ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ensaryaldiz
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
13 Şubat 2012 19:58
Son Ziyaret:
01 Ocak 2017 19:26
Toplam Mesaj:
12 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ensar YALDIZ
Doğum Tarihi:
08 Şubat 1982
Yaş:
42
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

120x60x45 Maena Aquarium Yeni İmalat
İnsanlah m3hm3tsL asıl ben tesekkur ederım
120x60x45 Maena Aquarium Yeni İmalat
[QUOTE=m3hm3tsL]Bu ledlerin çokluğu balıklarda strese sebep olmazmı? Bir makalede okumuştum led'ler balıkta körlüğe strese sebep oluyormuş o yüzden bende led taktırmaktan kaçınmıştım akvaryuma. Yanlış anlamayın lütfen sadece ön görüşlerimi yazmak istedim. Saygılarımla..[/QUOTE]


tropheuse ikola cinsi balıklar var bende led ten ışıktan rahatsız bı durumları yok gayet iyi bi sekilde yasıyorlar tabi benden fırsat bulurlarsa :) balıklarımda f0 15 - 20 gün oldu akvaryuma koyalı...
120x60x45 Maena Aquarium Yeni İmalat
[QUOTE=Kahraman ONAR]Maşallah Ensar kardeşim akvaryumunu ve yapmış olduğun sistemleri birebir gören biri olarak diyebilirimki gerçekten süperler.Sendeki değişik fikir ve yeni sistemleri sohbetlerimiz esnasında bana bahsetmiştin özellikle sen anladın onu onu bekliyorum ve yapacağına inanıyorum kardeşim.
Bu arada ikolaları ışık ile ıslah ettinmi merak ediyorum.
Görüşmek üzere..........
[/QUOTE]

Teşekkür ederim Kahraman abi :) ikolalar daha benim yoğun stres programıma alışamadı ama alışacak. başka şansları yok hepsını ıslah edicem ama baskın olan erkeğin hiç umrunda bile değil :)

bu arada hasan abiye ilk örneği gösterdim. şunu söyleyebilirim gayet başarılı :)


[QUOTE=m3hm3tsL]Elinize emeğinize sağlık ensar kardeşim güzel ve farklı dizayn olmuş ledleri camlarda yan,alt ve üstte aralıksız döşemişsiniz gördüğüm kadarıyla öylemi?[/QUOTE]

akvaryumun ıçınde sadece ıkı sıra rgb led var. arkadakı ledler dört tarafta ve sadece tek sıradır. akvaryumun dışında
BRİCHARDİ KİPİLLİ BRİCHARDİ İSONGA sayfa 34 :)
Akvaryum.com da yeni uyeyim. Çok değer verdiğim dostum arkadaşım kardeşim  cengizz  sayesinde forum uyesi olan hasan karakuş  kahraman onar  yüksel abi  soy ismini bilmiyorum  ve bugun tanıştığım hakan sönmez gibi çok değerli insanları tanıma şansı buldum. Hasan abinin akvaryumunun kurulum safhalarını canlı olarak neredeyse her gün izliyorum. Arkadaşlar akvaryum resimlerden çok çok daha güzel gözüküyor.
BRİCHARDİ KİPİLLİ BRİCHARDİ İSONGA sayfa 34 :)
Hasan abi yazıda benim ismimi göremedim :) ben t-5 leri almaya gidiyorum umarım gelene kadar benım hakkımdada bişeyler yazarsın :))




Tankımın malzemelerini temin etmiş olduğum deepsea pet center firmasından oğuzhan abime metehan kardeşime ustalıkta sınır tanımayan bana bu tankı layık gören tuna akvaryum deniz abime ve gecenin saat 1:30 unda sıcak yatağından kalkıp yardıma gelen ve kahraman gibi çalışan kahraman onar kardeşime siz değerli forum üyeleri huzurunda sonsuz teşekkürlerimi sunarım. 

Eksik ya da kusurum olduysa değerli yorumlarınızı ve maşallahınızı esirgemeyin lütfen.
EFENDİ2012-03-17 07:54:11
Nette gördüğüm Led sistemi ama nerden buluruz bunu :(
[QUOTE=Eray59]Arkadaşlar youtube.com da tesadüf denk geldi ve akvaryum için harika olacağını düşündüğüm bir sistem ama nerden buluruz yada Türkiye'de varmı denk gelen oldumu bilgi paylaşımı yapalım. Saygılar.

