ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
erzurumlee3
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
21
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
17 Ocak 2016 18:35
Son Ziyaret:
11 Ocak 2019 18:45
Toplam Mesaj:
123 [0.04 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ali Endes
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Erzurum
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

Bu İlacı Bilen Varmı.
[QUOTE=Sheyda27]Mikofishe benziyor rengi ama cok tehlikeli görünüyor burdan bakinca ne bileyim stt si yok kullanim sekli yok poset icinde kimligi belirsiz bi ilac[:geek:][/QUOTE] balığı kaybetmek üzereydim ve hiçbir ilaç sonuç vermedi riski göze almak durumunda kaldım.😢
Bu İlacı Bilen Varmı.
[QUOTE=mareq]


Nitrofurazon içeren mikofish isminde bir ilaç var. Nitrofurazon suda çözülmüyor süspansiyon olarak kalıyor. Çok etkili bir antibiyotik bitkilere bile zararı var. Çok Az bir miktarı bardaktaki suya atın tamamı erimezse toz Nitrofurazon dur.
Renk aynı sarı renkte başka bir ilaç görmedim. [/QUOTE]
Haklı olabilirsiniz suda çok zor çözüldü.
Bu İlacı Bilen Varmı.
[QUOTE=Aquahan]O akvaryumcular varya sağlam balığı öldürür. Nesi vardı bettanın?[/QUOTE] zayıfladı rengi soldu ve yüzgeçleri eridi sürekli alışveriş yaptığım güvenilir sayılır bir yer. Bu ilacı müşteriye satmıyolarmış akvaryumcular sattıkları balıklar ölmesin zarar etmesinler diye getirtip kullanıyomuş. İlacı tanıyan biri çıkarsa doğru olup olmadığı anlaşılır. Toz halinde ilaç.

[QUOTE=mareq]


Toz şeklinde doğru mu? [/QUOTE]
Evet
Bu İlacı Bilen Varmı.
[QUOTE=Baliksever1genc]Betta ya tuz atılmaz. Labirent organı yanar nefes alamaz[/QUOTE] bir kere attım sonrasında su değişimi yaptım tuzun kötü veya iyi etkisi olmadı.
Bu İlacı Bilen Varmı.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/181928/261220182135111.jpg[/IMG]
Ölmek üzere olan betama tanıdığım bir petshop bu ilacı verdi ve çok etkili bu düzeltmez ise hiçbirşey düzeltmez dedi metilen mavisi ve tuz kullandım düzelmedi balık sıradan bir ilacıda satmış olabilir markasız pakette verdi ve markasını söylemedi balıkta zayıflama ve kuyruk erimesi var ilacın adını bilen varmı bugün kullandım bir kaç güne etkisi olurmu belli olur.
Canlı Yem Oluşturma Denemesi
Merhaba arkadaşlar bugün aklıma kavanoza baya bi karışık yem atıp su doldurdum acaba bu şekilde herhangi bir canlı yem oluşturabilirmiyim daha önce deneyen varmı? Canlı yem oluşturabilirsem beta yavrularıma vermeyi düşünüyorum. Fikirlerinizi bekliyorum.
Beta Dişimi Ciniyet Ayrımı
[QUOTE=EmperorAngelfish]İç içe atınca direkt yumurta vermiyor bunlar, eş beğenmeme durumları olabiliyor. Akvaryumda birbirlerini görebilecekleri ama ulaşamayacakları bir ortamda bir süre bekletin. Sonra tekrar deneyin. İki balığında üremeye hazır olması gerekiyor öncelikle. Aşağıdaki Linki incelemnizi tavsiye ederim. Bu arada yavru aldınız büyüttünüz, onları ne yapacağınızı önceden düşünmeniz gerekiyor. Bir süre sonra büyürken bir sürü balık bir arada yaşayamayacak büyüklüğe gelecekler.

[URL]https://www.akvaryum.com/tum_yonleri_ile_beta_uretme_teknikleri_makaler_16_1465.asp[/URL]

[/QUOTE]
Verdiğiniz bilgilerden dolayı teşekkür ederim yavruları Erzurumda emin olduğum hobicilere hediye edeceğim.
Beta Dişimi Ciniyet Ayrımı
[QUOTE=EmperorAngelfish]Dişi, kesin ve net.[/QUOTE]
Yavru alımı için uygunmu sizce dişi?
Beta Dişimi Ciniyet Ayrımı
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/181928/121120182121141.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/181928/121120182121251.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/181928/121120182121511.jpg[/IMG]
Kısa kuyruklu balık yavrulukta şuan yan yana koyduğum zaman dişi diye aldığım kısa kuyruklu beta erkeği baya kovaladı sizce dişi mi?
Bitkili Akvaryum Dizayn Önerisi
[QUOTE=erdew]Arısını değilde taşlarını mağara şekline getirip mossla kaplasan olabilir hem betanda sevecektir saklanacak bir yerinin olmasını ama bence hala o büyük taşları çıkarmalısın. [:)][/QUOTE]
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim akvaryum boş durmaması için bir müddet daha dursun diye düşünüyorum bitkiler büyüyünce ya tek büyük taşı koyup moss kapliycam yada büyüğü çıkarıp küçükleri koyucam.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.