ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
exteam
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
17 Nisan 2011 23:51
Son Ziyaret:
31 Mayıs 2013 14:32
Toplam Mesaj:
9 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
mehmet Öztekin
Doğum Tarihi:
25 Eylül 1977
Yaş:
46
İl:
Istanbul
Meslek:
Tekstil
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

mehmet Öztekin

SON 9 MESAJI

KAYALARI KOYDUM SU BULANDI
Hızlıyım hızlı olmasınada keşke bu başıma gelenlerden önce araştırıp siteye üye olmuşolsaydım bunlar olmuyacaktı artık yapıcak birşey yok. Şuanki izlediğim yol şu arkadaşlar yanlışım varsa beni yönlendirirseniz sevinirim. Kayalarda suyun içinde yavaş,yavaş bulanıklık gidiyor bu akşam nitrat,nitrit ölçümleri yaptık normal şuan akvaryumcuda iki adet kayam var evdekilerin devamı oradaki kurulu akvaryuma koydumki illaki birkaç canlı geçer diyedüşünüyorum sizce? Ayriyetten bakteri kültürü ekledim hafta sonu aradaki kayalarıda koyucam yada nasıl yapayım tavsiyeniz  varmı. Birde canlı eklesemmi bir adet döngüyü hızlandırmak için.
KAYALARI KOYDUM SU BULANDI
Bahadır bey herşey kayaları suya koyduğumda başladı içinde yüzlerce canlı vardı kurtlar vs ama hiçbiri görünmüyordu ama bir saat sonra hepsini ölü deliklerden sarkarken gördüm tabi su berbat oldu fena bir koku neyse değiştirdim kayaları kovada tuzlu suda beklettim tankı tabi busefer çeşme suyu ile doldurmum kayalarıda iki gün sonra koydum hafif bulanıklık vardı bu sabah baktığımda su berraklaşıyor.. Tabi kayalar öldü bakteri kültürü döktüm bakalım ne olucak. İyi günler..
Karadeniz'den su alsak olurmu
Olayın bu kısmı hiç aklıma gelmedi. Teşekkürederim.
Karadeniz'den su alsak olurmu
Arkadaşıma da akvaryum kuracağız suyu karadeniz'den alsak sizce nası olur? Teşekkürler.. exteam2011-04-26 00:13:56
Deniz akvaryumu için tavsiyeler
Bende yeni başlayan birisi olarak sana tecrübe edindiğim en önemli şeyi söylüyeyim. Kurulum esnasında sakın ama sakın acele etme ben hala uğraşıyorum formu iyice oku tecrübeli akradaşlardan iyicene bilgi edin. Tabi sorun yaşayarakta tecrübe ediniyorum kuracağın zaman da faydalı olucağıma inanıyorum en azından kendi yaptığım hataları sana yaptırmam şimdiden kolay gelsin.
Deniz Akvaryumu Kurulumu

Herkeze merhaba Arkadaşlar tatlı sudan tuzlu suya dönmeye karar verdim ve a dan z ye herşeyi eksiksiz aldım ve salı günü kurdum suyun tuzunu da ekledim bir gün sonra canlı kayaları aldım Kayaları akvaryumcu nun kurulu tanktan aldım süperller hatta üzerinde deniz domatezi ve tüp anemon bile vardı  kendi tankıma koydum ve sorun başladı tüp anememonlar daha iki saat dolmadan öldü domazetlerde ayrıca kayaların içinde nekadar ufak tefek canlı varsa hepsi öldü su şu an bulanık kayaların üzerinde sarkan kurtcuklar var ne yapmalıyım tecrübeli arkadaşların yardımına ihtiyacım var.Şimdiden herkeze teşekkürler.

KAYALARI KOYDUM SU BULANDI

Akavaryum ölçülerim 70*50*55  ps boyu dg 2520 diğerleri seninde bildiklerin. Kayaları akvaryumcudan ve kurulu akvaryumun içinden aldım oradaki su pırıl pırıldı neden oldu anlamadım dediğin gibi yapıcam bakalım ne olucak desteğin için teşekkürler.

KAYALARI KOYDUM SU BULANDI

Arkadaşlar pazartesi akşamı akvarymu kurdum tuzumu ekledim sistemi çalıştırdım ve dün akşam canlı kaya aldım akvaryumcuyada birgün önce kurduğumu söyledim sorun olmıyacağını söyledi ve hatta kayaların üzerinde tüp anemon ve domatez vardı neyse hepsini koydum suyum berraktı saba su bulanık domatezler yerlerde tüp anemonlar of olmuş şimdi ne yapmam gerekiyor içinde ufak tefek birsürü yaratıklar geziyor kayalar gerçekten çok güzel ama şimdi canlı değilmi? su bulanık geçermi acaba ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

240 Lt Yeni Kurulum
İlhan bey tankınız çok güzel görünüyor hayırlı olsun. Tank'ı resif akvaryumdan almışsınız galiba bende de aynısından var aynı heyecanla dün akşam kurdum tabi daha çok yeni sadece su ve tuzu ekledim bugün kaya almayı düşünüyorum kayaları alabileceğim tavsiye edeceğiniz biyer varmıdır. Kolay gelsin.  exteam2011-04-19 11:51:47

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.