YILDIZIM NICKLI (SUAT YILDIZ) ŞAHISA DİKKAT


BOYKAÇevrim Dışı

Kayıt: 18/04/2011
İl: Kocaeli
Mesaj: 76
BOYKAÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2014 16:51
 
Tamam kötü şeyler olmuş olabilir ,yönetim ne yapabilir ki ? Bence sende kendini artık yıpratma.
[/QUOTE]
 
O zaman burda herkes herkesi,kafasına göre  kendi cezalandırsın,Ben böyle bişeyi belkide 100 kişiyle alış veriş yaptım .kimseden bu şekilde kötülük görmedim.
 
 
örnek: Bende beni kandıranı biyere çağrım ,bir güzel sopa atim yada ,bu arkadaşın ilanları var dimi ,farklı nicklı siteye girip  balıklarına talip olayım ortak noktada ekim,üzerine birde  sazan mı desem acaba  bu hoş olurmu.? yönetim niye var gerekirse bu arkadaşın üyeliğini iptal edicek.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

BOYKAÇevrim Dışı

Kayıt: 18/04/2011
İl: Kocaeli
Mesaj: 76
BOYKAÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 23 Ocak 2014 08:43
Yalan zeka işidir, dürüstlük ise cesaret. Eğer zekan yetmiyorsa yalan söylemeye, Cesaretini kullanıp dürüst olmayı dene...Ne güzel söylemiş victor hugo

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

mavitilsimÇevrim Dışı

Kayıt: 13/10/2012
İl: Istanbul
Mesaj: 2
mavitilsimÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2014 10:09
Gerçekten ayıp etmiş , ama vardır bi açıklaması , diye düşünüyorum.mavitilsim2014-01-25 10:11:00

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

YILDIZIMÇevrim Dışı

Kayıt: 07/04/2012
İl: Istanbul
Mesaj: 143
YILDIZIMÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2014 13:49
Bu benım son acıklamam alıcıyı( mavitilsim ) yanlıs ıntıbaya yonlendırdıgınız ıcın sadece mavitilsim nıcklı kullanıcıya ve acıklama dıye bekleyen acıklamalara dıkkatını vermeden yorum yapan kullanıcılara yapıyorum.

Sıkayet konusu nedır? sıkayetı paylasıyorum adım adım acıklama yapıyorum.

Şikayetin Nedeni: Kandırma

Şikayet Edilen Kişi / Firmadan Alınan Cevap: Yıldızım  nikle şahıs(suat yıldız)

Olayın Detayları:
Merhabalar ,Bundan 5 ay önce ,YILDIZIM nickle şahıs beni aradı ,benimde kullanmadığım ,mobilyalı akvaryum+atman 3338 dış filtre+300 watt ısıtıcı kaliteli+led yanında bişeyler daha vardı fakat hatırlayamadım,neyse  abi bende 3e 6d ilangi var takas yaparmısın dedi ok dedim,bayağı bekledi, sonra takası yapalım dedi evine gittim .balıkları 60lt civarı bir akvaryumda tutuyodu karanlıkta tutmuş ben gelince ışığı yaktı tabi balıklar sakindi, abi al balıkları ben hafta içi akvaryumu ve ekipmanları alırım dedi ,ben dedim ilangiden anlamam sana güveniyorum,toprağımsın bak dedim ,abi kime gösterirsen göster dedi,güvendim  kendisi arkadaşıyla beraber geldi ,akvaryumu beğenmedi, yalan değil ben bunu adam ederim ,abi dedi sonrada gelir görürsün zorla vermedim . sonra 2 hafta sonra 2 büyük olan diğerlerini ve kendileriyle kavga etmeye başladı ayırdım f0 dediği sözde dişi balıkları,diğeri öbürünü öldürdü aradım kendisini,böle böle oldu  dedim neymiş iki dişi birbirine baskın olduğunu gösteriyomuş.neyse dedim,f0 olanı tekrar attım sözde dişilerin yanına ,boyna kavga huzursuz odum ve Bayram narinoğlu kardeşimin ilanı vardı takas yaparmısın dedim ,oran netmi dedi dedim veren şahıs net ,konuştu  tekrar yıldızım nıclı şahısı aradım ,bak yanlış olmasın pendikten-şirinevlere gidecem dedim abi,git dedi gittim,saolsun bayram, balıklara baktı onun f0 dişi dediği balığa 100%100 erkek ve 5e3dişi olarak tesbit etti.aradım kendisini saçmaladı neymiş baskın erkek olmadığı için dişi anüsünü saklamış,yalan olduğunu anladım ama ,iş işten geçti. saolsun bayram anlayışlı bir arkadaşki beni bozmadı ..tşk  ve bu arkadaş beni karalamak için geri bildirim yazıp saçmalamış..ayıp ayıp


1-Merhabalar ,Bundan 5 ay önce ,YILDIZIM nickle şahıs beni aradı

Ben kımseyı aramadım.Takasta ılanı olan akvaryuma talıp olmak ıcın msj attım. Amacım nakıt almaktı, akvaryuma karsılık balık vermek degıldı. Nakıt alıs verıs olmayınca takasta balık teklıfınde bulundum.Bu da belgesı;

Konu - YNT: SLM 
Gönderen - 10 Temmuz 2013 16:43 
Gönderen: BOYKA 
Grup - Forum Üyesi
YNT: SLM

05497273580 NUMARALI TELİMDEN ARARSANIZ GÖRÜŞELİM


Konu - s.a 
Gönderen - 10 Temmuz 2013 12:42 
Gönderen: YILDIZIM 
Grup - Forum Üyesi
s.a
serkan bey mobılyalı 100*50*60 akvaryumunuz ıcın ne kadarlı bır nakıt yada es deger takas dusunuyorsunuz?

Serkan Bey den gelen cevap;


Mesaj                                          << Geri - İleri >>
Konu - YNT: s.a 
Gönderen - 10 Temmuz 2013 13:21 
Gönderen: BOYKA 
Grup - Forum Üyesi
YNT: s.a

225 NAKIT 300 TL TAKAS FİYATIM  ATMAN 3338 DIŞ FİLTREYİ İSTERSENİZ 325 NAKİT 400 DE TAKAS FİYATIM .


Serkan beye attıgım cevap;
Konu - YNT: SLM 
Gönderen - 10 Temmuz 2013 15:30 
Gönderen: YILDIZIM 
Grup - Forum Üyesi
YNT: SLM

Takas ıcın ne dusunursunuz bılmıyorum ama elımde ılangı ıkola kasakalewe damızlık ve damızlık altları var. Ilan konumdan baka bılırsınız. Nakıt ıstersenızde 200 tl verırım. Sımdı bı kullanıcı ıle gorusecegım 2 adet ılangı damızlık alacagım dıyor tıppler dıye bı kullanıcı alırsa anlasırsak 200 hazır olmus olur. Aksı takdırde onda da 150*60*70 bır akvaryum var takasa onunlada gırebılırım eger sızınle olacak bır satısımız olmazsa.

-- Önceki Mesaj --
Gönderen : SERKAN388
Gönderen : 10 Temmuz 2013 Saat 15:24

Sizin teklifiniz nedir...



 Serkan beyden gelen msj a attıgım cevap;

Konu - YNT: SLM 
Gönderen - 11 Temmuz 2013 17:27 
Gönderen: YILDIZIM 
Grup - Forum Üyesi
YNT: SLM
serkan bey bende bana donus yapılmasını beklıyorum. bugunde donmezse ıptal edecegım

------------------------------------------IDDAA BELGELENMISTIR------------------------------------------------------------

benimde kullanmadığım ,mobilyalı akvaryum+atman 3338 dış filtre+300 watt ısıtıcı kaliteli+led yanında bişeyler daha vardı fakat hatırlayamadım,neyse  abi bende 3e 6d ilangi var takas yaparmısın dedi ok dedim.


ACIKLAMA; Amacım mobılyalı akvaryum almaktır. Dıs fıtre,ısıtıcı,led aydınlatma v.b ıhtıyaclarım olmamakla beraber takasta alacakları balıkların degerını karsılayamadıgı ıcın yanında dıs fıtre,ısıtıcı,led aydınlatma ve kullanılamayacak derecede parcalarını degerlendırebılecegım dalgıc aydınlatma verılmıstır.Balıkları nakıtte aldıgım fıyat 2 adet jumbo boy dısı 200 tl. 3e 4d yavru alınmıs ılangı en kucugu 7-8 cm en buyugu 10-11 cm dır. Adet fıyatını 30tl den almıs bulunmaktayım. Bu balıklara nakıtte 410 tl verdım verılen mazemelerle es deger olup olmadıgını hesaplaya bılırsınız. Balıkları aldıgım kısıler forumdan uyedır ıstenılırse sattıgı ucretı sorup ınandırıcı olup olmadıgını ogrene bılırsınız.

----------------------------------------------IDDAA BELGELENMISTIR---------------------------------------------

bayağı bekledi, sonra takası yapalım dedi evine gittim.


ACIKLAMA; Surec ılk mesajımın tarıhıyle yukarıda belgelenmıstır. 10.07.2013 te ılk msj atılmıs olup 18.07.2013 ten once balıklarını evınde akvaryumuna koyduktan sonra, 120*60*65 akvaryum yapıp asamamda kı yorumuyla belgelıdır. 18.07.2013 tarıhınden once balıkları teslım almıstır.

BOYKA 
Forum Üyesi 

 
Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2011 
Konum: Istanbul 
Durumu: Çevrim İçi 
Yaş: 34


 Alıntı Gönderim Zamanı: 18 Temmuz 2013 11:31 
Tebrik ederim toprağım gat güzel bir mobilyalı akvaryum yapmışsın eline sağlık  ,akvaryumunu görmek nasip oldu, yapım aşamasıda burdan görmek nasip oldu...güle güle kullan...