[VID]http://www.youtube.com/watch?v=YaSHR6mfbRE&feature=related[/VID]
[/QUOTE]

Akvaryumda uygulanmış ve yapılmış bir rgb led modeli.....


BRİCHARDİ KİPİLLİ BRİCHARDİ İSONGA sayfa 34 :)
Hasan abim akvaryumun resımlerde cok fotojenık cıkıyor.. :)
120x60x45 Maena Aquarium Yeni İmalat
[QUOTE=kayiboyu1]Resimdeki animasyonlar abartılı duruyor bir akvaryum için ama, düşünsenize ışıklı animasyonla güneşin vurduğu anda sığ yerlerdeki denizin tabanı animasyon olarak verilse muhteşem olur. Berrak bir su ve hafif dalga, güneşin vurmasıyla oluşan hareler. [/QUOTE]

kayiboyu1 arkadasim animasyon tamamıyle teşir amaclıdır. göz alması amaclıdır. farkındaysan herhangi bir balık yoktur. aydınlatma sistemi tamamıyle demonte olup istenildiği zaman değiştirilip farklı havalar yakalaması ıcın ozel olarak yapılmıştır.. yaptıgımız calısmalarda tek bir kalıp kullanıp ınsanların bunu aldıktan sonra zorunlu olarak aynı sekılde kullanmalarını asla ıstemıyoruz.. bugun boyleyse yarın farklı bır bıcım bı sonrakı gun  bambaska. bu bızım ve bu sıstemı alıcak arkadasların elınde olan bısey.. hayal gucuyle yapılamayacak hıcbırsey yoktur genel olarak. kısaca hersey hayalle baslar.. ve senın fıkrın gercekten cok gusel ve cok hos..


[QUOTE=bezginank]Forumumuza ticari üye olarak kaydınızı yaptırmanızı tavsiye ederim. Çalışmalarınız için teşekkürler, göze gayet hoş gözükmekte.

Saygılar...
[/QUOTE]

tavsiyen ve alakadar oldugun için cok tesekkur ederım
120x60x45 Maena Aquarium Yeni İmalat
[QUOTE=Cem Yücel]Çok güzel bir çalışma olmuş emeğinize sağlık. Bir kaç sorum olacak siz firma olarak akvaryum yapımı üzerine mi yoksa ışık tertibatı üzerine mi çalışıyorsunuz. Şu sıralar akvaryumumda bu kadar şatafatlı olmasada bir ışıklandırma tesisatı düşünüyorumda. Resmi siteniz veya fiyat broşörünüz varmi ? Anladığım kadarıyla sitede yenisiniz ve ticari sayfalarda ilanınız veya reklamınız yok.

Paylaşımınız çok güzel tekrarlamak isterim.
[/QUOTE]

sevgili cem arkadasım istanbul gaziosmanpaşa da bir mimarlık firmasının bunyesınde calısan taseron bır fırmayız. cevremizdeki ınsanlar ve tanıdıklarımızın yönlendirmesiyle normal akvaryum tarzlarından farklı modeller uretmeye basladık.. yaptıgımız işler genelde ışıklandırma sistemleri, özel tavan sistemleri, cam mobilyalar, cam merdivenler ve bunlar gibi değişik mimari objelerdir.  hedefımız seri uretım tarzından bırbırının aynı akvaryumlar yapmak olmayıp kişiye ve mekana uygun akvaryumlar yapmaktır. proje ve teşir amaclı yaptıgımız akvaryumumuzu istanbul gaziosmanpaşa semtınde gorebılırsınız. saygılarımla 
120x60x45 Maena Aquarium Yeni İmalat
[QUOTE=wagabond] Hocam süper ama ışık balıkları rahatsız etmezmi acaba ????[/QUOTE]

oncelıkle herkese tesekkur ederım . ışık sistemı anımasyon kartına baglı istenilen renk ve istenilen gucte ısık ayarı yapılabılır. kısaca ıstersen sadece beyaz yanar ıstersen sadece kırmızı yada mavi..... aslında aklına gelen butun renkler siyah hariç :)

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.