ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
atilla tarhan
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
9
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
18 Kasım 2006 18:28
Son Ziyaret:
16 Ağustos 2022 15:09
Toplam Mesaj:
776 [0.12 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
atilla tarhan
Doğum Tarihi:
04 Nisan 1950
Yaş:
73
İl:
Istanbul
Meslek:
öğretmen
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

    
Lütfen Sorularımızı ÖM yerine foruma soralım.

SON 10 MESAJI

Muğlalılar
 
 
Merhabalar Atilla abi.

Güllük'te yaşamıyorum malesef lakin bahsettiğiniz Güllük koyuyla Güllüklü koyuyla meşhur yer ise Fethiye'ye çok yakın. Olurda siz Fethiye'ye gelirseniz sizin gibi tecrübeli bir abimize bir çay ısmarlayıp tanışmayı çok isterim.

Saygılarımla.

Tebrik Edenler: hamit109,
BAHRİ AYAZ
 
  Bahri Kardeşim Milas Güllük'teyim, Üretimhaneden kurtulup kendime zaman ayırabildiğim için heran gelebilirim. Görüşmek üzere...
 
 
Atilla Hocam sanırım Milas Güllük'tesiniz.Uzun zaman mı kalacaksınız yoksa kısa süreli mi?Uzun vade de olursa ziyaret etmek isterim.Muğla Merkez'deyim
 
 İbrahim Bey evet Milas -Güllükteyim ve uzun vadeli kalmayı düşünüyorum. Gelmeden 1-2 gün önce haber verirseniz iyi olur. (Sürekli denize çıktığım için habersiz gelirseniz görüşemeyebiliriz.)
 
 RoBiNSoN'dan sevgiler ve selamlar.
atilla tarhan2012-02-22 13:04:16
Muğlalılar
 
 Selamlar Sayın Arkadaşlar... Bu hafta sonu yaşadığım Güllük'e döneceğim, umarım biryerlerde görüşebiliriz. Eski bir hobici olarak bildiklerimi paylaşmak bana zevk verecektir. Hoşçakalın...
 
 RoBiNSoN'dan sevgiler ve selamlar.
Açılmış ve açılmamış artemiaları nasıl ayırt edebilirim?
 
 Anıl Kardeşim verdiğim linki açarsan orada göreceğin fotoğraflardan anlayabilirsin. Turuncu olanlar açılmış; farklı renkte olanlar ise boş kabuklar veya açılmamış artemialardır.Kolay gelsin.
 
 
 RoBiNSoN'dan sevgiler ve selamlar.
Ankara Karagöz Günleri ve benim gösterim
 Semih Kardeşim selamlar, nasılsın?  
  Okan'ı alıp gelerek gösterini izlemeyi çok isterdim ama ne yazık ki yeni gördüm ve yetişme olanağımız yok, üzgünüm... Başarılar, yeğenimin gözlerinden öperim.
 
 RoBiNSoN'dan sevgiler ve selamlar.
Okuduğunuz veya okumakta olduğunuz en son kitap hangisidir.
[QUOTE=ekrem4332]Ejderha dövmeli kız ve ateşle oynayan kız son okuduklarım
Şimdi aklından bir sayı tut okuyorum bitince empati yi okumayı düşünüyorum
[/QU
 
 
  Ekrem Bey ve diğer arkadaşlar, öncelikle iyi bayramlar hepinize.   Yazdığınız ilk iki kitabın üçlemesine dahil olan -Arı kovanına çomak sokan kız-ı da okumanızı şiddetle öneririm. (Buradaki -şiddet- o bildiğimiz şiddet değil.)
 
 RoBiNSoNdan sevgiler ve selamlar.
Ana sınıfına akvaryum kurmak için destek bekliyorum
 
  Atakan'cığım selamlar...Elimde kalan malzemelerden işine yarayacağını umduklarımı önümüzdeki hafta içinde kargo ile yollayacağım,umarım işini görür. (Adresi mesajla da yollayabilirsin.) Balık konusunu ise Bursa'daki Murat SEZGİN kardeşimin çözeceğine eminim:)
 
 RoBiNSoN'dan sevgiler ve selamlar.
Panda Japon.
 
 Selamlar, Bayramımız kutlu olsun arkadaşlar...Yaklaşık 3 yıl kadar önce panda japonlardan tesadüfen bulmuş ve üretme çalışmalarına hazırlanırken aradan geçen 2-3 ay sonunda balıkların siyahlıklarının kaybolduğunu görmüştüm. 6 ay kadar sonra da tamamen beyaza dönmüşlerdi. Hayal kırıklığına uğramamanız için yazmak gereksinimi duydum, umarım sizin başınıza gelmez.

 RoBiNSoN'dan sevgiler ve selamlar.
Ph değerini yükseltmek
 
 
 Umarım yanlış anlamalara son verebilecek eski bir yazışmanın yararı olur...( Dikkatli okumanızı öneririm.)
 
 RoBiNSoN'dan sevgiler ve selamlar.Tey%20Tey
uyuma unutma...
 
  O karagün emekli olmuştum ve emeklilkten sonra yapacaklarımın hayalini kurarken o faciayı görerek yaşadım. (Yandaki binanın dış lambası yanıktı.)  O günden sonra Avcılar'ı terk ettim ve birdaha dönmeyi düşünmedim. O depremde yaşamını yitiren herkese Allahtan rahmet; onların yaşamını yitirmesinde payı olan tüm insan ve kuruluşlara da lanet diliyorum.
 
 RobiNSoN
Midyeler Sorular - Cevaplar
[QUOTE=emreur] Arkadaşlar tanka koyduğum 12 tane midyeden 6 tanesi hala yaşıyor fakat tankın içinde dere balığı yavrusu dahil sülük salyangoz ve adını bilmediğim yaklaşık 0,5 cm büyüklüğünde kendini sağa sola sallayarak yüzen, suyun içinde baş aşağı duran karidesi andıran canlılar oluştu ve hepsi çok küçük şu anda.Midyeleri tanka koymadan önce 3 sefer yıkadım diş fırçasıyla kabuklarını fırçaladım ve dere suyunu tankın içine hiçbir şekilde  karıştırmadım.Bu kadar canlı yoğunluğu nasıl ve nereden oluştu anlayamadımCep telefonuyla çektiğim resimlerde gözükmedikleri için resim eleyemedim.Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.Bu midyeleri ana tankıma koyarsam o zamanda aynı sorunları yaşarmıyım acaba. [/QUOTE]
 
 Biraz geç de olsa yeni gördüğüm bu konuyla ilgili bilgilendirmek istedim. Halk arasında -Acıbalık- denilen Bitterling balığı, yumurtalarını tatlısu midyelerinin içine gizlerler. Akvaryumunuzdaki yavru balıklar büyük olasılıkla midyelerin içinde gelişimini tamamlamış -acıbalık- yavrularıdır. Gayet hoş görünümlü bir balıktır, birçok türle uyum içinde yaşayabilirler.
 
 RobiNSoN Tey%20Tey

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.