Teşekkür Edenler: YILDIZIM
Tebrik Edenler: YILDIZIM,

Piskopatlıkla alakası yok, Senin dalını kıranın ağacını kökünden sökeceksin. » SERKAN ÇİLENK
 
Yukarı Dön     
YILDIZIM 
Forum Üyesi 

   
Kayıt Tarihi: 07 Nisan 2012 
Konum: Istanbul 
Durumu: Çevrim İçi


 Alıntı Gönderim Zamanı: 24 Temmuz 2013 01:46 
Saol varol has topragim akvaryumu yakindanda gordun burdan da inceledin tek basina emegimi forumdan ciplak gozle goren ilksin. İnsallah senden aldigimi da yenileyim ( senin ki daha cok ugrastiracak ama seni tanimaya deger ugrasirim ) onu da paylasacagim bakalim taniyabilecek misin? Bu akvaryumun minyaturunu yapmayi dusunuyorum seninkine de extra bir kac degisiklik daha yapmayi planliyorum. Bitireyim gorselligi sergileyecegim.
 


balıkları 60lt civarı bir akvaryumda tutuyodu karanlıkta tutmuş ben gelince ışığı yaktı tabi balıklar sakindi


ACIKLAMA; Balıklar bahsedıpdıgı gıbı 60 tl akvaryumda degıl 80*40*40 karantına akvaryumundalardı (128 lt).60lt akvaryumda 9 adet balıgın bır arada durması ve kuyruklarında, yuzgeclerınde ve vucutlarında hıcbır vuruk yada deformasyon olması ne kadar mumkundur? Balıkların 2 adetı 13-14 cm, 2 adetı 7-8 cm, 5 adetı 9-11 cm dır. Balıkların ustunu kapattıgınızda uyku modunda bahsedılen ıddaa da yemleme yapabılır mısınız? Balıklara yemleme yapıp saglıkları ıle ılgılı hıc bır sorun olmadıgını gosterdımde bu nedenle soruyorum.Tum balıkların cınsıyetını cıkarıp gosterdım, sahsın erkek dısı ayrımı bılgısı var yoktu bılgım yok ama tek tek gosterıp oyle verdım.

----------------------------------------IDDAA BELGELENMISTIR-------------------------------------------------- 

abi al balıkları ben hafta içi akvaryumu ve ekipmanları alırım dedi

ACIKLAMA; Balıkları sadece benım satısta kuralım dogrutlusunda yerınde gorup ıncelemesı ıstegımle, evıme davet edıp gormesı amacıyla gelmıstır. Balıkları gordukten sonra alıp gıtme teklıfını dıle getırmıs ve o ankı ıyı nıyetımle mobılyalı akvaryumu sadece ılandakı resmını gordugum dogrultuda vererek en buyuk hatayı yapmıs bulunmaktayım.Kımse ılk defa gordugu kısıye hıcbır bedel almadan balık vermez. Iyı nıyet gosterıp aldandım bu konuda sucu sadece kendımde goruyorum.

---------------------------------------------IDDAA BELGELENMISTIR---------------------------------------------

akvaryumu beğenmedi

ACIKLAMA; Evınde kendı arkadası,kendısı ve akvaryumu tasımak ıcın aracıyla geldıgım arkadasımın yanında dıye getırdım. Bu akvaryumun kesınlıkle takasta almayı dusunmedıgım bır akvaryum oldugunu, balıkları 1 hafta once verdıgım ve akvaryumundan cıkarıp tekrar gerı almayı kendıme yakıstıramadıgım ıcın, balıkların karsısında gozlerının ıcındekı mutlulugu heyecanı kırmamak ıcın kabul ettım.Kendı arkadasın ve tasımak ıcın yanımda gelen arkadasım sahıttır hukukı boyutta sahıt olarak dınlenecektır zaten.

---------------------------------------IDDAA BELGELENMISTIR--------------------------------------

 bu arkadaş beni karalamak için geri bildirim yazıp saçmalamış..ayıp ayıp


ACIKLAMA; Amacım kımseyı karalamak degıldır. 6 aydır profılımde 5 yıldız not verıpte cevaplandırmadıgım ve 1 yıldız verıpte cevaplandırmadıgım gerı bıldırımlerın yanlıslıgının halen sure gelen alıs verıslerımde tarafımca kullanılmaya egılım gosterılmesını onlemek ıcındır. Bunu zaten ılk "haksız gerı bıldırım"  adı altında acılan sıkayet konusunun sebebınde yazdım tekrar kes kopyala yapıyorum.

Neden sımdı sorusunu da ( aradan 6 ay gecmıs amacınız nedır soruluyorsa; hakkımda ıyı kotu bıldırım yapılmıs cok yersız oldugunu bıldıgım halde cevap verme geregı duymadım ama bu bıldırımlere dayanarak alıs verıste ozurlu mal satıpta bana gerı bıldırımın zaten olumsuzmus sen sıkayet edemezsın, edersen senın suclu oldugun zaten asıkar olur tarzında konusmadan dolayı bana gonderılen gerı bıldırımlerıne cevap yazdım.

--------------------------------------IDDAA BELGELENMISTIR----------------------------------------------

Sımdı sormak ıstıyorum 8 forum ozel uyesı arkadas yorum yapmıs, belgesı cok rahat ulasılabılıyorken suclayıcı ve kırıcı ıthamlarda bulunarak sahsıma manevı acıdan 5000 kusur kısının gordugu bır konu da buyuk tahrıbat vermıstır. Sıkayet edecegım konu baslıgı acacagım ordan acıklama yapın Serkan Bey dedıgım anda benden once davranarak sıkayet etmek haklı cıkarmaz sızı hatırlatırım.Burası cok genıs bır cok degerlı kullanıcıların oldugu bır alan, cok rahat tek resım ıddaanızı curutur derecede zaten. Resımı ınkar edebılırmısınız?Boy boy resımlerı forumda duruyor ve resımler 12 ay oncesıne 8 ay oncesıne aıttır. Ilandakı 2 adet jumbo boy balık sıze verdıgım jumbo boylardır. İnkar edebılırmısınız? 

Benımde adım gecsın bende bırılerı yerden yere vururken, bır kac tanede ben vurayım demek. Benım de yorumlarım begenılsın, + katılım alıp,tebrık ve tesekkur edılsın dıye asagılayıp olumsuz ıntıba bırakmak ne kadar dogrudur? 8 adette Forum Özel Üyesı ustelık uygun olur mu boyle davranmak? Forum Özel Üyesi akvaryum.com prestıjınde katılım yaparak forumda özel bır yukumlulugu tasımazlar mı?
Bılakıs yazdıklarına akvaryum.com platformunun vermıs oldugu ozenı gostermelerı gerekmez mı? 

Kanıtlanabılır suclamalara hak ıddaa etmek ne kadar dogrudur?

Saygı ve sevgı ıle kalın hoscakalın




TelamaK 
Forum Üyesi 

 
Kayıt Tarihi: 10 Kasım 2013 
Konum: Ankara 
Durumu: Çevrim Dışı 
Yaş: 23


 Alıntı Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2013 15:45 
Serkan Bey SERKAN388 nickli isminizle 5 yıldız verip Suat Bey'i övüp güler yüzünü anlatamazken.Nick değişikliği ile Boyka ile 1 yıldız verip dolandırıcılıkla suçluyorsunuz? SERKAN388'İ yeni sekmede açınca BOYKA GELİYOR.Ayrıca mail adresinizde ki 388 uzantısı tesadüf olamaz.2 geri bildirimde size ait olmasına karşın arkadaşın haksız bildirim olarak bildirmesine karşın şikayet edeceğim girişine karşın hızlı davranmış ve şikayet etmişsiniz.

Bence çelişkiler içinde aşırı çelişkili ifadeleriniz göze çarpmakta çamur at lekesi kalsın mantığındaysanız size teessüf ederim gerçekten dolandırıldıysanız geçmiş olsun....

Teşekkür Edenler: BOYKA
Tebrik Edenler: YILDIZIM
+1 Diyenler: mutwareYILDIZIM,
Duygu Demirez



 



Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

HAKAN EFEÇevrim Dışı

Kayıt: 22/12/2005
İl: Ankara
Mesaj: 1011
HAKAN EFEÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2014 13:56
İki tarafta farklı şeyler söylüyor konuyla ilgili yemin ediyorum şuan şikayet var kısmıyla ilgilenen yöneticiye acıdım:) Yarıya kadar okudum ve sıkıldım resmen konudan. Artık bence bu olayın yeri forum değildir. Kendi aranızda halletmeye bakın derim.



Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

BOYKAÇevrim Dışı

Kayıt: 18/04/2011
İl: Kocaeli
Mesaj: 76
BOYKAÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2014 20:51
Merhaba Hakan kardeşim,öncelikle haklısın bu konu uzadı,ama arkadaşı anlamak mümkün değil, sırayla cevap veriyorum;
1.Talip olup mesaj atan sensin ,bende telimi verdim aradın.Bu nemek oluyor ilk sen aradın doğru. vermez olsaydın telimi..
2.Balıklarının boyları 2 adeti F0 dişi diye verdiğin balıkların boyları en fazla 11 cm olmakla birlikte 2side erkekti ve diğer balıkların damızlık altı olanlar ise 6-8 cm arası balıklardı nasıl 11 cm dersin   pes doğrusu, toplamda bana verdiğin balıklar 6e 3 dişi olduğu için değeri 200 tl geçmezki,6e3dişi balığıda kimse almaz.
    He bide amacım mobilyalı akvaryumdu demişsin ,ya arkadaşın şahit diyosun arkadaşım senin bu yaptıklarını şiddetle kınıyor oda biliyor senin ,kapıdan çıkışındaki o mutluluğu uça uça gittin ama şunu unuttun '' yalancının mumu yatsıya kadar yanar'' ve bayram beyle tanıştık .Ben c7 telefonuna talip oldum, ve balıkları direk baktı ve malesef 5e 3dişi hatta biride şüpheli damızlık altı balık  11 cm diye iddia eden suat yıldız daha damızlık altını kaç cm olduğunu bile bilmiyor, ve şuda dikkatimi çekti bayram beyin yanında telefon açtığımda , F0 dişilerin aüs ventlerinin akvaryumda baskın erkek olmadığı için küçüldüğünü iddia etti. ve telefonu bayram beye verdim ve hemen hakaretler başladı .bayram bey telefonu bana verdi ve bunun gibi adamlar ,sana hiç bişey vermez dedi git akvaryumcuya zararına ver dedi.çünkü 5e 3 dişi oda biri şüpheli balıklardan hiç bişey olmaz,diyince kahroldum ben şuna kızıyorum ısrarla suat yıldıza ,sorduğum halde,dürüst ol diye, ama inanın şu kelimesinden kıllandım birine daha göster öyle git .ve ondan sonra başladı sanki senin akvaryumun çok güzel yok paslanmış yok öyle ,yok böyle .dedi size soruyorum akvarist kardeşlerim böyle bir kişiden nasıl hakkınızı talep edersiniz.Heleki bir jumbo balığıda birdiğerini  öldürmüşken.neder bunları iddia eden kişi. neyse Bayram kardeşim elini vicdanına koysun balıkların boyları ve cinsiyetlerini kendi yazsın.

