ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
cokmutlu
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
73
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
22 Nisan 2011 11:39
Son Ziyaret:
24 Ocak 2022 14:22
Toplam Mesaj:
1658 [0.35 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Makbule Saçmalı
Doğum Tarihi:
26 Mayıs 1983
Yaş:
40
İl:
Kahramanmaras
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Makbule SAÇMALI [URL]https://www.akvaryum.com/Forum/hobiye_donus_iptal_oglumun_cani_sagolsun_k854072.asp[/URL]

SON 10 MESAJI

Hobiye Dönüş Iptal Oğlumun Canı Sağolsun
Anjumuzu olduk, başarılı olmamış. Akciğerden temiz kan getiren damarların 2sinin kalbin pis kan toplanan bölümüne açıldığını öğrendik. Bu ters bağlantı ameliyatı mecburi hale getiriyormuş. Temmuz ayı başlarında ameliyatımızı olacağız. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın, çok zormuş. Duasında bize yer veren herkesten de Allah razı olsun.

Sayın forum yönetimi, bu konu tanıtım konusu olmaktan çıkmıştır. Dilerseniz konuyu kilitleyebilir, yahut forum dışı konulara taşıyabilirsiniz. Takdiriniz..
Hobiye Dönüş Iptal Oğlumun Canı Sağolsun
Dün gece yatışımız yapıldı, bugün anjiyo olacağız. Doktorlar ameliyatsız olarak durumu toparlamaya çalışacaklar. Duasında bize de yer veren herkese teşekkürler..
Hobiye Dönüş Iptal Oğlumun Canı Sağolsun
Çok sağolun sayın libertus Ahmet bey. Umarım yardıma ihtiyacımız olmadan bu süreci atlatırız. İhtiyaç olursa da elbette ki yardım teklifinizi aklımda bulunduracağım. Özelden mesaj atarak da yardım teklif edenler oldu, buradan isimlerini açıklamamam daha doğru olacaktır. Herkese hem yardım teklifleri, hem de iyi dilekleri için teşekkür ederim. Rabbim tüm hastalara kalıcı şifa versin inşallah.

Forum ailesinin bu özelliğini çok seviyorum, insanlar birbirine destek olmanın ve moral vermenin değerini biliyorlar.
Eskişehir'de Ucuz Konaklama Önerisi
Herkese merhaba.
Minik oğlumun kalbiyle ilgili bir kaç sıkıntımız var ve önümüzdeki ay Eskişehir'e gideceğiz. Bugün bir apartla görüştüm, haftalık olarak 350TL istiyorlarmış. 4Kişilik aile olarak gideceğiz ama 3kişilik odada da kalabiliriz. Öğretmenevi, polisevi, turizm otelcilik uygulama oteli vs hepsiyle görüştüm, günlük en ucuz 130 diyorlar.
Bunları göz önüne alınca apart en mantıklısı, ancak işimiz uzar da daha uzun süre kalmamız gerekirse bütçe sıkıntıya girer. Aramızda Eskişehir'li olup da daha ucuz konaklama önerebilecekler yazarsa çok sevinirim.

Şuan için bilemiyorum ama belki kan ihtiyacımız da olabilir. Öyle bir durumda forum dostlarıma yine başvurabilirim.

Herkese iyi hobiler, hastası olanlara şifalar dilerim.
Hobiye Dönüş Iptal Oğlumun Canı Sağolsun
Hepinize teşekkür ederim. Ümit veriyor insana böyle temennileri duymak, hissetmek. Çok sağolun. Erbil bey, Rabbim inşallah sizlere bir daha göstermesin o acı günleri. Önce Allah'a, sonra da tecrübesine güvendiğim hekimlere emanet edeceğim yavrumu, tevekkül edeceğim. Görelim Mevlam neyler, neylerse güzel eyler.

Rabbim hepinizin evlatlarını bağışlasın. Tüm hastalara tez zamanda kalıcı şifa versin inşallah.
Hobiye Dönüş Iptal Oğlumun Canı Sağolsun
Herkese merhaba. Hobiye dönüşü belirsiz bir süre erteliyorum. Belki de temelli bırakıyorum. Ellerinizden öper bi kızım, bi de 5yaşında bir oğlum var, eski konularımda akvaryum setlerinin arasında poz verdiği fotoğrafları hatırlayanlar vardır belki. Oğlumuzun minik kalbi pek iyi değilmiş. Doktorlar şah damarının kalpten çıktığı yerde dar olduğunu söylüyorlar. Bu da kalbin sağ tarafında basıncı artırıyormuş ve sağ taraf biraz büyüme yapmış. Akciğere bağlanan damarın birinde de sıkıntı varmış sanırım. Uzun lafın kısası, bir süre sonra benim yakışıklım anju olacak, sonrasında da muhtemelen açık kalp ameliyatı. Şuan tüm varlığımı oğluma kanalize etmiş durumdayım. Dolayısıyla hobiye ayıracak vaktim de naktim de yok. Olamaz da.
Nisan ayı içinde Eskişehir Osman Gazi Üniversitesi hastanesine gideceğiz. Dualarınızda yakışıklıma da yer verirseniz sevinirim. Hoşça ve esen kalın.
Up-Aqua A-149 95 gr Co2 System
Erkam bey merhaba, kimse yorum yazmamış size yardımcı olmak için. Ama sanırım siz bir süredir bunu kullanıyorsunuz. Ürünle ilgili yorum yaparsanız belki bu ürünü kullanmayı düşünen başkaları faydalanır. Ki ben şuan bu ürünü inceleme aşamasındayım.
Moss Ball'a Benzer Birşey Düşündüm. Acaba Olur Mu?
Eti puf kabı bence iş görür. İçine kalekim doldurup şeklini aldırdıktan sonra dışına iki farklı alternatif geliştirilebilir.
1- Aynı eti puf kabı geniş gözeneklerle delinir ve kalekimle puf kabı arasına moslar yerleştirilir.
2- Plastik sinek teli veya duvar fayansı döşerken kullanılan sıva filesi kalekimin üzerine yerleştirilen mosları sabitlemek için kullanılır.

Her halükarda ben kalekim fikrini tuttum. Hem salınım yapmaz, hem de ağırlığı sayesinde moss ballumuz yerinde sabit kalır. [:)]
Poso Orange Snail
Ahmet bey son durum nedir? Foto da atabilirseniz iyi olur. Ben de bu canlılardan edinmek istiyorum. Bana ve benim gibi bu türe ilgi duymaya başlayan arkadaşlara yardımı olur düşüncesindeyim. Umarım son durum iyidir.
Hobiye Dönüş Iptal Oğlumun Canı Sağolsun
Marangozum (eşim [:devil:] ) bir türlü müsait olamadığı için (!) dolabımı henüz yapmadı. Yeni gelişmeleri paylaşamıyorum bu nedenle. Ancak atlas akvaryumdan yaptırdığım led armatürüm geldi. Ufff, herşey hazır ama dolap olmadığı için kurulum yapamıyorum. [:(][:(][:(][x(][x(][x(][x(][x(][x(]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.