ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
SOA61
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
15 Temmuz 2013 22:11
Son Ziyaret:
16 Ekim 2013 04:07
Toplam Mesaj:
17 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Servet Özgür AYDIN
Doğum Tarihi:
13 Temmuz 1982
Yaş:
41
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Servet Özgür AYDIN
Kaliteli insan, ona gösterilen güleryüz ve samimiyetten cesaret bulup, haddini aşmayandır...

SON 10 MESAJI

Kılıçkuyruk hamilemi (resimli)
 Akvaryumda balığın hareketlerinde şimdilik  herhangi bir yavaşlama söz konusu değil. 1 Hafta sonra 3-4 resim ekler yeniden konuyu aktif hale getirir size danışırım. hareketlerinde bir yavaşlama olursa aktarırım. Ona göre karar veririz ayırırım balığı. Tekrar görüşmek dileğiyle inşallah. Çok teşekkür ediyorum yardımcı olduğunuz fikir verdiğiniz için. iyi akşamlar dilerim.
Kılıçkuyruk hamilemi (resimli)
Teşekkürler bilgi için okuyunca hemen balığı akvaryuma bıraktım. Kısıtlanmasını istemiyorum. Ne kadar süre sonra tekrar yavruluğa almalıyım? Belirti ne olmalı? Forumda konuyu araştırırken bir kılıçkuyruğun yavrulamadan önceki resmini gördüm. Benim balığında yavruluğa alınması gerektiğini düşündüm. Tedirgin oldum iyiki sormuşum tekrar bıraktım.

Şimdi bana; doğumun gerçekleşeceğini nasıl anlayabileceğimi anlatabilir misiniz rica etsem.
Kılıçkuyruk hamilemi (resimli)
Selamn aleyküm cümleten iyi bayramlar dilerim.

Hamile olduğundan şüphe ederek kılıçkuyruk dişisini yavruluğa aldım fakat yanılıyo olabilirim diye sizlere danışmak istedim.

Yardımcı olabilirmisiniz balık yavrulayacak durumdamı? Şayet değilse yavrulukta tutmak istrmiyorum. Akvaryuma bırakıcam?

Resim için link: http://m1310.hizliresim.com/1g/h/tm1lk.jpg

Şimdiden hepinize teşekkür ederim.
Japon balığımın gözü kopmuş.
Resimde yükledim kimsenin bir bilgisi yok heralde konuyla ilgili... Ben en azından durumu aktarayım; balığın hareketlerinde bir gariplik yok, yem yeme konusunda da sıkıntı çekmiyor.. Akvaryumdan çıkarmadım... Tek gözü olmadan hayatına devam ediyor.. Yardımlarınız için çok teşekkürler.
Japon balığımın gözü kopmuş.
http://m1308.hizliresim.com/1d/n/rptw2.jpg

Resmini yükledim umarım yardımcı olabilirsiniz.
Japon balığımın gözü kopmuş.
Gecenin bu saatinde akvaryuma bakayım dedim japonlardan bi tanesinin Gözü yerinden çıkmış kopmuş yok tek gözü. Akvaryum içerisindede göremedim.. Yutmuş olabilirlermi gözü.. Herhangi bi sorunu yoktu ya da ben farkedemedim. Gözüne bakınca korku filmi gibi. Diğer balıklara bulaşırmı ne yapmam gerekir balığın hareketleri normal gibi. Acı çekiyormudur. Acayip canım sıkıldı. Araştırdım gözü kopan balık örneği bulamadım bilgisi olan yardımcı olanilirse sevinirim acil..
Hava Motorunun Çok Ses Çıkarması
Kullandığınız ve sessiz olduğunu söylediğiniz eheim; tek çıkışlı mı çift çıkışlı mı? Yarın alıcam bende ona göre bunaldım evdeki hava motorunun uğultusundan..
Hava Taşı Için Kullandığım Motor Çok Ses Çıkarıyor.
Çift çıkışlı eheim havataşı motoru ses çıkarıyor mu demek istediniz? yani tek çıkışlı olandanmı almak bu sesin çözümü? Ona göre bende almak niyetindeyim. Bu akşam akvaryuma havataşını koydum motoru resmen bi uğultu yarattı.

Ses çıkarmayan hava taşı motoru varsa bildiğiniz yardımcı olun lütfen.
Eheim 2008 hkk.
İlginiz için teşekkür ediyorum. Dalgalanmanın yeterli oksiyen verdiğini öğrenmiş oldum sayenizde. Madem öyle eheim temizliğide çok iyi diyosunuz iade etmeme gerek kalmadı sanırım. Elimde bulunan eski filtrenin motorundan dış filtre yapmayı deniycem, onuda o şekilde değerlendirmiş olurum. Tekrar teşekkürler iyi akşamlar dilerim.
Eheim 2008 hkk.
Akıntıyı çoğaltmak için başlığını kaldırdığımda neredeyse hiç kabarcık çıkmıyor bu durumda balığın ihtiyacı olan oksijeni karşılaması mümkün müdür? Balık sürekli su üzerinde hava almaya çalışıyodu eheim takılıyken, şu an eski filtre takılı balık rahatça aşağılarda dolaşıyor. Yani boş yere eheime paramı verdim? gereksizmi oldu satınalmam? yarın gidip iade etmeyi düşünüyorum. Ne özelliği var yani eheim in eskisi gayet kullanışlıymış sanki?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.