Ayrıca arkadaşım şahit olacaktır  mutlaka ,senin yalanlarını birbir anlatacak ,bayram beyde emin ol.ve watsapta şahsıma yaptığın ,belgelerde kapı gibi  yeterki sen şikayetçi ol.
   Birde şuna deyineyim 8 forum  üyesi arkadaşa laf atmak  gizliden mesaj atıp onları tehdit etmek,onları susturmaya çalışan, sen değilmisin madem ben haklıyım , ben haklıyım diyorsun neden korkuyosun peki ,ben sadece kamuoyuna sundum, ama senin bu konuyu hala eski konuya bağlayıp  saygıdeğer forum üyelerinin aklını çelmeye kalkmanda aşıkar.Bu forumda en az 50 kişiyle alış verişim oldu  geri bildirim yapan oldu olmayanda ,ama istanbul dışı ama istanbul ,senin haricinde bir kişi hakkımda olumsuz bişey yazsın,ben  üyeliğimi kapatıcam.



zephyrr
Forum Üyesi


Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2013
Konum: Aydin
Durumu: Çevrim Dışı
Yaş: 27


 Alıntı Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2014 13:46 
Diğer forum başlığını da baştan sona okudum ve son olarak yapacağım yorum şudur: ÖM'den dava edileceğime dair tehdit almama rağmen, fikrimi değiştirmiyorum, bu konu başlığında geçen whatsapp konuşmaları özelinde yapılanlar tamamen aşağılamaya yöneliktir ve ayıptır.
 
Öteki başlıkla ilgili olarak da geçmişten gelen bir sıkıntı olduğunu görüyorum ve bu sıkıntı bir çözüme kavuşmamış. İki taraf da kendince haklı olduğunu düşündüğünden mevzu buralara kadar gelmiş.  Bu işi kendi aranızda çözemeyeceğiniz de aşikar. Diğer başlıkta okuduklarımdan sonra şahsi düşüncem 2 taraf da bu işten kaybeden taraf olmuştur. Devreye girebilecek bir yönetici arkadaş ya da ortak tanıdık aracılığıyla bu sorunu çözmeye çalışmanız kendiniz için faydalı olacaktır diye düşünüyorum.
 
Herkese kolay gelsin...

Teşekkür Edenler: BOYKA,

Burak Tekelioğlu
 
Yukarı Dön     
cagri54321
Forum Üyesi


Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2013
Konum: Istanbul
Durumu: Çevrim Dışı
Yaş: 21


 Alıntı Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2014 13:59 
Orjinalini yazan: zephyrr
Diğer forum başlığını da baştan sona okudum ve son olarak yapacağım yorum şudur: ÖM'den dava edileceğime dair tehdit almama rağmen, fikrimi değiştirmiyorum, bu konu başlığında geçen whatsapp konuşmaları özelinde yapılanlar tamamen aşağılamaya yöneliktir ve ayıptır.
 
Öteki başlıkla ilgili olarak da geçmişten gelen bir sıkıntı olduğunu görüyorum ve bu sıkıntı bir çözüme kavuşmamış. İki taraf da kendince haklı olduğunu düşündüğünden mevzu buralara kadar gelmiş.  Bu işi kendi aranızda çözemeyeceğiniz de aşikar. Diğer başlıkta okuduklarımdan sonra şahsi düşüncem 2 taraf da bu işten kaybeden taraf olmuştur. Devreye girebilecek bir yönetici arkadaş ya da ortak tanıdık aracılığıyla bu sorunu çözmeye çalışmanız kendiniz için faydalı olacaktır diye düşünüyorum.
 
Herkese kolay gelsin...


İlk sayfadaki mesajınıza ithafen mi dava edileceksiniz?
Yönetim artık bir el atmalı işin rengi değişmekte.Konu çözülmek yerine herkes birbirini dava etmeye başladı  ,ben hobici olarak iki taraf içinde gerekli intibaları edindim kendimce.Artık çözülür çözülmez gerisi size kalmış.(Her iki tarafı ne tanırım nede herhangi bir özel mesaj almadım onu da belirteyim)
Sağlıklı hobiler.
 

ve konumuzun dışana çıkmayın ,diğer konu sizin haksız bildiriminizle ilgili, o kapandı hakan bey, geri bildirimleri silerek  üçgün ceza verdi ikimize sağlıklı düşünün dedi siz ne yaptınız.Bu  kararı kabullenmeyip ,küçük aklınızla  bana ceza verdiniz,sen  kimsin kim oluyosunki haddini aşarak ,böyle bişeye kalkıyorsun.

Şikayet Edilen Kişi / Firmadan Alınan Cevap: YILDIZIM (SUAT YILDIZ)

