.
Bu adama dikkat edin dolandırılmayın
Bu belgelerde yeter bence ,kafamız karıştı,hastaysa sat mantığını onaylayan arkadaşlar,var içimizde yazık. 
Doğuş kardeşim geçmiş olsun,
 
 
 
 
 
 
 
BOYKA2014-01-30 17:29:50
YILDIZIM NICKLI (SUAT YILDIZ) ŞAHISA DİKKAT
Sen ne yüzsüz bir adamsın yaa  sus dedikçe hala yazıp ,formu meşgul ediyorsun,senden balık isteyenmi var ,ogün oraya geldiysem sırf senin milletin gözünü boyararak  zararı neyse karşılarım kaç adet ,talep ediyorsa diyipte akvarist kardeşlerimi kandırdın ,  gözlerini açtım senin ne olduğunu gördü herkes ,yalancısınız okadar  ne hakkından bahsediyorsunya utanmaz herif  sen alırsın ama neyi alırsın. bilmiyorum daha fazla uğraşamam seninle ..Hayatımdan çık git ,senin gibilerin yeri yok..bu son uyarım ! BOYKA2014-01-30 08:20:30
Canlıpetshop
Büyük geçmiş olsun kardeşim ,biz kime güvenicez bilemiyorum, hobi adına yaptığımız işlerde böyle sıkıntılar çıkınca  hobiden soğuyor insan.
YILDIZIM NICKLI (SUAT YILDIZ) ŞAHISA DİKKAT
[QUOTE=Umut Başar]Şu konuya yazmaz olaydım ya, habire en üste çıkıp duruyor gördükçe canım sıkılıyor.. Yönetimden rica ediyorum 2.sayfada yazmış olduğum yorumu ve bu yorumu silsinde kurtulayım artık. Bu arkadaşların hiç bir şey çözemeyeceği ap açık ortada. İkisinide tanımam etmem whatsap yazışmalarından sonra bir tarafın ayıp ettiğini yazmıştım ama yazmaz olaydım. Konu habire uzayıp duruyor ve kesinlikle de çözüme kavuşmayacak işte bes belli ortada. 
Lütfen sayın yöneticim iki yorumumu silin artık şu konuyu görmek istemiyorum rica ederim...[/QUOTE]
 
Umut bey;
 
İnanın konudan benimde midem bulandı artık, ama suat yıldız,haklıymış gibi ısrarla bir önceki konuyu buraya taşıyıp ,yaptığı terbiyesizliği örtbas etmeye çalışıyor.Erdemlikten bahsediyordu ,suat yıldız yaptığın şey çok yanlış ,bunu kabül et,özrün kabahatinden büyük artık sus ve yönetimden gelen cevabı bekle.ondan sonra ağlama 5000 kişi okudu irtibar kaybettim diye ,sana tavsiyem bişeyi yapmadan önce ,birdeğil ikikere düşünki böyle hataları birdaha tekrarlama. konu başlığınıda saptırman sana ,bundan sonra ,kar getirmez ,geçmişte ne yaşamışsak yaşıyalım ,bu son yaptığın senin hatalı olduğunu gösterir.o yüzden sus ve bekle.
 
saygıdeğer yöneticilerimde bu konuyu kilitlesinler diye mesaj attım.Gerçekten sıkıdım hobidende soğumak üzereyim.
 
saygı ve sevgilerimle ;
 
Hayırlı hobiler.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.