Olayın Detayları: Yönetimden Hakan bey'in kararına kızıp ,bana wat sapp tan mesaj ,atıp helalleşmek isteyip  sonrası altta .
13 Oca 16:49 - ‪+90 534 988 1110‬: S.a serkan akvaryum.com dan suat ben yıldızım nıkle hatırladın mı
13 Oca 16:58 - ‪+90 534 988 1110‬: Forumda o kadar yazı yazdın da hala da anlayamadım. Neye karsılık ne ıstıyorsun? Ilangılerı ıstemıyorum vermedım say. Malzemelerıne karsı ne ıstıyorsun?
13 Oca 17:05 - ‪+90 534 988 1110‬: Ne yazarsan yaz, nereye konu acarsan ac kımse bana haksızsın demez. Yıne ben sana bır sans daha tanıyorum ve yavrulardan ne kadar ıstıyorsan verım elımde ılangı, ıkola ve kasakalewe yavrusu var 150 tane. Hangısınden sen sec
13 Oca 17:08 - ‪+90 534 988 1110‬: Yanlız ıkolalar f1 yavrusudur. Ilangı ve kasakalewe f0 yavrusu
13 Oca 17:09 - ‪+90 534 988 1110‬: 1 cm den 4 cm e kadar var haberın olsun
13 Oca 17:12 - ‪+90 534 988 1110‬: Msj ları alınca don bana ona gore adet ayarlayayım
13 Oca 17:12 - ‪+90 534 988 1110‬: Haydı hayırlı gunler
13 Oca 18:26 - Serkan Cilenk: 4 cm ikola adetini sen sole
13 Oca 18:27 - Serkan Cilenk: yada kasawele
13 Oca 18:43 - ‪+90 534 988 1110‬: 25 kasakale 20 ıkola var suan. Ikola dısı agzı dolu 2 balık var 4 gun sonra salar yavruları kesesız dogal yolla
13 Oca 18:48 - ‪+90 534 988 1110‬: Ikola dusunuyorsan 2 balık salsın onları da katım yanına
13 Oca 18:49 - ‪+90 534 988 1110‬: Senın dusuncen ne
13 Oca 18:49 - ‪+90 534 988 1110‬: Hangısınden
13 Oca 18:50 - Serkan Cilenk: 4 cm olan hangileri
13 Oca 18:50 - ‪+90 534 988 1110‬: Karısık
13 Oca 18:51 - Serkan Cilenk: ilangi haric farketmez
13 Oca 18:51 - ‪+90 534 988 1110‬: Sen bılırsın
13 Oca 18:52 - ‪+90 534 988 1110‬: 1cm den 4 cm kadar hepsınden var
13 Oca 18:53 - Serkan Cilenk: 3-4 cm olsun digerleri sikinti olur
13 Oca 18:56 - ‪+90 534 988 1110‬: Hepsı aynı tankta ve aynı anda su degisımı yapıyorum. Sıkıntı olmaz ama nasıl ıstersen oyle olsun
13 Oca 18:56 - Serkan Cilenk: ok
13 Oca 18:58 - ‪+90 534 988 1110‬: Hangınden , hangı boy, kac tane yaz yeter
13 Oca 18:59 - Serkan Cilenk: sana biraktim
13 Oca 18:59 - Serkan Cilenk: 3-4 cm olanlardan
13 Oca 19:00 - ‪+90 534 988 1110‬: Serkan bana bırakma. Ne ıstıyorsan verım. Yeterkı elımde olsun
13 Oca 19:01 - ‪+90 534 988 1110‬: Sundan su kadar de yeter
13 Oca 19:01 - Serkan Cilenk: 10 adet ya ikola yada kaswelle
13 Oca 19:02 - ‪+90 534 988 1110‬: Tamam
13 Oca 19:15 - ‪+90 534 988 1110‬: Ister gel sec yemle gor al. Ister ortak noktadan al
13 Oca 19:17 - ‪+90 534 988 1110‬: Damızlıkları da gorebılırsın sana kalmıs
13 Oca 19:18 - Serkan Cilenk: gerek yok pendik,e getirebilirmisin.
13 Oca 19:20 - ‪+90 534 988 1110‬: Olur. Carsamba,persembe,cuma musaıtım
13 Oca 19:20 - Serkan Cilenk: ok aksam dimi
13 Oca 19:21 - ‪+90 534 988 1110‬: Aksam sabah full musaıtım
13 Oca 19:22 - Serkan Cilenk: istedigin saat olur aksam hatta bu aksam bile olur
13 Oca 19:23 - ‪+90 534 988 1110‬: Isteyım bugun yarın calısıyorum
13 Oca 19:23 - Serkan Cilenk: ok
13 Oca 19:24 - ‪+90 534 988 1110‬: 10 ıkola 4 cm demı
13 Oca 19:25 - Serkan Cilenk: ok yada kasawele sen sec
13 Oca 19:26 - ‪+90 534 988 1110‬: Carsamba pendık merkez camı onu
13 Oca 19:27 - Serkan Cilenk: migrosun onundekimi
13 Oca 19:28 - ‪+90 534 988 1110‬: Elıf kıtap evı yanındakı
13 Oca 19:29 - Serkan Cilenk: et balik kurumunun onunde bulusalim
13 Oca 19:29 - ‪+90 534 988 1110‬: Saat 18.30
13 Oca 19:30 - ‪+90 534 988 1110‬: Olur tamam
13 Oca 19:30 - Serkan Cilenk: osaatta zor 19:00 da bulusarim
13 Oca 19:31 - Serkan Cilenk: 18;45 ok
13 Oca 19:31 - ‪+90 534 988 1110‬: Tamm
13 Oca 19:31 - Serkan Cilenk: iyi aksamlar
15 Oca 15:25 - Serkan Cilenk: sikinti yok dimi bu aksam
15 Oca 15:25 - Serkan Cilenk: 18:45
15 Oca 15:31 - ‪+90 534 988 1110‬: Sıkıntı yok. Sınemadayım cıkınca yazarsın
15 Oca 16:48 - Serkan Cilenk: ok
15 Oca 17:51 - Serkan Cilenk: ben ciktim
15 Oca 18:17 - ‪+90 534 988 1110‬: Tamam bende sımdı bındım
15 Oca 18:19 - Serkan Cilenk: ok
15 Oca 18:36 - ‪+90 534 988 1110‬: Serkan
15 Oca 18:36 - ‪+90 534 988 1110‬: Bu et balık kurumu nerdeydı
15 Oca 18:39 - Serkan Cilenk: mc danilsin arkasi
15 Oca 18:39 - ‪+90 534 988 1110‬: Ok
15 Oca 18:40 - ‪+90 534 988 1110‬: Tamm hatırladım
15 Oca 18:40 - ‪+90 534 988 1110‬: Zeytınler pasajın ordayım
15 Oca 18:41 - Serkan Cilenk: bilmiyorum ben geldim
15 Oca 18:41 - ‪+90 534 988 1110‬: Hemen gelıyorum
15 Oca 18:42 - ‪+90 534 988 1110‬: Ark cep sıneması yanı
15 Oca 18:42 - ‪+90 534 988 1110‬: Hemen gelıyorum
15 Oca 18:51 - Serkan Cilenk: goremedim
15 Oca 18:52 - ‪+90 534 988 1110‬: Az kaldı kosuyom balıklarla
15 Oca 18:52 - Serkan Cilenk: kosmana gerek yok
15 Oca 18:53 - ‪+90 534 988 1110‬: Yoruldum
15 Oca 18:54 - ‪+90 534 988 1110‬: Hefes nefese kaldım
15 Oca 18:54 - ‪+90 534 988 1110‬: Tıkandım
15 Oca 18:55 - ‪+90 534 988 1110‬: Is bankasına dogru gel
15 Oca 18:55 - ‪+90 534 988 1110‬: Tıkandım
15 Oca 18:55 - ‪+90 534 988 1110‬: Yetısecem dıye
15 Oca 18:56 - Serkan Cilenk: o ne tarafta
15 Oca 18:56 - ‪+90 534 988 1110‬: Wclerın orda
15 Oca 18:57 - ‪+90 534 988 1110‬: Banka oturdjum
15 Oca 18:57 - Serkan Cilenk: sahildemi
15 Oca 18:57 - ‪+90 534 988 1110‬: Nefeshm kesıldı
15 Oca 18:57 - ‪+90 534 988 1110‬: Evet
15 Oca 18:58 - ‪+90 534 988 1110‬: Cay bahcesı yanı
15 Oca 19:02 - Serkan Cilenk: geldim
15 Oca 19:02 - Serkan Cilenk: isbankasinin yaninday
15 Oca 19:03 - ‪+90 534 988 1110‬: Atm tarafımda mı goremıyom
15 Oca 19:04 - Serkan Cilenk: evet
15 Oca 19:04 - ‪+90 534 988 1110‬: Dur gordum galıba
15 Oca 19:07 - ‪+90 534 988 1110‬: Sen ne terazısı sasmıs adamsın kı bırde balık hakkı varmıs gıbı pıskınlıkte bulunuyorsun. Senın balık gelırmı bılmem ama benım oltaya vuruyorlar cekıp sazanı cıkarayım mı...
15 Oca 19:07 - ‪+90 534 988 1110‬: Bu sana ders olsun hakkın neyse o
15 Oca 19:13 - Serkan Cilenk: seb bittin
15 Oca 19:38 - Serkan Cilenk: erkek olaydinda geleydin,Adammisin sen.Allahindan bul.
 
BOYKA2014-01-26 21:09:38

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

omer2toÇevrim Dışı

Kayıt: 07/10/2013
İl: Gümüshane
Mesaj: 303
omer2toÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2014 21:20
Yıldızım bence abartma haksız olan sensin olayı kapat.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

BOYKAÇevrim Dışı

Kayıt: 18/04/2011
İl: Kocaeli
Mesaj: 76
BOYKAÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2014 22:07
Öncelikle fenomen kardeşimden özür diliyorum,önce böle yazıp sonrada ,nasıl taraf değiştirdi bilmiyorum,alttaki bana yazdığınız .mesajda suat yıldıza 1E 7 Dişi verdiğinizi yazmışsınız.ilanınızda 2e 8 dişi olarak sattığınızın kanıtı  ne malum bahsi geçen F0 2 Erkeğin bana verilen balıkların ne malum olmadığı ,neyi gizlediğinizi bilmiyorum, 

Ama sizi tebrik ederim ,bu hatanız olmadan balıklar suat yıldızda öldüğü halde bile  F0 ikola kolononizi hediye ederek helalleşmissiniz.

saygılarımla




VARAN 1
fenomen
Forum Üyesi


Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2013
Konum: Istanbul
Durumu: Çevrim Dışı
Yaş: 25


 Konu: 25 Nisan 2013 Satılmıştır
    Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2013 14:20 

Fotoğraf:

Boyut (cm):12 14 CM
Kapasite (litre):350
Canlılar:2 ERKEK 8 DİŞİ F0 REAL İLANGİ YELLOW

fenomen
Forum Üyesi


Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2013
Konum: Istanbul
Durumu: Çevrim Dışı
Yaş: 25


 Alıntı Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2014 23:30 
Ben şimdi buradan Suat Yıldız beye sormak isterim geçmiş zaman da bana açtığı şikayet sonucunda aynı tavrı aynı hareketi ben ona yapmış olsa idim ne düşünür nasıl davranırdı. Kendisini mağdur olan taraf yerine koyup o şekilde düşünmesini hareket etmesini beklerdim kendisinden. Ben mağduriyeti giderilsin diye elimde bulunan  F0 kasakalawe lerimi ona hediye ettim. Sadece hak olayı araya girdi diye. Kendisine hiç yakıştıramadım bu hareketi. Geçmişdeki şikayeti merak eden arkadaşlar 

linkden ulaşıp bakabilirler. Böyle durumları görünce inanın insanları gerçekten hiç tanıyamadığımı düşünüyorum.Serkan bey sizede sonuna kadar hak veriyorum. Gerçekten çok üzücü bir durum.


Düzenleyen fenomen - 16 Ocak 2014 23:31

Teşekkür Edenler: BOYKA,
Tebrik Edenler: BOYKA,
+1 Diyenler: BOYKA,
 
Yukarı Dön     

VARAN 2


fenomen
Forum Üyesi


Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2013
Konum: Istanbul
Durumu: Çevrim Dışı
Yaş: 25


 Alıntı Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2014 17:44 
Herkese tekrardan merhabalar .
Konunun bu kadar uzaması oldukça içler acısı bir durum.
Daha önce açılan şikayet konusunu okumadan yorum yaptığım için de kendimi tekrardan yorum yapmak için sorumlu hissettim.
Geçmişteki şikayet konusunu detaylı incelediğim de iki kişinin arasında da bu tatsızlığın süregelen bir şey olduğunu gördüm.
Benim verdiğim ilangiler F0 1 erkek 7 dişi oranında adet fiyatı 100 liradan vermiştim.Serkan bey geçmişte yaşanılan bir şeyin sonucu olarak whatsap mesajları yazılmış anladığım kadarıyla. Ben Suat beyi çok yargısız olarak yargıladım. Bu yüzden de bir pişmanlık duyuyorum. Kişisel olarak tanıdığım biri ve Suat abinin böyle bişeyi nasıl yapabildiğini kaç gündür düşünüyordum. Ama anladığım kadarıyla haksızlık sadece size yapılmamış.Çift taraflı bir olay bu forumdaki arkadaşları da Suat beyin bir açıklama yaptıktan sonra yargılamaya davet ediyorum. Serkan bey yaşadığınız olay üzücü bu konuda size hak veriyorum ama bu olay da durduk yere yaşanılmış da değil. Şimdi Suat beyi bir açıklama yapması için kişisel olarak ben davet ediyorum . Lütfen forumu susarak değil konuşarak aydınlatın. Cümle bozukluğu yaptıysam affola telden girip yoğunluk içerisinde yazdım . Saygı ve sevgilerimle.

+1 Diyenler: cagri54321,
 
Yukarı Dön     

VARAN 3
fenomen
Forum Üyesi


Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2013
Konum: Istanbul
Durumu: Çevrim Dışı
Yaş: 25


 Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2013 08:55 
Yıldızım Nikli Arkadaşımıza Verilmiştir Bol yavrulu günlerini görsün..

Teşekkür Edenler: YILDIZIM,
 
Yukarı Dön     
YILDIZIM
Forum Üyesi


Kayıt Tarihi: 07 Nisan 2012
Konum: Istanbul
Durumu: Çevrim Dışı


 Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2013 23:42 
Tamamen yalan icerik iceren bir tanitimdir. Sadece yaptigi satislar uzerine kurulmus carktan olusmaktadir. Bahsettigi olculerde degildir tankin hacmide genisligi 40 cm dir. Soyledigim uzere baliklara dikkatli baktiginizda makine muamelesi yapan ticari zihniyettir kendisi. Polulerite olusturmak amaciyla belirli arkadas kitlesinin surekli birbirleri hakkinda yaptigi siradan cevaplardir. Tum konu sadece tek amac dogrultusunda hareket etmektedir. Belirli kisiler (istenirse ornek gostererek isimde sayabilirim) birbirleri arasinda yapilan tanitimlara ovguler yagdirarak kar hacmini yuksetmek, satis icin piyasa da populerite olusturmak. Ustelik tanitimini yaptigi tarihte baliklarin satisi yaptigi halde hala baliklarin sahibi gibi cevaplar vererek forumda piyasa olusturmaya calisan bir kullanicidir. (hobici degildir ticari uyedir )

      Satisini yaptigi bu ilangileri 70 cm lik bir akvaryumda bekleterek olmelerine sebebiyet vermistir. Durustluk konusunda koca bir SIFIR dilebilirim. Satisini yaptigi baliklari olumler basladigin da teslimat icin kpnusulan sureye uymayip erken teslim yapan, kendi yukledigi resimlerde bile kusru ozuru olan baligi inkar eden tamamen yalan yalan yalan uzerine kurulu bir kisidir. Lutfen kanmayin yalanlarina ve verdigi sozlere aldanarak inanmayin.

Sahsin kullanmis oldugu akvaryum ebatina, akvaryum taslarina, baliklarin kasitli kotu cekilen video ve fotograflarina bakildiginda anyabilirsiniz.

Sahsin kabul etmedigi inkar ettigi ozurlu baligida kendi paylastigi fotograflar icinde gosterebilirim sma yine inkar edecek cunku aliskanlik haline gelmis bu durum.

Olan benim hobiden sogumama , insana guvenimin ayak altina alinmasina, kazanc saglamak icin canim baliklarin olumune goz yummaya, kayip olan parama, bozulan moral durumuma sebebiyet verdi. Yazik yazik yalana tama ettigin kadar dogruda arasan mutlaki cok daha duz olurdu yolun rampasi cok daha duz olurdu suyun akintisi . Helal etmiyorum o senin 800 tl ne seni ne beni zengin eder yafa fakir eder dedigin parayi. Hakkim varsa en ufak kirinti kadar alacagim olsun mahsere hesaplasiriz.


İnanmayin kanmayin sonrasi husran olur hic bir sozunun arkasinda durmaz cok tehlikelidir. 25 nisan da sattigi baliginin tanitimina ve satisini belirt diyene kadar gecen zaman belirtmesine bakmaniz yeterli olacaktir demek istedigimi anlarsiniz.

Zahmet edipte okuyan herkeze tesekkur ederim. Saygi ve sevgi ile kalin hoscakalin...

Teşekkür Edenler: omerforever,
SUAT YILDIZ
 
Yukarı Dön     
KILIÇ
Forum Özel Üyesi

  
Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2009
Konum: Ankara
Durumu: Çevrim Dışı
Yaş: 36


 Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2013 11:47 
Ben bir şey sormak istiyorum. Bu balıklar Eskişehir'den Hakan Bey'in (tropesk) Bilal kardeşimize ücretsiz hediye ettiği 2Erkek-8Dişilik f0 koloni midir?
Ümit KILIÇ
 
Yukarı Dön     
YILDIZIM
Forum Üyesi


Kayıt Tarihi: 07 Nisan 2012
Konum: Istanbul
Durumu: Çevrim Dışı


 Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2013 12:48 
Ümit bey o konu da bilgim yok bana soyledıgı kadarı ıle DIAMOND AKVARYUMDAN tanesi 270 tl den almıs balıkların odemesıde yenı bıtmıs. Tabiki ne kadar gercek ne kadar yalan bunu Hakan Bey daha ıyı bılır eger bunlar benım balıklar dersede yalan dızılımı cogalarak sıralanmıs olur. benım demem o ki ozurlu balıgını kendı vıdeo ve resımlerınde gosterecek oldugum halde ınkar etmesı ve ustune ustun yalan beyanlarla yanıltmaya devam etmesı. Olumlerın basladıgı kolonıyı teslımat zamanından cok erken teslım etmeye calısmasıda bunun sadece bır ornegı. Bana kalkıp 800 tl ne ınsanı zengın ne de fakır eder dıyor bıde ınanılacak gıbı degıl bu cumle. 800 tl nın altında ucretle calısıpta evını gecındırmeye calısanlar oldugunu tuzu kuru arkadas bılmıyor yada bılıyorda ısıne gelmıyor yazık cok yazık cok buyuk ayıp dıyebılıyorum. Daha kotusunu soylemeye dılım el vermıyor.


Ayrıca gerı bıldırım cevabında evdekı akvaryumu kaldırmak ıcın balıkları sattıgını bıldırmıs buda yalandır. Kanıtını da Sahıbınden .com adresınde 12 hazıran 2013 te verdıgı ılan resımlerınden anlaya bılırsınız. Kasakalewe kolonısını gosteren resımdekı akvaryuma dıkkatlıce baktıgınızda tanıtımda kullandıgı ılangı akvaryumu oldugunu ve tanıtım cevaplarındakı cok bahsedılen arka fon hava kabarcıklarının tamamen aynısı oldugunu gorebılırsınız. Sadece yaptıgı yenılık sıvrı kıyımlı tasların yerıne kahverengı-kırmızı arası bır tas koymus durum bundan ıbarettır.


Sıralanır boynuna ılmek ılmek hesabını verebıleceksen ıste kendı yukledıgın resımler ıste kendı yukledıgın vıdeolar buyur satısını yapıpta yanıltıgın ınsanlara bı acıklama yapabılıyormusun?







Düzenleyen YILDIZIM - 20 Haziran 2013 13:24
SUAT YILDIZ
 
Yukarı Dön     
oguzhanaydin
Forum Üyesi


Kayıt Tarihi: 27 Mart 2013
Konum: Istanbul
Durumu: Çevrim Dışı
Yaş: 26


 Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2013 13:44 
Suat Bey Merhaba,

Ben Bilal kardeşten size satılan balıkların yavrularını aldım ( En azından kendisi öyle dedi). 15 adet ilangi yavrusu. ebeveylerinin çek cumhuriyetiydi yanlış hatırlamıyorsam ordan getittirmiş. Amcası yada dayısı tır şöförüymüş. o getirmiş.
şimdi sizin yazdıklarınızı hayretler içerisinde okudum gerçekten. Ben şahıs olarak tanımıyorum bilal kardeşi. Sadece evine gittim aldım balıkları geldim.. Balıkların forumları yerinde. Fena değil. Sizin nasıl bir sorununuz var balıklarınız açısından. He bu arada balıkların ebeveynleri için çok sevdiğim bir arkadaşıma verdim yoksa verilecek balık değil demişti...

Not: Burda benim şahsi olarak belirtmek istediğim birşey yok.. Sadece eğer ortada bir yanlış varsa ortaya çıksın ve insanlar kandırılmasın. 
OĞUZHAN AYDIN 
140*65*60(h) Tropheus ilangi
 
Yukarı Dön     
KILIÇ
Forum Özel Üyesi

  
Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2009
Konum: Ankara
Durumu: Çevrim Dışı
Yaş: 36


 Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2013 14:11 
Orjinalini yazan: KILIÇ
Ben bir şey sormak istiyorum. Bu balıklar Eskişehir'den Hakan Bey'in (tropesk) Bilal kardeşimize ücretsiz hediye ettiği 2Erkek-8Dişilik f0 koloni midir?
Suat Bey, bence bu tip durumları tanıtım bölümünde değil, "Şikayet Var" bölümünde dile getirmeniz daha doğru olurdu. 
Benim yukarıdaki soruyu sorma nedenim, Hakan Bey (tropesk) geçen Cumartesi benim evimdeydi. Hobi odamda oturup çay eşliğinde hobi üzerine laflarken, kendisinin geri bildirimlerini de okuduğumu ve (pek sık/hatta hiç rastlamadığımız) F0 İlangi kolonisini neden ücretsiz hediye ettiğini merak ettiğimden, bunun üzerine bir sohbetimiz olmuştu.
Kendisinin para ile hobi arasını uzak tutan ender hobicilerden olduğunu müşahede ettim ve "önemli olan balıklara hakkıyla bakacak, bu işten keyif alacak, balıkları al-sat işlerinde kullanmayacak birine gitmesiydi" babında bir şeyler söyledi ve çok da takdir ettim.
Şimdi birden bu konuyu görünce şaşkınlıktan dolayı sorma gereği duydum.
Ben Bilal kardeşimizi de yakinen tanımasam da, bugüne kadar belirli saygı çerçevesinde bulunan, pek fazla da etliye sütlüye karışmayan biri olarak tanıdım. En azından hakkında hüsn-ü zan sahibiydim.
Bu nedenle; kendisinin de konuyla ilgili yazacağı şeyleri merakla bekliyorum.
Ancak kimse yanlış anlamasın, tabi ki bizlere hesap vermek zorunda da değil kimse.
Ayrıca; yaklaşık 1-1,5 ay evvel gerçekleşmiş bir alışverişin geri bildirimini dün yapıp, bugün de konusuna bu tür bir yazı yazmanız da açıkçası bana garip geldi. 
Örneğin şimdi bakındım, bugün güncelleme de yaptığınız 14/06/2013 tarihli ilanınızda "balıkları Bilal Çetin kardeşimden aldım" demişsiniz. 5 gün önce kardeşinizken neden şimdi bu kadar kızdınız? Gördüğüm kadarıyla balıklarınızdan 2 dişi kalmış geriye; gerçekten üzüldüm. Geçmiş olsun. Bu ölümler son dönemlerde olduysa ve bundan dolayı kızmışsanız, siz neden satıyorsunuz? 
Belirttiğiniz şikayetleri dün mü gözlemlediniz? Alışverişiniz ne zaman gerçekleşti? Yanlış anlamayın, ben taraf falan değilim. Ancak; aklıma takılan şeyleri de sorma gereği duyuyorum.
Tekrar belirttiğim gibi; bu konu bence tanıtım konusunda irdelenmemeli.
Selamlar,


Düzenleyen KILIÇ - 20 Haziran 2013 14:55
Ümit KILIÇ
 
Yukarı Dön     
fenomen
Forum Üyesi


Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2013
Konum: Istanbul
Durumu: Çevrim Dışı
Yaş: 25


 Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2013 15:04 
Öncelikle tüm hobici arkadaşlarımıza merhabalar,
Balıkların satış tarihinin üzerinden 3 ay geçmesine karşılık böyle şiddetli bir hırs üstüne üzerime atılmış iftiradan önce Allaha sonra siz değerli üyelere sığınıyorum.
 
Balıklar Hakan Erdil abimden aldığım balıklar değildir bunu önemle vurgulamak isterim.
 
Balıkların satışı gerçekleştikden sonra adı geçen koloniyle alakalı hiç bir hobici arkadaşımıza yavruları satılmamıştır.
Benden hasta kendi tabiriyle dediği balıkları gelip görerek almıştır.Ben 1 hafta balıklara bakıp bu süre içerisinde balıkları alması yönünde kendine telefon edip ilettim. Kendisi akvaryumunun hazır olmadığını söyledi bende akvaryumu kaldıracağımı ilettim ailevi nedenlerden dolayı. 3 gün balıkları 70 cm olan akvaryuma alacağımı söyledim arkadaşımın evine, kabul etti. Önemle vurgularım ki balıklar gelip görülerek kendisi tarafından alınmıştır.Şimdi sizlere arkadaşın hasta diye iddaa ettiği balıkları neden sattmaya çalıştığını sormak isterim aşağıda ki resimlerde yer almaktadır.Bu durumu üzüntü ve esefle karşılıyorum. Üzerinden satışı 3 ay geçmiş balık için daha fazla açıklama yapma gereği duymuyorum.Esasında hiç yorum dahi yapmayacaktım ama  Ümit abi'nin bir açıklama beklediği için yapmış olduğum açıklamadır.Buyrun hasta balıkların satışı için açılmış ilanın fotosu.


Orjinalini yazan: oguzhanaydin
Suat Bey Merhaba,

Ben Bilal kardeşten size satılan balıkların yavrularını aldım ( En azından kendisi öyle dedi). 15 adet ilangi yavrusu. ebeveylerinin çek cumhuriyetiydi yanlış hatırlamıyorsam ordan getittirmiş. Amcası yada dayısı tır şöförüymüş. o getirmiş.
şimdi sizin yazdıklarınızı hayretler içerisinde okudum gerçekten. Ben şahıs olarak tanımıyorum bilal kardeşi. Sadece evine gittim aldım balıkları geldim.. Balıkların forumları yerinde. Fena değil. Sizin nasıl bir sorununuz var balıklarınız açısından. He bu arada balıkların ebeveynleri için çok sevdiğim bir arkadaşıma verdim yoksa verilecek balık değil demişti...

Not: Burda benim şahsi olarak belirtmek istediğim birşey yok.. Sadece eğer ortada bir yanlış varsa ortaya çıksın ve insanlar kandırılmasın. 
Oğuzhan abi senin aldığın balıklar 5 aylık balıklardır.Bu konuyla alakalı açıklama yapmacağım bu sebepten mutlu günler. 

Düzenleyen fenomen - 20 Haziran 2013 15:41

Teşekkür Edenler: KILIÇGknbjk,
 
Yukarı Dön     
oguzhanaydin
Forum Üyesi


Kayıt Tarihi: 27 Mart 2013
Konum: Istanbul
Durumu: Çevrim Dışı
Yaş: 26


 Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2013 15:58 
Bilal kardeş.. Bana bir açıklama yapman gerekmiyor.. Yukarda da belirtmiş olduğum gibi balıkların formları gayet yerinde ve memnun olduğumu sana telefonda da izah etmiştim.. Ben sadece hayretler içerisinde okudum yukarda yazılanları... 

Bende kendi fikrimi belirttim yukarda ki gizli birşey yapmadım. Ortada bir yanlış anlaşılma yada yanlış anlaşılmanında ötesinde kötü bir niyet varsa ki kim tarafından olursa olsun ortaya çıksın... Bu arada dikkat ettiysen ben henüz akvaryum tanıtımımı yapmadım.. Senin bendeki yerin bana satmış olduğun balıklarla alakalıdır.. Ben aldım gayet mutluyum. Eminimki yarın birgün balıklarla ilgili bir sorun yaşasam telefon açtığımda bana yardımcı olursun..

Teşekkür Edenler: fenomen,
OĞUZHAN AYDIN
140*65*60(h) Tropheus ilangi
 
Yukarı Dön     
fenomen
Forum Üyesi


Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2013
Konum: Istanbul
Durumu: Çevrim Dışı
Yaş: 25


 Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2013 16:14 
Orjinalini yazan: oguzhanaydin
Bilal kardeş.. Bana bir açıklama yapman gerekmiyor.. Yukarda da belirtmiş olduğum gibi balıkların formları gayet yerinde ve memnun olduğumu sana telefonda da izah etmiştim.. Ben sadece hayretler içerisinde okudum yukarda yazılanları... 

Bende kendi fikrimi belirttim yukarda ki gizli birşey yapmadım. Ortada bir yanlış anlaşılma yada yanlış anlaşılmanında ötesinde kötü bir niyet varsa ki kim tarafından olursa olsun ortaya çıksın... Bu arada dikkat ettiysen ben henüz akvaryum tanıtımımı yapmadım.. Senin bendeki yerin bana satmış olduğun balıklarla alakalıdır.. Ben aldım gayet mutluyum. Eminimki yarın birgün balıklarla ilgili bir sorun yaşasam telefon açtığımda bana yardımcı olursun..
Elbette yardımcı olacağım müsait olduğum sürece abi.
Kötü niyetin ne olduğunu yazdığım mesajla anlamışsınızdır umarım resimlerle anlatmaya çalıştım.
 
Yukarı Dön     
oguzhanaydin
Forum Üyesi


Kayıt Tarihi: 27 Mart 2013
Konum: Istanbul
Durumu: Çevrim Dışı
Yaş: 26


 Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2013 16:25 
Orjinalini yazan: fenomen
Orjinalini yazan: oguzhanaydin
Bilal kardeş.. Bana bir açıklama yapman gerekmiyor.. Yukarda da belirtmiş olduğum gibi balıkların formları gayet yerinde ve memnun olduğumu sana telefonda da izah etmiştim.. Ben sadece hayretler içerisinde okudum yukarda yazılanları... 

Bende kendi fikrimi belirttim yukarda ki gizli birşey yapmadım. Ortada bir yanlış anlaşılma yada yanlış anlaşılmanında ötesinde kötü bir niyet varsa ki kim tarafından olursa olsun ortaya çıksın... Bu arada dikkat ettiysen ben henüz akvaryum tanıtımımı yapmadım.. Senin bendeki yerin bana satmış olduğun balıklarla alakalıdır.. Ben aldım gayet mutluyum. Eminimki yarın birgün balıklarla ilgili bir sorun yaşasam telefon açtığımda bana yardımcı olursun..
Elbette yardımcı olacağım müsait olduğum sürece abi.
Kötü niyetin ne olduğunu yazdığım mesajla anlamışsınızdır umarım resimlerle anlatmaya çalıştım.


Evet... O koymuş olduğun resim çok şey anlattı.. + Herşeyden önce hobici gelip balığı inceler bakar almak istiyorum derse alır.. ondan sonra vay hastalandı vay bilmem ne oldu yani bilemiyorum. Bunlar pek etik şeyler değil.. Nolursa olsun elimizdeki balıkların kıymetini bilelim... Çok özel hayvanlar... Dün akşam evde yoktum. Gece yarısı geldim eve.. Karşısında uyudum balıkların. Öyle özlemişim.

Teşekkür Edenler: fenomen,
Tebrik Edenler: fenomensergul,
+1 Diyenler: Gknbjk,
OĞUZHAN AYDIN
140*65*60(h) Tropheus ilangi
 
Yukarı Dön     
fenomen
Forum Üyesi


Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2013
Konum: Istanbul
Durumu: Çevrim Dışı
Yaş: 25


 Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2013 16:28 
Olması gereken de o abi ben kimseye  zorla balık satmadım zaten satamam da gelip bakar isterse alır istemezse almaz. Olan da budur zaten. Adımın böyle bu şekilde geçmesine oldukça üzüldüm bu da son mesajımdır.
 
Yukarı Dön     
Gknbjk
Forum Özel Üyesi


Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2013
Konum: Istanbul
Durumu: Çevrim Dışı
Yaş: 27


 Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2013 17:43 
Merhabalar;

Yazdıklarım taraf olmak için değil sadece kişisel görüşümdür,baştan belirtmek isterim.

Bence canlı olarak satılan hiçbir ürünün bunu hobiciden de alsak,akvaryumcu dan da alsak garantisi yoktur  en basitiyle netice itibariyle akvaryumcudan balık alırız,uygun şartlarda suya alıştırmadan salarsak bile balığı yüksek ihtimalle hasta ederiz,zarar veririz.Ama bunu akvaryumcuya geri götürüp senden aldığım balık hastaymış,bak öldü,deyip herhangi bir şekilde akvaryumcuyu suçlayamayız.Bence bu hobiciden balık alırken de geçerlidir.

Akvaryumcudan alırken de hobici'den alırken de balığı gidip yerinde görme imkanımız ve sağlıklı olup olmadığını tespit edip gözlem yapabilme şansımız vardır,neticede kimse istemediğimiz birşeyi bizlere zorla satamaz.

Tropheuslar yüksek maliyetli ve akvaryum ortamında ne kadar hassas şartlar sağlanmak zorunda olduğunu bildiğimiz özel balıklardır.Burada balıkları satan arkadaş üzerine düşeni yapıp balıkları alan kişiye satın aldığı balıkları yerinde görme imkanı vermiş,incelemesini sağlamış ve karşılıklı anlaşma sonucunda balıkları satmış,bence bu saatten itibaren eğer arada özel bir anlaşma yok ise sorumluluğun tamamı balığı satan alan kişiye aittir diye düşünüyorum.

Neticede konu üzerinden 4-5 gün geçse ve balıklar ölse,belki aranızda konuyu görüşerek balıkların hasta olma ihtimalini düşünebilirdiniz ama yaklaşık 2 ay geçmiş,bu zaman zarfında olumsuz şartlar vb.nedenlerden dolayı balıklar hastalanmış olabilir,bunun olmayacağı garantisini ürünü satan hiçkimse  hiçbir zaman veremez.

Bende forumda bir arkadaştan ikola aldım,alalı yaklaşık 2 ay oluyor,şimdi benim balıklarım ölse,sizce kendisi hakkında işte senin bana verdiğin balıklar alırken hastaydı,özürlüydü vs. desem? sizce etik olur mu? bence olmaz.

Bu tarz konuları açarken bence sağlıklı düşünüp empati yapalım.Forumda bu tarz şeyler çoğalmaya başladı ve huzur azaldı son günlerde.

Herkese sağlıklı balıklar.

Teşekkür Edenler: fenomen,
Tebrik Edenler: fenomensergul,
+1 Diyenler: fenomen,
 
Yukarı Dön     

Yazar
Mesaj
  Konuda Arama
YILDIZIM
Forum Üyesi


Kayıt Tarihi: 07 Nisan 2012
Konum: Istanbul
Durumu: Çevrim Dışı


 Konu: 25 Nisan 2013 Satılmıştır
    Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2013 19:48 
Oguzhan Bey

Bendeki baliklar cek cumhuriyetinden getirildigi dedigi baliklar degildir. Onlar saflik bakimindan bendekilere olanla biraz daha dusuk kalite de. Evine gitti iseniz 2 erk 8 disi olan kendi odasindaki baliklari gormussunuzdur. Yakin zamanda 4-5 ay once gitti iseniz baliklarin ortamini ve saglik durumunu vucutlarinda ki deformeyi gozmussunuzdur. Karni asiri derecede icerde olan balik gordunuz mu yada uzerinde keskin siyriklar olan hic degil hacmi yada dekoratif taslarini?

      Ümit Bey

Cok guzel tesbitlerde bulunmussunuz tesekkur ederim. Haklisiniz burasi yeri degil fakat satis yaptigi baliklara tanitim yapiyor diye ozellikle buraya yazdim.

Hakan bey baliklarin hangi sartlarda balik baktigini gorse idi saniyorum bir defa daha dusunurdu. Cunku Bilal Cetin 120*40*60 olculerinde (tanitimda da yanlis belirtmis) asiri sivri kesimli sokaktan topladigi taslardan olusan bir akvaryumda 2 erk 8 disiden olusan jumbo boy bir koloni bakacak kadar tecrubeli ve skvaryum canli sevdalisi.

Umit bey baliklarin alim konusa gelince 25 Nisan da tel ve forumdan msjlastik( msj hala duruyor) konustuk sozlestik hayirli olsun srnindir dedi. 26 Nisan gidip arkadasimla evinde baliklari gordum once cok sasirdim hem hacim hem baliklarin durumu yuzunden geri afim attim evden ciktim. Sokak yolunda bana siyriklarin gecer abi onlar sorun degil 1 hafta dinlendir baliklari yeter dedi yalansa buyursun soylesin. Karni icerde resimlerinde suyun uzerinde olan istersen cikarayim ama tavsiye etmem hic birseyi yok o baligin dedi. Buyurun bakin kendi yukledigi resimden gorun ust kisimda solda kosede duranbaligin vucut dengesi normal mi? Sonrasinda begenmedi isen kabulumdur geri alirim dedi. 500 lt kapora verdim. Tamam dedim lakin bastanda soyledim benim akvaryum hacmim kaldirmaz bu baliklari (eskisi 90*40*50 idi) yeni akvaryum yapacagim beklermisin dedim. Abi sorun degil 15 gun 1 ay bakarim baliklari sana sattim diye artik daha iyi bakarim gozum gibi dedi sozlestik.

120*60*65 olculerinde bir akvaryum yapim asamam ortada sadece bu baliklar icin basladim yoksa oyle bir niyetim yoktu. 6 gun sonra gel al dedi kala kaldim. Diger taraftan sattigi gunden tanitim acarak yorumlara sozler verdigini hep takip ettim bakalim ne zaman son verecek diye. Baliklarin hala sahibi gibi tanitima cevap verenlere sozlerr verdi takip ettim bekledim baktim hala devam ediyor. Baliklari bir hafta sonra goturup 70 cm akvaryuma koydugunu soyledi ve acele gelip almami alan darligindan olumle sonuclanan kavgalarin oldugunu soyledi. ( Siz emanete bu sekilde davranirmisiniz) Hemen ertesi gun baliklari almaya evine gittim. Baskin olmayan erkegin badkin tarafindan oldugunu ve bununla birlikte en ufak boydaki disininde oldugunu soyledi. ( en ufak disi 10 cm di ve bende oldu resmi de var elimde) Baliklari yem kovadinda sokakta bi yerden getirerek teslim etti ve bir miktarda su istedim akvaryumundan onuda teslim etti evinde bosta duran akvaryumundan getirdi verdi. Baliklari alip hali hazirda calisir durumda olan 90*40*50 tankimdan ikolalari cikarip %20 su degisimi yapip ondan aldigim sularida ilave ederek saldim. Baskin erkek 2 gun gecmesine karsin yem yemedi ve bununla birlikte 3 diside hic yem yemefi. Bekledim beklefim yok 4 gun oldu ayni baliklar yem yemiyor ustelik teslim ettigi baliklardan 1 erk 3 disi yem yemezken disilerin sayisi 4 oldu. Erkegin tamamen uzeri beyaz noktalarla cevrili butun vucudu kapli idi. Aradim yem yemiyorlar beyaz noktalar var dedim bana azoo marka ilac kullan ben ondan kullaniyorum dedi. 4 gun ilacla basladigim ilangi sevdam 1,5 yildir ikolalarima hic almadigim ilaclarin acisini cikardi. Sonunda 4 gunde blout ve beyaz benek oldugu anlasildi. 1 ay tedavi ile ugrastim sabah aksam yorum okudum bilgi aldim. Baliklarim 5. Gunde pes pese hergun 1-2 balik olerek devam etti. Geride kalan 3 diside blout ve beyaz benek oldu 1 ini kaybettim 2 sini kurtardim ve simdi sapa saglam halde satislarini yapiyorum ilanda da alacak kisiye iyice incelemesini belirtiyorum.

Benim bu zamana kadarr beklememin nedenine gelince once bana yakismaz yapmayayim dedim kismet boyle imis buda varmis talihimde dedim bisey demedim. Sonra baktim sattigi baliklari hala belirtmedi daha fazla kullanmasin diye belirtmesi icin msj attim ( msj hala duruyor) 25 nisan da sattigi baliklarin anca 13 mayista satisini benim ikazimla yapti. Ustelik hergun 30 dk da bir forumds olan kullanici kendisi. Aradim soyledim oralikli olmadi o an anladim satis coktan bitmisti ona gore.

Sonra olen baliklara dikkat ettim oluslerinde uzulurken inceledim ozru kusuru olan baliklar denk geldi gozume sasirdim hastalik icerisinde yem yemeyen baliklar ustelik bu derece kokunden koparmaz yuzgeclerini dedim. Tanitimda yer alan kendisinin yukledigi resimleri kare kare inceledim, kendi yukledigi videoyu santim santim kontrol ettim ozurlu baligi buldum. 2 gun oncemsj attimBilal kardesim senden aldigim ilangilerde ozru olan herhangi bir uzvunda kusuru olan balik var mi idi. Cevap geldi ve ben iste o an bittim. 2 gun once baliklar oldugu halde yine kardesimdi fakat artik benim icin oyle bir degeri kalmadi.

Cevap su idi(msj duruyor); Hic bir sikinti ve problemi olan balik yoktu abi yeme gelen yiyen ve surekli yavru aldigim baliklardi dedi. Ustune ustluk yanlisi gecen zamanla ortmeye calisti. Tel. konusarak soyledim senin resim ve videonda gostereyim dedim ama inkar etti sonuc birsey yapamam 800 tl ne seni nede beni zengin yada fakir eder dedi. Buyurun inkar edecekse kendi yukledigi foto ve videodan kanitlayayim. Zaten ilmegin biri kacinca gerisi pes pese geliyor. İsteyen olursada kendi yukledigi foto ve videodan nasil biri oldugunu tum hobicilere gostereyim izleteyim. Bu kadar da kesin konusuyorum bunun sadece tek amaci var yanlisi yalani duzeltmek kimsenin benim durumuma dusmesin diye engel olmak. cunku satis yapan ticari dusunen bir kullanici yanlis beyanda buluyor ve yalan icerik barindiriyorsa engel olunmasi gerek.

Benim hatam yanlisi belirtmemse kabulumdur bir daha yazi yazmayacagim.

Bu arada birazda dikkat edin lutfen konu basligi degisti 25 nisan satilmistir oldu. Ayrica video paylasimi silindi. Lutfen biraz dikkat biraz dikkat.

Okuma zahmetini ve olumlu olumsuz her ne olursa olsun yorum yapan tebrik ve tsk eden arkadaslara ben tesekkur ederim.

Saygi ve sevgi ile kalin hoscakalin

Teşekkür Edenler: KILIÇomerforeveroguzhanaydin,
SUAT YILDIZ
 
Yukarı Dön     
KILIÇ
Forum Özel Üyesi

  
Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2009
Konum: Ankara
Durumu: Çevrim Dışı
Yaş: 36


 Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2013 20:27 
Suat Bey sizi temin ederim, herhangi bir tarafa yakın değilim.
Bence sizin kusurunuz; 
-Balıkları iyi incelemeden almanız (Öldükten sonraki şekil bozukluğunu fark etmenizden yola çıkarak söylüyorum.)
-Tropheus konusunda tecrübeniz yoktu sanırım, çünkü ufacık bir akvaryumda duran balıkları (Bir de ölümler oldu ise) ben almam şahsen.
Üzerinden geçen zaman için fikrimi muhafaza ediyorum. Çünkü; eğer her tür olumsuzluğa rağmen sineye çekmiş ve "bana yakışmaz" diyerek herhangi bir şikayet girişiminde bulunmadı iseniz, bundan sonra da bulunmamanız daha şık olurdu.
O kadar iri (Bir de F0 olan) balıkları küçücük akvaryuma koymak da ayrı bir kusur.
Benim anlamadığım bir diğer konu da; şimdi 1 adet Çek Cumhuriyetinden gelen 2/8 İlangi, bir adet sizin aldığını (Hakan Bey'in olmadığı iddia edilen) 2/8 İlangi, bir de Hakan Bey'in verdiği 2/8 İlangi kolonisi oldu bu muhabbette. Vallahi şaştım kaldım!
Kimse beni yanlış anlamasın, bu muhabbet hepimize açık olan ortamda gerçekleştiği için yazma gereği duydum. Yoksa kimseyi karalamak/aklamak veya hesap sormak benim haddime değil.
Her iki tarafa da nezaket gösterip sorularıma cevap verme zahmetine girdiği için teşekkür ederim.
Saygılar,
Ümit KILIÇ
 
Yukarı Dön     
Gknbjk
Forum Özel Üyesi


Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2013
Konum: Istanbul
Durumu: Çevrim Dışı
Yaş: 27


 Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2013 21:10 
Aynen öyle, hiçbirimizin amacı kimseyi karalamak değil, bende tamamıyla tarafsızım bu konuda , çok detaylı şekilde yazılanlarıda okuyorum , çok detaylı ve güzel şekilde sizde açıklama yapmışsınız.

Karmakarışık bir durum , gönül ister ki hiçbir kimse arasında hiç böyle sorunlar yaşanmasın.
 
Yukarı Dön     
YILDIZIM
Forum Üyesi


Kayıt Tarihi: 07 Nisan 2012
Konum: Istanbul
Durumu: Çevrim Dışı


 Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2013 21:49 
Umit bey agrima gitti diye bir soz var iste o benim icin tam yerinde bir soz olur. Ama karsi taraf icinde uzuldum acikcasi. Olen baliklara baktigimda daha fazla uzuldum ama suan icin bekleme surecinde hicbir yorum konu acmayagim. Karsilikli bir gorusme yaparak durumu degerlendirecegiz neler yapabiliyoruz yada yapmam gerekiyor diye. Tarafsiz olarak cevap verilmesi cok guzel benimde yanlislarim da var muhakkak ama yanlistan pay cikarmak uzeltmek icin caba sarf etmek en iyisidir.
SUAT YILDIZ
 
Yukarı Dön     






BOYKA2014-01-26 22:42:38

Suat yıldız demekki her Alış verişlerinizde sıkıntı var  .birdefa dedim ,yine diyorum.benim hakkımda bir kişi ama yazılı,şikayeti paylaş .konuyu siler atarım.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Umut BaşarÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 23/12/2012
İl: Istanbul
Mesaj: 2863
Umut BaşarÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2014 23:37
Şu konuya yazmaz olaydım ya, habire en üste çıkıp duruyor gördükçe canım sıkılıyor.. Yönetimden rica ediyorum 2.sayfada yazmış olduğum yorumu ve bu yorumu silsinde kurtulayım artık. Bu arkadaşların hiç bir şey çözemeyeceği ap açık ortada. İkisinide tanımam etmem whatsap yazışmalarından sonra bir tarafın ayıp ettiğini yazmıştım ama yazmaz olaydım. Konu habire uzayıp duruyor ve kesinlikle de çözüme kavuşmayacak işte bes belli ortada. 
Lütfen sayın yöneticim iki yorumumu silin artık şu konuyu görmek istemiyorum rica ederim...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

FondipÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 27/07/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 821
FondipÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2014 00:05
Serkan abi geçmiş olsun, hobide yakışı olmayan tatsız bi olay..

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

BOYKAÇevrim Dışı

Kayıt: 18/04/2011
İl: Kocaeli
Mesaj: 76
BOYKAÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2014 10:34
[QUOTE=Umut Başar]Şu konuya yazmaz olaydım ya, habire en üste çıkıp duruyor gördükçe canım sıkılıyor.. Yönetimden rica ediyorum 2.sayfada yazmış olduğum yorumu ve bu yorumu silsinde kurtulayım artık. Bu arkadaşların hiç bir şey çözemeyeceği ap açık ortada. İkisinide tanımam etmem whatsap yazışmalarından sonra bir tarafın ayıp ettiğini yazmıştım ama yazmaz olaydım. Konu habire uzayıp duruyor ve kesinlikle de çözüme kavuşmayacak işte bes belli ortada. 
Lütfen sayın yöneticim iki yorumumu silin artık şu konuyu görmek istemiyorum rica ederim...[/QUOTE]
 
Umut bey;
 
İnanın konudan benimde midem bulandı artık, ama suat yıldız,haklıymış gibi ısrarla bir önceki konuyu buraya taşıyıp ,yaptığı terbiyesizliği örtbas etmeye çalışıyor.Erdemlikten bahsediyordu ,suat yıldız yaptığın şey çok yanlış ,bunu kabül et,özrün kabahatinden büyük artık sus ve yönetimden gelen cevabı bekle.ondan sonra ağlama 5000 kişi okudu irtibar kaybettim diye ,sana tavsiyem bişeyi yapmadan önce ,birdeğil ikikere düşünki böyle hataları birdaha tekrarlama. konu başlığınıda saptırman sana ,bundan sonra ,kar getirmez ,geçmişte ne yaşamışsak yaşıyalım ,bu son yaptığın senin hatalı olduğunu gösterir.o yüzden sus ve bekle.
 
saygıdeğer yöneticilerimde bu konuyu kilitlesinler diye mesaj attım.Gerçekten sıkıdım hobidende soğumak üzereyim.
 
saygı ve sevgilerimle ;
 
Hayırlı hobiler.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

mesutokÇevrim Dışı

Kıdemli Akvarist
Kayıt: 10/04/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 17993
mesutokÇevrim Dışı
Kıdemli Akvarist
Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2014 10:52
Serkan bey, dürüst faziletli bir insan kimseyi oyuna getiripte işte sazan yakaladım gibi falan deyip buluşmaya çağırıp alay edip gururuyla kimsenin oynamaz, haklılığı varsa dürüsçte insani yollardan ispatlamaya çalışırdı haklılığını, yada gerekeni yapardı, siz bence kalbinizi rahat tutun hobinize devam edin soğumayın, buda size bir hayat dersi olmuş olsun, bazen bir müsibet bin nasihattan daha etkilidir derler. Herkesin günahı vebali boynuna artık. Mümkün olduğunda tanımadığınız insanlarla alışveriş etmeyin, yüz yüze nakit alışverişleri tercih edin. Geçmiş olsun. mesutok2014-01-27 10:52:52

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

fenomenÇevrim Dışı

Kayıt: 03/01/2013
İl: Istanbul
Mesaj: 279
fenomenÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2014 12:18
Konunun bu şekilde çözülemeyeceği aşikârdır . Yönetimden konuyla ilgilenilmesini talep ediyorum. Bu arada ben f0 kasakalawe hediye ettim ve olay geçeli neredeyse 1 yıl olacak kapanmış bir olay. Benim taraf değiştirdiğim bir durum yok tarak tuttuğum bir yer de yok. Sadece geçmiş şikayeti görmeden yorum yaptım, bunun sonucu olarak açıklama yaptım. Yoksa benim için çokta önemli değil aranızda geçen mevzu. Konu saçma sapan yerlere doğru ilerliyor ve neredeyse 1 aydır da çözülmüş değil. Bu son yorumumdur. Yönetimin de bu olaya el atması artık gerekmektedir. Bir sonuca bağlaması gerekmektedir . Konu çok sıkıcı oldu.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

mavitilsimÇevrim Dışı

Kayıt: 13/10/2012
İl: Istanbul
Mesaj: 2
mavitilsimÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2014 17:28
Konuyu baştan sona okudum , ama dikkatimi çeken 2 husus kafama takıldı,birincisi serkan beyin ,paylaştığı FENOMEN nicklı arkadaş Suat beye, 1E 7d sattım diyor ,fakat serkan beyin yakaladığı hususta 2e8d  burda neyi sakladınız.konuyuda acele kapatmak istiyorsunuz,Suat bey'in paylaştığı husustada has toprağım,senden aldığım akvaryumuda güzelleştiricem demiş,orda hiç çürüğünden,pasından bahsetmemiş gayet memnun,Bu durumda madur olan belli hiç kimse kusura bakmasın,Ben suat bey'in balıklarına talip oldum ama,önce bu arkadaşla helaleşsin sonrada, balıklarını bana satsın,bu şekilde alışveriş yapmam, mümkün değil.
 
Herkese selamlar..

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir